Μαλακός

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2018 20:09
*ΩΣ εκπρόσωπος του Κυρ. Μητσοτάκη στο πανελλήνιο συνέδριο των αστυνομικών στην Ερέτρια ο αρμόδιος σκιώδης υπουργός. Δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί με τους Λαρισαίους συνέδρους που βρέθηκαν εκεί με επικεφαλής τον πρόεδρό τους και αντιπρόεδρο της ΠΟΑΣΥ Θαν. Νταβούρα.  Ζ. *ΩΣ εκπρόσωπος του Κυρ. Μητσοτάκη στο πανελλήνιο συνέδριο των αστυνομικών στην Ερέτρια ο αρμόδιος σκιώδης υπουργός. Δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί με τους Λαρισαίους συνέδρους που βρέθηκαν εκεί με επικεφαλής τον πρόεδρό τους και αντιπρόεδρο της ΠΟΑΣΥ Θαν. Νταβούρα. Ζ.

*ΕΝΑ ακόμη λαμπερό, ζεστό σαββατοκύριακο με την άνοιξη να εγκαθιδρύεται θριαμβεύτρια.

Ο χειμωνιάτικος καιρός είχε καθυστερήσει να φτάσει τον περασμένο Νοέμβριο, έφυγε βιαστικά τώρα τον Μάρτιο, αλλά κι όταν ήταν παρών χαμογελαστός και ήρεμος, συμπεριφέρθηκε με συγκατάβαση φέτος.

Ζ.

Με τον ΚΟΚ

*- ΚΑΤΩ η πλουτοκρατία.

Με όπλο τον νέο ΚΟΚ, αριστερή κυβέρνηση αντεπιτίθεται. Προχωρά σε εκκαθαρίσεις μέσω του εκκαθαριστικού.

-Αυτό είναι κοινωνική δικαιοσύνη. Άμα είσαι φτωχός πάρτους όλους σβάρνα, πάτα τους. Οι πλούσιοι θα πληρώνουν ακριβά, για όλους.

-Και δηλαδή τώρα, ο τροχονόμος θα σου ζητά τους κωδικούς του Taxis πριν σου κόψει την κλήση; (Ωστόσο, σε όλες τις προηγμένες χώρες ισχύει ήδη κλιμάκωση των προστίμων στους οδηγούς ανάλογα με το εισόδημά τους, να τσούζει σε όλους το ίδιο.)

Ζ.

Ο κεντροδεξιός

*- ΚΙ αφού ο Σαμαράς αυτοχαρακτηρίζεται κεντροδεξιός, τότε οι δεξιοί ποιοι είναι; Ακροδεξιοί υπάρχουν;

Έδωσε αφορμή για συζήτηση και μεταξύ των Λαρισαίων ο πρώην πρωθυπουργός με το επιθετικό του άρθρο στους ‘’Φαϊνάνσιαλ Τάιμς’’.

- Μα κι αυτό το παιδί… Εντάξει να τα χώσει χοντρά και άγαρμπα στον Τσίπρα και την κυβέρνησή του. Δεν υπολόγισε καθόλου όμως πως εκτός από τους αναγνώστες της Λονδρέζικης σομόν εφημερίδας, ότι το φλογερό του άρθρο θα διαβαζόταν και στην Ελλάδα;

-Και άντε τώρα πάλι να τα συμμαζέψουν οι νεοδημοκράτες…

Ζ.

Ως συνήθως

*ΕΝΑΣ ο ομιλητής σε χθεσινοβραδινή ενημερωτική συγκέντρωση Λαρισαίων δημοσίων υπαλλήλων. Ένας αυτός μόνος του, το ακροατήριο ως συνήθως δεν εδέησε να προσέλθει. Καλά που βρήκε δηλαδή να παρκάρει ο πρόεδρος κι ήταν τουλάχιστον εκείνος παρών εγκαίρως. Και δεν βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι δίχως καθόλου συγκέντρωση.

Ζ.

Μη εκλεγμένοι

*ΚΙ έτσι ματαιώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων του ΠΑΣΟΚ και των παραφυάδων αυτού, του νεότευκτου υπό τη Φώφη κόμματος. Διάφορα τεχνικά ζητήματα ανέκυψαν οπότε αποφασίστηκε ότι όσοι είχαν δηλώσει υποψηφιότητα αυτομάτως εκλέγονται. Κι έτσι γλίτωσαν και τη φασαρία με τις κάλπες και τη διαδικασία, απέφυγαν και το στραπατσάρισμα. Με το ενδιαφέρον που δεν υπήρχε, θα ένιωθαν κι αυτοί τούτη τη φορά σαν τους συριζαίους, όπου ψηφίζουν στη Λάρισα καμιά τριακοσαριά άτομα το πολύ.

***

*ΛΟΙΠΟΝ στον νομό Λάρισας ήταν προγραμματισμένο, βάσει του αριθμού των μελών, να εκλεγούν 45 σύνεδροι. Και είχαν υποβάλει υποψηφιότητα 58. Στην πόλη της Λάρισας οι αντίστοιχοι αριθμοί ήταν 25 και 33.

Στους 58 εκλεγμένους χωρίς εκλογές συνέδρους θα προστεθούν και οι οφικιούχοι, όσοι δηλαδή παράγοντες φορέων και πολιτικά στελέχη θα βρίσκονται στο συνέδριο εξ οφίτσιο. Κι έτσι μια εκατοντάδα περίπου Λαρισαίων θα λείπουν από τα σπίτια τους το επόμενο ΠΣΚ 16 με 18 Μαρτίου, μεταβαίνοντας στο περιλάλητο συνέδριο.

Ζ.

Με χυλόπιτες

*ΣΤΗ συντροφιά των νεαρών Λαρισαίων κουβέντιαζαν πάλι για κορίτσια.

- Εγώ θέλω τον άντρα κυνηγό, μου είπε. Ξέρετε τι της απάντησα; Ξεκίνα να τρέχεις, πάω να πάρω την καραμπίνα.

***

*- ΜΠΟΡΕΙ μια γυναίκα να σε κάνει εκατομμυριούχο;

- Φυσικά. Αν είσαι δισεκατομμυριούχος…

***

*- ΑΓΟΡΙ μου να σου φτιάξω χυλοπίτες να φας;

- Δεν μου αρέσουν βρε γιαγιά, άσε…

- Απ’ το Μαράκι απέναντι όμως μια χαρά τις τρως…

Ζ.

Κανονισμός άρδευσης

*ΧΩΡΙΣ εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση του ΤΟΕΒ Πηνειού, κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε ο νέος Κανονισμός άρδευσης, ο οποίος δεν έχει καμία διαφοροποίηση από την περσινή περίοδο εκτός από μία αύξηση της τάξεως του 1 ευρώ ανά σρτέμμα στο επιφανειακό δίκτυο για τη μηδική (κάτι που αφορά περί τα 8.000 στρέμματα σε σύνολο 100.000 του Οργανισμού) και μια μείωση της τάξεως των 6 ευρώ ανά στρέμμα στα μποστάνια στο δίκτυο των γεωτρήσεων.

Γ.Ρ.

ΔΕΗ και ΑμεΑ

*ΜΕΧΡΙ πρότινος τα ΑμεΑ απολάμβαναν ειδικής τιμολόγησης στον λογαριασμό της ΔΕΗ, εφόσον δεν ξεπερνούσαν ένα συγκεκριμένο όριο κατανάλωσης κιλοβατώρας το δίμηνο. Εφεξής αυτή η έκπτωση θα ισχύει μόνο για όσα ΑμεΑ το ετήσιο εισόδημα δεν ξεπερνά τις 13.000 ευρώ. Εύλογα λοιπόν η αναγνώστρια (τα στοιχεία της στη διάθεση της «Ε») αναρωτιέται «τι άλλαξε στην τιμολογιακή πολιτική της Επιχείρησης.

Σε μια περίοδο στην οποία ο ανταγωνισμός στον τομέα των παρόχων της ηλεκτρικής ενέργειας χτυπάει κόκκινο, αντί η ΔΕΗ να γίνει πιο ελκυστική στους πελάτες της, συμπεριφέρεται ως στυγνός επαγγελματίας- λογιστής. Μάλλον κόβει από μας για να μπορέσει να καλύψει τις απώλειες των άλλων καταναλωτών που την εγκαταλείπουν».

Γ.Ρ.

Οι του κόμματος

*ΟΙ νεοδημοκράτες πάλι συνεχίζουν να μαδούν μαργαρίτες για το αν θα γίνουν οι δικές τους εσωκομματικές τον Μάιο. Τα κομματικά στελέχη δηλαδή, διότι ο απλός κόσμος άλλη σκασίλα δεν είχε…

Λοιπόν, στη Νομαρχιακή που συνεδρίασε προχθές, οι περισσότεροι τάχθηκαν υπέρ της αναβολής των εκλογών. Το ίδιο και ο πρόεδρος Χρ. Καπετάνος. Ήτοι, αυτοί που απαρτίζουν τη ΝΟΔΕ δηλώνουν ότι εφόσον έχουν θρονιαστεί δεν θέλουν να γίνουν εκλογές για να αναδειχθεί νέα ΝΟΔΕ. Πάρα πολύ δημοκρατικό…

***

*ΕΚΕΙΝΟ στο οποίο συμφωνεί μάλλον σύμπασα η γαλάζια Νομαρχιακή είναι ότι θέλουν τον Άδωνι. Όχι ότι είναι όλοι ντε και καλά οπαδοί του θερμόαιμου αντιπροέδρου αλλά αυτός τους έτυχε. Εκείνος ορίστηκε υπεύθυνος του κόμματος για την περιοχή, επιθυμούν λοιπόν να επισπεύσει την έλευσή του στη Λάρισα ώστε να προχωρήσει η διαδικασία με τα χρίσματα για τους Δήμους, να ξέρουν πού βαδίζουν. (Έχουν κι αυτοί τα βάσανά τους.)

Ζ.

Εκκινώντας

*«Η Εκκίνηση Εκπαιδευτικών είναι η πρώτη συνδικαλιστική παράταξη που κατήγγειλε και καταδίκασε την αστυνομική βία απέναντι στο εκπαιδευτικό κίνημα που διαδήλωνε έξω από το Υπουργείο Παιδείας. Παρόμοια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΔΟΕ. Την ίδια ανακοίνωση υιοθέτησε και ο τοπικός σύλλογος. Τη ΔΑΚΕ όμως την ενόχλησε η ανακοίνωση της «Εκκίνησης». Οποία υποκρισία…» (Τελικά οι συριζαίοι σήκωσαν το γαλάζιο γάντι).

***

*ΚΑΙ συνεχίζουν οι συνδικαλιστές της ‘’Εκκίνησης’’, αναφερόμενοι στη στάση εργασίας της 2ας Μαρτίου: «Να ενημερώσουν τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, οι εργατοπατέρες της ΔΑΚΕ, της ΔΗΣΥ και του ΠΑΜΕ ότι ήταν αρνητικοί για 24ωρη απεργία στο Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας. Πρωτοφανές γεγονός στα συνδικαλιστικά χρονικά, συνδικαλιστικές παρατάξεις και συνδικαλιστές να αρνούνται αγώνα».

***

*Και φυσικά καταλήγουν σεντράροντας στην αντίπαλη περιοχή: «Ας πουν καθαρά στους συναδέλφους νηπιαγωγούς ότι τα κόμματα απ’ τα οποία εξαρτώνται και στα οποία λογοδοτούν η ΔΑΚΕ, η ΔΗΣΥ και το ΠΑΜΕ, αρνήθηκαν να ψηφίσουν τον νόμο για τη θεσμοθέτηση της δίχρονης προσχολικής αγωγής. Όμως, όπως κάθε υποκριτής, θα ζητήσουν ξανά την ψήφο τους». (Η ΔΑΚΕ πάντως το είπε, επικρίνοντας δημόσια το κόμμα της ΝΔ, άλλωστε έτσι είχε ξεκινήσει κι ο σχολιασμός).

Ζ.

Συνέχεια

*ΕΧΕΙ γράψει επανειλημμένα η εφημερίδα για την ανακύκλωση. Έχει κάνει και ο δήμος ενημερωτικές καμπάνιες. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει ανακύκλωση. Τουλάχιστον, καλό θα ήταν, να μην πετούσαν τα συμβατικά σκουπίδια ή ακαθαρσίες σκύλων στους ειδικούς κάδους. Είπαμε να μην έχεις οικολογική συνείδηση, αλλά μην είσαι και ασυνείδητος.

Π.Φ.

Ο ντραμίστας

*ΕΙΧΑΝ κεφάκια οι Λαρισαίοι φοιτητές. Και γιατί δηλαδή να μην έχουν;

- Απ’ την πολλή αντιγραφή ρε παιδιά μπορεί το πτυχίο να το πάρουμε σε αντίγραφο;

***

*-ΣΤΙΣ 3 και μισή τα ξημερώματα ρε συ, ήρθε ο βλάκας γείτονας και μου χτύπησε το κουδούνι.

- Άντε ρε… Καλά, δεν σέβεται τίποτα ο αναίσθητος; Σε ξύπνησε ε;

- Ευτυχώς ήμουν ξύπνιος. Έπαιζα ντραμς…

***

*- ΗΣΟΥΝ τύφλα χθες…

-Όχι ρε, αποκλείεται...

-Τι όχι ρε; Σου είπα «Σταμάτα, μιλάει το ποτό τώρα» κι εσύ κοίταξες το ποτήρι και του είπες «Συγγνώμη που σε διέκοψα…»

Ζ.

Επιδρομή

*ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ αστυνόμευση, τι άλλο να ζητήσει ο Λαρισαίος που διαμαρτύρεται για νέο μπαράζ διαρρήξεων στον Αγιόκαμπο. Εκεί στην περιοχή της Αγίας Άννας, μόνο στη δική του οικοδομή άνοιξαν προχθές τρία διαμερίσματα. Οι απώλειες μικρές, οι ζημιές όμως σημαντικές. (Ευάλωτη η περιοχή εκτός σεζόν που ερημώνει.)

Ζ.

Πολιτικολογούντες

*ΔΕΝ τα κατάφερε ο Λαρισαίος Κ . Π. ο οποίος ωστόσο προειδοποιεί: Όσο και αν έψαξα στο ελληνικό λεξιλόγιο, δεν βρήκα τον χαρακτηρισμό εκείνου που κινείται ανάμεσα στο «γλείψιμο» και το «φτύσιμο». Έχω, όμως, τα ονοματεπώνυμα αυτών που άσκησαν και τα δύο.

***

*Ο Γ. Τ. πάλι, δεν δίστασε να αποκαλύψει την κρυψώνα δημοσίως.

- Πού κρατάς τα λεφτά, σε τράπεζα ή σε χρηματοκιβώτιο;

- Σε αναμνήσεις.

***

*ΕΝΩ ο Β. Κ. εξέφρασε την έντονη ανησυχία του: Έβριζε βρε σεις τον Σαμαρά, τον έκανε υπουργό. Έβριζε τον Μητσοτάκη θυμάστε, τον έκανε αντιπρόεδρο. Τώρα που βρίζει διαρκώς τον Τσίπρα, δεν πρέπει να ανησυχούμε;

Ζ.

Όλοι-σχεδόν-πάνω

*ΜΕ τα ψηφοδέλτια σεντόνια των παρατάξεων, με πολύ πάνω από 200 υποψήφιους συνολικά, μάλλον ήταν αναμενόμενο να αυξηθεί και η συμμετοχή στις εκλογές των δημοτικών υπαλλήλων. Περισσότεροι από 1.100 στις κάλπες αυτή τη φορά, 10% περισσότεροι από την προηγούμενη. Μπορούσε ο άλλος να μην πάει να ψηφίσει τον φίλο;

***

*ΤΟ ΠΑΜΕ δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει την πρωτιά, ωστόσο η παράταξη του απερχόμενου προέδρου Ζήση Γκαραλιάκου είδε τη δύναμή της να μειώνεται σχεδόν 40 ψήφους.

Ο Δημ. Χατζίκος κι οι συριζαίοι μέτρησαν περισσότερους από 70 ψήφους παραπάνω τούτη τη φορά, όμως ο Δημ. Κουκούλης με τους πασοκτζήδες παρέμειναν στη δεύτερη θέση αφού κι αυτοί ανέβηκαν καμιά πενηνταριά. Τέταρτοι οι νεοδημοκράτες με τον Απ. Αρζουμανίδη, ανεβασμένοι κι εκείνοι κατά 10 ψήφους. (Οπότε θ’ αρχίσει στο ΚΚΕ η αυτοκριτική; Όλοι οι άλλοι ανέβηκαν.)

Ζ.

Νωρίτερα

*Ο Χ. Χ. διηγιόταν που Λαρισαίος είχε πάει για μια δουλειά του σε υπηρεσία προχθές, στην Ημέρα της Γυναίκας: Ώρα Ελλάδος μία και δέκα το μεσημέρι. Ερημιά. Ψάχνει την κυρία τάδε με την οποία είχε να διεκπεραιώσει την υπόθεσή του. Άφαντη. Αλλά δεν υπήρχαν και πολλοί υπάλληλοι στα γραφεία. Η γενική ερημιά τον προβλημάτισε. Ρωτάει κάποιον που ετοιμαζόταν να φύγει.

- Ψάχνω την κυρία τάδε.

- Έχει φύγει.

- Γιατί τέτοια ώρα;

- Ο υπουργός λόγω της Ημέρας της Γυναίκας έδωσε άδεια σε όλες τις γυναίκες να φύγουν μια ώρα νωρίτερα.

- Ε, τότε να με εξυπηρετήσει κάποιος άνδρας.

- Αφού έφυγαν οι γυναίκες, να μη φύγουν και οι άνδρες. Ισότητα.

- Μια ώρα νωρίτερα είπατε. Στις 3 δεν σχολάτε; Η ώρα είναι 1 και 10.

- Έλα μωρέ, τι να φύγουμε στις 2 τι στη 1; Πώς κάνεις έτσι…

Ζ.

Μπασδέκη

*ΔΕΝ άφησε ασχολίαστη την επιστολή του ΤΕΕ, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Νικολέττα Μπασδέκη. Μέσω αυτής το ΤΕΕ ασκούσε κριτική στην κίνηση του Δικηγορικού Συλλόγου να διοργανώσει ημερίδα για το Κτηματολόγιο, χωρίς να συμπεριλάβει και το Τεχνικό Επιμελητήριο. Κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας η «σιδηρά κυρία» των δικηγόρων έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ως εξής: «Θα ήθελα από του βήματος τούτου να απαντήσω και στην επιστολή του προέδρου του ΤΕΕ που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες. Καμία πρόθεση απαξίωσης ή αποκλεισμού του ΤΕΕ δεν υπήρξε για την εκδήλωση» ξεκαθάρισε και συνέχισε: «Αποδεχθήκαμε την πρόταση του Συλλόγου Τοπογράφων Μηχανικών για ένα θέμα που απασχολεί τους δικηγόρους. Είναι μια επιστημονική εκδήλωση για ένα επίκαιρο θέμα, την κτηματογράφηση των περιοχών των Δήμων Λάρισας, Κιλελέρ, Αγιάς και Φαρσάλων» για να καταλήξει με το «δεν παραγκωνίζουμε κανένα δεν αποκλείουμε κανένα. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των μελών μας και τίποτα περισσότερο».

Τόσο απλά…

Κ.Γ.

Φαρσάλων

*«ΜΑ είναι δυνατόν σε έναν τέτοιο δρόμο να χαλάσουν τα αυτοκίνητά μας;» έξαλλος ο αναγνώστης, πήρε και ξαναπήρε στην «Ε» για να διαμαρτυρηθεί. Καθημερινά κινείται επί της Φαρσάλων και εκτιμά πως τα έργα θα έπρεπε να γίνουν με διαφορετικό τρόπο και ταχύτητα για να μην υπάρχουν τέτοιες λακκούβες και να παθαίνουν ζημιά τα αυτοκίνητά τους. Ήθελε να καταγραφεί η άποψή του.

Κ.Γ.

Φωτισμός

*ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ οπτικά το Γενί Τζαμί. Ο σχεδιασμός του εξωτερικού φωτισμού, έργο των Εύας Νταραρά και Δημήτρη Τσουμάνη, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του καλλιτεχνικού φεστιβάλ Open Nights, είναι εντυπωσιακός και δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα στο κτίριο. Ελπίζουμε να παραμείνει και μετά το τέλος της διοργάνωσης, ως εικαστική παρέμβαση σε ένα μνημείο της πόλης, που μάλλον δεν έχει την τύχη που του αρμόζει.

Π.Φ.

Υπερκάλυψε

*- ΝΑ, το συμπληρώσατε το κενό που είχε αφήσει ο Σαλμάς…

Χαμογελούσε πικρά ο πασοκτζής, εκ των παπανδρεϊκών, πειράζοντας χθες τον νεοδημοκράτη στην παρέα των Λαρισαίων.

- Να, ήρθε ο Βενιζέλος μαζί σας στην ψηφοφορία της Βουλής. Διαφοροποιήθηκε απ’ το ΠΑΣΟΚ, συντάχθηκε με τη ΝΔ.

-Φυσικά. Ήρθε να συναντήσει ξανά τον φίλο του τον Αντώνη Σαμαρά.

-Και με το εκτόπισμά του, το πολιτικό εννοώ, υπερκάλυψε την απουσία του Σαλμά, που είχε τολμήσει να φέρει αντιρρήσεις.

Ζ.

Αθώος

*ΑΘΩΩΘΗΚΕ από δικαστήριο της Αθήνας ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΣ Λάρισας Χρήστος Σιδερόπουλος, λόγω ανεξόφλητων οφειλών της οργάνωσης σε ΔΟΥ (ΦΠΑ) και ΙΚΑ για τη χρονιά 2010. Και αυτό γιατί ο ίδιος ανέλαβε πρόεδρος το 2012 και δεν ευθυνόταν για την κατάσταση αυτή, ενώ από την ακροαματική διαδικασία αποδείχτηκε ότι κατεβλήθησαν πολλές προσπάθειες για να τακτοποιηθούν εκ των υστέρων αυτές οι εκκρεμότητες. Διευκρινίζεται ότι η υπόθεση έφθασε στα δικαστήρια της Αθήνας, διότι τότε λόγω υψηλών τζίρων της οργάνωσης, η ΕΑΣ ελεγχόταν φορολογικά από τα κεντρικά.

Γ.Ρ.

Στην ουρά

*ΜΑΖΙ με όλο τον κόσμο και ο βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος στήθηκε στην ουρά για να πάρει την υπογραφή της καθηγήτριας Μαρίας Ευθυμίου, στη χθεσινή παρουσίαση του βιβλίο της στο ΟΥΗΛ. Αλλά και ο αδελφός της ιστορικού, ο πρώην υπουργός Πέτρος Ευθυμίου, στην ίδια ουρά περίμενε. Φυσικά, όχι για να πάρει αφιέρωση για τον εαυτό του, αλλά για κάποιον φίλο στον οποίο θέλησε να δωρίσει το βιβλίο.

Π.Φ.

Αγοραστός Πατρών

*«ΔΥΟ Μαρξ σε ένα πρωί. Όχι δύο φορές τον Μαρξ, αλλά και τους δύο Μαρξ. Ας μη σας μπερδεύουμε. Ζήσαμε χθες το πρωί μια ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου. Και σπάνια περίπτωση πολιτικού και αυτοδιοικητικού. Δεν μας είχε ξανασυμβεί να μας μνημονεύσει κάποιος από την κατηγορία αυτή απόφθεγμα του κωμικού Γκράουτσο Μαρξ -και όχι από τα ανακυκλούμενα, του συρμού- και παράλληλα να κάνει και αναφορές σε διατυπώσεις του Καρλ Μαρξ». (Εντυπωσιάστηκαν οι Πατρινοί δημοσιογράφοι).

***

*ΜΕ ποιον; Για ένα Λαρισαίο το διθυραμβικό σχόλιο στην εφημερίδα ‘’Πελοπόννησος’’, το οποίο συνεχίζει : «Συνέβη με τον Κώστα Αγοραστό, περιφερειάρχη Θεσσαλίας και πρόεδρο του «συνδικαλιστικού φορέα» των περιφερειαρχών, που πέρασε από τα γραφεία μας χθες το πρωί. Εντάξει, είχε πολύ πολιτικό ζουμί η συζήτηση, αλλά η επίσκεψή μας αποκάλυψε έναν βαθυστόχαστο άνθρωπο, πολυεπίπεδο, καλλιεργημένο και με προσεγγίσεις πρωτότυπες. Επίσης, όμως, έναν άνθρωπο ανήσυχο…».

***

*Κι ένα τελευταίο. «Παρακολουθεί ιδιαίτερα το ενημερωτικό τοπίο και έκανε έναν ωραίο παραλληλισμό. Είπε ότι μέσα ενημέρωσης που δεν έχουν ανεξαρτησία και οντότητα, είναι σαν τα τζουκ μποξ. Παίζουν όποια μουσική τους παραγγείλεις...».

Ζ.

 

 

UANASHS O OMORFOS O KOYMANT

*ΘΑΝΑΣΗΣ ο Όμορφος, ο Κουμαντζέλης ο μάχιμος συνταξιούχος. Χθες στη βιτρίνα ο μπιούτιφουλ πρόεδρος, την είχε φόντο στις δηλώσεις του.

Ζ.

 

 

STH MELIBOIA YPOYRGE STRIBO

*ΣΤΗ Μελιβοία υπουργέ, στρίβουμε κάτι τσιγάρα να, τόσο μεγάλα…

Ζ.

 

H PROSEYXH TOY F. SAXINIDH

*Η προσευχή του Φ. Σαχινίδη. Ενώπιον του ΓΑΠ που βρισκόταν μπροστά του στο βήμα.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass