Ανάποδα

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2018 19:45
* Ο οδηγός της φωτογραφίας βρέθηκε χθες το μεσημέρι επί της Μεγ. Αλεξάνδρου και διαπιστώνοντας το αδιέξοδο - λόγω έργων - έστριψε δεξιά, στον πεζόδρομο της Πατρόκλου. Αυτές τις ημέρες μερίδα οδηγών, χωρίς πραγματικό λόγο ή με διάφορες δικαιολογίες, χρησιμοποιεί τους πεζοδρόμους λες και πρόκειται για δρόμους. Αν δεν παρέμβει έγκαιρα η Δημοτική Αστυνομία, θα επιστρέψουμε σε εποχές όπου στους πεζοδρόμους οι οδηγοί θα… κορνάρουνε τους πεζούς για να μην εμποδίζουν την κυκλοφορία! Καλή η κυκλοφοριακή αγωγή, απαραίτητα τα μέτρα. Κυρίως τα προληπτικά…  Β.Κ. * Ο οδηγός της φωτογραφίας βρέθηκε χθες το μεσημέρι επί της Μεγ. Αλεξάνδρου και διαπιστώνοντας το αδιέξοδο - λόγω έργων - έστριψε δεξιά, στον πεζόδρομο της Πατρόκλου. Αυτές τις ημέρες μερίδα οδηγών, χωρίς πραγματικό λόγο ή με διάφορες δικαιολογίες, χρησιμοποιεί τους πεζοδρόμους λες και πρόκειται για δρόμους. Αν δεν παρέμβει έγκαιρα η Δημοτική Αστυνομία, θα επιστρέψουμε σε εποχές όπου στους πεζοδρόμους οι οδηγοί θα… κορνάρουνε τους πεζούς για να μην εμποδίζουν την κυκλοφορία! Καλή η κυκλοφοριακή αγωγή, απαραίτητα τα μέτρα. Κυρίως τα προληπτικά… Β.Κ.

*ΥΠΟΜΟΝΗ δείχνουν όλοι οι Λαρισαίοι αυτές τις πρώτες ημέρες των έργων στη Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιώς εδώ που τα λέμε. Έτσι πρέπει, αυτό θα κάνουν. Πεζοί και ΙΧήδες. Μα εκεί που προσπαθείς από μέσα σου να το διαχειριστείς και να πείσεις τον εαυτό σου ότι «έργα είναι, θα περάσουν» ή σκέφτεσαι πως πρόκειται «για το καλό της πόλης μας» περνάει από μπροστά σου και κοντεύει να σε πατήσει ένα ΙΧ που διασχίζει τη Μεγ. Αλεξάνδρου και μάλιστα ανάποδα.

Πολλοί το κάνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πιθανότατα ευρισκόμενοι σε κάποιον πεζόδρομο, επιλέγουν να βγουν στην Κύπρου από εκεί που βγαίνουν και τα ταξί.

Αφού γλιτώσεις το ατύχημα καταλήγεις στο εξής: Άσε τις σκέψεις περί πόλης και κοίτα μην σε πατήσει κανένας και μάλιστα σε δρόμο «κλειστό».

Κ.Γ.

 

Ιγνάτιος

* ΣΤΟ Μαϊάμι βρίσκεται, ως γνωστόν, ο μητροπολίτης Λάρισας και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος. Η σκέψη του όμως είναι εδώ στη Λάρισα. Παρά την περιπέτεια και τη μάχη που έχει μπροστά του, ζητά και ενημερώνεται για τις εξελίξεις, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το αυριανό συλλαλητήριο για το Μακεδονικό. Όπου θα αποστείλει μήνυμα συμπαράστασης και αγωνίας, το οποίο θα αναγνωστεί στη συγκέντρωση.

 

Καλοκαίρι

* ΚΑΛΑ τα Σαββατοκύριακα, φεύγει ο Λαρισαίος και δροσίζεται στις κοντινές παραλίες. Τι γίνεται όμως μέσα στην εβδομάδα που ανεβαίνει ο υδράργυρος; Τη λύση έρχεται να δώσει η δημοτική πισίνα που αναμένεται να ανοίξει για το κοινό τις επόμενες ημέρες. Βουτιές δροσιάς κοντά στο κέντρο.

Ζ.Π.

 

Προσωπικά δεδομένα

*ΕΝΑ κοκομπλόκο με τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων το έχουμε πάθει όλοι. Τελικά, σε λίγο τίποτα δεν θα επιτρέπεται αφού όλα εμπίπτουν στη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων. Για παράδειγμα πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία απόσπασης 785 εκπαιδευτικών στις 58 Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, 58 Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις. Ονόματα όμως δεν δημοσιεύτηκαν λόγω του νέου Κανονισμού περί Προσωπικών Δεδομένων. Το Υπουργείο Παιδείας μάλιστα προχώρησε στην εξής ανακοίνωση: «Λόγω της νέας νομοθεσίας προσωπικών δεδομένων οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τις περιοχές αρμοδιότητας των οποίων αποσπώνται οι εκπαιδευτικοί θα ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους».

Άλλο πάλι που έφτασε στα αυτιά μας: Γονιός τηλεφώνησε και ζήτησε να μην αναρτηθούν οι βαθμοί του παιδιού του έξω από το σχολείο, όπως γίνεται κάθε χρόνο, παρά το γεγονός ότι η λίστα των βαθμολογιών δεν γράφει ονόματα των μαθητών αλλά κωδικούς. Πού ξεκινά και πού σταματά αυτό, κανείς δεν γνωρίζει ακόμα. Το θέμα είναι ότι επικρατεί αναστάτωση.

Ν.Π.

 

Συλλαλητήριο

* ΤΗΝ αισιοδοξία τους ότι η Κεντρική πλατεία της Λάρισας θα θυμίζει άλλες εποχές, που θα βουλιάζει από κόσμο, εξέφρασαν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής που θυσίασαν λίγο από τον ελεύθερό τους χρόνο για την προετοιμασία της αυριανής κινητοποίησης, η οποία δεν αποκλείεται να έχει πανθεσσαλικό χαρακτήρα. Κι επειδή κάποια από τα μέλη της Σ.Ε. δεν διαθέτουν οργανωτική πείρα, σημειώνονται και λάθη, όπως η αποστολή στα ΜΜΕ εκτός από τα ονόματα που απαρτίζουν την Επιτροπή και των κινητών τηλεφώνων. Χρειάστηκε η διευκρίνιση να μην δημοσιοποιηθούν τα τηλέφωνα των μελών της Επιτροπής, όχι γιατί υπήρχε κάποιος φόβος, αλλά για λόγους προσωπικών δεδομένων. Κι όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μέλος της Επιτροπής «ο φόβος ανήκει στην απέναντι πλευρά και αφορά στο μέλλον. Διότι αν το συλλαλητήριο πετύχει και ο κόσμος ανταποκριθεί στο κάλεσμα των φορέων, τότε δεν αποκλείεται ανάλογη κινητοποίηση στο μέλλον για άλλα εθνικά θέματα, όπως το δημογραφικό, η υιοθεσία κι από ομόφυλα ζευγάρια, κ.λπ. 

Γ.Ρ.

 

Οχήματα

*ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ από τη χθεσινή της «Ε» πως ένας 22χρονος Αγιώτης μηχανικός πέτυχε κάτι σπουδαίο. Κατόρθωσε να κάνει ένα αυτοκίνητο να ξεκινάει και να σταματάει μόνο με τη φωνή του. Άξιος.

Μα την ίδια ώρα διαβάζουμε και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ πως ένας Ηρακλειώτης κατάφερε να κάνει το «παπάκι» του να κινείται με… τσικουδιά. Άκου πράματα.

Φαντάσου τώρα αυτούς τους δύο να συνεργαστούν. Το αποτέλεσμα αν μη τι άλλο θα είναι μοναδικό. Θα μπορείς να τα πιείς μαζί με το όχημά σου και δεν θα έχεις κανέναν φόβο μην ξεχάσεις κάπου τα κλειδιά σου. Με μια φωνή θα βάζεις μπροστά και βρρρρρρουμμμ. Χικ.

Κ.Γ.

 

Νιότη

ΕΚΕΙΝΟ που χρειάζεται «σήμερα η ΕΕ δεν είναι περισσότερη στρατιωτικοποίηση αλλά μια δραστήρια, φιλειρηνική, πολυεπίπεδη εξωτερική πολιτική, η οποία θα εκτονώνει τις εστίες εντάσεων πριν από τη στρατιωτική ανάφλεξη», έλεγε η άλλοτε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, σήμερα περιφερειάρχης Αττικής.

Υπογραμμίζοντας έτσι την ανάγκη για πρωτοβουλίες πυρηνικού αφοπλισμού, σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο, και θυμίζοντας παράλληλα την «πάγια σχετική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για πυρηνικό αφοπλισμό της Μέσης Ανατολής».

«Είμαστε κατά της έκθεσης γιατί σε μια περίοδο σκληρής λιτότητας που επιβάλλεται στους λαούς, ζητά αύξηση των επενδύσεων για την άμυνα και τη μη στρατιωτική έρευνα για στρατιωτική χρήση και εξοπλισμό», έλεγε η τότε βουλευτής. Tο 2013 που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση γιατί το 2018 που είναι κυβέρνηση, βλέπετε τι συμβαίνει στη Λάρισα (και όχι μόνο). Πού ήσουν (πολιτική) νιότη που έλεγες…

Β.Κ.

 

Αγέλες

* ΛΥΣΗ στο πρόβλημα με τις αγέλες των αδέσποτων σκύλων στην Ανάβρα Αγιάς αναζητούν κάτοικοι της περιοχής. Οι οποίοι κάτοικοι τονίζουν την ανάγκη στην εξεύρεση λύσης για να προληφθούν τα χειρότερα.

Προς το παρόν οι αδέσποτοι σκύλοι ορμούνε σε αυτοκίνητα, μηχανάκια και ποδηλάτες. Με τους κατοίκους να τονίζουν ότι η λύση πρέπει να δοθεί έγκαιρα, προτού επιτεθούν σε άνθρωπο…

Β.Κ.

 

Περί Σκοπίων

* ΟΙ Έλληνες του Εξωτερικού συνεχίζουν να παρακολουθούν από κοντά και με έκδηλη ανησυχία τις εξελίξεις γύρω από την ονομασία των Σκοπίων. Ο εκ Νίκαιας καταγόμενος Αχιλλέας Λιγγέρας από τη Νέα Υόρκη σχολιάζει τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Τζανακόπουλου για τη νέα ονομασία των Σκοπίων θεωρώντας ότι «υποτιμά στο έπακρον τη νοημοσύνη των Συνελλήνων. Τι ακριβώς σημαίνει "ολοκλήρωση της μετάβασης"; Μήπως ότι αλλαγή του ονόματος των Σκοπίων θα επικυρωθεί τάχα στο μέλλον μετά από την ένταξη τους στο ΝΑΤΟ και ΕΕ και χωρίς την άμεση αλλαγή του Συντάγματός τους; Δηλαδή ποτέ. Δημοψήφισμα εδώ και τώρα και οι επίδοξοι «εθνικοί προδότες», της ιστορικά αναμφισβήτητης Ελληνικής Μακεδονίας μας στο σκαμνί της δικαιοσύνης. Τόσο απλά» καταλήγει ο κ. Λιγγέρας.

Γ.Ρ.

 

Διαδικτυακό ρινγκ

*ΟΙ διαδικτυακοί διαξιφισμοί πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο. Τα social media έχουν μετατραπεί σε ρινγκ αντιπαραθέσεων και ο καθένας είτε επώνυμα, είτε ανώνυμα μπορεί να κακολογήσει όποιον θέλει ελεύθερα. Τώρα το κατά πόσο αυτά που λέγονται είναι αληθή ή όχι αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί τους χρήστες του διαδικτύου που σπεύδουν να κάνουν like. Πρόσφατο παράδειγμα η ανάρτηση γνωστού καλλιτέχνη για αποκλεισμό του από το Φεστιβάλ Πηνειού που έγραφε «Μετά από πολυετή παρουσία στον χώρο της λαϊκής μουσικής και με δισκογραφική μας δουλειά, αποκλειόμαστε για ΑΚΟΜΑ μια φορά από τους "παράγοντες" του Φεστιβάλ Πηνειού. Τους ευχαριστούμε και τους κλείνουμε ραντεβού τον επόμενο Οκτώβρη περίπου...».

Η απάντηση από τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού δεν άργησε να έρθει…

«Όσο κι αν έχω μεγαλώσει… δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται κάποιος, όταν μια πρόταση που καταθέτει για να συμμετάσχει σ’ ένα θεσμό της πόλης δεν γίνεται δεκτή, να απορρίπτει συλλήβδην τον θεσμό, να κατηγορεί τους… «παράγοντες» για εμπάθεια, ασχετοσύνη, ευνοιοκρατία κ.λπ. Πολύ περισσότερο, όταν έχει καταθέσει μια άλλη πρόταση η οποία έγινε δεκτή και την οποία ο ίδιος απέσυρε! Κι όταν ακόμη, έχει πολλάκις συνεργαστεί με τον δήμο σε διάφορες εκδηλώσεις… Δεν υπάρχει περίπτωση να αναρωτηθεί πώς μπορεί να μην ταιριάζει σε μια συγκεκριμένη εκδήλωση; Όλοι κάνουν για όλα; Όλοι πρέπει να είναι παντού; Κι όταν δεν συμβαίνει, τότε η… Λάρισα δεν αγαπάει τους καλλιτέχνες και δεν γίνεται τίποτα στον τομέα του πολιτισμού; Οι προσωπικές επιδιώξεις είναι θεμιτές, αλλά όταν δεν ικανοποιούνται, μηδενίζονται τα πάντα; Δεν θα αλλάξω άποψη επειδή κάποιος απειλεί με τον… Οκτώβρη, ούτε θα παρασυρθώ σε χαρακτηρισμούς. Θα συνεχίσω να εκτιμάω τον καθένα γι’ αυτό που είναι και όχι γι’ αυτό που νομίζει ότι είναι… Και θα συνεχίσω να προσπαθώ για μια Λάρισα πόλη του πολιτισμού» έγραψε ο αντιδήμαρχος.

Το θέμα όμως δεν είναι ποιος έχει δίκιο, αλλά τι γίνεται όταν χάνεται το μέτρο και η λάσπη πετιέται δεξιά και αριστερά, απλώς για τη δημιουργία εντυπώσεων. Ο καθένας ας βγάλει το συμπέρασμά του.

Ν.Π.

 

Χιούμορ;

* ΣΤΗ ΝΔ θα το έχουν πιστέψει φαίνεται πως προέκυψαν από παρθενογένεση και ότι επίσης, οι πολίτες έχουν ξεχάσει πως αυτοί κυβερνούσαν μέχρι χθες.

Γιατί μόνο ως προχωρημένο χιούμορ μπορεί να εκληφθεί η δήλωση του τομεάρχη Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστου Σταϊκούρα, ότι «θα πρέπει να μειωθεί άμεσα ο ΕΝΦΙΑ, με τρόπο τέτοιο που να ωφελούνται όλοι οι πολίτες και κυρίως τα φτωχότερα νοικοκυριά». Πρόταση της ΝΔ απέναντι στη «δέσμευση» της κυβέρνησης, να διατηρήσει σταθερό τον ΕΝΦΙΑ στα σημερινά υψηλά επίπεδα. Όντως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε δεσμευθεί να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ αλλά το ξέχασε όταν ανέλαβε κυβέρνηση. Όμως μην ξεχνούμε πως οι μνημονιακές κυβερνήσεις ήταν αυτές που καθιέρωσαν τον ΕΝΦΙΑ (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κ.λπ.).

Δεν γνωρίζουμε βεβαίως και ουδόλως μας ενδιαφέρει πού σπούδασαν οικονομικά, αλλά αν θέλουν να ανακουφίσουν τους φτωχούς, ας καταργήσουν το χαράτσι του ΕΝΦΙΑ. Μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί (και) αυτοί της ΝΔ…

Β.Κ.

 

Και μετά;

*ΣΤΗ βιτρίνα πάλι, ως πρόεδρος της ΕΝ.ΠΕ. ο Κ. Αγοραστός γράφει στο HOTDOC για την επόμενη ημέρα των μνημονίων, στο αφιέρωμα που είχε την Κυριακή το Documento του Κ. Βαξεβάνη. Μαζί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και με άλλα πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, όπως Βαρουφάκης, Μίχαλος, Στυλιανίδης, Χαρίτσης, Θεοχαρόπουλος κ.ά., ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας εκθέτει τις απόψεις του για τη νέα περίοδο της χώρας.

Ζ.

 

Ωθηση

* ΩΣ ανέκδοτο αλλά με… προχωρημένη αίσθηση του χιούμορ μπορούν να εκληφθούν επίσης τα όσα προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλ. Τσακαλώτος σε συνέντευξή του στο προχθεσινό «Έθνος της Κυριακής».

Ότι δηλαδή από το 2019 θα υπάρξουν «μόνιμες μειώσεις φόρων» και επιπλέον δημοσιονομικός χώρος για μόνιμες παρεμβάσεις που θα διευρύνονται στο διάστημα έως και το 2022, με αφορμή και την… ολοένα αυξανόμενη επεκτατική αναπτυξιακή ώθηση. Τα περί ώθησης δεν μας επιτρέπεται να τα σχολιάσουμε. Τα υπόλοιπα αποτελούν ένα ωραίο αστείο, αν και στο σπίτι του φορολογούμενου δεν μιλάνε για φοροαπαλλαγές…

Β.Κ.

 

Ραντεβού

* ΜΕ τον υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη θα συναντηθούν τελικά, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, μέλη του Προεδρείου και οι επικεφαλής των παρατάξεων του ΔΣ της Ένωσης. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών στις 9 το πρωί αύριο Τετάρτη, μετά από πρόσκληση Σκουρλέτη με αντικείμενο τι άλλο, τον «Κλεισθένη Ι». Ο κύκλος ωστόσο των επαφών θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή 8 Ιουνίου, που ο κ. Σκουρλέτης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Κώστα Αγοραστό. Τα περί τηλεφωνήματος είχαν επιβεβαιωθεί και στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα. Ο κ. Σκουρλέτης θα δεχθεί να κάνει μικροαλλαγές στο σχέδιο νόμου, θα δεχθεί παρατηρήσεις, όλα πλην… της απλής αναλογικής. Η ΕΝΠΕ εξετάζει πιο μετρημένα τις αντιδράσεις της σε αντίθεση με την ΚΕΔΕ που απειλεί να βρεθεί στα χαρακώματα. Ο κ. Πατούλης δηλαδή…

Β.Κ.

 

Τζάμπα

* ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ είναι η δωρεάν στάθμευση στα δημοτικά πάρκινγκ της οδού Καλλιθέας και Καρδίτσης. Συμπολίτης διαπιστώνει ότι κάποιοι έχουν κάνει ιδιωτικό τον χώρο «αγκυροβολώντας» επί μέρες, από αγροτικά οχήματα και τρέιλερ, μέχρι… νεκροφόρα και μάλιστα ξεσκέπαστη! Ο τζάμπα χώρος και χρόνος όμως τελειώνει…

 

Μπάνιο

*ΝΩΡΙΣ ξεκίνησαν οι περισσότεροι Λαρισαίοι τα πήγαινε – έλα στις θάλασσες. Λίγο ο ήλιος, λίγο η μεγάλη προσμονή γέμισαν τα παράλια. Έλα όμως που στις βουτιές οι περισσότεροι έκαναν πίσω. Κάθονταν στην παραλία με τις ώρες και δώστου κουβέντα. Δώστου φιλοσοφία. Κρύο ακόμα το νεράκι. Θέλει ακόμα για να ζεσταθεί. Λίγη υπομονή. Φουσκώστε τα φλαμίγκο σας…

Κ.Γ.

 

Πανδαμάτωρ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ την περασμένη Πέμπτη το τοπικό ΠΑΣΟΚ (που σήμερα λέγεται ΚΙΝΑΛ) στη Λάρισα, στο ξενοδοχείο «Διόνυσος». Και οι παλιοί φωτορεπόρτερ της Λάρισας -που πήγαν να καλύψουν την εκδήλωση- έλεγαν πως, αν έβαζες δίπλα -δίπλα τη σημερινή φωτογραφία και την ανάλογη της Νομαρχιακής Συνέλευσης του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του ‘80, πάλι τα ίδια ακριβώς πρόσωπα θα έβλεπες, με μόνη διαφορά τα... μαύρα μαλλιά και τα... αρυτιδίαστα πρόσωπα.

 Α, και μία ακόμη διαφορά: Τότε, νεαρά παλικαράκια, αγωνιούσαν για το μέλλον του σοσιαλισμού. Τώρα αγωνιούν για τις... περικοπές των συντάξεων (τους) και ανταλλάσσουν πληροφορίες για το ποιο χάπι είναι καλύτερο για το... ζάχαρο και την πίεση. 

(Πανδαμάτωρ γαρ ο χρόνος, ή... πώς καταντήσαμε λοχία…).

 

H PERIFEREIA UESSALIAS EDVS* Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έδωσε λύση στο πρόβλημα της ύδρευσης και σήμερα οι κάτοικοι στα Αμπέλια και στο Βαρκό Βερδικούσιας (πρωτεύουσα των πολυτέκνων) έχουν ποιότητα και ποσότητα νερού. Γιατί και στα ορεινά οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να πίνουν ποιοτικό νερό.

 

GEMATES YGEIA OI SXESEIS *ΓΕΜΑΤΕΣ υγεία οι σχέσεις του Γ. Μανώλη με τον υπουργό Π. Σκουρλέτη. Ανάμεσά τους ο διοικητής υγειονομικής περιφέρειας και η διευθύντρια ΕΚΑΒ.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass