Διαφορά ηλικίας

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2018 19:10
*ΔΕΝ μπορεί παρά να το έκαναν κοροϊδευτικά, δεν γίνεται να είναι λάθος αυτό. Στη διασταύρωση της νέας Μανδηλαρά με τη Μ. Αλεξάνδρου, το STOP μπήκε ανάποδα. Λάθος είναι που ο στύλος έμεινε στη μέση του νέου πεζοδρομίου, τον εργολάβο έτσι τον βόλευε, η υπηρεσία όμως;  Ζ.   *ΔΕΝ μπορεί παρά να το έκαναν κοροϊδευτικά, δεν γίνεται να είναι λάθος αυτό. Στη διασταύρωση της νέας Μανδηλαρά με τη Μ. Αλεξάνδρου, το STOP μπήκε ανάποδα. Λάθος είναι που ο στύλος έμεινε στη μέση του νέου πεζοδρομίου, τον εργολάβο έτσι τον βόλευε, η υπηρεσία όμως; Ζ.

*ΤΑ όρια ηλικίας παίζουν παντού, το χάσμα γενεών υφίσταται. Να, στα καφέ της Λάρισας, τώρα που ο καιρός βελτιώθηκε ξανά, οι πρωινοί θαμώνες, συνταξιούχοι κατά βάση, έχουν ξεθαρρέψει και απλώνονται πάλι στα τραπεζάκια έξω.

Όχι όλοι, οι άνω των εβδομήντα, τα προσκοπάκια παραμένουν μέσα από τις τζαμαρίες, με ανοιχτές όμως τις πόρτες.

Ζ.

Οσονούπω

*O Λαρισαίος Τ. Ζ. που παρά τη μυωπία βλέπει μακριά, προέβλεψε χθες.

- Λιγότερες από δέκα μέρες κύριοι, μέχρι ν’ αρχίσουμε να μαλώνουμε για τις παρελάσεις.

Ζ.

Μέσω ΝΟΔΕ…

*ΣΥΜΦΩΝΑ με πληροφορίες της «Ε» η πρώτη επίσημη αντίδραση της ΝΔ στη συμφωνία Καραλαριώτου-Μαμάκου για τον Δήμο Λάρισας αναμένεται πολύ σύντομα, μέσω της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας. Όπως όλα δείχνουν το κόμμα θα χαιρετίσει την παραπάνω εξέλιξη. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις της αναπληρώτριας Τύπου της ΝΔ Σοφίας Ζαχαράκη, η οποία βρέθηκε χθες βράδυ στη Λάρισα για να μιλήσει στην εκδήλωση του γαλάζιου Τομέα Πολιτισμού: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι οι καλύτεροι για να αξιολογήσουν την παρουσία και τη δυνατότητα προσφοράς στην τοπική κοινωνία είναι οι πολίτες. Όπου επιτυγχάνεται μια σύμπνοια και μία συμπαράταξη είναι ένα ευτυχές γεγονός».

Γ.Ρ.

Αντιφάσεις

*«ΔΕΝ θα επιτρέψω καμιά διγλωσσία και καμιά προσωπική στρατηγική» είπε ο πρωθυπουργός. Και διάλεξε να κρατήσει τον υπουργό που είχε παραβιάσει και τις δύο εντολές του.

Κι ο βουλευτής Κώστας Μπαργιώτας συμπλήρωσε. «Στο μεταξύ είχε εξωθήσει σε παραίτηση τον υπουργό με τον οποίο συμφωνούσε για να μην δυσαρεστήσει τον υπουργό με τον οποίο διαφωνούσε και του οποίου οι προσωπικές στρατηγικές παραλίγο να ανατρέψουν την κυβέρνηση». Συμπέρασμα του πράσινου Λαρισαίου; «Κουλουβάχατα...»

Ζ.

Με τον Αντρέα

*ΧΑΜΟΣ χθες στο f/b με τους Λαρισαίους πασοκτζήδες. Πανηγύρια και χαρές, ευχές, αναμνήσεις παπανδρεϊκές και φωτογραφίες παλιές. Ήταν 18 του Οκτώβρη. (Ε ναι, όλοι τους μεσήλικες και άνω.)

Ζ.

Συμπτώσεις

*Ο παραλληλισμός με το σήμερα από τον Δ. Ν.

- Στις 18 Οκτωβρίου 1981 ο Παπανδρέου ανέλαβε και υπουργός Άμυνας. Στις 17 Οκτωβρίου 2018 ο Τσίπρας διατήρησε εκεί τον ‘’Πέτρο Γαρουφαλιά’’. (Με παραπομπή στο 1965.)

Ζ.

Σόδες…

*ΣΤΗΝ πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας πάλι, καταναλώνουν περισσότερο Καμμένο από όσο μπορούν να χωνέψουν. Και ο Μ. Κ. συστήνει: «σόδες σύντροφοι, σόδες…». Με μια ανάλυση, που θα ζήλευε και αντίπαλος της κυβέρνησης: «…η υπόθεση, που φυσιολογικά θα οδηγούσε τον υπουργό Άμυνας κάθε άλλης χώρας εκτός κυβέρνησης, προκάλεσε την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, ενός εκ των καλύτερων και αποτελεσματικότερων υπουργών αυτής της κυβέρνησης, κατά γενική μάλιστα ομολογία.

Ενοχλεί και υποψιάζει κάθε καλοπροαίρετο παρατηρητή των γεγονότων η εμμονή του πρωθυπουργού να στηρίζει τον υπουργό Άμυνας. Η απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση δεν θα προξενούσε προβλήματα στην κοινοβουλευτική της πλειοψηφία. Πέρα από τον ίδιο -ο οποίος είναι βέβαιο θα ενεργούσε εκ νέου προδοτικά, όπως στην πολιτική φύση του είναι- ζήτημα αν θα έπραττε το ίδιο έστω και ένας από τους εν ενεργεία βουλευτές των ΑΝΕΛΛ. Παρόλα αυτά, η παρά φύση αυτή σχέση και συνεργασία συνεχίζεται…» (Πάγωσαν οι συριζαίοι.)

Ζ.

Δάκος

*ΤΟ σχέδιο Γαβρόγλου, για τη συγχώνευση του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Θεσσαλίας είναι γνωστό πως δεν βασίσθηκε σε κάποια μελέτη όπου εξετάσθηκαν ακαδημαϊκά κριτήρια κλπ. Το λάθος της ανάπτυξης με κριτήριο «κάθε πόλη και ένα ΑΕΙ», «διορθώνεται» λοιπόν με το επίσης λανθασμένο κριτήριο «να μην κλείσει κανένα Τμήμα στην πόλη μας».

Στο πλαίσιο «δώσε και εμένα μπάρμπα» ή «κάνε και εσύ μια πρόταση τι σε εμποδίζει;», ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξ. Μεϊκόπουλος με επιστολή προς τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, ζητά τι λέτε;

Να ιδρυθεί στον Βόλο, Τμήμα Επιστημών Τουρισμού, τετραετούς φοίτησης. Όταν τετραετές είναι και το Τμήμα Τουριστικών Επαγγελμάτων που λειτουργεί ήδη στο ΤΕΙ στη Λάρισα και κλείνει με βάση το σχέδιο Γαβρόγλου.

Η Μαγνησία έχει νησιά, έχει τουρισμό βεβαίως αλλά αυτό είναι διαφορετικό θέμα από το αν ένα πανεπιστήμιο χρειάζεται ένα ακόμη τμήμα. Δηλαδή αν σε κάποια περιοχή, πιάνουν τσιμπούρια τα σκυλιά – κάθε χρόνο εννοείται - πρέπει να ιδρυθεί Κτηνιατρική σχολή; Κι αν έπεσε δάκος στις ελιές, να φτιάξουν και Γεωπονική; Ακαδημαϊκά τα κριτήρια, διαφωνείτε;

Β.Κ.

Ανέκρουσαν

*ΤΗ μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε η στάση του ΤΕΙ, της ηγεσίας του, των καθηγητών του, που είχαν ταχθεί με πάθος κατά Γαβρόγλου. Προκλήθηκαν μετά συζητήσεις στα στέκια της Λάρισας. Και υποψίες.

- Παράξενο που ξαφνικά ανέκρουσαν πρύμναν… Τι τους έδωσε ο υπουργός και εγκατέλειψαν το κάστρο και τις μεγαλοστομίες;

- Καταρχάς τις επιπλέον σχολές στη Λάρισα. Αυτό ήταν και το βασικό. Επιπλέον θα υπήρξαν προφανώς και ρυθμίσεις διοικητικού χαρακτήρα που τους εξυπηρετούν επαγγελματικά.

-Μα φαινόταν ότι κάτι είχε μαγειρευτεί. Που ο Σπηλιώτης αντάμωσε εκεί με τον Βραχνάκη. Σκέτη Οικουμενική…

Ζ.

Μοιρασιά πίτας

*ΣΤΟ πλευρό του ΤΕΙ οι φορείς της πόλης, πρωτοστατούντος του Δήμου, φαίνεται να τα κατάφεραν. Ο Απ. Καλογιάννης πέτυχε στον ρόλο του, οι χειρισμοί του δικαιώθηκαν. Το βαρίδι του φιλοκυβερνητικού και άρα διαχειρίσιμου που του είχαν προσάψει, κατάφερε να το μετατρέψει σε πλεονέκτημα.

***

*ΑΛΛΑ κι ο Κ. Αγοραστός κινήθηκε αριστοτεχνικά. Ο περιφερειάρχης βρισκόταν στην πιο δύσκολη θέση, χειρότερη και από του υπουργού, επειδή ακριβώς είναι περιφερειάρχης. Ποιον να φτιάξει, ποιον να χαλάσει, όλες οι πόλεις φώναζαν γοερά. Κι έφυγαν όλοι ευχαριστημένοι. Είχε να διαχειριστεί και τη ΝΔ που αντιδρά κάθετα σε κάθε κυβερνητική ενέργεια.

***

*ΤΑ μαγικά τα έκανε πάντως ο Κ. Γαβρόγλου. Πώς κατάφερε ο υπουργός να ξαναμοιράσει την ίδια πίτα και να χορτάσουν αυτή τη φορά όλοι, ένα μυστήριο πράγμα. Εκτός κι αν οι αντιδράσεις ήταν σ’ ένα βαθμό προληπτικές.

***

*- ΚΑΛΑ, έλεγε ο Λαρισαίος, γιατί δεν έκανε κι αυτός ο υπουργός αλαμούρα εξαρχής άλλες καμιά εικοσαριά σχολές; Ποιον πείραζε να ιδρύσει παντού επιπλέον τμήματα;

- Την κοινή λογική πείραζε, την Παιδεία…

- Ποια κοινή λογική… Που ο Β. Τσάκος μετείχε στη σύσκεψη ως αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, που είναι, και εκεί συμπεριφέρθηκε ως υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας, που θα είναι;

Ζ.

Βέρα

*- ΛΙΓΕΣ μέρες πέρασαν μονάχα και…

Γλαφυρή η περιγραφή των εξελίξεων από τον Λαρισαίο.

- Και το δαχτυλίδι που έδωσε ο Τζανακούλης στον Μαμάκο έγινε βέρα στην Καραλαριώτου.

- Βέρα απ’τς δεξοί.

Ζ.

Μαζί;

*ΜΠΟΡΕΙ να αποχώρησε από το ΤΕΙ, ποτέ δεν έπαψε όμως να νοιάζεται γι’ αυτό, ο τόσα χρόνια πρόεδρός του Παν. Γούλας. Ο οποίος εμπλέκεται και στα δημοτικά πράγματα της Λάρισας, ούτως ή άλλως, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δηλαδή. Και τώρα που η υπόθεση της συνένωσης οδηγείται σε ευτυχή κατάληξη, με τον Απ. Καλογιάννη να επιστρέφει με σημαντικά κέρδη για την πόλη και το Ίδρυμα, διευκολύνεται λέει η συνεργασία των δύο πλευρών στις εκλογές. Να ηγηθεί της παράταξης Νασιώκα δεν δείχνει και τόσο απλό. Ως πιθανότερο προβάλλει να συμμαχήσει, με τόσους δικούς του να βρίσκονται στη δημοτική αρχή.

Ζ.

Να τα

εκατοστίσει…

*ΣΑΡΑΝΤΑ ερευνητικοί, ακαδημαϊκοί και εκπαιδευτικοί οργανισμοί, ογδόντα διαφορετικά διαδραστικά δρώμενα, μεταξύ των οποίων είκοσι δύο εργαστήρια για παιδιά, έξι workshops, δεκαπέντε ομιλίες και πλήθος δράσεων για όλες τις ηλικίες. Αλλά το πιο σημαντικό; Πέντε χιλιάδες επισκέπτες, μεταξύ των οποίων 1.800 μαθητές. Νούμερα που αν μη τι άλλο προκαλούν… υψοφοβία και «αναγκάζουν» την Αντιδημαρχία Πολιτισμού να πράξει όλα τα απαιτούμενα για να κάνει το Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας Θεσσαλίας θεσμό. Είναι πράγματι σπουδαίο όταν τα επιστημονικά θέματα παρουσιάζονται με διασκεδαστικό και κατανοητό τρόπο, όταν φεύγουν από τον αποστειρωμένο σωλήνα της μάθησης για την εξέταση και με βιωματικό τρόπο προσεγγίζονται από μικρούς και μεγάλους. Κι αν ξεχώρισε για ένα λόγο το 1ο Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας Θεσσαλίας που έριξε αυλαία πριν από λίγες μέρες είναι ακριβώς αυτός… Ευχή όσων πέρασαν από τον Μύλο του Παππά όλες αυτές τις μέρες είναι το Φεστιβάλ να μακροημερεύσει και να τα εκατοστίσει…

ΘΑ.

ΕΛΜΕ

*ΔΥΟ παρατάξεις του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας, οι ΣΥΝΕΚ και η «Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών», απηύθυναν με ξεχωριστή πρόσκλησή τους η κάθε μία, κάλεσμα στον εκπαιδευτικό κόσμο, να συμμετάσχει στη γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ (!) προχθές Τετάρτη στο αμφιθέατρο του 6ου Λυκείου Λάρισας.

Το διοικητικό συμβούλιο κοντεύει χρόνο που δεν κατάφερε να συγκροτηθεί σε σώμα και ούτε πρόκειται πλέον να συγκροτηθεί, μετά την αποχώρηση των μελών της ΔΑΚΕ, που βαρέθηκαν φαίνεται να περιμένουν να καταλήξουν σε συμφωνία.

Άξιο απορίας λοιπόν είναι το γεγονός, πως δύο παρατάξεις - όχι από κοινού- μπορούν να συγκαλούν γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ, ενώ άξιο προβληματισμού είναι το γεγονός ότι δεν ανταποκρίθηκε κανείς στο κάλεσμά τους.

Συγκεκριμένα την ημέρα εκείνη στη συνέλευση παρευρέθηκαν μόνο έξι μέλη, μιας ΕΛΜΕ που αριθμεί περίπου δύο χιλιάδες εκπαιδευτικούς!

Η εικόνα μαρτυρά, πως αν δεν διαλύθηκε ακόμη το συνδικαλιστικό σωματείο, τείνει προς διάλυση, μετά και την απαξίωση των ίδιων των μελών του.

Και φυσικά μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει η έλλειψη επικοινωνίας, συνεργασίας και διαλόγου μεταξύ μορφωμένων ανθρώπων.

Λ.Κ.

Διαφιλονικούμενο

*ΚΑΤΑ τα άλλα το έχουν παραχωρήσει στον Δήμο να το κάνει πάρκο. Το μεγάλο οικόπεδο του ΙΚΑ στην Ασκληπιού. Παραχώρηση στα λόγια. Έτσι κι ο Δήμος κάνει ότι το παρέλαβε. Εν τω μεταξύ κι οι υπηρεσίες του ΕΦΚΑ έπαψαν να ενδιαφέρονται. Οπότε, ποιος θα καθαρίσει;

Σε ζούγκλα έχει μετατραπεί ο χώρος από τις βρωμακακίες που αναπτύσσονται, αγνοώντας τη γραφειοκρατία.

Από δε την πλευρά της Ηπείρου, πρόχειρος φράχτης με λαμαρίνες, ταμπλό για μουτζούρες πάσης φύσεως κι όχι γκράφιτι και πίσω τους μπάζα του εργολάβου που δούλεψε στον δρόμο.

Ζ.

Κρύο

*ΜΕ λαρισινό χρώμα η κριτική του Μ. Χαρακόπουλου για την περικοπή του επιδόματος στο πετρέλαιο θέρμανσης. Μιλώντας στο κανάλι της Βουλής, δήλωσε ότι κατεβαίνει από τα Αμπελάκια, «όπου ήδη άρχισαν να καίνε τζάκια. Οι άνθρωποι της υπαίθρου, που είναι σε πιο ορεινές περιοχές, σχεδόν 6 μήνες τον χρόνο έχουν ανάγκη θέρμανσης». Για να υπενθυμίσει ότι «αυτοί που κάποτε διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους για τα μαγκάλια, είναι η ίδιοι που περιόρισαν στο ένα τέταρτο το επίδομα θέρμανσης, που έδινε η «ανάλγητη» τότε κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου. Δίναμε 210 εκατομμύρια επίδομα θέρμανσης και το μείωσαν στα 60 εκατομμύρια. Και μάλιστα σήμερα που το πετρέλαιο θέρμανσης ξεκινάει με τσουχτερή τιμή…» (Η κυβέρνηση ανακοίνωσε αύξηση, ωστόσο ο Λαρισαίος βουλευτής κατέθεσε ερώτηση ζητώντας διπλασιασμό του επιδόματος.)

Ζ.

Σημαντικό εργαλείο

*ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ- Κεντρική πλατεία, το έχει κάνει ο Κ. Αγοραστός το Λάρισα-Βρυξέλλες. Όπου βρέθηκε ξανά χθες, αυθημερόν μάλιστα αφού το βραδάκι αναχώρησε για επιστροφή. Ομιλητής σε σημαντικό διεθνές συνέδριο ο περιφερειάρχης, με θέμα τις κοινωνικές υποδομές. Στο πάνελ παράγοντες μεγάλου βεληνεκούς και στο κοινό, με έντονο ενδιαφέρον, να εκπροσωπούνται μεγάλες οργανώσεις από όλη την Ευρώπη. Με εμπειρία και ευαισθησία στο αντικείμενο ο Λαρισαίος, αποτελεί πλέον πρόσωπο βαρύνουσας σημασίας καθώς έχει οριστεί ως γνωστόν εισηγητής στο πρόγραμμα ‘’InvestEU ‘’, το οποίο θεωρείται σπουδαίο χρηματοδοτικό εργαλείο για τα επόμενα χρόνια.

Ζ.

Με τη νεολαία

*«Η ΟΝΝΕΔ αποτελεί τον πυρσό των αρχών και των αξιών μας, που περνά από γενιά σε γενιά». Τα λόγια του Κώστα Καραμανλή επικαλέστηκε ο Χρ. Κέλλας μιλώντας στην Πάτρα, σε εκδήλωση για τα 44 χρόνια της ΟΝΝΕΔ. Παρουσία του προέδρου της οργάνωσης Κ. Δέρβου και των τοπικών γαλάζιων παραγόντων, ο Λαρισαίος βουλευτής ανέλυσε το πρόγραμμα της ΝΔ για την Παιδεία. Ως αρμόδιος άλλωστε σκιώδης υφυπουργός.

Ζ.

Γέφυρα;

*ΠΟΛΛΑ πάρε δώσε λέει τελευταία ο καρδιολόγος Γιάννης Σάπκας με τον καρδιοχειρουργό Ν. Τσιλιμίγκα. Που μάλλον δεν σχετίζονται με ιατρική συνεργασία. Ακούστηκε ότι θα μπει στον συνδυασμό του καθηγητή. Κι εφόσον συμβεί αυτό, ο Γ. Σάπκας που έχει θητεύσει και στον δήμο και στη δευτεροβάθμια αυτοδιοίκηση, μπορεί να αποτελέσει τη γέφυρα για να περάσει η συνεργασία. Είναι γνωστό ότι υποστηρίζει σταθερά τον Απ. Καλογιάννη στη δημαρχία.

Ζ.

Κακή εικόνα

*«ΤΑΧΑ μου…» Στρίβοντας τα χείλια αντιμετωπίζουν οι μαγαζάτορες τη διαβεβαίωση του αντιδημάρχου Απ. Σουρλαντζή ότι πίεσε τη Δημοτική Αστυνομία να γράψει τους παραβάτες, τα καταστήματα που πετούν τα σκουπίδια τους έξω από τους μοντέρνους υπόγειους κάδους. «Εφτά κλήσεις σε μια μέρα…» είχε πει, «μάλλον σχήμα λόγου από τον φιλόλογο» του αντιτείνουν, δείχνοντας την εικόνα στον πεζόδρομο. Κι αναρωτιούνται: «Αλήθεια δεν ενοχλούνται όταν περνούν μπροστά από τον σωρό των σκουπιδιών; Ούτε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, ούτε ο Δημοτικής  Αστυνομίας, ούτε οι προϊστάμενοι των εν λόγω υπηρεσιών; Πρέπει να δει κι ο δήμαρχος το χάλι;»

Ζ.

Απ’ το στόμα όχι

*ΗΤΑΝ ανυποχώρητη η νεαρή Λαρισαία. Επ’ ουδενί δεν θα έτρωγε γλώσσα μοσχαρίσια, ούτε και αρνίσιες εδώ που τα λέμε.

- Να φάω εγώ κάτι που βγαίνει από το στόμα ζώου; Πφφφ, σίχαμα, αποκλείεται…

-Τα αυγουλάκια όμως; Μια χαρά τα τρως, ε;

Ζ.

 

PALAIMAXOS ALLA DIETELESE EPAGGELMATIAS

*ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ αλλά διετέλεσε επαγγελματίας με την ΑΕΛ ο Τρ. Μάγγος. Ερασιτέχνης εραστής της μπάλας αλλά καλογυμνασμένος ο στρατηγός Γιαν. Τόλιας, δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος.

Ζ.

 

AKOMA KAI TONA DELFO TOY GIANNH

*ΑΚΟΜΑ και τον αδελφό του Γιάννη, τον τροχονόμο Θανάση Βαλαώρα, επιστρατεύει ο αδελφέεε-Γ. Ακριβούλης για να θυμίσει το γνωστό, ότι «ήρθε η ώρα τού…» (Για τον Δήμο Κιλελέρ εννοείται.)

Ζ.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass