Ο "διάσημος" τσακωμός της Τζολί με τον Πιτ μπροστά στους παπαράτσι

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2016 10:40

Τον Νοέμβριο του 2014 το ζεύγος Πιτ-Τζολί είχε δώσει τροφή στα διεθνή ΜΜΕ με τον άγριο τσακωμό τους μπροστά στους παπαράτσι.

Τρεις μήνες μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στη Γαλλία, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί συνελήφθησαν να τσακώνονται έντονα στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου που διέμεναν στο Σίδνεϊ.Οι φωτογραφίες έκαναν αμέσως τον γύρο του διαδικτύου και όλοι μιλούσαν για σύννεφα στον γάμο τους.  Ο ηθοποιός αναγκάστηκε να δείξει την αντίθεσή του σηκώνοντας τα χέρια ψηλά και φωνάζοντας στην Αντζελίνα Τζολί, η οποία στις φωτογραφίες φαίνεται κουρασμένη, εκνευρισμένη και καταβεβλημένη.
Μετά από αυτό το περιστατικό, τα δημοσιεύματα ήθελαν το ζεύγος Πιτ- Τζολί να παίρνει διαζύγιο λόγω των διατροφικών διαταραχών που αντιμετωπίζει η ηθοποιός. Πληροφορίες ήθελαν τον Μπράντ Πιτ να δηλώνει τόσο απελπισμένος με την κατάσταση της Τζολί, ώστε να την απειλεί με διαζύγιο αν δεν αλλάξει τις διατροφικές της συνήθειες.
Στη συνέχεια ήρθαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Τζολί να απολύει την νταντά επειδή φλέρταρε με τον Πιτ. Άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού, ανέφερε πως η νταντά φρόντιζε να περνά πολλές ώρες με τον 52χρονο Μπραντ, κάτι που δεν έμεινε απαρατήρητο από την Τζολί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass