ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αγώνας για μια ζωή χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση

Δημοσίευση: 02 Νοε 2016 9:41

Πανελλήνια ημέρα δράσης ήταν η χθεσινή από την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), με κεντρικό μήνυμα «Γυναίκα – Βγες μπροστά στον αγώνα για μια ζωή χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση» και με αφορμή το επικείμενο 12ο συνέδριο της ομοσπονδίας που πραγματοποιείται το τριήμερο 11, 12 και 13 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Πειραιά.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, μέλη της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ), μοίρασαν ενημερωτικό υλικό στην Κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ πραγματοποίησαν επισκέψεις και σε χώρους δουλειάς, όπως το Γενικό και Πανεπιστημιακό νοσοκομεία της πόλης.

Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά, «40 χρόνια τώρα η ΟΓΕ ασυμβίβαστα συνεχίζει στο δρόμο του αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες της γυναίκας, για την ισοτιμία και χειραφέτησή της. Δεν είναι ΜΚΟ, ούτε φιλανθρωπικός φορέας, ούτε μια οργάνωση που θεωρεί ως αιτία της γυναικείας ανισοτιμίας την «εξουσία του άνδρα». Είμαστε μια ριζοσπαστική γυναικεία οργάνωση που ασχολούμαστε με όλες τις πλευρές που αφορούν τη γυναικεία ανισοτιμία και παλεύουμε ενάντια στη ρίζα που τη γέννησε».

Τα μέλη της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) καλούσαν παράλληλα χθες τις γυναίκες της Λάρισας να πάρουν μέρος μαζικά στο σημερινό πανθεσσαλικό συλλαλητήριο ενάντια στη φτώχεια και την ανεργία που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, στις 7 το απόγευμα στην Κεντρική πλατεία.

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass