ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΟΣΧΑΣ

Δώρο κινητό... με χρυσό

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2017 9:20

ΜΟΣΧΑ

Ειδική συλλογή κινητών τηλεφώνων πολυτελείας, που θα είναι αφιερωμένη στη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, θα λανσάρει μία ρωσική εταιρεία με έδρα την Ελβετία, η οποία θα προσφέρει το πρώτο τηλέφωνο της εν λόγω συλλογής στον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλο.

Το κινητό τηλέφωνο που θα σταλεί στον Κύριλλο θα είναι καλυμμένο με φύλλο χρυσού, το οποίο «απλώνεται» πάνω στο σώμα της συσκευής με βάση τις τεχνικές επιχρύσωσης που χρησιμοποιούνται για την επιχρύσωση των τρούλων στους ναούς της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, στο πίσω μέρος θα είναι χαραγμένος ένας σταυρός και η φράση «Σώσον και φύλαξον ημάς», ενώ τα κουμπιά του θα είναι διακοσμημένα με διαμάντια.

Το κόστος του ανέρχεται σε 380.000-500.000 ρούβλια, ήτοι 6.000-8.000 ευρώ, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της στο Ria Novosti.

«Θέλουμε πρώτοι να κάνουμε δώρο στον Πατριάρχη» δήλωσε και διευκρίνισε ότι «αυτή την στιγμή έχουμε ζητήσει μέσω της επίσημης οδού, να μας πουν πως πως θα ενεργήσουμε και ότι την επόμενη εβδομάδα σχεδιάζουμε να γίνει ο αγιασμός των πρώτων αυτών τηλεφώνων στην Μόσχα».

Μέχρι στιγμής βέβαια δεν έχει γνωστό εάν ο Πατριάρχης Μόσχας θα αποδεχτεί το εν λόγω δώρο.

Τον Σεπτέμβριο, ο Κύριλλος είχε επιστήσει την προσοχή στους ιερείς να επιδεικνύουν μεγαλύτερη υπευθυνότητα για την πνευματική ζωή, ζητώντας τους μάλιστα να «μη θέλγονται» από αλλότρια σύμβολα και ξένα προς την εκκλησία γνωρίσματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass