Επιτυχημένη η συμμετοχή της Medi Cosmetic στο ΔΥΟ FORUM

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2017 20:21

Η Medi Cosmetic, υποδέχθηκε το κοινό στο περίπτερό της, όπου είχε στηθεί το διάσημο πλέον παιχνίδι της εταιρείας «Ο Τροχός της Ομορφιάς», όπου οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να κερδίσουν υπέροχα δώρα ομορφιάς.

Επίσης, στη διαδραστική γωνιά, οι επισκέπτες δοκίμασαν τις αποκλειστικές ιατρικές θεραπείες της εταιρείας εντελώς δωρεάν, ενώ ενημερώθηκαν για τις ανάγκες του προσώπου ή του σώματος τους, με βάση τα διαγνωστικά τεστ που πραγματοποίησαν.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος των Medi Cosmetic, κ. Μαρία Χατζηαναστασίου, συμμετείχε με ομιλία της στην Ημερίδα που διοργανώθηκε με θέμα την αποκατάσταση του γυναικείου σώματος μετά τον τοκετό ή την εμμηνόπαυση. Η κ. Χατζηαναστασίου, παρουσίασε τις ιατρικές θεραπείες των Medi Cosmetic, ως την εναλλακτική μη επεμβατική λύση, για τα συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, οι οποίες θέλουν να αποφύγουν το χειρουργείο, αλλά επιθυμούν να αντιμετωπίσουν τα αισθητικά προβλήματα που τις απασχολούν, όπως τοπικό πάχος με τη θεραπεία Σονόλυση 3D, την κυτταρίτιδα με τη θεραπεία Orange Power, το ολικό πάχος με το POTERE 4D, τη χαλάρωση προσώπου ή σώματος με τη Ραδιοανάπλαση κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες: www.medicosmetic.gr / 210 3232822 / Σύνταγμα-Κηφισιά-Γλυφάδα-Θεσσαλονίκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass