Στα πόδια σας με ένα «κλικ»

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2018 12:25

Τα τελευταία χρόνια, έχει παρατηρηθεί μια μεγάλη αύξηση στα ηλεκτρονικά καταστήματα υποδημάτων. Λίγα όμως είναι εκείνα που προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σχεδίων, ευκολίες αποστολής αλλά και επιστροφής σε όποιο μέρος της Ελλάδας και εάν βρίσκεστε και ταυτόχρονα χαμηλές τιμές.

Τα Olympic Stores είναι μια ελληνική εταιρεία που μέσω του eshop www.oshoes.gr που διατηρεί, ασχολείται με την υπόδηση και απευθύνεται σε παιδιά, γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας. Το ηλεκτρονικό του κατάστημα είναι ιδιαίτερα καλοσχεδιασμένο και μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα του ταξινομημένα ανά είδος, τιμή, μέγεθος ή χρώμα. Ταυτόχρονα, τα έξοδα αποστολής και αλλαγής για όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν.

Οι επισκέπτες του Oshoes, εξοικειωμένοι και μη με τις ηλεκτρονικές αγορές,  μπορούν να περιηγηθούν με ευκολία και βρουν εύκολα και γρήγορα ό,τι ψάχνουν και να επωφεληθούν από τις συχνές προσφορές και εκπτώσεις που τρέχουν.

Οι ποικιλία των παπουτσιών τεράστια, από ανδρικά casual, αθλητικά, boxers μέχρι γυναικεία μποτάκια και μπότες, γυναικεία πέδιλα και πλατφόρμες αλλά και παιδικά παπούτσια για αγοράκια και κοριτσάκια.

Spring – Summer 2018 Sales

Φέτος το καλοκαίρι, η μόδα στα γυναικεία παπούτσια επιτάσσει εντυπωσιακά σχέδια αλλά και έμφαση στην λεπτομέρεια και χρώματα. Το Oshoes προσφέρει προτάσεις που ακολουθούν την τελευταία τάση της μόδας και ταιριάζουν σε κάθε στυλ ενώ μπορούν να φορεθούν με άνεση σε κάθε σας δραστηριότητα. Ταυτόχρονα το κατάστημα προσφέρει εκπτώσεις μέχρι και 60%, ώστε να μπορέσεις να ξεχωρίσεις και αυτό το καλοκαίρι και να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου σχέδια σε νέες μειωμένες τιμές.

Πάντα ανανεωμένο, με ανταγωνιστικές τιμές, μπορείτε να το επισκεφθείτε ανά πάσα στιγμή για να ανακαλύψετε τις νέες τάσεις της μόδας στα παπούτσια αλλά και για μια ολοκληρωμένη fashion εμπειρία αγορών όποια στιγμή το επιθυμείτε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass