Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το αισθητικά ωραίο σαλόνι μας γεμίζει αυτοπεποίθηση

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2018 12:00

Το σαλόνι αποτελεί τον χώρο που χαρίζει στον επισκέπτη μια αίσθηση για ολόκληρο το υπόλοιπο σπίτι αλλά και για τον ιδιοκτήτη του. Εϊναι ο χώρος στον οποίο συγκεντρώνονται τα μέλη ολόκληρης της οικογένειας, και τον χρησιμοποιεί για να περάσει τα βράδια της, γι’ αυτό και πρέπει να επιδιώκετε να τον κάνετε όσο το δυνατόν πιο φιλόξενο.

Αρχικά, τα τραπεζάκια σαλονιού ή τραπεζάκια καφέ όπως αλλιώς ονομάζονται χρησιμοποιούνται επί καθημερινής βάσης σε μεγάλο βαθμό. Εκεί θα φάμε το πρωινό μας, το μεσημεριανό ακόμα και το βραδινό, εκεί θα ακουμπήσουμε πρόχειρα τα κλειδιά μας, τον υπολογιστή αλλά και τις σημειώσεις μας και εάν έχουμε ακόμα λίγο χώρο, εκεί θα ακουμπήσουμε και τα κεριά η τα διακοσμητικά που αγοράσαμε για να ομορφύνουν την διακόσμηση του σαλονιού μας. Η επιλογή τους πρέπει να γίνει με σύνεση καθώς παράλληλα με την λειτουργική τους αξία, τα τραπεζάκια καφέ αποτελούν κεντρικό έπιπλο σε κάθε σαλόνι, ολοκληρώνουν την συνολική εικόνας του και αναδεικνύουν καλύτερα το ύφος του.

Παράλλημε με αυτά, θα σταθούμε σε ένα ακόμα σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο του σαλονιού, τα αυτοκόλλητα τοίχου, τα οποία μπορούν να μετατρέψουν οποιαδήποτε τοίχο του σπιτιού σας σε μία καλαίσθητη δήλωση στυλ. Δημιουργήστε ατμόσφαιρα που αντανακλά την πρσωπικότητα σας τοποθετώντας τα στα έπιπλα, σε τοίχους, πίσω από τον καναπέ και διαμορφώστε τον χώρο σας με στοιχεία που ξεχωρίζουν και εντυπωσιάζουν.

Δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής λοιπόν αλλά και φροντίδα της ψυχολογίας καθώς ένα όμορφο και αισθητικά ωραίο σαλόνι μας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι τις ώρες που θα βρίσκεστε στο σπίτι να αισθάνεστε άνετα.

Gallery άρθρου