Παλτό 2014 - Τάσεις της μόδας

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2013 22:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:08

Οι τάσεις της μόδας στα παλτό για το 2014 περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα από καταπληκτικά παλτό σε υπέροχα σχέδια. Διακρίνουμε διάφορα μήκη παλτό (μακριά, μεσαία και κοντά), ενώ παράλληλα υπάρχει μεγάλη ποικιλία και στα χρώματα ή στα μοτίβα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις πιο hot τάσεις της μόδας για το 2014.

Τα παλτό αυτά, εκτός του ότι θα σας ζεστάνουν τις κρύες νύχτες του χειμώνα, παράλληλα θα σας προσδώσουν απεριόριστη κομψότητα και στιλ.

Μακριά παλτό

Τα παλτό Maxi έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο και από ότι φαίνεται έρχονται για να μείνουν. Ένα παλτό Maxi προσδίδει κύρος και στιλ στη γυναίκα, ενώ παράλληλα τονίζει έντονα την προσωπικότητά της.

Μεσαία ή κοντά παλτό

Τα μεσαία και τα πιο κοντά παλτό τονίζουν περισσότερο τη θηλυκότητα της γυναίκας και για αυτό το λόγο είναι στις προτιμήσεις πολλών γυναικών. Τα μεσαία και τα κοντά παλτό παραμένουν στη μόδα και ανανεώνονται με νέα σχέδια και πολλά διαφορετικά στιλ.

Παλτό Men's style και military

Τα men's style και τα military είναι δύο στιλ που συμπεριλαμβάνονται στις επιδείξεις μόδας πολλών σχεδιαστών για αυτή τη σεζόν. Τα Men's style είναι παλτό που η γραμμή τους είναι κλεμμένη από τα αντρικά παλτό ωστόσο συνδυάζουν και το γυναικείο στιλ έτσι ώστε να μην χάνεται η θηλυκότητα.

Παλτό με ζώνη

Τα παλτό αυτά διακρίνονται για την πολύ κομψή αλλά και πολύ χρήσιμη ζώνη που έχουν στην περιοχή της μέσης. Πρόκειται για παλτό που κατά κανόνα είναι σε στενή γραμμή ωστόσο αυτό δεν είναι απόλυτο.

Δερμάτινα παλτό

Τα δερμάτινα παλτό είναι πάντα στη μόδα και από ότι φαίνεται παραμένουν και το 2014. Τα δερμάτινα παλτό προσδίδουν πολυτέλεια και λάμψη και κάνουν τη γυναίκα να ξεχωρίζει από μακριά. Αν θέλετε φινέτσα και αίγλη, τότε αυτά τα παλτό είναι για εσάς. Οι αποχρώσεις που κυριαρχούν στα δερμάτινα παλτό το 2014 είναι κυρίως σκουρόχρωμες με αποκορύφωση το μαύρο, ωστόσο αυτό δεν αποκλείει να βρείτε και άλλα πιο ζωντανά χρώματα.

Παλτό με εκτυπώσεις και μοτίβα

Πρόκειται για ορισμένα πολύ κομψά παλτό διακοσμημένα με διάφορες εκτυπώσεις ή μοτίβα που κάνουν την εμφάνισή τους στις πασαρέλες των σχεδιαστών μόδας για το 2014. Οι εκτυπώσεις και τα μοτίβα μπορεί να είναι διάφορα. Για παράδειγμα ένα αρκετά δημοφιλές στιλ είναι και το Leopard. Εκτός βέβαια από το Leopard υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από μοτίβα που μπορούν να καλύψουν όλες τις προτιμήσεις.

Παλτό με γούνα

Τα παλτό που είναι διακοσμημένα με γούνα φαίνεται ότι έχουν την τιμητική τους για το 2014. Η γούνα θα σας κρατήσει ζεστές, ενώ παράλληλα θα σας προσδώσει κομψότητα και στιλ.

 

Παλτό με διάφορα χρώματα και σχέδια

Η μεγάλη ποικιλία τόσο στα χρώματα όσο και στα σχέδια μπορεί να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές.




 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass