Όμορφες με γυαλιά οράσεως

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2013 21:43 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:35

Αναγκαίο κακό ήταν μέχρι πριν μερικά χρόνια τα γυαλιά οράσεως. Οι περισσότερες γυναίκες άλλωστε δοκίμασαν φακούς επαφής που δεν τις βόλεψαν, βγήκαν ραντεβού χωρίς να φοράνε γυαλιά με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να υποστούν τα χειρότερα για να μην εμφανιστούν με αυτά στα μάτια.

Τα τελευταία χρόνια όμως τα γυαλιά οράσεως έχουν γίνει της μόδας. Ένα ζευγάρι γυαλιών πλέον για κάθε γυναίκα αποτελεί αξεσουάρ και κάνει κάθε μία να δείχνει πιο εντυπωσιακή εάν γνωρίζει τους τρόπους μακιγιάζ ώστε να αναδείξει τα όμορφα μάτια της.

Να θυμάστε όμως ότι πάντα τα γυαλιά που θα επιλέξετε θα τραβήξουν όλη την προσοχή. Γι’ αυτό κοιτάξτε τι θα αγοράσετε. Πρέπει να σας πηγαίνουν και να ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας. Κοιτώντας όμως κανείς τα γυαλιά σας, αυτό που θα προσέξει είναι τα μάτια σας. Γι’ αυτό το μακιγιάζ σας πρέπει να είναι προσεγμένο για να μην χαλάσετε την θετική εντύπωση που έχετε κάνει.

Είναι πολύ σημαντικό κάθε γυναίκα να έχει στην τσάντα της ένα eyeliner. Αυτό το προϊόν θα κάνει τα μάτια σας να ξεχωρίζουν και μέσα από τα γυαλιά χωρίς να χρειαστεί να κάνετε ένα έντονο μακιγιάζ. Μπορείτε πάντως να προσθέσετε και μία σκιά σε φυσική απόχρωση, για να μην κάνετε υπερβολές.

Το επόμενο που πρέπει να κάνετε είναι να διαλέξετε ένα concealer που να αντανακλά φως. Στη συνέχεια πάρτε μία πούδρα και βάλτε λίγη σε εκείνο το σημείο. Στη συνέχεια πρέπει να δώσουμε αρκετή προσοχή στα φρύδια. Τα γυαλιά, εκτός από τα μάτια, τραβούν τα βλέμματα και προς τα φρύδια, γι’ αυτό θα πρέπει να είναι καλοσχηματισμένα.

Το υπόλοιπο μακιγιάζ του προσώπου πρέπει να συμβαδίζει με αυτό των ματιών. Μπορείτε να επιλέξετε την πούδρα, το ρουζ και το κραγιόν που είναι τα αγαπημένα σας φροντίζοντας οπωσδήποτε να μην το παρακάνετε.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass