Κολλήστε και πρωτοτυπήστε

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2013 17:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:20
 
Η ανάγκη για πρωτοπορία θέλει όλο και περισσότερα υλικά διακόσμησης να κάνουν την εμφάνισή τους στο εμπόριο. Ένα από αυτά λοιπόν είναι τα αυτοκόλλητα τοίχου, τα οποία διατίθενται σε δεκάδες σχέδια, χρώματα και υφές και μπορούν να αλλάξουν το ύψος και την ατμόσφαιρα του σπιτιού μέσα σε λίγα λεπτά.
Ο τρόπος εφαρμογής τους είναι εύκολος για να τοποθετούνται από οποιονδήποτε μη επαγγελματία. Η μόνη προεργασία που χρειάζεται είναι μια καθαρή λεία επιφάνεια, ώστε η πρόσφυση των δύο υλικών να είναι τέλεια. Η πίσω πλευρά τους είναι αυτοκόλλητη και αυτό κάνει τη διαδικασία καθαρότερη και ευκολότερη, αφού αποφεύγετε την κόλλα και το πινέλο.
Η υφή, το χρώμα και τα θέματα που προσφέρονται σίγουρα θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας. Υφή δέρματος, καθρέφτη, γυαλιστερό ή ματ, χρώματα γήινα ή ζωηρά, σε θεματολογία ανάλογη για κάθε περίσταση.
Τολμήστε να δώσετε χλιδή στο σαλόνι σας, χρησιμοποιώντας χρυσά μοτίβα ή αν θέλετε ηρεμία και ταυτόχρονα μεγαλοπρέπεια στο υπνοδωμάτιό σας, τοποθετήστε τις δερμάτινες γήινες αποχρώσεις. Ακόμα και η ντουλάπα σας μπορεί να μεταμορφωθεί επιλέγοντας μια επένδυση κροκό δέρματος ή μια ενιαία φιγούρα.
Αν πρόκειται για εφηβικό ή φοιτητικό δωμάτιο προτιμήστε βυνίλ αυτοκόλλητα με pop art θέματα, και καλύψτε μεγάλη επιφάνεια του τοίχου, εύκολα και οικονομικά. Στα παιδικά δωμάτιο κυριαρχούν παραστάσεις κινουμένων σχεδίων για να έχουν οι λιλιπούτειοι ιδιοκτήτες ευχάριστη διάθεση. Εκτυπώστε τον αγαπημένο τους ήρωα σε βυνίλ και αφήστε τους να το απολαύσουν! Για χώρους όπως το γραφείο ή το παιδικό δωμάτιο, δώστε χρώμα και στιλ με έγχρωμα βυνίλ που θα προκαλέσουν τη φαντασία σας. Αν πάλι ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο, απλά επιλέξτε μια ψηφιακή εικόνα και εκτυπώστε τη σε εξειδικευμένο κατάστημα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass