ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

Η γοητεία του …διαδρόμου

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2013 10:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:22
 
 
Αυτά τα λίγα, συχνά ελάχιστα, τετραγωνικά στην είσοδο ενός σπιτιού, στο πλατύσκαλο ή κάτω από τη σκάλα, σε έναν πλατύ διάδρομο, μπορεί να είναι πολύ σημαντικά. Όχι μόνο δημιουργούν την πρώτη εντύπωση δίνοντας το στίγμα και την ατμόσφαιρα όλου του σπιτιού, αλλά μπορεί να δώσουν λύση σε λειτουργικές ανάγκες, αν αξιοποιηθούν με προσοχή και φαντασία.
 
1. Η μικρή εσοχή που δημιουργείται κάτω από την κυκλική σκάλα μένει συχνά ανεκμετάλλευτη. Αρκεί όμως ένα μικρό τραπεζάκι, μια κομψή καρέκλα και ο κατάλληλος φωτισμός για να την μετατρέψουν σε μια ζεστή προσωπική γωνιά γραφείου, με άποψη και στιλ.  
Εδώ σχετικά στενός χώρος δίπλα από τη σκάλα έχει αξιοποιηθεί με την παρουσία μιας βαριάς, ξύλινης κονσόλας. Μια όμορφη κλασσική κορνίζα, ένα μικρό τραπεζάκι με μια ανθισμένη ορχιδέα και η όμορφη σιδερένια λάμπα, συνθέτουν μια κλασσική εγγλέζικη ατμόσφαιρα που καλωσορίζει με τον πιο φιλόξενο τρόπο τους επισκέπτες. 
 
2. Τα λιγοστά τετραγωνικά απέναντι από τη σκάλα έχουν μετατραπεί σε ένα χρήσιμο καθιστικό αναμονής με την παρουσία ενός κομψού ξύλινου καναπέ. Οι λιτές γραμμές, τα φωτεινά χρώματα και, κυρίως, η παρουσία της ριγέ ταπετσαρίας κάνουν το χώρο να μοιάζει πιο μεγάλος και την αξιοποίησή του πιο αποτελεσματική.
   
3. Το ιδιαίτερα μεγάλο πλάτος του διαδρόμου έχει αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο αποκτώντας το ρόλο μιας προσωπικής γωνιάς χαλάρωσης ή ενός αίθριου. Δυο πολυθρόνες, ένα κεντρικό τραπέζι, όμορφα χρώματα τους τοίχους και τα υπέροχα λουλούδια στο γιγάντιο βάζο, δημιουργούν μια απρόσμενα ευχάριστη και ελκυστική ατμόσφαιρα.
 
Ένας ιδιαίτερα στενός χώρος μπορεί να αξιοποιηθεί τοποθετώντας έπιπλα και αντικείμενα με πολύ μικρό πλάτος, που αναπτύσσονται όμως σε ύψος γεμίζοντας με τις έντονες γραμμές τους το κενό του τοίχου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass