Πως να πετύχετε το τέλειο μακιγιάζ

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2013 10:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:49

Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε άσκοπα τον χρόνο σας και να ταλαιπωρείστε με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη, για να πετύχετε το «τέλειο» μακιγιάζ. Τέλειο μακιγιάζ δεν υπάρχει, απλώς η λογική του είναι να τονίσει λίγο παραπάνω τα όμορφά σας σημεία. Εμείς σας δίνουμε μερικές απλές συμβουλές για το πετύχετε.

Πολλές φορές προσπαθώντας να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, χάνετε την αίσθηση της ποσότητας, αφού προσθέτετε παραπάνω από όσο χρειάζεστε και το μόνο που καταφέρνετε, είναι να «φορτώνετε» την επιδερμίδα σας και να την ταλαιπωρείτε.

Προς αποφυγή ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων, αυτό που πρέπει να στοχεύετε είναι ένα φυσικό look, περιποιημένο, το οποίο να έχει αποδοθεί σωστά στο πρόσωπο σας, στο σχήμα των ματιών σας και των χειλιών σας.

Σας παραθέτουμε τα βασικά tips του σωστού μακιγιάζ:

1.Πριν το μακιγιάζ, απλώνετε πάντα στο πρόσωπό σας την ενυδατική σας κρέμα, για να μην είναι ξηρό το δέρμα σας, για να «στρώσει» καλύτερα το make up και φυσικά γιατί αν δεν βάλετε την κρέμα σας το δέρμα σας θα δείχνει θαμπό.

2. Απλώνετε την μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας, μια φορά, όχι παραπάνω καθώς οι βλεφαρίδες σας μετά, θα δείχνουν κολλημένες και ψεύτικες.

3. Στην περίπτωση που βάζετε eye liner, είναι σωστό να το συνδυάζετε με ελαφριά σκιά, όχι ιδιαίτερα έντονη.

4. Αν βάζετε concealer κάτω από τη περιοχή των ματιών  σας, φροντίστε να έχει την ίδια απόχρωση με το υπόλοιπο make up, το οποίο πρέπει επίσης να ταιριάζει χρωματικά με το τύπο και το χρώμα του δέρματος σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή για να μην υπάρχουν διχρωμίες στο πρόσωπο και τον λαιμό σας.

5. Αν έχετε βάλει έντονο κραγιόν, αποφύγετε το έντονο μακιγιάζ στα μάτια και φυσικά ισχύει και το αντίστροφο. Γενικότερα, προσέξετε τι τονίζετε και πόσο το τονίζετε και φροντίστε να υπάρχει αρμονία στις ποσότητες, διαφορετικά το μακιγιάζ θα δείχνει υπερβολικό και φυσικά δεν θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Extra tip: Μην κοιμάστε ποτέ μακιγιαρισμένες, καθώς αφήνετε τις ουσίες να διεισδύσουν στους πόρους του προσώπου. Κάθε φορά που πέφτετε για ύπνο η επιδερμίδα του προσώπου πρέπει να είναι καθαρή και ενυδατωμένη με τα κατάλληλα προϊόντα, ώστε στην συνέχεια να ξεκουραστεί κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass