ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Αυτό το καλοκαίρι, κάντε θραύση

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2013 23:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:35
Κείμενο: Παναγιώτα Φούντα
Κάντε το σπίτι σας ένα μικρό σπα και προετοιμαστείτε κατάλληλα ώστε να εμφανιστείτε στις παραλίες όμορφες και λαμπερές.
Απολέπιση
Είναι η νούμερο 1 κίνηση που πρέπει αν θέλετε να αποκτήσετε ομοιόμορφο μαύρισμα. Αγοράστε ένα ειδικό προϊόν και τρίψτε όλο το σώμα δύο τρεις μέρες πριν βγείτε στην παραλία. Στη συνέχεια, ενυδατώστε την επιδερμίδα με ενυδατική κρέμα. Μια πολύ καλή λύση για έξτρα ενυδάτωση το καλοκαίρι, είναι με το που βγείτε από το μπάνιο – χωρίς να σκουπιστείτε καλά – να απλώσετε στο δέρμα λαδάκι. 
Καθαρισμός προσώπου
Το ιδανικό αποτέλεσμα θα το πετύχετε αν εμπιστευθείτε το πρόσωπο σας σε κάποιον ειδικό. Και στο σπίτι όμως μπορείτε να περιποιηθείτε την επιδερμίδα, όπως της αρμόζει. Σκύψτε πάνω από μια κατσαρόλα ή μπολ με βραστό νερό, έχοντας ριγμένη στο κεφάλι σας μια πετσέτα, με τέτοιο τρόπο ώστε να εγκλωβίζονται οι υδρατμοί. Έτσι θα ανοίξουν οι πόροι και θα καθαρίσει το δέρμα. Στη συνέχεια, ταμπονάρετε το πρόσωπο με ένα βρεγμένο πανάκι και απλώστε απολεπιστικό. Αφού κάνετε καλό μασάζ στο πρόσωπο και ειδικά στα σημεία με μαύρα στίγματα, ξεπλύντε το δέρμα απαλά, με κάποιο πανάκι. Τέλος, απλώστε την ενυδατική σας κρέμα και θα είστε έτοιμη και λαμπερή. 
Επί κεφαλής
Οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να περιποιηθούν τα μαλλιά τους μετά το τέλος του καλοκαιριού, για να διώξουν από πάνω τους την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί από τη θάλασσα, τον ήλιο, κλπ. Αν όμως κάνετε στην κόμη σας τη σωστή περιποίηση καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού τότε τον Σεπτέμβρη δε θα χρειαστεί να κόψετε τα μισά μαλλιά, που θα έχουν γεμίσει ψαλίδα. Αγοράστε οπωσδήποτε αντιηλιακο μαλλιών. Εναλλακτικά, μπορείτε σε ένα μπουκάλι με σπρέι να διαλύσετε το περσινό σας αντιηλιακό σώματος με νερό. Επίσης, μια φορά την εβδομάδα – ειδικά αν πηγαίνετε συχνά στη θάλασσα – εφαρμόστε στα μαλλιά μάσκα ενυδάτωσης, από αυτές που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ ή στα κομμωτήρια. Αν δεν θέλετε να διαθέσετε χρήματα, το αγνό ελαιόλαδο κάνει εξαιρετική ενυδάτωση, πρέπει όμως να λουστείτε αρκετές φορές μετά, ώστε να φύγει από τα μαλλιά.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass