Ασυνείδητος οδηγός

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2008 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:19
Στις 7/7/2008 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.10 ασυνείδητος οδηγός κλαρκ χρώματος πορτοκαλί διασχίζοντας τον επαρχιακό δρόμο Φαλάνης- Λάρισας -προς Λάρισα- εσκεμμένα ή από αμέλεια (πρόβλημα στην εξάτμιση) έβαλε φωτιά σε χωράφια σιτηρών σε απόσταση περίπου 2 χιλιόμετρων από το ΕΛΒΑΚ έως και πριν τον οικισμό της Γιάννουλης θέτοντας σε κίνδυνο κατοικίες και ανθρώπινες ζωές. Εάν δεχτούμε ότι όλα έγιναν από αμέλεια είναι αδύνατον να μην αντιλήφτηκε το τι γινόταν από τη στιγμή που οχήματα τύπου κλαρκ αναπτύσσουν πολύ μικρή ταχύτητα και είναι σίγουρο ότι θα έβλεπε ότι σπίθες από την εξάτμισή του προκαλούν τις πυρκαγιές στα χωράφια που προσπερνά οπότε αυτό θεωρείται εγκληματική αμέλεια και απαξίωση απέναντι στο κοινωνικό σύνολο στο όποιο και ο ίδιος ζει.
Υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού και θα παρακαλούσα εάν έχει έστω και ένα μικρό ίχνος αξιοπρέπειας και ανθρωπιάς να απολογηθεί στις αρμόδιες Αστυνομικές και Πυροσβεστικές αρχές της Λάρισας.
Δυστυχώς μετά από όσα πέρασε η χώρα μας τον τελευταίο χρόνο με τις μεγάλες πυρκαγιές βαθιά προβληματισμένος διαπιστώνω ότι όχι μόνο μερικοί δεν παραδειγματίστηκαν αλλά συνεχίζουν να δρουν και να πράττουν τελείως ανεύθυνα απέναντι στη φύση και στους συνανθρώπους τους.
Αλέξανδρος Τσιωνάς
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass