ΟΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΟΔΗΓΟΙ

Και η Τροχαία, πουθενά!

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2008 3:38 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:31
Την Κυριακή που μας πέρασε η κίνηση στα Τέμπη και πριν από αυτά είχε αρχίσει από νωρίς. Παρά την τοποθέτηση κορύνων και την απαγόρευση της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα του δρόμου στο σημείο που η εθνική οδός είναι ακόμα διπλή κάποιοι θεώρησαν ότι είχαν το δικαίωμα να προσπεράσουν όλους τους υπόλοιπους που υπομονετικά περίμεναν στην ουρά και κινήθηκαν στην αριστερή λωρίδα παραμερίζοντας τις κορύνες όποτε χρειαζόταν. Μάλιστα όταν κάποιος προσπάθησε να ξαναβάλει τις κορύνες στη θέση τους ένας από τους οδηγούς που κινούταν παράνομα στην αριστερή λωρίδα σταμάτησε και έκανε ολόκληρη φασαρία.
Καλέσαμε τρεις φορές την Τροχαία η οποία για άλλη μια φορά ήταν απούσα και η απάντηση ήταν την πρώτη φορά «Θα μεριμνήσουμε», τη δεύτερη φορά «Τι να κάνουμε κυρία μου» και την τρίτη φορά «Βεβαιώνουμε παραβάσεις». Φυσικά αναρωτηθήκαμε πώς βεβαιώνουν τις παραβάσεις αφού ούτε ένα περιπολικό, ούτε ένας αστυνομικός δεν υπήρχε σε όλη τη διαδρομή. Μόνο όταν μπήκαμε στα Τέμπη και η κίνηση πλέον κυλούσε δυο τροχονόμοι κάθονταν σε μια σκιά και κινούσαν τα χέρια πάνω κάτω για να μας υποδείξουν να πάμε πιο γρήγορα. Εκτός από την απουσία της Τροχαίας θα ήθελα να αναφερθώ και στους ασυνείδητους Έλληνες οδηγούς που άλλη μια φορά έδειξαν την ποιότητά τους, την ανατροφή τους, τον τρόπο που σκέφτονται και την απαράδεκτη οδική συμπεριφορά τους.
Σας στέλνω φωτογραφίες που τραβήξαμε με τα αυτοκίνητα που κινούνταν στην αριστερή λωρίδα ενώ όλοι οι υπόλοιποι ήμασταν σταματημένοι. Δεν γνωρίζω αν είναι παράνομο και πρόκειται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων αλλά η αγανάκτησή μας ήταν τόση που κάτι έπρεπε να κάνουμε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass