Μην καταστρέφετε το Αλκαζάρ

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2008 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:31
Είναι γνωστό ότι το ανάχωμα του Κηποθεάτρου, το οποίο είναι γνωστό και ως «οδός Μπάι Μπας», είναι ο τελευταίος χώρος πρασίνου της πόλης μας, στον οποίο δεν φτάνουν οι ενοχλητικοί θόρυβοι των αυτοκινήτων, τα επικίνδυνα καυσαέρια και η καυτή ζέστη της τσιμεντούπολης.
Οι παραπάνω είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους περπατούν ή κάνουν ποδήλατο χιλιάδες συμπολίτες μας. Δυστυχώς όμως, το μεγαλύτερο μέρος του αναχώματος καταστράφηκε για να διέλθει ο περιφερειακός. Και σαν να μην έφτανε αυτό, συνεργεία του Δήμου Λαρισαίων κατέστρεψαν το κολονάκι και την πόρτα στο τελευταίο κομμάτι του αναχώματος.
Αλήθεια, γιατί καταστρέψατε το κολονάκι; Κύριε δήμαρχε, συμφωνείτε μ’ αυτήν την ενέργεια; Το περπάτημα και η ποδηλασία πρέπει να γίνονται στον καθαρό αέρα ή πίσω από επικίνδυνες εξατμίσεις των μηχανών;
Υ.Γ.: Ο Δήμος Λαρισαίων απασχολεί 1.500 υπαλλήλους, περίπου. Κύριε δήμαρχε, είναι δύσκολο να τοποθετηθεί ένας φύλακας στο συγκεκριμένο σημείο για να ελέγχεται η είσοδος των μηχανών στο μοναδικό πάρκο της Λάρισας; Εάν διαφωνείτε με το παραπάνω, τότε πρέπει να ξανατοποθετήσετε το κολονάκι, καθώς και μία ειδική πόρτα ώστε να εμποδίζεται η είσοδος μηχανών και αυτοκινήτων, όπως συνέβαινε στο Αισθητικό Άλσος επί εποχής δημαρχίας Αριστείδη Λαμπρούλη!
Βασίλειος Αρότσιος, Δάσκαλος, μέλος του 1ου Διαμερισματικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass