ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Τι δεν έγινε στα Φάρσαλα...

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2008 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:48
«Θεωρήσαμε χρέος μου ως δημότες και ως σύμβουλοι του Δημοτικού Συμβουλίου, να απευθυνθούμε δημόσια σε όλους σας και στον καθένα χωριστά , να σας εκθέσουμε την κατάσταση στον Δήμο μας όπως διαμορφώνεται έως και σήμερα και να επισημάνουμε την ανάγκη συλλογικής πλέον δράσης με μορφές που θα συναποφασίσουμε - φορείς και δημότες- με στόχο την ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης», αναφέρουν σε ανοικτή τους επιστολή προς τους Φαρσαλινούς τρεις δημοτικοί σύμβουλοι ασκώντας σκληρή κριτική στη δήμαρχο της πόλης.
Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Χρήστος Παπαδόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Βούλα Μπαρμπατζά – Σούλη και κ. Νίκος Θεοχαρόπουλος αναφέρουν: «Ο Δήμος μας, η πόλη και τα τοπικά διαμερίσματα της πρέπει να βαδίσουν σε δρόμους προόδου, δημιουργίας και ανάπτυξης. Αυτό μας αφορά όλους ως δημότες και κατοίκους της πόλης των Φαρσάλων και των διαμερισμάτων Αχιλλείου και Βρυσιών. Γνωρίζουμε ότι έχουμε καθυστερήσει. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και αποδεχόμαστε κάθε κριτική. Επιμένουμε όμως πιστεύοντας, ότι ποτέ δεν είναι αργά.
Την εικόνα του Δήμου συνιστούν:
-Η λειτουργία και οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
-Oι ίδιες οι συνεδριάσεις του και οι εικόνες ντροπής που εμφανίζονται με πρωταγωνιστές, κύρια, την κ. δήμαρχο και τους συνεργάτες της.
- Oι διαδικασίες που εφαρμόζονται.
 -Oι προτεραιότητες έργων, δράσεων και ενεργειών που καθορίζονται
- Οι ηχηρές απουσίες από τα δρώμενα στον ευρύτερο χώρο της Τ.Α., όπως από τις διαβουλεύσεις και τον διάλογο για το νέο διοικητικό χάρτη.
- Οι αδράνειες, οι καθυστερήσεις , αλλά και οι συμπεριφορές της δημάρχου και συνεργατών της.
Όλα αυτά μαζί διαμορφώνουν ή ακριβέστερα παραμορφώνουν τη λειτουργία του Δήμου και επηρεάζουν δυσμενώς την καθημερινότητά μας σήμερα και στο μέλλον. Επηρεάζουν τις επαγγελματικές προοπτικές κοινωνικών ομάδων ,το μέλλον και την προοπτική των κατοίκων στην πόλη σε ό,τι αφορά στις παραμέτρους που συνιστούν την ποιότητα στις συνθήκες διαβίωσης. Επηρεάζουν τη ίδια την πόλη και τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου σε ό,τι αφορά στη δομή, τη λειτουργία και τη βιωσιμότητά τους. Κοντολογίς επηρεάζουν τη ζωή μας.
ΝΕΡΟ: ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΠΟΣΟΤΗΤΑ –ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και οι Δήμοι οφείλουν να το παρέχουν σε επαρκή ποσότητα και ποιότητα και σε τιμή ανταποδοτική του κόστους.
Η ποιότητα του νερού παραμένει στα ίδια επίπεδα τα δύο τελευταία χρόνια.Τα νιτρικά ιόντα που επιβαρύνουν την υγεία μας αγγίζουν ή και ξεπερνούν τα άνω όρια των επιτρεπτών διεθνώς ποσοστών. Παρά τις εξαγγελίες επενδύσεων, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας του νερού ή την αναζήτηση νέων πηγών, από την κ. Δήμαρχο και τους συνεργάτες της δεν έγινε το παραμικρό. Οι φαρσαλινές οικογένειες συνεχίζουν να προμηθεύονται εμφιαλωμένο νερό που τους γονατίζει οικονομικά σε συνδυασμό με τη γενικότερη ακρίβεια που πλήττει όλα τα μεσαία και φτωχά νοικοκυριά στη χώρα μας. Το νερό της ΔΕΥΑΦ για τις άλλες χρήσεις το πληρώνουν πανάκριβα αφού το πρώτο μέτρο της κ. δημάρχου και των συνεργατών της με την ανάληψη των καθηκόντων τους ήταν η υπέρογκη αύξηση της τιμής του με στόχο τη χρηματοδότηση έργων για την παροχή προς τους δημότες νερού με ποιότητα και σε ποσότητα, όπως διατυμπάνιζαν.
Αποχέτευση: καθυστερήσεις, σύγχυση, απαξίωση και ανυπαρξία περιβαλλοντικής πολιτικής, τιμολογιακής πολιτικής και πολιτικής οικονομικo-τεχνικής διαχείρισης γενικότερα.
Το δίκτυο της αποχέτευσης και ο Βιολογικός είναι έργα πνοής για την πόλη. Έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Είναι γνωστό ότι ξεκίνησε η κατασκευή του δικτύου τον Μάιο του 2006 με 18μηνο χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης και ο βιολογικός ως έργο που είχε ανατεθεί , έτοιμο προς εκτέλεση. Η κ. δήμαρχος και οι συνεργάτες της έχουν αποδείξει ότι αδυνατούν να διαχειριστούν τόσο την κατασκευή ,όσο και την λειτουργία αυτών των έργων.
Συγκεκριμένα το δίκτυο αποχέτευσης δεν έχει ακόμη τελειώσει ,ο βιολογικός καθαρισμός είναι έτοιμος για δοκιμαστική λειτουργία με μεταφερόμενα λύματα, οι συνδέσεις δεν έχουν ούτε υποτυπωδώς ξεκινήσει. Το τέλος σύνδεσης (10 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο κτισμένης επιφάνειας] αποτελεί εφιάλτη για τα μεσαία και φτωχά νοικοκυριά στη σημερινή οικονομική συγκυρία. Η τιμολογιακή πολιτική για τα τέλη χρήσης είναι άγνωστη. Οι λιποσυλλέκτες και η αναγκαιότητά τους είναι αντικείμενο σύγχυσης και προβληματισμού. Οι αρμόδιοι της ΔΕΥΑΦ αδυνατούν να καθοδηγήσουν πολίτες σε ό,τι αφορά στις συνδέσεις και την υποδομή τους. Ακόμη οι απορροφητικοί βόθροι θα συνεχίσουν να υπάρχουν μέχρι την τελική αποστράγγισή τους!!! (μετά από χρόνια] και να επιβαρύνουν το υπέδαφος και τον υδροφόρο ορίζοντα με νιτρικά και άλλα. Η μη κατάργησή τους αποφασίστηκε για να μειωθεί η συνολική οικονομική επιβάρυνση εξ αιτίας του μεγάλου κόστους της σύνδεσης. Οι στεγανοί βόθροι θα συνεχίσουν να κοσμούν τους ακάλυπτους χώρους ή θα μετατραπούν λειτουργικά σε λιποσυλλέκτες. Αυτά όμως ακυρώνουν στην ουσία την υποχρέωση της σύνδεσης σύμφωνα με την Υγειονομική διάταξη 221/65. Ένα έργο πνοής για την πόλη και το περιβάλλον απαξιώνεται και καθίσταται λειτουργικά προβληματικό πριν ακόμη ξεκινήσει η λειτουργία του.
Καθαριότητα: Βρόμικοι δρόμοι, βρόμικη πόλη, από έλλειψη πολιτικής διαχείρισης με επιπλέοντα την ανεπάρκεια κάδων, τους άπλυτους κάδους, καθώς και τις ανεξέλεγκτες μικρές και μεγάλες χωματερές και καθυστερήσεις στην αποπεράτωση του ΣΜΑ.
Η καθαριότητα στην πόλη αφορά πρώτα στην υγεία μας , αφορά τον πολιτισμό μας, αφορά το περιβάλλον, αφορά την αισθητική μας. Η κ. δήμαρχος όταν αναφέρονται και καταγγέλλονται αυτά στο Δημοτικό Συμβούλιο απαντά με τη χαρακτηριστική φράση «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα»!!!. Η πόλη εμφανίζει συνθήκες εγκατάλειψης εξαιτίας αυθαίρετων ανεξέλεγκτων συμπεριφορών αλλά και αδυναμίας στοιχειώδους συντονισμού εκ μέρους των αρμόδιων έμμισθων τιτλούχων της Δημοτικής ομάδας που διοικεί τον Δήμο. Οι δρόμοι είναι βρόμικοι , οι κάδοι παραμένουν άπλυτοι ένα χρόνο τώρα, τα έργα εκτελούνται χωρίς τη λήψη των απαραίτητων μέτρων Τα υπολείμματα έργων, αδρανή και σκουπίδια, δεν απομακρύνονται έγκαιρα και η σκόνη ταλαιπωρεί τους κατοίκους. Σε γωνιές της πόλης λειτουργούν μικρές χωματερές, ακόμη και στο κέντρο αυτής. Οι κάδοι μετακινούνται ανεξέλεγκτα από όποιον θεωρεί ότι ενοχλείται και οι αρμόδιοι αρκούνται σε πομπώδεις διαπιστώσεις και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις παρέμβασης. Η ανάπλαση της χωματερής στα Χαϊντάρια κατά τη δήμαρχο έχει αποπερατωθεί και η χωματερή του Πολυδάμαντα που χρησιμοποιεί και ο Δήμος μας κρατά ψηλά τη σημαία της λειτουργίας της πνιγμένη στους καπνούς από τις καύσεις των σκουπιδιών . Οι καπνοί , οι διοξίνες και η βρόμα πλήττει τις ανατολικές συνοικίες κάθε που φυσά έστω και ελαφρά από βόρεια και ανατολικά. Η αποπεράτωση του ΣΜΑ καθυστερεί χρόνια. Ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων σιγεί ένοχα μαζί και η δήμαρχός μας με τους συνεργάτες της.
ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
Χωρίς αιτία και έργα που στοίχειωσαν.
Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Το έργο αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την κυκλοφοριακή εκπαίδευση των παιδιών μας στους σύγχρονους αυτοκινητόδρομους των πόλεων. Πέρα από την καθυστέρηση κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο εξαιτίας κύρια της καθυστέρησης παραλαβής του εκ μέρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου ως ο επιστημονικός φορέας του έργου, προστίθεται και η καθυστέρηση δύο ετών τώρα αναμένοντας τη μελέτη και την ανάθεση κατασκευής στεγασμένου χώρου για τη φύλαξη του εκπαιδευτικού οχήματος και των ποδηλάτων που σκουριάζουν πάνω από τέσσερα χρόνια στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.
Πολυδύναμο Κέντρο Τρίτης Ηλικίας. Το οίκημα έχει αποπερατωθεί πριν από δύο και πλέον χρόνια. Καθυστερεί αναίτια η εγκατάσταση του εξοπλισμού με κίνδυνο να χαθούν οι πόροι χρηματοδότησης. Καθυστερεί επίσης αναίτια κάθε προγραμματισμός και διεκδίκηση της πρόσληψης του αναγκαίου προσωπικού για τη λειτουργία του. Οι υπηρεσίες προς την Τρίτη Ηλικία περιορίζονται στη λειτουργία μόνο του εντευκτηρίου στη πλατεία Δημαρχείου.
Νέα λαϊκή αγορά. Η νέα λαϊκή στεγασμένη αγορά καθυστερεί την έναρξη λειτουργίας της. Συνεχίζει όμως να λειτουργεί ως αμαξοστάσιο του Δήμου και πάρκινγκ φορτηγών. Η δήμαρχος δεν νιώθει την ανάγκη να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο και τους πολίτες σχετικά με τη λειτουργία της.
Υπερβολικές καθυστερήσεις σε αναγκαία και εγκεκριμένα έργα τουριστικού και αναπτυξιακού χαρακτήρα και όχι μόνο.
Αναίτια καθυστέρηση εκκίνησης του έργου «Ανάδειξη Πηγών Απιδανού» με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και καμία εξέλιξη στα έργα «Παλαιών δεξαμενών», «Ανάδειξη της Αρχαίας Ακρόπολης της Φαρσάλου», «Αναπαλαίωση Πύργου Καραμίχου», «Αρχαιολογικής Συλλογής Φαρσάλων» μετά την αδιαμαρτύρητη αποδοχή της ακύρωσης Ανέγερσης Μουσείου Αρχαιοτήτων στην πόλη από τον τότε Υπουργό Πολιτισμού κ. Βουλγαράκη.
Παντελής έλλειψη νέων έργων. Το οδικό δίκτυο της πόλης είναι επιεικώς απαράδεκτο. Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων αλλά και των πεζών είναι έντονα προβληματική. Η υπομονή των κατοίκων για την άσχημη κατάσταση των δρόμων κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο αναμένοντας τα έργα της αποχέτευσης έχει εξαντληθεί. Τα έργα της αποχέτευσης στους κεντρικούς δρόμους έχουν αποπερατωθεί πριν από ένα χρόνο. Η κ. δήμαρχος και η δημοτική ομάδα που διοικεί τον Δήμο αδιαφορούν αναίσχυντα. Περιορίζονται σε άτεχνες επιδιορθώσεις «μπαλώματα» που σε αρκετές περιπτώσεις κάνουν τις συνθήκες κυκλοφορίας δυσκολότερες.
Όσα έργα εκτελούνται σήμερα , είναι έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής, σε ό,τι αφορά σε σχεδιασμούς, μελέτες και εξασφάλιση χρηματοδότησης. Κανένα νέο έργο δεν έχει προγραμματιστεί.
Πλήρης αδράνεια για την παροχή Φυσικού Αερίου στην πόλη.
Είναι γνωστό ότι ο αγωγός Φυσικού Αερίου- Κλάδος Αμπελιάς Καρδίτσας Τρικάλων- διέρχεται από τα όρια του οικισμού του Σιδηροδρομικού Σταθμού Φαρσάλων. Στα όρια αυτού του οικισμού κατασκευάζεται τώρα και το βανοστάσιο διακλάδωσης προς την πόλη των Φαρσάλων ,ύστερα από ενέργειες της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Από τη δημοτική ομάδα που διοικεί τον Δήμο δεν έγινε κάποια ενέργεια για τη διασύνδεση της πόλης και για τα αναγκαία δίκτυα διανομής του αερίου στην πόλη. Σήμερα που το κόστος του πετρελαίου βαραίνει υπέρογκα τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς , παραμένει θεατής πρωτοβουλιών δημοτών, επαγγελματικών συλλόγων και βουλευτών που καταθέτουν σχετικές επερωτήσεις. Το έργο αποπερατώνεται στα τέλη Οκτωβρίου και πρόκειται αμέσως μετά να τροφοδοτηθεί η πόλη της Καρδίτσας με αέριο. Παραμένει πάντα ανεκμετάλλευτη, άρα αίολη η δέσμευση του τότε Υπουργού Ανάπτυξης κ. Σιούφα Δημ. στην τελετή των εγκαινίων του έργου (14.07.2007) , από την οποία απουσίαζε η κ. δήμαρχος, για παράλληλη τροφοδότηση με την πόλη της Καρδίτσας και της πόλης των Φαρσάλων
Ουδεμία προετοιμασία για το ΕΣΠΑ (4ο Κοινοτικό Πλαίσιο) Το ΕΣΠΑ βρίσκεται προ των πυλών. Η κ. δήμαρχος και οι συνεργάτες της δεν προχώρησαν σε συζητήσεις και προγραμματισμούς σαν να είναι κάτι που δεν μας αφορά. Επιπλέον δεν ασχολήθηκαν με το θέμα της πιστοποίησης της Διαχειριστικής Επάρκειας του Δήμου και των Υπηρεσιών του για έργα ενταγμένα στο ΕΣΠΑ. Σε κάθε περίπτωση έργου στο Δήμο μας με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ θα το διαχειριστούν Δήμοι ή Επιχειρήσεις που θα έχουν την ανάλογη πιστοποίηση. Ισης δυναμικότητας Δήμοι αλλά και μικρότεροι έχουν πιστοποιηθεί όπως οι κοντινοί μας Δήμοι Καρδίτσας και Καλαμπάκας.
Η οδική απομόνωση της πόλης καλά κρατεί και δυναμώνει…
Η οδική απομόνωση της πόλης ολοκληρώνεται θεαματικά με το δήμο μας θλιβερό θεατή, με τη δήμαρχο και τους συνεργάτες της μοιραίους και άβολους παρατηρητές.
Ο δρόμος Φάρσαλα –Λάρισα στις καλένδες.
Ο δρόμος Φάρσαλα –Βόλος διατηρεί και αυτός τα τριτοκοσμικά χαρακτηριστικά του ως κατάσταση , λειτουργία και εικόνα. Η Ν.Α. αρκείται σε διαγραμμίσεις και σε «μπαλώματα». Κανένας προγραμματισμός και καμία ανακοίνωση σχετικά με έργα για την αναβάθμιση του σε σύγχρονο αυτοκινητόδρομο. Ο κλάδος της Ε65 Σοφάδες- Φάρσαλα- Αλμυρός – Βόλος διαγράφηκε με την γόμα του αρμόδιου Υπουργού και ο νέος κλάδος «κουμπώνει» στα δύο άκρα του στη Λάρισα και στα Τρίκαλα. Η πρόσβαση στη Ε65 νότια των Φαρσάλων , κάπου ανάμεσα από Ανάβρα και Εκκάρα! Κοντά σε όλα αυτά και η κατασκευή του τμήματος του αυτοκινητόδρομου Καρδίτσης –Ν. Μοναστηρίου με κλάδο από Γεφύρια που φθάνει μόνο έως τη γέφυρα Σταυρού. Με τέτοιες οδικές συνθήκες ασφαλώς δεν προβλέπονται επισκέπτες στην πόλη μας ούτε ως δείγμα, στο μέλλον, αλλά και κατά την περίοδο των Μεσογειακών Αγώνων, όπως ακριβώς συμβαίνει έως τώρα, που θα πραγματοποιηθούν σε Βόλο , Λάρισα και Καρδίτσα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις. Επιπλέον δεν προβλέπονται ούτε και διερχόμενοι από και προς Δυτική Θεσσαλία, Μετέωρα κ.λπ. ως τουριστικοί προορισμοί. Έτσι και το τοπικό μας προϊόν ο χαλβάς που τόσο θέλουμε να προωθήσουμε περιορίζεται στη μικρή τοπική μας αγορά!
Στα έργα για τους Μεσογειακούς Αγώνες και στους επισκέπτες ελπίζει πολλά η οικονομική ζωή της Θεσσαλίας. Αν μείνουμε αδρανείς , όπως κάποιοι μας θέλουν, θα μηδενίσουμε κάθε πιθανότητα να επωφεληθούμε ως πόλη και ως πολίτες της.
Οι συμπεριφορές της κ. δημάρχου προς δημοτικούς συμβούλους, δημοτικούς υπαλλήλους, δημότες και επαγγελματικές ομάδες είναι απαράδεκτες , απαξιωτικές, καταχρηστικές, προσβλητικές και ανάλγητες.
 Η κ. δήμαρχος και οι συνεργάτες της δεν συνεργάζονται με τις δημοτικές παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου με απαξίωση των μελών αυτών και δημοτικών συμβούλων. Η κ. δήμαρχος αποποιείται τις δικές της ευθύνες ως πολιτική προϊσταμένη του Δήμου και επιρρίπτει ανύπαρκτες ευθύνες σε υπαλλήλους του Δήμου. Τους χρεώνει με καθυστερήσεις, αδράνειες και σκόπιμες συμπεριφορές αποκρύπτοντας τις δικές της προφανείς αδυναμίες. Ποινικοποιεί τη διαφορετική άποψη , τη διεκδίκηση, τα αιτήματα αλλά και την ελευθερία του τύπου και καταθέτει σωρεία μηνύσεων όπως κατά του προέδρου του Δ.Σ., του προέδρου των τσιγγάνων, πολιτών, εφημερίδας «Ελευθερία». Μεταφέρει έτσι την πολιτική στις αίθουσες των δικαστηρίων. Απαξιώνει αιτήματα και αρνείται τον διάλογο για ζητήματα και αποφάσεις που πλήττουν επαγγελματικά κοινωνικές ομάδες όπως των ταξιτζήδων και των χαλβαδοποιών.
Οι διαδικασίες αναθέσεων έργων και προμηθειών αδιαφανείς και προκλητικές.
 Η κ. δήμαρχος σε μία αγωνιώδη προσπάθεια να εξυπηρετήσει «ημετέρους» και πιθανόν να «εκπληρώσει» προεκλογικές υποχρεώσεις έχει προβεί σε αδιαφανείς αναθέσεις έργων και προμηθειών με υπερτιμολογήσεις σύμφωνα με επισημάνσεις δημοτικών συμβούλων αλλά και επαγγελματιών ομοειδών αντικειμένων. Αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής πέρα από την καταχρηστική διαχείριση των χρημάτων των δημοτών, είναι να μείνουν εδώ και δύο χρόνια τα σχολεία χωρίς βαφές αφού μπλοκαρίστηκε ο διαγωνισμός με ενστάσεις γιατί ο μειοδότης που αναδείχτηκε από τον διαγωνισμό δεν ήταν της αρεσκείας της κ. δημάρχου ή δεν ανήκε προφανώς, στους ημετέρους στους οποίους και επιθυμούσε να αναθέσει το έργο προϋπολογισμού 120.000 ευρώ !!! η κ. δήμαρχος
Διαρκής καταπάτηση του Κώδικα Τ.Α. και απαξίωση του θεσμού.
 Η κ. δήμαρχος και οι συνεργάτες της καταπατούν τον Κώδικα Τ.Α. κατάφωρα και συστηματικά τόσο στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. όσο και στη γενικότερη λειτουργία τους στον Δήμο. Αποκρύπτουν παραστατικά στοιχεία που ζητούν δημοτικοί σύμβουλοι για έλεγχο (Χ. Παπαδόπουλος, Π. Μπαρμπατζά, Θ. Αναστασίου ). Επιχείρησαν αλλοίωση πρακτικών συνεδρίασης Δ.Σ. με προσωπική υπαγόρευση «απόφασης Δ.Σ.» μετά το πέρας της συνεδρίασης, σύμφωνα με καταγγελίες δημοτικών συμβούλων μέσα στο Δ.Σ, που ανάγκασε τον Γραμματέα και υπάλληλο του Δήμου να υποβάλλει την παραίτησή του από τα καθήκοντά του .
Καταπατούν υπουργικές εγκυκλίους όπως αυτή που ορίζει τη σειρά προβαδίσματος κατά τις Εθνικές επετείους. Καταχράται η κ. δήμαρχος το υπηρεσιακό αυτοκίνητο,  για την προσωπική της αναψυχή και όχι μόνο και τον λογαριασμό πληρώνουν οι δημότες. Η κατάχρηση συνοδεύεται από προκλητικούς σχολιασμούς κάθε φορά που καταγγέλλεται το γεγονός αλλά και από τους άναρθρους αλαλαγμούς των συνεργατών της που υποστηρίζουν τέτοιες καταχρηστικές συμπεριφορές».
Και οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι καταλήγουν:
«Συμπολίτισσες και συμπολίτες
Κανείς δημότης και κάθε φορέας δεν μπορεί πλέον να ανεχθεί αυτή την κατάσταση στην οποία περιήλθε ο Δήμος και η πόλη. Είναι καιρός να αναζητήσουμε τους τρόπους και τις μορφές για να αντιστρέψουμε αυτή τη φθίνουσα πορεία. Οι καιροί το απαιτούν και οι ανάγκες δεν περιμένουν».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass