ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.

Περιβαλλοντικές δράσεις στην πόλη

Δημοσίευση: 05 Απρ 2017 11:35

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Ε.Ε.Σ. Τμήματος Λάρισας μετά από κάλεσμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας να συμμετάσχει στην εβδομαδιαία περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece» ανταποκρίθηκε θετικά.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Ε.Ε.Σ. οργάνωσε πέντε εθελοντικές ομάδες (συνολικά 50 εθελοντές) οι οποίες με κατεύθυνση του Κοινωνικού Λειτουργού επέλεξαν πέντε διαφορετικά σημεία στην περιοχή της Λάρισας περιφερειακά κυρίως και ανέλαβαν τον καθαρισμό αυτής με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οι περιοχές αυτές είναι: πάρκο του ΟΣΕ μέχρι και την παιδική χαρά αλλά και όλη η πρόσοψη του ΟΣΕ από την οδό Παλαιολόγου. Οι αποθήκες του ΚΕΠΥΕΛ στην οδό Θεοφράστου εσωτερικά αλλά και εξωτερικά στη Θεοφράστου πέριξ των αποθηκών. Το Κηποθέατρο στο πάρκο του Αλκαζάρ. Οι εθελοντές κοινωνικής πρόνοιας του Ε.Ε.Σ. σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του «ΑΡΙΣΤΕΑ» Γιάννουλης και στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανάπτυξη κοινωνική δεξιοτήτων των παιδιών με αναπηρίες» μαζί με τα παιδιά ανέλαβαν να καθαρίσουν τον χώρο πέριξ του Κηποθεάτρου. Επίσης, καθάρισαν τον προαύλειο χώρο του Δημοτικού Γηροκομείου και εξωτερικά στην οδό Καρδίτσης στα όρια του Γηροκομείου. Τον προαύλειο χώρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, στο Μεζούρλο και εξωτερικά τον δρόμο από την κεντρική είσοδο στα όρια του νοσοκομείου.

Οι εθελοντές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από την επίτευξη αυτής της πρωτοβουλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass