Η Λάρισα στην «Grekland Panorama» της Στοκχόλμης

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2014 15:43 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:35

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία του Δήμου Λαρισαίων στην έκθεση «Grekland Panorama» στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, το διήμερο 15 και 16 Φεβρουαρίου, όπου φιλοξενήθηκε το σύνολο σχεδόν του Ελληνικού Πράσινου Τουρισμού, και της γαστρονομίας. Ο Δήμος Λαρισαίων συμμετείχε στην έκθεση τιμητικά, ως η μοναδική ελληνική πόλη, υποψήφια για το Βραβείο της Πράσινης Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2016.

 

Μέσω του περιπτέρου του Δήμου Λαρισαίων οι χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το φάκελο της ελληνικής υποψηφιότητας, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες τουριστικής αναβάθμισης της Λάρισας στο κομμάτι του πράσινου τουρισμού. Ακόμα υπήρξε σειρά επαφών με τουριστικούς πράκτορες, αλλά και παράγοντες της πράσινης ανάπτυξης γύρω από τις υποδομές της πόλης, αλλά και τις προοπτικές της ανάπτυξης της πόλης, με σεβασμό περιβαλλοντικές προτεραιότητες που επιβάλλει τόσο η χώρα μας, όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση.


Η ίδια η έκθεση Grekland Panorama αποτέλεσε ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός για τον Ελληνισμό, αλλά και για το ζητούμενο της περαιτέρω ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος, μέσω του πράσινου τουρισμού, αλλά και του μεγαλύτερου πρεσβευτή της χώρας μας, της γαστρονομίας. Οι επισκέπτες της έκθεσης ξεπέρασαν κάθε προσδοκία που είχαν θέσει οι διοργανωτές (North Events) και φυσικά χαρακτηρίζεται άκρως επιτυχημένη, ενώ μέσω του περιπτέρου του Δήμου Λαρισαίων οι ξενοδόχοι της Λάρισας είχαν την ευκαιρία να προωθήσουν την πόλη, ως προορισμό για τις Σκανδιναβικές χώρες, τονίζοντας και τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, αλλά και τις υποδομές της Λάρισας που διευκολύνουν τον επισκέπτη, εξασφαλίζοντας του άνεση, ασφάλεια και ευχάριστη διαμονή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass