ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Νέα χωματερή στον Πηνειό

Δημοσίευση: 10 Απρ 2014 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:51
 
Τη δημιουργία νέας χωματερής στις όχθες του Πηνειού, πίσω από το LINDL, στη συνοικία Αγίου Θωμά, καταγγέλλει ο Σύλλογος Φίλων του Πηνειού και του Παραποτάμιου Πολιτισμού. Σε δελτίο Τύπου, αναφέρει:
 «Μια νέα «χωματερή» σκουπιδιών σχηματίζεται σιγά –σιγά στην όχθη του Πηνειού στη συνοικία του Αγίου Θωμά, πίσω ακριβώς από το LINDL. Κάποιοι ασυνείδητοι πετούν εδώ και κάμποσο καιρό πάσης φύσεως σκουπίδια , που τα περισσότερα από αυτά θα μπορούσαν να ανακυκλωθούν.
Σε επιτόπια έρευνα του συλλόγου, από όπου και οι φωτογραφίες, διαπιστώσαμε ότι τα σκουπίδια εκτείνονται ήδη σε μια έκταση έως 20 μέτρα κατά μήκος της όχθης. Αποτελούνται δε από διάφορα υλικά: πλαστικά και αλουμίνια, υπολείμματα κατεδάφισης, μοκέτες, λάστιχα αυτοκινήτων και άλλα. Το όλο θέαμα είναι αποκρουστικό και απαράδεκτο και θεωρούμε πως σε λίγο και ενόψει του καλοκαιριού, η κατάσταση που διαμορφώνεται στο συγκεκριμένο σημείο, θα αποτελέσει και σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.
Ζητούμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου να επιληφθούν και να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα και από αυτούς τους ασυνείδητους πολίτες που ενεργούν με αυτό τον εγκληματικό τρόπο κατά του περιβάλλοντος και των συνανθρώπων τους να σταματήσουν αμέσως. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απαλλαγούν από τα σκουπίδια τους και το να τα πετούν στην όχθη είναι οπωσδήποτε ο χειρότερος».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass