«ΕΦΥΓΕ» ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Τρία χρόνια χωρίς τη Μαίρη Γ. Καλλιώνη

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2017 11:00

Ήταν πρώτες ώρες Τετάρτης 15 Ιανουαρίου 2014, όταν η καρδιά της ιδιαίτερα αγαπημένης στην κοινωνία του Τυρνάβου Μαίρης Καλλιώνη σταμάτησε να χτυπά.

Πέρασαν τρία ολόκληρα χρόνια και λες και ήταν μόλις χθες.

Πέρασαν τρία χρόνια που έφυγε για πάντα από κοντά μας ένας άνθρωπος όλο ζωντάνια με αγάπη για τον συνάνθρωπο τον οποίο βοηθούσε και συμπαραστεκόταν αθόρυβα γιατί ένιωθε ότι έπρεπε να βοηθήσει και να συμπαρασταθεί χωρίς να ζητήσει ευχαριστίες και μπράβο. Προσέφερε με καλοσύνη και μεγαλείο ψυχής.

Η μοίρα διάλεξε έτσι ξαφνικά, μετά από ολιγοήμερη ασθένεια στα 64 χρόνια της να κόψει το νήμα της ζωής της. Να σταματήσει τα όνειρά της να δει και τα εγγόνια της στο μέλλον να δημιουργούν όπως τα παιδιά της. Να στερήσει από την κοινωνία μας μια αξιόλογη επαγγελματία, γιατί η Μαίρη Καλλιώνη ποτέ δεν σταμάτησε να είναι ενεργός πολίτης και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Είναι κάποιες φορές που τα λόγια είναι λίγα ή ελάχιστα για να δείξουν τον χαμό ενός ανθρώπου. Ίσως ο βουβός θρήνος να βγάζει από τα εσώψυχα του ανθρώπου μεγαλύτερη θλίψη για μια φίλη που έφυγε από τον μάταιο τούτο τόπο νωρίς.

Πέρασαν τρία χρόνια και νομίζεις ότι η Μαίρη Καλλιώνη είναι εκεί στο γνώριμο χώρο του καταστήματος της οικογένειας να εξυπηρετήσει ντόπιους και περαστικούς.

Η Μαίρη Καλλιώνη όμως από τον περασμένο Απρίλιο εκεί ψηλά δεν είναι μόνη. Στον ουρανό των αγγέλων είναι μαζί με τον αγαπημένο σύζυγο και σύντροφο μιας ζωής Γιώργο. Και οι δύο τους είναι μαζί ψηλά ανάμεσα στους αγγέλους.

Η μεγάλη και αγαπημένη οικογένειά τους και οι πάρα πολλοί φίλοι, τους θυμούνται πάντα με αγάπη και σεβασμό.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass