Η ΜΙΣ ΕΛΛΑΣ 2017 ΜΙΛΑ ΣΤΗΝ «Ε» ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ

Θεοδώρα Σούκια: Η Λαρισαία βασίλισσα της ομορφιάς

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2017 22:33
Η Θεοδώρα Σούκια (δεξιά) με τη Σταρ Ελλάς Μαρία Ψήλου Η Θεοδώρα Σούκια (δεξιά) με τη Σταρ Ελλάς Μαρία Ψήλου

Προσγειωμένη, ειλικρινής, με φιλοδοξίες να κάνει ακόμη μεγαλύτερα βήματα στον χώρο της ομορφιάς αλλά και επίγνωση ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι ένα «όπλο» που φθείρεται όσο περνούν τα χρόνια, η Θεοδώρα Σούκια, η Λαρισαία Μις Ελλάς 2017, ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει τη χώρα σε διαγωνισμούς ομορφιάς του εξωτερικού.

Παρά ταύτα δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει το επάγγελμα της δασολόγου, πάνω στο οποίο έχει κάνει σπουδές, αφού όπως λέει βοηθά άμεσα το περιβάλλον και έμμεσα τον άνθρωπο. Στη συνέντευξη που ακολουθεί εξηγεί γιατί αποφάσισε να πάρει μέρος στα καλλιστεία, τι κέρδισε από αυτή την εμπειρία καθώς και τον ρόλο της εξωτερικής εμφάνισης στην πορεία ενός ανθρώπου.

* Πώς αποφάσισες να πάρεις μέρος στα καλλιστεία, ξεκινώντας από το Star Thessaly και φτάνοντας στα Μις και Σταρ Ελλάς;

- Η άποψή μου είναι πως στη ζωή μας πρέπει να κάνουμε αργά και σταθερά βήματα. Γι’ αυτό και θεώρησα δεδομένο πως για να εξελιχθώ και να ανέβω, έπρεπε να συμμετάσχω σε έναν αξιόλογο περιφερειακό διαγωνισμό (όπως γίνεται και στο εξωτερικό). Αυτός που με αντιπροσώπευε ήταν ο Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς «Σταρ Θεσσαλία». Αν δεν είχα λάβει τότε συμμετοχή ίσως αυτή τη στιγμή να μην ήμουν Μις Ελλάς... και το όνειρο κάθε κοπέλας είναι να αναδειχθεί νικήτρια της χώρας της. Ευχαριστώ από καρδιάς την director μου Ευαγγελία Γκίκα που μου στάθηκε εξ αρχής και φυσικά νιώθω ευγνώμων που γνώρισα τον κύριο Πρεβελάκη και την οικογένεια Τρανούλη, θα τους εκπροσωπήσω επάξια.

* Ξεκινώντας αυτό το ταξίδι στον κόσμο των καλλιστείων περίμενες ότι θα κερδίσεις μια τέτοια διάκριση;

- Φάνταζε πολύ μακρινός στόχος γι’ αυτό και δεν το περίμενα. Είχα προετοιμαστεί όμως κατάλληλα και ένιωθα ότι μπορώ να τα καταφέρω.

* Τι θυσίες χρειάζονται για να κατακτήσεις έναν τέτοιο τίτλο;

- Θυσίες δεν χρειάζονται, όπως αυτά που ακούμε, ότι πρέπει για παράδειγμα να πεινάμε για να είμαστε αδύνατες. Σαφώς και βοηθάει μια υγιής και καλλίγραμμη γυναικεία φιγούρα, αλλά το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται εστίαση στον στόχο.

* Τι αποκόμισες από αυτή την εμπειρία;

- Σίγουρα μέχρι το τέλος της «βασιλείας» μου έχω να βιώσω πολύ περισσότερα και η απάντησή μου θα ήταν πιο εύστοχη αν με ρωτούσατε τότε... αλλά σίγουρα χάρηκα που επιβεβαίωσα την πεποίθησή μου, ότι οι εστεμμένες μπορούν να συνδυάζουν ομορφιά, πνεύμα και μόρφωση.

* Ποια είναι τα επόμενα βήματα στον χώρο των καλλιστείων;

- Τα επόμενα βήματα στον χώρο των καλλιστείων είναι να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο εξωτερικό αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες.

* Ποια είναι τα επόμενα βήματα και οι φιλοδοξίες σου γενικώς στον επαγγελματικό τομέα; Θα ασχοληθείς επαγγελματικά με το μόντελινγκ ή θα ασχοληθείς με το αντικείμενο των σπουδών σου;

- Θα ήθελα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ, είτε με φωτογραφίσεις είτε με πασαρέλα, γιατί είναι κάτι που μου άρεσε πάντα και έχω σκοπό να το κυνηγήσω. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με τον τομέα πάνω στον οποίο έχω σπουδάσει. Η ευαισθησία που έχω σχετικά με το περιβάλλον είναι αυτή που με ώθησε να σπουδάσω στη σχολή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος. Σε καμία περίπτωση δεν θα εγκατέλειπα την φιλοδοξία να κάνω ένα επάγγελμα που βοηθά άμεσα το περιβάλλον και έμμεσα τον άνθρωπο.

* Τα θετικά του να έχεις μια πολύ ωραία εξωτερική εμφάνιση είναι σίγουρα πολλά. Υπάρχουν και αρνητικά;

- Ποτέ δεν πίστευα ότι είμαι πολύ όμορφη και δεν προέβαλα ποτέ κάτι τέτοιο προς τα έξω. Δεν αρκέστηκα σε μια καλή εμφάνιση, η οποία είναι εφήμερη. Προσπάθησα αρκετά να δουλέψω την «εσωτερική εμφάνιση», από άποψη μόρφωσης και χαρακτήρα. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερα να «απαντήσω» σε όσους πήγαν να μου δημιουργήσουν εμπόδια, καθώς πίστευαν ότι η ομορφιά δεν συνοδεύεται με άλλα χαρίσματα - ένα στερεότυπο που ποτέ δεν πίστεψα.

 

Π.Φ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass