Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημήτρης Παπαδημόπουλος: «Η Συμμαχία υπέρ των πολιτών» έφερε μπροστά τη Θεσσαλία

*Θα συνεχίσουμε μαχητικά και στη δεύτερη θητεία στο πλευρό των πολιτών *Προέχει η αναγέννηση της υπαίθρου-η ανάκαμψη των νοικοκυριών

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2014 3:22 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:31
 «Η Συμμαχίας υπέρ των πολιτών με επικεφαλής τον Κώστα Αγοραστό, κατόρθωσε να ΄΄φέρει΄΄ την Θεσσαλία και το νομό μας μπροστά. Και στην επόμενη θητεία θα συνεχίσουμε μαχητικά ενάντια σε επιλογές που θα αντιστρατεύονται το συμφέρον και τα δίκαια αιτήματα της Θεσσαλίας και του νομού μας. Θα πορευθούμε, όπως μέχρι τώρα, μαζί με τους συμπολίτες μας, στο πλευρό της κοινωνίας, στο πλευρό κάθε οικογένειας».
Τα παραπάνω επισημαίνει σε συνέντευξη του στην «Ε» ο υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης Λάρισας με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού, δικηγόρος, Δημήτρης Παπαδημόπουλος.
¨Όπως τονίζει, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, αναφερόμενος στο πολυσχιδές έργο της Περιφέρειας τα τρία τελευταία χρόνια, με εργατικότητα, με πνεύμα αλληλοκατανόησης και συναντίληψης σε σχέση με τους πολίτες, με διεκδικητική φωνή και μακριά από στείρους και ψευδεπίγραφους διαχωρισμούς και τοπικισμούς θα υπηρετήσει την αντιπεριφέρεια Λάρισας.« Για μένα προέχει η αναγέννηση της υπαίθρου, η ανάκαμψη των νοικοκυριών» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημόπουλος.
Συγκεκριμένα στην συνέντευξη του στην «Ε» ο κ. Παπαδημόπουλος, αναφέρει τα ακόλουθα:
* Κύριε Παπαδημόπουλε, ως υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης Λάρισας με την «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» αλλά και με την ιδιότητα του «παρατηρητή», εφόσον για πρώτη φορά κατέρχεστε ως υποψήφιος με τον Κώστα Αγοραστό, πως θα χαρακτηρίζατε το έργο της παρούσας Περιφερειακής Αρχής μέχρι τώρα;
-Παρά τη δυσμενή πολιτική και οικονομική συγκυρία που βιώνουμε στην Πατρίδα μας λόγω του μνημονίου, η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, της ΄΄Συμμαχίας υπέρ των πολιτών΄΄ με επικεφαλής τον Κώστα Αγοραστό, κατόρθωσε να ΄΄φέρει΄΄ την Θεσσαλία και το νομό μας μπροστά.
Με πολυμέτωπο αγώνα και διεκδικητικό πνεύμα εξασφαλίσαμε κονδύλια, ώστε να δημιουργήσουμε έργα πνοής που ΄΄ανακούφισαν΄΄ τον τόπο μας σε όλους τους τομείς.
Στο οδικό δίκτυο ολοκληρώθηκαν 409 έργα. 400 εκατομμύρια ευρώ διατέθηκαν για την προώθηση της Θεσσαλικής παραγωγής, με εγγειοβελτιωτικά έργα, προμήθειες, inverterγεωτρήσεις, αγροτική οδοποιία και άλλα. Για την ενίσχυση του τουρισμού πραγματοποιήθηκαν δράσεις προϋπολογισμού 50 εκατομμυρίων ευρώ. Για θέματα κοινωνικής πολιτικής (εκπαίδευση, υγεία, αθλητισμό, πολιτισμό) δαπανήθηκαν περισσότερα των 240 εκατομμυρίων ευρώ. Αλλά και όσον αφορά στο περιβάλλον δημιουργήσαμε αντιπλημμυρικά έργα, φράγματα, ταμιευτήρες.
* Έχοντας ως βάση το έργο που προαναφέρατε για την ερχόμενη πενταετία ποιες είναι οι κεντρικές στοχεύσεις που θέτετε για την Περιφέρεια Θεσσαλίας;
-Παρά τις αντίξοες συνθήκες θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με σχεδιασμό και στρατηγική. Με εργατικότητα, με πνεύμα αλληλοκατανόησης και συναντίληψης σε σχέση με τους πολίτες. Με διεκδικητική φωνή. Μακριά από στείρους και ψευδεπίγραφους διαχωρισμούς και τοπικισμούς. Κινούμαστε ήδη με ταχύ ρυθμό ώστε να αξιοποιηθούν σε έργα τα τελευταία 150 εκατομμύρια ευρώ από το τρέχον ΕΣΠΑ, και ΄΄ενθυλακώνουμε΄΄ μεγάλα ποσά από το επόμενο.
Μαχητικά και πάλι θα δώσουμε μάχες ενάντια σε επιλογές που θα αντιστρατεύονται το συμφέρον και τα δίκαια αιτήματα της Θεσσαλίας και του νομού μας. Θα πορευθούμε, όπως μέχρι τώρα, μαζί με τους συμπολίτες μας, στο πλευρό της κοινωνίας, στο πλευρό κάθε οικογένειας.
* Όσον αφορά στην υποψηφιότητα σας με τον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» ως αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, πώς θεωρείτε ότι μπορείτε να προσφέρετε στα κοινά από τη συγκεκριμένη θέση;
-Κατ’ αρχάς είναι τιμή για μένα η επιλογή του Κώστα Αγοραστού να είμαι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λάρισας.
Χρόνια τώρα ασχολούμαι με τα κοινά. Γνωρίζω τις ανάγκες των συμπατριωτών μου. Κατανοώ τις αγωνίες και τους φόβους τους. Για μένα προέχει η αναγέννηση της υπαίθρου, η ανάκαμψη των νοικοκυριών. Σε κάθε πρόβλημα οφείλουμε να βρίσκουμε λύση και να την εφαρμόζουμε.
Δυστυχώς, οι εσφαλμένοι περί την κρίση πολιτικοί χειρισμοί έσπειραν στον κόσμο νάρκωση, λήθη, κόπωση, απελπισία και αβεβαιότητα. Εγώ δε δέχομαι να αντικρίζω συνανθρώπους μου με νικημένη καρδιά και συνείδηση. Ούτε ανέχομαι μία κοινωνία υποταγμένη.
Θα αγωνισθώ προκειμένου να προσφέρω στο λαό μας, ανάπτυξη και εργασία, ενίσχυση και στήριξη στις δημιουργικές του προσπάθειες. Αυτό είναι το χρέος το δικό μου και των συνεργατών μου. Με συνέπεια, με όραμα, με προοπτική και άκρως διεκδικητικό πνεύμα.
Έστω και αν βρεθώ αντιμέτωπος με καταστάσεις τύπου ΄΄μνημονίου΄΄ ή απέναντι σε οιαδήποτε έξωθεν επιβαλλόμενη πολιτική, που θα αμαυρώνει και θα απαξιώνει την αυθεντική μορφή της ελεύθερης τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία κάποιοι την θεωρούν εργαλείο δημοσκόπησης για αλλότριους σκοπούς με αποτέλεσμα να υποβαθμίζουν και να εξαχρειώνουν τον θεσμό.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass