Εκτύπωση αυτής της σελίδας

CNT: Η Ελλάδα στους 6 καλύτερους προορισμούς για αποδράσεις το Μάιο

Δημοσίευση: 12 Απρ 2016 19:46

«Στην Ελλάδα οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν πολύ από τον Ιούλιο και μετά. Τον Αύγουστο, τα σχολεία στην Ευρώπη κλείνουν και οι οικογένειες πλημμυρίζουν τα ελληνικά νησιά αναζητώντας μια απόδραση στη Μεσόγειο»
Η Ελλάδα είναι ανάμεσα στους 6 προορισμούς που πρέπει κανείς να επισκεφθεί το Μάιο, καθώς είναι η εποχή κατά την οποία θα καταφέρει να αποφύγει την πολυκοσμία και τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες, σύμφωνα με δημοσίευμα του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού στον κόσμο, Conde Nast Traveller.

Όπως αναφέρει το περιοδικό για τη χώρα μας, "Στην Ελλάδα οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν πολύ από τον Ιούλιο και μετά. Τον Αύγουστο, τα σχολεία στην Ευρώπη κλείνουν και οι οικογένειες πλημμυρίζουν τα ελληνικά νησιά αναζητώντας μια απόδραση στη Μεσόγειο.Η λύση είναι να νικήσετε τη ζέστη και τα πλήθη στις γραφικές παραλίες των ελληνικών νησιών ταξιδεύοντας το Μάιο. Μην περιορίσετε το ταξίδι σας στα προφανή σημείο όπως η Μύκονος ή η Σαντορίνη. Αντίθετα, ρωτήστε τους ντόπιους και περιπλανηθείτε με τα πόδια στη φύση στα Ζαγοροχώρια".

Αυτοί είναι οι  6 προορισμοί:


1. Ελλάδα

2. Ν. Γαλλία

3. Λούισβιλ, Κεντάκι

4. Πορτογαλία

5. Ν. Αφρική

6. Σικελία

Πηγή: protothema.gr