Ταξιδεύοντας με ασφάλεια σε τόπους εξωτικούς

Δημοσίευση: 26 Μαρ 2015 17:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:17

 

Ημερίδα με τίτλο «η ιατρική  στην παγκοσμιοποίηση- ταξιδιωτική και διεθνής ιατρική», το Σάββατο 28 Μαρτίου, ώρες 9:00-14:15, στο αμφιθέατρο Κτιρίου Κατσίγρα στην  Πλατεία Ταχυδρομείου, διοργανώνουν το πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας» σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μικροβιολογίας, την Πνευμονολογική Κλινική  της Ιατρικής Λάρισας και το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Αιγινητείου Νοσοκομείου της Ιατρικής Αθηνών.

Όπως αναφέρει ο διευθυντής του ΠΜΣ καθηγητής Κ. Γουργουλιάνης, στις μέρες μας ολοένα και περισσότερα άτομα ταξιδεύουν σε μακρινούς εκτός Ευρώπης προορισμούς γεγονός που προϋποθέτει ταξιδιωτική ενημέρωση ώστε να απολαύσουν με ασφάλεια τη διαμονή τους εκεί. Η Ταξιδιωτική και Διεθνής Ιατρική αποτελεί διεπιστημονικό συνδυαστικό γνωστικό αντικείμενο που αφορά στην πρόληψη, έγκαιρη διαπίστωση και διερεύνηση προβλημάτων υγείας, τα οποία σχετίζονται με πάσης φύσεως ταξιδιωτικές μετακινήσεις. Στην ημερίδα, η οποία είναι ανοικτή στο κοινό, θα αναλυθούν πρακτικές που αφορούν την προ-ταξιδιωτική ενημέρωση και συμβουλευτική των ταξιδιωτών, ιδιαίτερα εκείνων που ταξιδεύουν σε εξωτικούς προορισμούς, με στόχο την εφαρμογή απλών μέτρων ώστε, χωρίς να περιορίσουν δραστηριότητες,  να απολαύσουν ασφαλώς το ταξίδι τους. Επιπλέον, είναι σημαντικό οι ταξιδιώτες να ευαισθητοποιηθούν για τυχόν προβλήματα που θα εμφανιστούν μετά την επάνοδό τους στη χώρα διαμονής ώστε έγκαιρα να ζητήσουν μετα-ταξιδιωτική φροντίδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass