Μέσω CNN η τουριστική προβολή του Νοτίου Αιγαίου διεθνώς

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2015 16:27


Η δυνατότητα συνεργασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το μεγαλύτερο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN, εξετάστηκε σε συνάντηση που είχε ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος με τον Αντιπρόεδρο του CNN International, Antonio Canto, την Τρίτη στο Λονδίνο.

Στην συνάντηση συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Μαριέτα Παπαβασιλείου – Βακιάνη και στελέχη του CNN που ασχολούνται, ειδικότερα, με τον τουρισμό, τόσο σε επίπεδο παραγωγών, όσο και σε επίπεδο στρατηγικής.

Αξίζει να τονιστεί ότι η πρόταση συνεργασίας προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έγινε από το ίδιο το CNN, αναγνωρίζοντας ότι στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου βρίσκονται ορισμένοι από τους μεγαλύτερους και δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι η πρώτη Περιφέρεια που συνεργάζεται με το CNN, το τηλεοπτικό δίκτυο των 291 εκατομμυρίων συνδρομητών σε όλον τον πλανήτη, το οποίο έχει την δυνατότητα σχεδιασμού στοχευμένων προγραμμάτων προβολής ανά χώρα ή ομάδα καταναλωτών.

Το ραντεβού του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου με στελέχη του CNN όσο και με την TASKGroup του τηλεοπτικού δικτύου που χαράσσει στρατηγικές για τον τουρισμό, ανανεώθηκε για το τέλος Ιουνίου, στο γραφείο του κ. Χατζημάρκου στην Ρόδο, οπότε θα εξετασθούν τα προτεινόμενα σενάρια στρατηγικής για την προβολή του Νοτίου Αιγαίου και θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Μετά την συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του CNN International, ο Περιφερειάρχης δήλωσε:

«Είμαστε η πρώτη Περιφέρεια που συνεργάζεται με το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN, το οποίο έχουν εμπιστευτεί δεκάδες μεγάλες χώρες ανά τον κόσμο για την τουριστική τους προβολή. Η συνεργασία με στρατηγικούς οργανισμούς του μεγέθους και του βεληνεκούς του CNN δείχνει την μεγάλη δυναμική και προοπτική της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και αναδεικνύει την ανάγκη, η δυναμική αυτή, να στηριχθεί μέσα από συνέργειες με τους διεθνώς κορυφαίους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass