Η Θεσσαλία στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «International Mediterranean Tourism Market 2014» στο Τελ Αβίβ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2014 18:19 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:32

Δυναμικό παρόν έδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «International Mediterranean Tourism Market 2014», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Φεβρουαρίου στο Τελ Αβίβ. Η Περιφέρεια συμμετείχε με δικό της περίπτερο ως συνεκθέτης του Ε.Ο.Τ., με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση τουριστικής προβολής της περιοχής, καθώς το Ισραήλ αποτελεί μια νέα συνεχώς αναπτυσσομένη αγορά. Επικεφαλής της αποστολής της Περιφέρειας Θεσσαλίας ήταν η εντεταλμένη σύμβουλος τουρισμού κ. Γεωργία Κόκκαλη και στελέχη των τμημάτων Τουρισμού των Διευθύνσεων Ανάπτυξης Π.Ε. Λάρισας κ. Χρόνη Βασιλική και Π.Ε. Μαγνησίας κ. Ζωή Νασίκα, ενώ στο περίπτερο της Περιφέρειας φιλοξενήθηκαν επαγγελματίες της περιοχής μας.

 

Οι τουριστικοί προορισμοί μας οι οποίοι παρουσιάστηκαν από την αποστολή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσέλκυσαν μεγάλο αριθμό επισκεπτών, tour operators και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον τόσο για τα ισχυρά «brand names» της Περιφέρειας όσο και για άλλους λιγότερο γνωστούς τουριστικούς προορισμούς που δίνουν τη δυνατότητα διαφορετικών και ιδιαίτερων επιλογών στους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσαν οι νέες μορφές εναλλακτικού  τουρισμού, όπως ο ορειβατικός, ο χειμερινός, ο ιαματικός, ο συνεδριακός κ.α. εστιάζοντας στο μοναδικό φυσικό ανάγλυφο της περιοχής μας.

 

Η επικεφαλής της αποστολής κ. Γεωργία Κόκκαλη, στα πλαίσια των εργασιών της έκθεσης, συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ελλάδας στο Ισραήλ, κ. Σπύρο Λαμπρίδη  από τον οποίο ζήτησε τη συνεργασία του για περαιτέρω προσέλκυση Ισραηλινών τουριστών στη Θεσσαλία ενώ παράλληλα παραχωρήθηκε τουριστικό υλικό στα γραφεία της Πρεσβείας.

Ο Πρέσβης συνεχάρη την αποστολή για τη δυναμική παρουσίαση και στοχευμένη προβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενώ διαβεβαίωσε για την έμπρακτη συνεργασία του στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του με στόχο μια βιώσιμη και υγιή τουριστική ανάπτυξη.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με το σύνθημα «Μια Περιφέρεια - Χίλιοι προορισμοί» συμμετέχει σε διεθνείς και εγχώριες  εκθέσεις με σκοπό την προσέλκυση τόσο παραδοσιακών επισκεπτών όσο και νέων, εντός και εκτός Ελλάδας, προβάλλοντας τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και τη μοναδικότητα των προορισμών της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass