Τρεις νέους έντυπους ταξιδιωτικούς οδηγούς, κυκλοφόρησε ο ΕΟΤ

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2013 15:04 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:52

Τρεις νέους έντυπους ταξιδιωτικούς οδηγούς για τη Θράκη, τα Δωδεκάνησα και τα Νησιά του Ιονίου κυκλοφόρησε πρόσφατα ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, στο πλαίσιο της επικαιροποίησης των ταξιδιωτικών και τουριστικών του φυλλαδίων.

Οι τρεις αυτοί οδηγοί, που δημιουργηθήκαν με ίδια μέσα του Οργανισμού (εποπτεία και συντονισμό έκδοσης, επιμέλεια κειμένων, καλλιτεχνική επιμέλεια κ.λπ.), εντάσσονται στη σειρά «Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα», η οποία συνολικά θα περιλαμβάνει 13 οδηγούς για όλες τις γεωγραφικές περιοχές της χώρας.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του οργανισμού, πρόκειται για σύγχρονες, χρηστικές και καλαίσθητες εκδόσεις, με πλούσια εικονογράφηση και προτεινόμενες διαδρομές γνωριμίας του επισκέπτη με τον κάθε τόπο χωριστά. Παρέχουν αναλυτικές και λεπτομερείς πληροφορίες για την ιστορία, τα αξιοθέατα, τα μνημεία και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής, προτάσεις για διασκέδαση, εκδηλώσεις και δραστηριότητες καθώς και χρήσιμες πληροφορίες (τηλέφωνα επικοινωνίας, sites κ.λπ.), ενώ συνοδεύονται και από ενσωματωμένους πολιτικούς και γεωγραφικούς χάρτες, όπου επισημαίνονται τα σημεία ενδιαφέροντος.

Οι οδηγοί έχουν διαστάσεις 14 εκ. Χ 24 εκ., κυκλοφορούν σε επτά γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, γερμανικά, ρωσικά) και διανέμονται δωρεάν από τα γραφεία πληροφοριών του Ε.Ο.Τ. στην Αθήνα, τις Περιφερειακές Υπηρεσίες Τουρισμού σ’ όλη την Ελλάδα, καθώς και τα γραφεία του Οργανισμού στο εξωτερικό. Ακόμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την ηλεκτρονική τους έκδοση στην ιστοσελίδα www.visitgreece.gr, απ’ όπου μπορούν να τους τυπώσουν ή να τους «κατεβάσουν» στον υπολογιστή τους.

Σημειώνεται, τέλος, ότι το προσεχές διάστημα και στο πλαίσιο της σειράς «Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα» αναμένεται να κυκλοφορήσουν οι ταξιδιωτικοί οδηγοί για τις Κυκλάδες, την Ήπειρο, τα Νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη, ενώ σε διαφορετική ενότητα, αναλυτικός ταξιδιωτικός οδηγός για την πόλη της Θεσσαλονίκης και την ευρύτερη περιοχή.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass