Στο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2013 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:22

Συνεχίζοντας με επιτυχία την πορεία προβολής των Θεσσαλικών προορισμών η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συμμετείχε με δικό της περίπτερο στην  Διεθνή Έκθεση τουρισμού στην Θεσσαλονίκη, που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με την ονομασία «Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης 2013» από 16 έως 19 Μαΐου 2013 στους χώρους του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση διοργανώθηκε από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΔΕΘ Α.Ε.) και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η Διεθνής έκθεση φέτος εστίασε το ενδιαφέρον της στην έντονη προβολή από Πανελλήνια και τοπικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και προσέλκυσε υψηλό αριθμό επισκεπτών, δίνοντας σημαντική ευκαιρία ανάδειξης των τουριστικών προορισμών στην Ελλάδα καθώς και στη βελτίωση των τουριστικών υπηρεσιών.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας διαισθανόμενη τις τάσεις στον τουρισμό, έδωσε μεγάλη βαρύτητα στη στοχευμένη προβολή του τουριστικού μας προϊόντος, με προσέλκυση τουριστών κι επισκεπτών στη Θεσσαλία με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Θετικά ήταν τα μηνύματα, οι προοπτικές για αύξηση της τουριστικής κίνησης στην περιοχή μας, ενώ θεσσαλικοί προορισμοί που και φέτος κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης ήταν τα Μετέωρα, οι Σποράδες, το Πήλιο,  η λίμνη Πλαστήρα και τα παράλια της Λάρισας.

Την έκθεση και το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφτηκε ο Υπουργός Μακεδονίας– Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης καθώς και αρκετοί τουριστικοί φορείς.

Την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησαν η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα Γεωργία Κόκκαλη-Κουβέλη, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού  Ελένη Κατσαρού, η Διευθύντρια της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Μαγνησίας  και Σποράδων Μαρία Θλιβερού και το στέλεχος του Τμήματος Τουρισμού της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων  Ελένη Κωνσταντοπούλου, οι οποίες παρουσίασαν τα πλεονεκτήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Παράλληλα είχαν συνεργασία με επαγγελματίες του τουρισμού με σκοπό την εντατικοποίηση των προσπαθειών για περαιτέρω προώθηση του τουρισμού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass