Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Μετρό της πλατείας Συντάγματος

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2013 21:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:47

Στην 4η  Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών και Παράδοσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα από 3 έως 6 Ιουνίου 2013, συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζοντας με επιτυχία την πορεία προβολής των προορισμών της στο ευρύ κοινό.

Η 4η έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών είχε την ιδιαιτερότητα, σε σχέση με άλλες εκθέσεις του εσωτερικού, της μεγάλης επισκεψιμότητας,  λόγω του ότι οι επιβάτες με προορισμό το σταθμό του Συντάγματος ξεπερνούν τους 350.000 καθημερινά σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Αττικό Μετρό. Η Έκθεση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ.

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις Σποράδες, το Πήλιο, τα παράλια της Λάρισας, τα Μετέωρα και την Λίμνη Πλαστήρα και τους διανεμήθηκαν φυλλάδια με έντυπο υλικό, αφίσες και χάρτες της Θεσσαλίας. Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ήταν διακοσμημένο με επιλεγμένα φωτογραφικά θέματα για τη στοχευμένη προβολή των τουριστικών προορισμών μας, ενώ στελέχη της Περιφέρειας ενημέρωναν για τους τουριστικούς προορισμούς της περιοχής

Το περίπτερο επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Τουρισμού κ. Τάσος Λίασκος, ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. κ. Χρήστος  Πάλλης , Ο δήμαρχος Αργιθέας κ. Χρήστος Καναβός η πρώην Βουλευτής Ν. Καρδίτσας κ. Μαρία Θεοχάρη, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Καλομπάτσιος και ο Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημήτρης Οικονόμου. Το κλιμάκιο που εκπροσώπησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας αποτελούνταν από τις υπαλλήλους Μαρία Αγγελούση της  Π.Ε. Καρδίτσας και Νατάσα Καλύβα της Π.Ε. Τρικάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass