FAN FICTION: Πόσοι δεινόσαυροι χωράνε στο κινητό σου;

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2017 0:51

Λένε ότι οι άντρες μεγαλώνουμε μέχρι τα πρώτα 10 χρόνια μας. Μετά απλώς ψηλώνουμε.


Στην τρυφερή ηλικία των δέκα, τα αγοράκια γνωρίζουνε όλους τους δεινόσαυρους απ’ έξω κι ανακατωτά. Μεγαλώνοντας αποκτήσαμε άλλα ενδιαφέροντα, ανάλογα με την ηλικία, αλλά βαθιά μέσα μας έχουμε όλοι μας την ανάμνηση των τεράτων που συντροφεύανε τα πρώτα μας παιχνίδια. 

Tις τελευταίες εβδομάδες όλοι οι Λαρισαίοι έσπευσαν να βγάλουν selfies με τους δεινόσαυρους της έκθεσης στη Νεάπολη, και μιας και τα τέρατα αυτά βρίσκονται στην επικαιρότητα στα social media, είναι ευκαιρία να δούμε εδώ ένα σχετικό παιχνίδι.
Μετά την περσινή προβολή της ταινίας Jurassic World, ήρθε το ομώνυμο παιχνίδι στα κινητά (δωρεάν για Android και iOS) να μας γυρίσει πολλά χρόνια πίσω και με τη βοήθεια της τεχνολογίας να ξαναγνωρίσουμε τους δεινόσαυρους από την αρχή.
Εδώ είσαι ο ιδιοκτήτης ενός νησιού που στεγάζει το δικό σου πάρκο των δεινοσαύρων. Διαχειρίζεσαι τους πόρους που έχεις στη διάθεσή σου, μεγαλώνεις τις εγκαταστάσεις και αποκτάς τους απαραίτητους δεινόσαυρους για να το μετατρέψεις στη μεγαλύτερη τουριστική ατραξιόν όλων των εποχών.

 

J1

Πέρα από τους κλασικούς δεινόσαυρους που θυμόμαστε, κάτι Τυραννόσαυρους, Στεγόσαυρους κλπ., το παιχνίδι φιλοξενεί επιπλέον μια τεράστια γκάμα από τερατουργήματα του παρελθόντος που δεν τα έχουμε ξαναδεί, πτερόσαυρους, κροκόδειλους, θηλαστικά της εποχής των παγετώνων και θαλάσσια τέρατα. Σαν να μην έφταναν αυτά, μπορείς να πάρεις τα ζώα στο εργαστήριό σου και με τη βοήθεια της επιστήμης να τα ενώσεις φτιάχνοντας τα δικά σου υβρίδια που είναι δυνατότερα από τα κλασικά ζώα του παιχνιδιού.
Αφού αποκτήσεις τα δικά σου τέρατα και τα δυναμώσεις, μπορείς να πάρεις μέρος σε επικές μάχες απέναντι σε εκείνα των ανταγωνιστών σου.

 

J3

 

Τα τρισδιάστατα εφέ θα καθηλώσουν ακόμα και τον ενήλικα παίκτη, ενώ οι ρεαλιστικοί ήχοι είναι εγγυημένο ότι θα μείνουν στη μνήμη του, αλλάζοντας μια για πάντα την εξιδανικευμένη εικόνα που είχε στο μυαλό του για αυτά τα «χαριτωμένα τερατάκια».

 

• Επιμέλεια: Γιάννης Νικολάου
nikolaou.animator@gmail.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass