Σχεδιάζει εξωπραγματικά αυτοκίνητα

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2017 15:04

Ο Rain Prisk είναι σχεδιαστής και η βάση του είναι το Ταλίν. Έχει ήδη σχεδιάσει 80 –ναι, 80– ερμηνείες, μοναδικές και αυθεντικές, μοντέλων αυτοκινήτων. Στην καινούργια του σειρά, παρουσιάζει το μέλλον αυτοκινήτων, όπως η Porsche, η Bentley, η Chevrolet και η McLaren.

Ο ιδιόρρυθμος Εσθονός σχεδιαστής δουλεύει με το photoshop της Adobe στο «Bamboo» tablet της Wacom. Παίρνει κάποια από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα του κόσμου και τα μετατρέπει σε εκπληκτικά γρήγορα off-road οχήματα. «Για μια μικρή χειμωνιάτικη διασκέδαση», παίρνει το τελευταίο πολυτελές SUV της Bentley και του προσθέτει χιονο-ερπύστριες. «Τη Ferrari με μια σκηνή στην οροφή» την έχει εξοπλίσει με ογκώδεις τροχούς off-road και ένα camper στην οροφή.

Το μέλλον των Porsche και MacLaren το φαντάζεται σε τοπία μετά την «αποκάλυψη»: φινίρισμα υπαίθρου, μια αίσθηση συντριμμιών από μια κατάσταση σωτηρίας την τελευταία στιγμή. Σαν να επιθυμεί ο Rain Prisk να θελήσουν κάποιοι να πάρουν αυτά τα αυτοκίνητα αγώνων ταχύτητας και, με σουρεαλιστική διάθεση, να θελήσουν να εξερευνήσουν βουνά. Ίσως οι «ερμηνείες» του Rain Prisk εμπνεύσουν τους σχεδιαστές αυτοκινήτων να πάρουν, στο μέλλον, περισσότερα ρίσκα και να σχεδιάσουν αυτοκίνητα που πραγματικά υπνωτίζουν. Προς το παρόν, αρκούμαστε σε επίσκεψη στον λογαριασμό του στο Instagram.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass