ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

Το 2ο Behance Portfolio Review έγινε στη Λάρισα

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2017 15:45

Η Οπτική Επικοινωνία και κατ’ επέκταση το Design έχουν συνδέσει άμεσα την εξέλιξή τους με τα σύγχρονα επιτεύγματα της τεχνολογίας της πληροφορικής. Η μετάβαση από τις παραδοσιακές τεχνικές και μεθόδους στη χρήση των υπολογιστών σε κάθε στάδιο του σχεδιασμού και της παραγωγής, ήταν μόνο η απαρχή της επανάστασης, ενώ η χρήση του διαδικτύου και η ραγδαία εξάπλωση του παγκόσμιου ιστού το επιστέγασμά της.

Μέσω των νέων αυτών τεχνολογιών οι δημιουργικοί επαγγελματίες σχεδιαστές όχι μόνο βρήκαν νέους τρόπους έκφρασης και δημιουργίας αλλά παράλληλα ανακάλυψαν καινούριους δρόμους αναγνώρισης και προβολής της δουλειάς τους κυρίως μέσω εξειδικευμένων ιστοτόπων και υπηρεσιών.

Μια από αυτές, ίσως η δημοφιλέστερη και μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα για δημιουργικούς επαγγελματίες από κάθε κλάδο είναι το Behance. Με στόχο να φέρει την ακμάζουσα διαδικτυακή κοινότητα της Κεντρικής Ελλάδας σε επαφή, σε χώρους εκτός διαδικτύου, να ενθαρρύνει και να ενδυναμώσει τους δημιουργικούς αυτούς ανθρώπους στο να μοιραστούν τις ιδέες τους μέσα από την παρουσίαση της δουλείας τους και τελικά να τους βοηθήσει όχι μόνο να αναδείξουν αλλά και να αναπτύξουν την τέχνη τους, πραγματοποιήθηκε χθες στη Λάρισα, στον Μύλο του Παππά το 2ο Behance Portfolio Review. Ομιλητές από Αθήνα και Θεσσαλονίκη συναντήθηκαν με νέους σχεδιαστές και ανέλυσαν δημιουργικές στρατηγικές. Στη συνάντηση ως βασικοί ομιλητές συμμετείχαν οι: Σοφία Γεωργοπούλου, Ιωάννης Εργελετζής, Δημήτρης Κολιαδήμας και Αντρέας Ξενούλης. Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι Απόστολος Δ. Τσιοβάρας (Cursor Design Studio) και Γιώργος Νικολαΐδης (Ndesign Creative Studio) υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και με τη συμμετοχή της Εεδεκε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass