Bugatti με στυλ SUV...

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2018 16:30

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Bugatti, Stephan Winkelmann, θέλει να κυκλοφορήσει ένα δεύτερο μοντέλο το οποίο θα έχει στυλ SUV και θα είναι τετράθυρο. Ο Winkelmann ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου τον Ιανουάριο και κατάφερε να μετατρέψει την Divo από ένα σχέδιο σε ένα μοντέλο παράγωγης μέσα σε οκτώ μήνες. Επίσης, ο ίδιος αποκάλυψε πριν λίγο καιρό πως η μάρκα είναι έτοιμη να κατασκευάσει κι άλλα μοντέλα.


Για όσους δεν θυμούνται να πούμε πως πριν αναλάβει τη διοίκηση της Bugatti, η μάρκα εργαζόταν σε ένα τετράθυρο σεντάν που ονομαζόταν Galibier. Ωστόσο, ο Winkelmann πιστεύει πως δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον πλέον για τα σεντάν καθώς τα SUV κάνουν τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά.
Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Winkelmann διοικούσε τη Lamborghini όταν σχεδιάστηκε η Urus, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα.
Επιπλέον, η Ferrari ετοιμάζει και αυτή με τη σειρά της ένα SUV το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει του χρόνου, ενώ μάρκες όπως η Rolls-Royce και η Bentley έχουν ήδη κυκλοφορήσει παρόμοια μοντέλα, οπότε όπως όλα δείχνουν είναι πολύ πιθανό το δεύτερο μοντέλο της Bugatti να είναι ένα σπορ SUV.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass