Στις Σέρρες οι τελικοί των King of Nations και of Europe

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2018 16:26

Το μεγάλο ραντεβού του παγκόσμιου Drift στην πίστα των Σερρών, τους τελικούς των King of Europe και King of Nations Pro Series! Όπως και έναν χρόνο νωρίτερα, ο αγώνας των Σερρών έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ανάδειξη των πρωταθλημάτων, αφού και φέτος στους τελικούς των δύο θεσμών θα αποδοθούν διπλάσιοι βαθμοί.

Aπό τους «παγκόσμιους» Daigo Saito και Nasser Almutairi και τους Ευρωπαίους πρωτοπόρους του ΚΟΕ Marco Zakoruil και Rick Van Goethem, μέχρι την «αφρόκρεμα» των άκρως ανταγωνιστικών σε διεθνές επίπεδο Ελλήνων όπως ο Χρήστος Χατζαράς που μαζί με τον Saito ανήκουν στην αγωνιστική «οικογένεια» της Monster Energy.
Η δράση στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής 5/10 με τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές όλων των οδηγών. Χθες ήταν οι ελεύθερες δοκιμές και σήμερα είναι ημέρα των μεγάλων τελικών, από τις 12.00 και μετά. Στους τελικούς, οι οδηγοί μονομαχούν ανά ζεύγη με βάση τις κατατακτήριες. Δηλαδή ο 1ος με τον 32ο, ο 2ος με τον 31ο, κ.ο.κ. Η βαθμολόγηση γίνεται βάσει τηλεμετρίας και αξιολόγησης από τους κριτές. Η τηλεμετρία μετρά τις γωνίες πλαγιολίσθησης, την ταχύτητα της εισόδου, καθώς και της διαδρομής, αλλά και τη σταθερότητα διατήρησης της ταχύτητας. Όσο για τους κριτές, βαθμολογούν την τήρηση της ιδανικής γραμμής (με βάση την προσέγγιση στα εσωτερικά και εξωτερικά όρια) αλλά και κάθε εμφάνιση υποστροφής ή άλλων τεχνικών λαθών στερούν βαθμούς. Παράλληλα, βαθμολογούν και τη γενική αίσθηση που αφήνει κάθε πέρασμα, στην οποία παίζει καίριο ρόλο και η αντίδραση του κοινού! Στο τέλος, η τηλεμετρία δίνει 30 βαθμούς στον κορυφαίο για την ταχύτητα και 30 βαθμούς για τις γωνίες, ενώ οι κριτές δίνουν 40 βαθμούς για την ιδανική γραμμή και το... θέαμα!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass