Το iPhone 6 έρχεται στην Ελλάδα τον Οκτώβριο

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2014 13:40 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:24

Μετά την παρουσίαση του νέου μοντέλου iPhone της Apple οι θαυμαστές του  νούμερο ένα σε ζήτηση smartphone ανυπομονούν να το κρατήσουν στα χέρια τους. Μετά την Αμερική, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Βρετανία, την Ιαπωνία και το Χονγκ Κονγκ το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus έρχονται τον Οκτώβριο στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας Vodafone, Cosmote και Wind έχουν ήδη παραγγείλει 50.000 συσκευές που αναμένεται να ξεπουλήσουν και μάλιστα άμεσα. Το ελληνικό κοινό έχει εκφράσει από νωρίς το ενδιαφέρον του για το νέο iPhone, αν και οι περισσότεροι προβληματίζονται για το υψηλό κόστος της συσκευής.

Υπολογίζεται πως το iPhone 6 θα ξεκινά από 750 ευρώ για τα λιγότερα GB, ενώ το iPhone 6 Plus από 550 ευρώ, τιμές εκτός συμβολαίου. Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίες ετοιμάζουν πακέτα προσφορών για νέες συνδέσεις ώστε να εκμεταλλευτούν τη νέα κυκλοφορία της Apple και να κερδίσουν νέους πελάτες.

Οι συσκευές θα βγαίνουν λίγο πιο οικονομικές αν συνοδευτούν από σύνδεση συμβολαίου κι έτσι υπολογίζεται πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα επιλέξουν αυτή τη δυνατότητα. Το μόνο σίγουρο είναι πως το iPhone 6 έχει ήδη ξετρελάνει τους Έλληνες πριν ακόμα φτάσει στη χώρα μας.

Πηγή: koolnews.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass