Τελούν εν διαστάσει Κομαντάντε με Νάνο;

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2017 20:00

*ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ότι ο κομαντάντε Νέστορ δεν πέρασε με τον Παν. Νάνο τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου.

Βρίσκονται λέει σε διάσταση. Οι σχέσεις τους εντελώς τυπικές, περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα, τι θα γίνει με τα παιδιά… συγνώμη με τα νοσοκομεία και τέτοια μόνο. 

***

*ΑΙΤΙΑ της κρίσης η θεαματική μείωση του Προϋπολογισμού στο Πανεπιστημιακό. Τα είχε γράψει αυτά η εφημερίδα, για το πείραμα με τον γάιδαρο του Χότζα που εφαρμόζεται στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας. Και μόνο σ΄ αυτό, ούτε σε άλλο νοσοκομείο της ΥΠΕ, ούτε σε άλλο αντίστοιχο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ανά την επικράτεια.

***

*ΉΔΗ συζητείται ότι εν προκειμένω δεν πρόκειται για πρόβλημα οφειλόμενο στην γενικότερη κυβερνητική πολιτική αλλά σε προσωπικές επιλογές τοπικής εμβέλειας. Ακούγονται διάφορα παράξενα όσο και πρωτοφανή, για «τιμωρία» και «εκδίκηση».  Αναμένεται κατά τα φαινόμενα και αντίδραση της Ιατρικής Σχολής. Κι ο πρόεδρος Γ. Στεφανίδης δεν συνηθίζει να μασάει τα λόγια του.

***

*ΕΝΤΟΝΗ δυσφορία από τον τοπικό διοικητή. Που εμφανίζεται να μην θεωρεί εφικτή την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου υπ΄ αυτούς τους οικονομικούς όρους. Κατά μία εκδοχή έχει ενημερώσει εγγράφως και το υπουργείο. «Οπότε τώρα θα φανεί», σχολίαζε Λαρισαίος, «το κατά πόσο ασκεί υπεύθυνη διοίκηση όπως του αρέσει να καμαρώνει ή είναι εντελώς εντεταλμένος του υπουργείου…»

***

*ΤΑ λειτουργικά προβλήματα πάντως στο Πανεπιστημιακό πυκνώνουν, οι ελλείψεις γιγαντώνονται. Κι επειδή είναι Φλεβάρης μήνας δεν μπορεί να σχετίζονται με τον Προϋπολογισμό, αυτός αργότερα θα εξαντληθεί, μετά τα μέσα της χρονιάς. Άρα;

Ζ.

Περισσότερα ψιθυριστά από τη Λάρισα, στην έντυπη έκδοση της «Ε» και στη συνδρομητική υπηρεσία

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass