Παραβίαση

Δημοσίευση: 18 Νοε 2017 19:34
*ΝΤΟΜΑΤΑ 1.235 γραμμαρίων και δεν είναι η βαρύτερη από τον κήπο του Κώστα Χονδροδήμου στη Βελίκα. Κήπος ερασιτεχνικός με 32 ρίζες ντοματιές και παλιό παραδοσιακό σπόρο, φροντισμένος με πολύ κέφι και μεράκι, χόρτασε με σαλάτα βιολογική όχι μόνο τη δική του αλλά και πολλές οικογένειες συγγενών και φίλων στην παραλία… *ΝΤΟΜΑΤΑ 1.235 γραμμαρίων και δεν είναι η βαρύτερη από τον κήπο του Κώστα Χονδροδήμου στη Βελίκα. Κήπος ερασιτεχνικός με 32 ρίζες ντοματιές και παλιό παραδοσιακό σπόρο, φροντισμένος με πολύ κέφι και μεράκι, χόρτασε με σαλάτα βιολογική όχι μόνο τη δική του αλλά και πολλές οικογένειες συγγενών και φίλων στην παραλία…

*Ο ζεστός καιρός κράτησε τα φύλλα στα κλαδιά των δέντρων. Και τα αποχωρίζονται τώρα σωρηδόν με τη συνεχή βροχή. Λίπασμα για την επόμενη χρονιά γίνονται τα πεσμένα φύλλα, είναι σοφός ο κύκλος της φύσης.

Που όμως δεν μπορεί να λειτουργήσει όταν τα δέντρα δεν φυτρώνουν στο χώμα αλλά στα τσιμέντα. Τότε τα φύλλα γίνονται εμπόδιο, σκουπίδια, βρομιά, βούλωμα σε φρεάτια. Εξ αυτού ο Λαρισαίος επέμεινε στη φαεινή του ιδέα, κορόιδευε βέβαια.

- Γι’ αυτό σας λέω, πρέπει ο Δήμος να βάλει πλαστικά δέντρα. Κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρχει τότε…

-Τι λες βρε έξυπνε. Και τον χειμώνα που δεν θα θέλουμε τις φυλλωσιές και τη σκιά τους;

-Εεε… Θα βάλουμε δέντρα με πτυσσόμενα κλαδιά.

Ζ.

Μια βροχή

*- ΑΝ βρέχει πολύ αυτή την Κυριακή, προέβλεπε χθες ο Λαρισαίος πολιτικός μετεωρολόγος, τότε μάλλον θα ζημιωθεί η Φώφη…

Εκτιμούσε ότι με κακοκαιρία θα δυσκολευτεί η μετακίνηση των πιο ηλικιωμένων πασοκτζήδων κι αφού ο Ανδρουλάκης έχει μεγαλύτερη διείσδυση στους νεότερους. Μια βροχή τον σώζει; (Πάντως αρμοδίως έχει ληφθεί μέριμνα για λιακάδα αύριο.)

Ζ.

Ως δήμαρχος

*ΚΑΙ ο Απ. Καλογιάννης σήμερα στον Κυρ. Μητσοτάκη. Ο δήμαρχος προσκλήθηκε και όπως είναι φυσιολογικό θα παραστεί στο προσυνέδριο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λογικά στην ενότητα της Αυτοδιοίκησης θα πάει αλλά και την ομιλία του προέδρου θα παρακολουθήσει. Όπου… Ωπ, ανακύπτει προβληματάκι, καθώς λόγω πρωτοκόλλου ως δήμαρχος και μάλιστα της φιλοξενούσας πόλης, θα καθίσει πιο μπροστά από τους γαλάζιους Καραλαριώτου-Τζανακούλη κ.λπ. (Θα το αντέξουν κι αυτό.)

Ζ.

Ομόνοια

*ΚΛΙΜΑ συνεργασίας μεταξύ των υποψήφιων προέδρων του Επιμελητηρίου. Ομαλή και ελεγχόμενη προεκλογική αντιπαράθεση, έως μη αντιπαράθεση. Έτσι κι αλλιώς 2 ή και 3 εξ αυτών θα συνεργαστούν μετεκλογικά, αυτοδυναμίες δεν φαίνονται στον ορίζοντα. Όποιος πρωτεύσει φυσικά θα έχει το πλεονέκτημα.

***

*«ΣΩΤΗΡΗ Ειλικρινά σου εύχομαι καλή επιτυχία φίλε Να είσαι καλά». Ο Δημ. Αδάμ είναι που έκανε like στον μεγάλο αντίπαλό του Σωτ. Γιαννακόπουλο ο οποίος είχε αναρτήσει τον συνδυασμό του στο f/b.

Κι εκείνος ανταπέδωσε αμέσως απαντώντας: «Σ ευχαριστώ πολύ Δημήτρη.  Σου εύχομαι κι εγώ καλή επιτυχία κι υγεία πάνω απ’ όλα».

Ζ.

Για το κόμμα

*ΕΝΤΑΞΕΙ, ασυζητητί με τη Φώφη ο Κώστας Σαμαρίνας. Χθες το πρωί επί ποδός απ’ το ξημέρωμα. Δεν έτρεχε για ψήφους. Πριν απ’ όλα το κόμμα. Στο «Χατζηγιάννειο», να παραλάβει τις κάλπες για τις οποίες είχε μεριμνήσει. Να είναι έτοιμο το σκηνικό ώστε αύριο οι άλλοι να επιτελέσουν τη δημοκρατική διαδικασία.

Ζ.

1 στους 10

*ΤΡΙΑ τα μεγάλα ψηφοδέλτια Αδάμ-Γιαννακόπουλος-Ζάρκος, ο τελευταίος διαθέτει και το πιο πολυπληθές εξ όλων, πολύ πιο οργανωμένος από την προηγούμενη πρώτη εμφάνισή του σε εκλογές. Και δύο τα μικρότερα Παπαλέξης-Καζαντζίδης, δεν είναι τόσο εύκολο τελικά να μαζέψεις κόσμο.

***

*ΕΝ συνόλω περί τους 400 οι υποψήφιοι όλων των συνδυασμών. Αναμένεται να ψηφίσουν περίπου 4.000. Ο ένας δηλαδή θα κυνηγάει να βρει δέκα να τον προτιμήσουν και θα είναι επιτυχημένος.

Σημειωτέον ότι στην πληθώρα των υποψηφίων εντοπίζονται και κάποιοι συγγενείς μεταξύ τους, ανίψια, ξαδέρφια κ.λ., που όμως μετέχουν σε αντίπαλους συνδυασμούς.

***

*ΕΠΙΣΗΣ, συγκοινωνούντα δοχεία κομματικώς τα ψηφοδέλτια. Εντάξει ο συνδυασμός Αδάμ νεοδημοκρατικά καθαρόαιμος περιλαμβάνει όλα τα βαριά γαλάζια ονόματα του χώρου. Και του Καζαντζίδη τους «συνήθεις υπόπτους» του ΚΚΕ. Σ’ εκείνο του πασοκτζή Γιαννακόπουλου φιγουράρουν και διάφοροι γνωστοί συριζαίοι, μέχρι και νεοδημοκράτης εθεάθη. Του Ζάρκου συμπεριλαμβάνει εκ γενετής ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Ενώ ο δεξιός Παπαλέξης έχει και πασοκτζήδες ή έστω πρώην πράσινους μαζί του, τον Χρ. Γενητσεφτσή πρώτον-πρώτον, με τον οποίο συμμάχησαν καθώς δύο ψηφοδέλτια ήταν αδύνατο να συγκροτηθούν.

Ζ.

Απείχαν

*ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΗ εμφανίστηκε λέει η ομάδα των βενιζελικών στη Λάρισα, όχι του Ελευθερίου εννοείται. Στον πρώτο γύρο υποστήριξαν διάφορους υποψήφιους αρχηγούς, ο καθένας και το κεφάλι του, ορισμένοι δεν εμφανίστηκαν καν, ενώ και τώρα δεν έχουν συμμαζευτεί. Φως φανάρι το τι φταίει. Η καθοδήγηση αδράνησε, ο Big Mal αποστασιοποιήθηκε από το εγχείρημα, ο Γιάννης Μαλικόπουλος απείχε εντελώς από τη διαδικασία. Ούτε ο Γιάννης Μητάκος πλησίασε.

Ζ.

 

Με διάθεση

*ΕΙΧΑΝ ανεβασμένη διάθεση χθες στη συντροφιά των νεαρών Λαρισαίων.

-Τις τσόντες ρε παιδιά τις βλέπω μέχρι τέλους. Μην και υπάρξει καμιά ανατροπή.

- Εγώ πάλι γιατί έχω αγωνία να δω πώς τελειώνει.

***

*-ΤΙ θα φάμε Εύα;

-Μηλόπιτα Αδάμ.

***

-ΣΕΞ σεξ σεξ σεξ σεξ...έρω από κάπου;

-Πες το χριστιανέ μου και με κοψοχόλιασες…

Ζ.

Βρε το άτομο…

*- ΣΥΜΦΩΝΩ με τον προλαλήσαντα…

Έκπληκτος ο Λαρισαίος άκουσε τον Σάκη Ρουβά να τοποθετείται στο τάλεντ σόου. «Μπράβο μόρφωση ο Σάκης…», σκέφτηκε, «τον αδικούν που τον λένε αστοιχείωτο…» Ο καλλιτέχνης είχε πάρει φόρα όμως κι έφερε τα πράγματα στα ίσα τους.

- Ο προλαλήσαντας λοιπόν… (Και λάλησε ο Μαραβέγιας.)

***

*-ΓΙΑΤΙ, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κι έτσι; Μόνο το προλαλήσας είναι σωστό;

-Του προλαλήσαντος, τον προλαλήσαντα… Δηλαδή το θανάτω θάνατον πατήσας, θα το λέγαμε ποτέ πατήσαντας;

Ζ.

Στην κάλπη

*ΚΙ άλλος καραμπινάτος δεξιός στις κάλπες της κεντροαριστεράς. Στον Τύρναβο αυτός. Ο παλιός πρόεδρος των Ελλήνων τυροκόμων Απ. Ρίζος, ως προσωπικός φίλος του Στεφ. Μάνου, ακολούθησε την προτροπή και το παράδειγμα του προέδρου της «Δράσης». Και έδρασε…

Ζ.

Σι άλλις

*- ΠΟΙΟ Βιάγκρα παιδιά… Αυτά είναι Λάντα πλέον, παρωχημένα… Ένα είναι το φάρμακο που ταιριάζει σε άντρες σαν εμάς, το Σιάλις. Σί-άλις σας λέω…

Αγόρευε ο Λαρισαίος φαρμακοποιός στην παρέα. Τον κοιτούσε ο φίλος του ο Β. Π.

- Εντάξει ρε συ, του κατάλαβάμι. Σι άλλις θα πάμε, με τη θκιά μας είναι δύσκολο πια. Σι άλλις… Του φάρμακο θα μας πεις ποιο είναι; (Φυσικά πάνω στο τραπέζι δεν έμειναν ούτε ποτήρια ούτε μεζέδες.)

Ζ.

Επιστημονικά

*ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΝ στο επιτελείο Λαρίσης του Ν. Ανδρουλάκη. Στο οποίο λέει μετέχουν και αρκετοί νέοι επιστήμονες. Στις αναλύσεις τους δε, χρησιμοποιούν μέχρι και στατιστικό μοντέλο αποτυπώνοντας την κατάσταση σε επίπεδο νομού και τις πιθανές μετακινήσεις όσων ψήφισαν τους αποκλεισθέντες υποψηφίους. Εκτιμούν δε ότι αν η αποχή δεν ξεπεράσει το 20%, συγκριτικά με την πρώτη Κυριακή, τότε «ο Ανδρουλάκης μπορεί να κερδίσει, στο νήμα». (Ελπίζουν δε καλού-κακού να ρίξει και μια δυνατή βροχή.)

Ζ.

Κερασμένα

*ΑΥΤΟΙ που ξέρουν, εκείνοι που κοιτούν πίσω από τις κουρτίνες, εκτιμούν ότι και σ’ αυτές τις εκλογές υποψήφιοι μερίμνησαν, ιδίοις αναλώμασι, για την οικονομική τακτοποίηση πολλών μελών του Επιμελητηρίου.

-Αν δεν ξοδέψεις ένα πεντοχίλιαρο για εγγραφές, πρόεδρος γίνεσαι;

Μέχρι ένα μήνα πριν ήταν η προθεσμία για την οικονομική τακτοποίηση, 30 ευρώ τον χρόνο η συνδρομή για τις ατομικές επιχειρήσεις. Όπως γινόταν και στο παρελθόν λέει, κάποιοι μερίμνησαν να καλυφθούν εγκαίρως οι οφειλές πολλών μελών, που απέκτησαν έτσι δικαίωμα ψήφου. Και φυσικά στην κάλπη θα τιμήσουν τον φίλο που έκανε τη διευκόλυνση, το κέρασμα στις περισσότερες των περιπτώσεων. «Έτσι γινόταν πάντα», λένε.

Ζ.

Και τα λεφτά;

*ΦΥΣΙΚΑ και θα τις κρατούσαν τις κοινοβουλευτικές ομάδες τους, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, η Φώφη και ο Σταύρος, παρά την ίδρυση του νέου κομματικού φορέα. Κι όσοι είχαν αντιδράσει δεν υπολογίζουν τα πεζά και συνάμα ουσιώδη, είναι και το χρήμα στη μέση. Να, χθες ανακοινώθηκε ότι διανεμήθηκε στα κόμματα η ε’ δόση της κρατικής οικονομικής ενίσχυσης έτους 2017.

Μεταξύ άλλων το κόμμα της Φώφης εισπράττει 103.000 ευρώ και εκείνο του Σταύρου 93.000. Είναι να μπλέξουν και να τα χάσουν; (Μέχρι κι ο Γ. Καρατζαφέρης εισπράττει ακόμη για το κλινικά νεκρό ΛΑΟΣ 9.000 ευρώ. Για την ε’ δόση της χρονιάς μόνο, ε…)

Ζ.

Βρες άκρη…

*ΟΡΙΣΕ λέει ο πορτοκαλένιος αρχηγός τους 7 πρώτους υποψήφιους βουλευτές του κόμματός του «στην οκταεδρική εκλογική περιφέρεια της Λάρισας» όπως σημείωσε με νόημα, όλοι αντιλαμβάνονται ποιος θα είναι ο όγδοος. Μάλλον δεν του είπαν οι συνεργάτες του ότι στη Λάρισα μπορεί να βάλει και 11 υποψηφίους, ας είναι οκταεδρική, ότι έτσι κάνουν τα σοβαρά κόμματα, ο ίδιος ως αρχηγός δεν μπορεί να τα ξέρει και όλα…

***

*Ο Van der Μπαρτζ θα κατέβει λέει ως αρχηγός του κόμματός του υποψήφιος και στην Αθήνα. Αν και την έδρα στη Λάρισα τη θεωρεί παραπάνω από σίγουρη. Και να μην τον πιέζουν λέει και πολύ, διότι αν τον κουράσουν θα αποσυρθεί στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Γιατί ειδικά εκεί; Διότι έτσι.

***

*ΑΚΟΜΑ δεν ξεκίνησε όμως και να τον κρέμασαν κιόλας. Να, 7 υποψηφίους βουλευτές κανόνισε να ανακοινώσει, μόνο οι τρεις εμφανίστηκαν μαζί του στην εκδήλωση να κάνουν «ζντο».

Επίσης το σοβαρότερο, όχι ότι τα άλλα υπολείπονται σε σοβαρότητα δηλαδή, είναι που ανακοίνωσε πρώτο και καλύτερο τον Νίκο Καφφέ ως πρώην αντιδήμαρχο Λάρισας επί Τζανακούλη. Ποιος πήρε τον αρχηγό των Οράνιε στον λαιμό του; Διότι τέτοιος αντιδήμαρχος δεν πέρασε ποτέ, κανένας δεν τον θυμόταν. Μικρή έρευνα απέδειξε ότι όντως ο άνθρωπος ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό Τζανακούλη, δεν εκλέχθηκε ποτέ όμως.

Ζ.

Εξ εφέδρων

*ΣΤΟΥΣ σχολιασμούς που προκλήθηκαν από όσους διάβασαν για τη μεγάλη άσκηση των συνδέσμων εφέδρων της Θεσσαλίας, στην οποία μετείχαν καμιά δεκαπενταριά έφεδροι αξιωματικοί, αναφέρεται σε σημείωμά του ο πρόεδρος Απ. Βερέμης υπογράφοντας ως Εφ. Ανθυποσμηναγός Α/Α (ήτοι του Αντιαεροπορικού για τους μη γνωρίζοντες): «Τα σχόλια δεν στηρίζονται σε ακριβή στοιχεία και ήταν έξω από την πραγματικότητα, τους σκοπούς και τα αποτελέσματα τέτοιων δραστηριοτήτων. Θέλω να γνωρίζετε ότι τα μέλη σήμερα του ΣΕΑΝ Λάρισας είναι ηλικίας 21 έως 205 ετών. Οι νεαροί έφεδροι αξκοί και όσοι ανήκουν στην πρώτη εφεδρεία , για την οποία θα γίνει αύριο ειδική ημερίδα από την 1η Στρατιά, είναι αυτοί που επιθυμούν τέτοιες ασκήσεις. Ακόμα θέλω να ξέρετε ότι επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε παραγωγικό συγκερασμό της ορμής των νέων και της εμπειρίας των παλαιοτέρων και να δώσουμε κάποια νεόγνωρα μηνύματα. Δεν γνωρίζω τη σκοπιμότητα των σχολίων σας. Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι δεν μας εντυπωσίασαν». (Το νεόγνωρο δεν είναι ότι υπάρχουν έφεδροι 205 ετών, προφανώς λάθος, αν και τέτοια δεν διαπράττουν οι αξιωματικοί. Τα πειράγματα πάντως συνηθίζονται και στις ασκήσεις, πόσο μάλλον στις παρέες μετά. Τα αστεία απ’ τον Στρατό είναι άλλωστε τα καλύτερα.)

Ζ.

Κυρίως…

*ΓΟΝΙΜΗ ανταλλαγή απόψεων μεταξύ Λαρισαίων μαθητών.

- Το καλό όταν έχεις κουτάβι είναι ότι δεν χρειάζεται ν’ αγοράσεις σχισμένο τζιν.

***

*- ΕΥΤΥΧΩΣ που στο σπίτι κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε για να καταλαβαινόμαστε.

***

*-ΤΙ σε εμποδίζει να είσαι ο εαυτός σου;

-Το σαβουάρ βιβρ και κυρίως ποινικός κώδικας.

Ζ.

Δύο έτη πριν

*-ΑΡΧΙΣΕ η προεκλογική περίοδος;

Ο Λαρισαίος αναρωτιόταν καθώς διάβαζε στην εφημερίδα αλλεπάλληλες περιοδείες σε γειτονιές και επαφές με τον λαό και από τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη και από τη Ρ. Καραλαριώτου της αντιπολίτευσης. Οι οποίοι πλαισιωμένοι από συνεργάτες τους σπεύδουν επιτόπου φωτογραφιζόμενοι και κάνοντας δηλώσεις.

-Μπα… Σε δύο χρόνια οι εκλογές, προπονήσεις κάνουν. Να μένουν ζεστοί οι ίδιοι και οι δικοί τους.

Ζ.

«Βουβές» εκλογές…

*ΕΠΙΣΚΙΑΣΤΗΚΑΝ φέτος οι εκλογές στην Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών του νομού.

Η προεκλογική μάχη για την ανάδειξη της διοίκησης του επιμελητηρίου τις έθεσε στο περιθώριο.

Άλλωστε οι περισσότεροι εκ της διοίκησης της ΟΕΒΕΛ είναι και υποψήφιοι με κάποια παράταξη στις επιμελητηριακές εκλογές. Δηλαδή τρέχουν και δεν φτάνουν ορισμένοι… Μαζεύουν ψήφους και από τους μεν και από τους δε.

Οι εκλογές στην Ομοσπονδία πάντως είναι την ερχόμενη εβδομάδα αλλά για την ώρα είναι εντελώς «βουβές»! Όχι βέβαια ότι έχουν «παγώσει» οι διεργασίες, οι ζυμώσεις για συμμαχίες και οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για την εξασφάλιση της πλειοψηφίας στη διοίκηση των μικρομεσαίων του νομού αλλά τα σημάδια της αντιπαράθεσης και της έντασης είναι ελάχιστα…

Εκτός και αν το κλίμα ζωηρέψει την ερχόμενη εβδομάδα… Μήπως δηλαδή και εμφανιστεί καμιά παράταξη από… το πουθενά και η «βουβαμάρα» καταρρεύσει…

Γ.Ν.

Πλειστηριασμοί…

*ΟΙ αλλαγές που δρομολογούνται για την εξασφάλιση της ασφάλειας που θέτουν οι συμβολαιογράφοι είναι βέβαιο πως θα σταματήσει την αποχή τους από τους πλειστηριασμούς. Την ερχόμενη εβδομάδα θα αναστείλουν την απόφασή τους. Θα πουν ναι στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς...

Το κομβικό σημείο της όλης ιστορίας είναι όμως ποια στάση θα κρατήσουν οι Λαρισαίοι συμβολαιογράφοι; Ο σύλλογος της Λάρισας όπως και άλλοι σύλλογοι της χώρας διαφωνούν με την ιδιωτικότητα της διαδικασίας, δεν υπογράφουν την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Συνεχίζουν βεβαίως να παρίστανται στο Ειρηνοδικείο για τους συμβατικούς πλειστηριασμούς, ασχέτως αν αυτοί ματαιώνονται εξαιτίας της δράσης των συλλογικοτήτων. Προσδοκούν ωστόσο ότι με την αυστηροποίηση των μέτρων τα δεδομένα θα αλλάξουν.

Αν όμως δεν αλλάξουν και ταυτόχρονα συνεχίζουν να απέχουν από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, υπάρχει περίπτωση Αθηναίοι συμβολαιογράφοι να υποκαταστήσουν το έργο τους;

Προς το παρόν όχι, αλλά ως ενδεχόμενο στο άμεσο μέλλον αποκλείεται; Κάποιοι έμπειροι συμβολαιογράφοι το θεωρούν πιθανό… αλλά επικίνδυνο. Για όλους…

Γ.Ν.

 

 

ENA PARAJENO PRAGMA

*ΕΝΑ παράξενο πράγμα. Ο Κ. Αγοραστός κατάφερε να βρεθεί χθες και στις δύο συγκεντρώσεις για το Πολυτεχνείο. Δισυπόστατος;

Ζ.

 

TO TAMPELAKI

*TO ταμπελάκι στη σχάρα του φρεατίου γράφει “Μη ρίχνετε τίποτα, μην αδειάζετε τίποτα, η θάλασσα αρχίζει ΕΔΩ”. Στη Γαλλία αυτά. Λίγο πιο ανατολικά, τα φρεάτια βουλώνουν από διάφορα, λίγοι νοιάζονται. Εδώ βουλώνουν ρέματα, ανοικοδομούνται κοίτες χειμάρρων…

Ζ.

 

ME TO LIAR TZET

*ME το λίαρ τζετ Κύπριου επιχειρηματία της Υγείας έφτασε από Αθήνα στη Λάρισα η Αγία Ζώνη με τον ηγούμενο Εφραίμ και τη συνοδεία του.

Ζ.

 

APO TOYS PLEON TOYRISTIKOYS DHMOYS

*ΑΠΟ τους πλέον τουριστικούς Δήμους της χώρας ο Δήμος Τεμπών με την Κοιλάδα, τον Όλυμπο και τον Κίσσαβο, τα παράλια και τα ιστορικά χωριά του. Εντυπωσιασμένη η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά ενημερώνεται στη Θεσσαλονίκη στην τουριστική έκθεση Philoxenia από την «ψυχή» του περιπτέρου του Δήμου Τεμπών αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠΤ Λάμπρο Ζάρρα, με την υπόσχεση η υπουργός σύντομα να επισκεφθεί τα αξιοθέατα του Δήμου Τεμπών.

K.Tσ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass