Πρόγνωση

Δημοσίευση: 29 Νοε 2017 19:27
*ΕΙΝΑΙ κι ο καιρός της σποράς. Το καταγράφει ο Χρ. Τζαναρας. Ίνα πληρωθεί το υπό της κερκίδας ρηθέν «ΑΕΛ, Τρακτέρ και love is in the air».  Ζ. *ΕΙΝΑΙ κι ο καιρός της σποράς. Το καταγράφει ο Χρ. Τζαναρας. Ίνα πληρωθεί το υπό της κερκίδας ρηθέν «ΑΕΛ, Τρακτέρ και love is in the air». Ζ.

*- ΜΕ τέτοια λιακάδα, αυτή την εποχή, το βραδάκι θα βρέξει…

Ο ηλικιωμένος Λαρισαίος αγρότης που έκανε τη βόλτα του, αφού ο καιρός το επιτρέπει, προχώρησε προχθές σε κατηγορηματική πρόγνωση. Ο ήλιος θα έφερνε βροχή…

-Τι έγινε, είδες το βράδυ τον Αρναούτογλου;

-Μπα… Εμείς τα ξέραμε αυτά από παλιά. Σίγουρα σημάδια. Πώς αλλιώς θα προγραμματίσεις τη σπορά, δουλειές κουτουρού γίνονται;

Ζ.

Φέτος αλλιώς

*ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ Χριστούγεννα φέτος στη Λάρισα. Το Πάρκο των Ευχών, δημιούργημα του Δήμου και των υπηρεσιών του, αμέτρητες εκδηλώσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα. Τραγουδιστές, ηθοποιοί, εικαστικοί και χορευτές, συν οι μετακλήσεις γνωστών καλλιτεχνών από Αθήνα. Η Πινακοθήκη, η Φιλαρμονική, το Ωδείο, οι Λέσχες Πολιτισμού, το Λαογραφικό, η Βιβλιοθήκη, ο Κουκλοθίασος. Παραστάσεις, παραμύθια, μουσικές του δρόμου, παιχνίδια. Στην Ευχούπολη του Αλκαζάρ, μα και στις πλατείες και τους δρόμους της πόλης. (Το Σύνταγμα Πολιτισμού του Δήμου ξεδιπλώνει τις δυνάμεις του.)

***

*ΥΠΕΡΟΧΑ προοιωνίζονται τα φετινά Χριστούγεννα για τα παιδιά της Λάρισας. Γι’ αυτά δεν τα φτιάχνουν οι μεγάλοι;

- Άλλωστε, μόνο όποιος πιστεύει ακόμη ότι υπάρχει Αϊ βασίλης, μόνο αυτός μπορεί να ζήσει ευτυχισμένα Χριστούγεννα.

Ζ.

Βαριές κουβέντες

*ΟΙ μεγάλοι φτιάχνουν τα ωραία, εκείνοι κάνουν και τις βλακείες, που θα συμπέραινε εμβριθώς ο πιτσιρικάς. Εκεί πίσω από το Πάρκο των Ευχών, που προμηνύεται θαυμάσιο και το οποίο κατασκευάζει και λειτουργεί ο Δήμος με τις υπηρεσίες του και τους οργανισμούς του, εκεί πίσω του ξεπρόβαλε κι η υπόθεση με το λουναπάρκ και την ανάθεση της μπίζνας σε συγκεκριμένη εταιρία. Πιάστηκε η αντιπολίτευση κι έστησε χορό.

***

*ΚΑΙ τι δεν είπαν στη δεύτερη ανακοίνωσή τους, πάλι από κοινού, Καραλαριώτου- Τζανακούλης- Νασιώκας- Διαμάντος. Και τι δεν έσυραν στον δήμαρχο Καλογιάννη. Μικρό δείγμα χαρακτηρισμών από την απανταχούσα τους: «πονηρές» και αδιαφανείς απευθείας αναθέσεις, «σκανδαλώδης» διαδικασία, αμφισβητείται εμμέσως πλην σαφώς η εντιμότητα του δημάρχου στην οποία γίνεται ευθεία αναφορά, προϊόν ανομίας, «υπόγειες διαδρομές», αδιαφανείς και ύποπτες διαδικασίες, «σκανδαλώδεις ευνοϊκές» αναθέσεις και τράβα κορδόνι...

***

*ΚΙ όσο περνούν οι αράδες, η ανακοίνωση σκληραίνει: ενδεχόμενη διασύνδεσή του με επιχειρηματικά συμφέροντα, πιθανόν χρήζουν και περαιτέρω δικαστικής διερεύνησης, η εταιρία έχει ενδεχομένως κάποια «σχέση» με στενό συνεργάτη του δημάρχου; (Πολύ βαριά όλα αυτά για να πέσουν κάτω. Δεν είναι κουβέντες σε μια κόντρα η οποία ξέφυγε στο facebook. Τώρα καμιά πλευρά δεν μπορεί να κάνει πίσω.)

***

*ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ και αντίφαση στην «Ανακοίνωση των 4». Από τη μια ο δήμαρχος «χειραγωγεί την παράταξή του», από την άλλη «ας ασχοληθεί με την, υπό διάλυση, παράταξή του». Αδύνατον να συμβαίνουν και τα δύο μαζί.

***

*ΩΣΤΟΣΟ θα μπορούσαν οι δημοτικοί άρχοντες να παραδεχτούν ότι καθυστέρησαν, δεν υπολόγισαν σωστά τον χρόνο, έκαναν λάθος, ανθρώπινο είναι, πως υποχρεώθηκαν αφού δεν περπατούσε η δημοπρασία κι αφού δεν προλάβαιναν πια να προχωρήσουν σε επιλογή του λουναπαρκατζή. Και ποιος θα έλεγε κουβέντα. Κοτζάμ συμβούλιο πενήντα άνθρωποι, υπέρ-κατά-λευκό, αποφάσισαν. Δεν μπορεί να είναι σκοτεινό και βρόμικο. Τσαπατσούλικο ίσως…

Ζ.

Γραφολόγοι

*- ΠΟΙΟΣ από τους τέσσερις συγγράφει τις από κοινού ανακοινώσεις;

Εύλογο το ερώτημα που ανέκυψε στη Λάρισα.

- Δεν γίνεται να γράφονται αυτές με τέσσερα χέρια.

- Σωστά, πήρε τον λόγο ο φίλος της λογοτεχνίας. Ακόμα κι ο Πάκο Ιγνάσιο Τάιμπο ΙΙ, στο ‘’Με τέσσερα χέρια’’, το γιγαντιαίο μυθιστορηματικό παζλ του, ο Μεξικανός εννοεί ότι στο μυθιστόρημα γράφουν ή μιλάνε, δύο άνθρωποι.

***

*- ΦΑΙΝΕΤΑΙ βρε παιδιά από το στυλ. Ποιος γράφει επίσημες ανακοινώσεις με Υ.Γ.; Πράγμα που υποδηλώνει πληθωρικότητα, ότι πάντα κάτι υπάρχει ακόμα να ειπωθεί… Ποιος κάνει κάποια λίγα ορθογραφικά λαθάκια; Που τανάει κάπως τις καταλήξεις των ρημάτων, που του περισσεύουν τα εισαγωγικά, τα σημεία στίξης…

-Σιγά βρε γραφολόγε…

-Από άποψη περιεχομένου πάντως δεν δείχνει δημιούργημα Τζανακούλη, ούτε Νασιώκα.

-Πώς το λες, αφού το συνυπογράφουν.

Ζ.

Ούτε λεπτό

*ΚΑΙ είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με το γνωστό του ύφος, όταν προκλήθηκε με αποκαλύψεις για προεδρικές offshore. «Εάν έχω έστω κι ένα σεντ στο εξωτερικό, να το αποδείξεις. Εάν το αποδείξεις, δεν θα παραμείνω ούτε λεπτό στο προεδρικό αξίωμα. Εάν δεν το αποδείξεις, να εγκαταλείψεις την πολιτική».

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου προσκόμισε τελικά στοιχεία για τον γιο και τον αδελφό του Ερντογάν, ο οποίος όμως συνέχισε να τα αμφισβητεί.

Ωστόσο προκύπτει ότι είναι πολύ κακό πράγμα για πολιτικό να έχει offshore. Στην Τουρκία, στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου.

-Ε, εκεί ρε συ έχουν δικτατορικό καθεστώς, όχι Δημοκρατία σαν εμάς…

Ζ.

«Είστε ψεύτες»

*ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ από τον ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο είχε πιστέψει κι ο ίδιος, ο Γιώργος Κιμούλης μιλάει για ένα ακραία θολό τοπίο στο οποίο ζουν πλέον οι πολίτες. Κάνει όμως και μια απολύτως λογική επισήμανση ο οξυδερκής ηθοποιός: «Θεωρώ ανόητη την αντιπολιτευτική γραμμή της ύβρεως που περικλείεται στη φράση «είστε ψεύτες». Είναι ό,τι πιο ανόητο, παιδικό μπορεί να αρθρώσει μία αντιπολίτευση. Τι λένε δηλαδή; «Είστε ψεύτες που είπατε ότι θα είστε διαφορετικοί από εμάς και δεν είστε». Άρα παραδέχονται ότι ήταν κακοί και τώρα δεν τους χρειάζεται κανείς. Τέτοια αυτοαναίρεση είναι παγκόσμια πρώτη στα πολιτικά χρονικά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηλιθιότητα από αυτή τη γραμμή. Στην πραγματικότητα μ’ αυτόν τον τρόπο η αντιπολίτευση «συμπολιτεύεται» την κυβέρνηση».

Ζ.

Δουλεύουν καλά

*«ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ σχεδόν διπλάσιο προσωπικό, υπάρχουν κενά. Ωστόσο η υπηρεσία ανταποκρίνεται, εξυπηρετείται το κοινό». Απόλυτα ικανοποιημένος από τη Διεύθυνση Μεταφορών Λάρισας δηλώνει ο γενικός διευθυντής της Περιφέρειας Κώστας Μέγας.

***

*ΑΚΟΜΑ συζητείται πάντως η επίσκεψη και δημόσια παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη Δημ. Παπαδημόπουλου. Που τους χόρτασε αρνητικές διαπιστώσεις, παρότι πολιτικός τους προϊστάμενος.

Και «οι παροικούντες…» επισημαίνουν τη βαθιά γνώση και εμπειρία που έχει σωρεύσει η συγκεκριμένη υπηρεσία. Τόσο, λένε, που τη συμβουλεύονται από άλλους νομούς της χώρας. Θυμίζουν ότι τον περασμένο μήνα την είχε επισκεφθεί ο Αλεξ. Καϊλής διευθυντής Μεταφορών-Επικοινωνιών της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος συναντήθηκε με την τοπική διευθύντρια Δέσποινα Παπαδοπούλου, ενημερώθηκε για πολλά και διάφορα και δηλώνοντας στο τέλος ότι εξεπλάγη ευχάριστα από τη λειτουργία της υπηρεσίας στη Λάρισα, πήγε και βρήκε τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό για να τον συγχαρεί. (Άρα;)

Ζ.

Ποιος Γιώργος...…

*ΚΕΦΑΚΙΑ χθες στη συντροφιά των νεαρών Λαρισαίων.

-Βρε Γιώργο; Πώς άλλαξες έτσι;

-Εμ, πέρασαν τόσα χρόνια. Δεν είμαι κι ο Γιώργος…

***

*-ΟΙ Έλληνες… Ο λαός ρε παιδιά που νομιμοποιεί την ανάποδη είσοδο σε μονόδρομο απλά ανάβοντας τα αλάρμ.

***

*- ΠΗΓΕ ρε σεις η άλλη για πανοραμική στα δόντια κι από συνήθεια γδύθηκε.

Ζ.

Ο πενθήμερος

*ΟΙ σκληροί αστυνομικοί, αυτοί που κατηγορούνται συχνά μέχρι και για ρατσιστές, έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπο της Λάρισας. Βοηθώντας τα προσφυγόπουλα αλλά και τις οικογένειές τους που έφτασαν απροειδοποίητα στον καταυλισμό του Κουτσοχέρου βραδάκι Παρασκευής. Δεν είχαν κάνει κράτηση. Κι ο επικεφαλής λέει της συγκεκριμένης Δομής, ο αρμόδιος της ΜΚΟ που ειδοποιήθηκε από τους αστυνομικούς-φύλακες, ε τους παρέπεμψε να περάσουν από Δευτέρα, διότι εκείνος δουλεύει πενθήμερο. Σαββατοκύριακο έξω στο κρύο, να τσιτώσει και το δέρμα τους; Το ξεκαθάρισε πενθήμερο, δεν τους έδωσε βέβαια και το εκκαθαριστικό του με τις απολαβές που απορρέουν από το λειτούργημά του.

***

*ΟΙ αστυνομικοί, που φρόντισαν να συμμαζέψουν εκείνοι τους ανθρώπους, μαζί με το σωματείο τους κατήγγειλαν τη χοντροκοπιά της ΜΚΟ που διαχειρίζεται τον καταυλισμό. Απάντηση δεν πήραν ούτε αυτοί ούτε κανένας άλλος. (Γιατί άραγε αποσύρθηκαν σιγά-σιγά οι Λαρισαίοι που βοηθούσαν εθελοντικά και ανιδιοτελώς στην υποδοχή των προσφύγων;)

Ζ.

Πολύ χάρηκαν

*- ΧΑΡΑ που έκαναν οι διοικούντες την Ένωση στρατιωτικών Θεσσαλίας… Φαίνεται από τις φωτογραφίες τους με τον Μητσοτάκη…

Στη συντροφιά των Λαρισαίων σχολίαζαν το δημοσίευμα με την ανακοίνωση του συνδικαλιστικού οργάνου των ενεργεία αξιωματικών, που κατάφεραν και είχαν χειραψία με τον πρόεδρο της ΝΔ, στον διάδρομο, κατά την προσέλευσή του στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Λάρισα.

-Η μεγάλη χαρά φάνηκε στην ανακοίνωσή τους.

Πράγματι, «χαιρετίζουμε αυτή τη θέση του προέδρου», αναφέρουν. Ποια θέση; Το σημειώνουν λίγο πριν. Ο Κυρ. Μητσοτάκης τους είπε ότι θα τους δει και θα τους ακούσει, με τα αιτήματά τους. Με αποτέλεσμα «και γιατί όχι τη δρομολόγηση επίλυσής τους». (Εφόσον αναλάβει πρωθυπουργός, δεν το λένε αυτό, εννοείται.)

Ζ.

Αργάμιση

*ΣΤΙΣ ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας αναφέρεται ότι «η εκδήλωση θα γίνει στις 8 το απόγευμα».

- Νυχτώνει αργά για τους συριζαίους.

-Ούτε χειμώνιασε, στο δικό τους σύμπαν.

Ζ.

Ο ρυθμιστής

*ΔΙΑΒΑΣΕ στην εφημερίδα το ρεπορτάζ ότι είναι «ο ρυθμιστής των εκλογών στον δικηγορικό σύλλογο», ο παρολίγον ανατροπέας του στάτους Στέλιος Καλογεράς και σχολίασε με χιούμορ για τους φίλους του στο facebook. ‘’Ρυθμίσεις ο Στέλιος" Λέβητες ρυθμίζω Καυστήρες ρυθμίζω Αντλίες- μπεκ ρυθμίζω Τηλεοράσεις ρυθμίζω Ηλεκτρονικούς υπολογιστές ρυθμίζω Εκλογές ρυθμίζω Όοοοοοολα τα ρυθμίζω. (Και για όποια βλάβη παρουσιαστεί στο μέλλον πάντα φταίει αυτός ο άχρηστος ο μάστορας που έκανε τη ρύθμιση.)

Ζ.

Με μήνυμα

*Ο Γιάννης Βρούτσης της ΝΔ ήταν στο πάνελ της εκπομπής του «Σκάι», ο εργατολόγος Δημ. Μητρόπουλος ήταν επίσης, ο Γ. Αυτιάς όμως μιλούσε γι’ αυτά που του έλεγε ο Χρ. Κέλλας. Ο Λαρισαίος βουλευτής είχε στείλει στον δημοσιογράφο μήνυμα στο κινητό επί αυτών που συζητούσαν. «Μου στέλνει ο φίλος μου ο γιατρός από τη Λάρισα, ο βουλευτής Κέλλας και μου λέει…», το και το. Παρενέβη ο πρώην υπουργός Γ. Βρούτσης: «Έχει δίκιο ο κ. Κέλλας». Συναίνεσε κι ο εργατολόγος. (Κι έτσι πολλοί Λαρισαίοι είπαν ότι είδαν τον βουλευτή στον Αυτιά, δίχως καν αυτός να εμφανιστεί.)

Ζ.

Νόμοι αγοράς

*- ΜΕΤΑ τα νοσοκομεία τις προάλλες, πήραν τώρα σβάρνα τα δημαρχεία…

Οι Λαρισαίοι συζητούσαν για τις αλλεπάλληλες διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή.

- Οικονομία κλίμακας ρε συ, μειώνουν τα έξοδα της επιχείρησης επαλαμβάνοντάς την.

- Και δεν ήξεραν ότι οι Δήμοι δεν έχουν λεφτά;

***

*ΜΕΤΑ η κουβέντα γλίστρησε στα λάδια, την μπίζνα με τα ηλιέλαια και τις συλλήψεις στη Λάρισα.

-Μα τους έπιασαν και καταστρέφουν τις εξαγωγές έτσι… Κάνουν τα χατίρια των Γερμανών, επιβαρύνουν το εμπορικό ισοζύγιο της χώρας.

-Ποιο ισοζύγιο ρε συ; Δεν είδες τις κουρσάρες που αγόραζαν από Γερμανία;

***

*ΚΑΙ μιας και έλεγαν για μπίζνες.

-Μα καλά, τέτοια πρόοδος... Μας μάτιασαν, πάει αυτό είναι. Έφτασε η Ελλάδα να πουλάει όπλα; Και πού, στους Σαουδάραβες…

-Στους εμίρηδες, οι κακομοίρηδες.

Ζ.

Αδικίες...…

* ΟΣΟ προχωρούν οι διαδικασίες για το κοινωνικό μέρισμα τόσο αποκαλύπτονται οι αδικίες που κρύβονται πίσω από τη χορήγησή του…

Αν θυμάστε, πέρυσι τέτοια εποχή η κυβέρνηση εξήγγειλε τη χορήγηση μερίσματος σε όσους χαμηλοσυνταξιούχους έπαιρναν συντάξεις κάτω από τα 850 ευρώ. Τα χρήματα δόθηκαν ως 13η σύνταξη πριν από τα Χριστούγεννα… Τα ποσά αυτά αναγράφηκαν στη φετινή φορολογική δήλωση χωρίς ωστόσο να λαμβάνονται υπόψη για τον υπολογισμό του φόρου.

Όμως τι έγινε; Χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι εξαιτίας αυτών των ποσών που έλαβαν πέρυσι δεν δικαιούνται φέτος το κοινωνικό μέρισμα! Αυτό συμβαίνει γιατί τα ποσά αυτά συμψηφίστηκαν με τα άλλα εισοδήματά τους και υπερέβησαν τα εισοδηματικά κριτήρια που θεσπίστηκαν για το φετινό μέρισμα.

 Επί της ουσίας δηλαδή ο περσινός "μποναμάς" έγινε αιτία να χαθεί ο φετινός… Πέρυσι κάποιος πήρε 300 ευρώ και φέτος για λίγα ευρώ χάνει τα 200. Σίγουρα δεν είναι η μοναδική περίπτωση αδικίας, αλλά είναι χαρακτηριστική και ενδεικτική…

Γ.Ν.

Οι χαμένοι...

* ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ κερδισμένοι οι έμποροι αλλά χαμένοι από την "Black Friday" ήταν οι εργαζόμενοι… Και αποδεδειγμένα! Από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που έκανε το Σώμα Επιθεώρησης εκείνη την ημέρα σε επιχειρήσεις εντοπίστηκαν δεκάδες περιπτώσεις παραβάσεων που αφορούσαν σε καταστρατηγήσεις σε χρονικά όρια εργασίας και στην υπερωριακή απασχόληση.

"Ξεζουμίστηκαν" στην κυριολεξία κάποιοι υπάλληλοι, "θεοσκότεινη" ήταν για αυτούς η μέρα. Από τα ξημερώματα έως αργά το βράδυ... Το περίμεναν τα σωματεία τους άλλωστε, σφοδρές οι επικρίσεις τους, είχαν ξεσηκωθεί κάνοντας λόγο για "εργασιακή δουλεία και για εξιλαστήρια θύματα"…

Επιβεβαιώθηκαν, εκτός και αν τα περιστατικά εργοδοτικής ασυδοσίας επρόκειτο για… εξαιρέσεις!

Γ.Ν.

 

 

4ME TO KRATOS

 

5ME TO KRATOS

ΜΕ το κράτος, με την εκκλησία, με τον στρατό, με τους μαθητές…, με όλους είναι θυμωμένοι αυτοί που έγραψαν στους τοίχους του 1ου Γενικού Λυκείου Λάρισας.

Νιώθουν ότι καταπιέζονται, ότι στερούνται ελευθεριών, πιστεύουν ότι το «σύστημα είναι σάπιο» και ότι πρέπει να επαναστατήσουν!

Γράφοντας στους τοίχους; Εφηβεία είναι, θα περάσει…

Λ.Κ.

 

 

2 GALAZIO PROSYNEDRIO

*ΓΑΛΑΖΙΟ προσυνέδριο κι ο Θάνος Ολύμπιος, δημοτικός σύμβουλος Αγιάς, έθεσε στον τομεάρχη Υποδομών της ΝΔ, τον σκιώδη υπουργό έργων Κώστα Καραμανλή, το πρόβλημα αποκλεισμού της περιοχής εξαιτίας τη μη κατασκευής του κόμβου Ραψάνης στην εθνική οδό. Συνοπτικά έκαναν και μια συζητησούλα για τα αυτοδιοικητικά.

Ζ.

 

3TA EYSHMA

ΤΑ εύσημα του Κυριάκου Μητσοτάκη απέσπασε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος για την από στήθους εισήγησή του και τις απαντήσεις που έδωσε στο προσυνέδριο της ΝΔ για την ασφάλεια. Εν προκειμένω, όμως, για τον γαλάζιο σκιώδη υπουργό, μεγαλύτερη αξία μπορεί να έχουν τα συγχαρητήρια του «πρύτανη» του αστυνομικού ρεπορτάζ Πάνου Σόμπολου, που ήταν στο ίδιο πάνελ. Όπως, μάλιστα, αποκάλυψε στον Μάξιμο, τον Γενάρη θα έρθει στη Λάρισα για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου, που «διοργανώνουν οι εκεί συνάδελφοι».

 

 

6EGV O DHMARXOS

*- ΕΓΩ ο δήμαρχος θα σας πω τι πρέπει να κάνετε στη ΝΔ. Για να ξανακερδίσω του παραχρόνου…

Ζ.

 

7KAI OMVS PROKEITAI

*ΚΑΙ όμως πρόκειται για πλατάνια 25-30 ετών στην πλατεία της Τούμπας. Για την ακρίβεια ό,τι απέμεινε μετά το κλάδεμά τους από συνεργεία του Δήμου. Για να τα κόψουν με το συγκεκριμένο τρόπο κάτι θα ήξεραν οι αρμόδιοι υπάλληλοι του Δήμου αν και οι κάτοικοι έχουν διαφορετική άποψη. Μιλούν για ζημιά, που δεν πρέπει να γίνει και σε άλλες πλατείες όπου υπάρχουν πλατάνια –τα δέντρα πρέπει να προστατεύονται και όχι να κόβονται με αυτό τον τρόπο υποστηρίζουν…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass