Τώρα Νοτιάς

Δημοσίευση: 30 Νοε 2017 20:23
* ΤΑ συγκεκριμένα παπούτσια είναι μεγάλη μόδα στην Ιαπωνία. Εδώ καλά θα κάνουν να μην έρθουν, γιατί εδώ κυκλοφορεί η… Χαρούλα. * ΤΑ συγκεκριμένα παπούτσια είναι μεγάλη μόδα στην Ιαπωνία. Εδώ καλά θα κάνουν να μην έρθουν, γιατί εδώ κυκλοφορεί η… Χαρούλα.

*ΑΜΑ είναι Ιούνιος, τον λένε λίβα. Και καίει τα σπαρτά και τσουρουφλίζει την πλάση και τα ζωντανά.

Όταν είναι Δεκέμβριος, τότε είναι γλυκοί νοτιάδες. Μέχρι βροχούλα να φέρουν, το πολύ. (Η πολύπλοκη σχέση της Γης με τον Ήλιο μέσα στον χρόνο.)

Ζ.

Σε ρυθμό

*Ο Τσίπρας λέει υπερασπίστηκε τον Καμμένο στη Βουλή. Λες και υπήρχε περίπτωση να μην το κάνει, όταν κι ο ίδιος είχε υπογράψει στο ΚΥΣΕΑ κι αφού δεν θεωρούσε ότι ο υπουργός του παρανόμησε, προφανώς θα τον είχε αποπέμψει. Ο Τσίπρας λοιπόν λοιδορήθηκε από την αντιπολίτευση επειδή υπερασπίστηκε τον Καμμένο στη Βουλή.

***

*ΣΤΟΝ ίδιο ρυθμό πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας υπερασπίστηκε τον υφυπουργό Β. Κόκκαλη ο οποίος δέχτηκε τα πυρά της ΝΔ. Έγραψε, το αγαπημένο του σπορ άλλωστε, του επιτέθηκε ο Ηρ. Γερογιώκας για την πρακτική του με τις ανά επαρχία συσκέψεις φορέων αλλά στον νεοδημοκράτη δεν απάντησε ούτε ο υφυπουργός μήτε το κόμμα των ΑΝΕΛ, το οποίο δεν δείχνει πια και με τόσο σφυγμό στη Λάρισα. Βγήκαν με υπερασπιστική ανακοίνωση οι κυβερνητικοί εταίροι, πρώτη φορά. (Δικηγόροι του δικηγόρου;)

Ζ.

Τα λούζονται

*ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ακινήτων γίνονταν πάντοτε στη Λάρισα, όπως σε όλη τη χώρα. Και για οφειλές μεταξύ ιδιωτών αλλά κυρίως από τράπεζες. Προς τι λοιπόν τώρα ο κουρνιαχτός; Η κυβέρνηση υποσχέθηκε ακατάσχετη την πρώτη κατοικία του οφειλέτη και μάλιστα εφόσον η αξία της είναι κάτω από 300.000 ευρώ, φωνάζουν οι συριζαίοι που δέχονται το ανάθεμα από τις Επιτροπές Πρωτοβουλίας. Δεν μπορεί να προστατεύονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία κάθε κακοπληρωτή, καθενός που δανείστηκε κι έπεσε έξω, δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι το σύστημα, επιχειρηματολογούν οι κυβερνητικοί υιοθετώντας όσα υποστηρίζουν οι τραπεζίτες και οι δανειστές. Ναι, αλλά σύνθημα του αντιπολιτευόμενου, αντιμνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ ήταν το «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», τώρα τα λούζεται. Κανένα, έλεγαν… (Τουλάχιστον να έφτιαχναν ένα ξεκάθαρο νόμο προστασίας της α’ κατοικίας, να μην το υπόσχονται απλώς, τότε θα ήταν πιο πιστευτοί.)

Ζ.

Ευρωπαϊκά

σύνορα

*«ΤΗ δυσάρεστη αυτή εμπειρία την υπέστην προσωπικά ταξιδεύοντας από την Αθήνα μέσω Μονάχου». Την επιστροφή των αυστηρών ελέγχων σε όσους ταξιδεύουν από Ελλάδα στη Γερμανία, εξέλιξη που ουσιαστικά συνιστά καταστρατήγηση της συνθήκης Σέγκεν, καυτηρίασε ο Μάξ. Χαρακόπουλος μετέχοντας στη Διάσκεψη των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στο Ταλίν της Εσθονίας. Ο Λαρισαίος, μετά από 7 ώρες ταξίδι, απευθυνόμενος στον Επίτροπο Ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τζούλιαν Κιγκ πρότεινε, αντί της επαναφοράς των ελέγχων μεταξύ χωρών της ΕΕ, να συνδράμουν όλοι στον έλεγχο των εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης, δηλαδή κυρίως των ελληνικών.

***

*«ΘΑ μπορούσα, βεβαίως, να ασκήσω κριτική και στην ελληνική κυβέρνηση για πλημμέλειες που οδήγησαν σε αυτήν τη δυσάρεστη εξέλιξη», εξήγησε επιστρέφοντας στην Αθήνα. «Αυτό, όμως, θα το κάνω εντός της χώρας. Έξω φοράμε τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος….».

Ζ.

Διαζευκτικά

*ΕΙΧΕ κέφια ο Βασίλης Ζωγράφος, μιλώντας στην Ανθούπολη στη συγκέντρωση της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είχε πάλι και καμιά εντυπωσιακή προσέλευση. Ο αναπληρωτής συντονιστής της Νομαρχιακής σημείωσε: «η Ν.Δ. όπως και η ηγεσία της κεντροαριστεράς πρέπει να επιλέξουν: Ή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Αριστερά ή καταστρέφει τη χώρα λόγω των αριστερών του ιδεοληψιών. Και τα δυο μαζί δεν γίνεται…».

Κι ο δάσκαλος συνέχισε με τα διαζευκτικά του: «Η Κεντροαριστερά βρίσκεται σε ιδεολογικό σταυροδρόμι. Ή συνεχίζει τη συμπόρευση με τη Δεξιά, κόντρα σε όλη τη σοσιαλδημοκρατία στην Ευρώπη, στο άρμα του κ. Μητσοτάκη και του Άδωνι ή αναζητεί συμμαχίες στον προοδευτικό χώρο, στην Αριστερά».

Ζ.

Γλύκες

*ΓΛΥΚΟ, φαγητό, καφέδες, τα πάντα στην κουβεντούλα των νεαρών Λαρισαίων.

- Θέλω μου λέει έναν διπλό καπουτσίνο με 4 κουταλιές ζάχαρη, με σαντιγί και τριμμένη σοκολάτα… Της έφερα τιραμισού, χαμπάρι δεν πήρε.

***

*-ΑΥΡΙΟ θα μαγειρέψω κι εγώ, έχουμε τραπέζι την πεθερά μου. Θα της φτιάξω πιπεριές χλωρίνης.

***

*- ΝΑΙ; Γυμναστήριο εκεί;

- Μάλιστα.

- Θέλω να κάνω κορμό αλλά έχω μια απορία.

- Παρακαλώ..

- Τα μπισκότα τα ρίχνουμε τριμμένα μέσα ή κομματάκια;

Ζ.

Στο πρώτο-πρώτο

*-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αντιγράφουν σωστά…

Το πικρό σχόλιο της Λαρισαίας, που έβλεπε την ιντερνετική παρουσία Λαρισαίων και Τρικαλινών, πιο παλιοί οι δεύτεροι.

-Τουλάχιστον οι δικοί μας έβαλαν το σωστό τηλέφωνο. Μα στο πρώτο-πρώτο κείμενο; Φαντάσου παρακάτω…

***

*ΛΟΙΠΟΝ: Για πρώτη χρονιά φέτος το «Πάρκο των Ευχών» ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται τα σχολεία από ολόκληρη την Ελλάδα προσφέροντας ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις. Οι διοργανωτές καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η επίσκεψη των δεκάδων χιλιάδων μαθητών να πραγματοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια. Για να δηλώσετε την παρουσία του σχολείου σας… τηλ. (αριθμός Λαρίσης.)

***

*ΚΑΙ: Φέτος ο «Μύλος των Ξωτικών» υποδέχεται τα σχολεία από ολόκληρη την Ελλάδα με ένα πλούσιο, ποιοτικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Από την πλευρά της οργανωτικής επιτροπής καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η επίσκεψη των δεκάδων χιλιάδων μαθητών να πραγματοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα και να κανονίσετε την επίσκεψη του δικού σας σχολείου… τηλ. (Τρικαλινός αριθμός.)

Ζ.

Στο τιμόνι

*ΚΑΙ γράφει το σήμα της Τροχαίας για «Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονη ημεδαπή, επί της Επαρχιακής Οδού Φαρσάλων-Λάρισας, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 77χρονος ημεδαπός με συνεπιβάτιδα 77χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον αρχικά σοβαρό τραυματισμό της 77χρονης η οποία κατά τη διακομιδή της κατέληξε». Λίγο νωρίτερα την ίδια μέρα, πάλι σ’ αυτόν τον χάλια δρόμο Φαρσάλων-Λάρισας, όπου εξακολουθούν να κάνουν πάρτι οι νταλίκες, τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά άλλη 77χρονη καθώς το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγός της εξετράπη της οδού. Ε, δεν θα ήταν κι αυτός κάνας νεαρός… Έμπειρος οδηγός σίγουρα. Και κάτι παραπάνω. (Όταν οι παππούδες επιμένουν να μην αφήνουν το τιμόνι.)

Ζ.

Τους ανέδειξε

*ΟΙ αξίες εν τέλει αναγνωρίζονται ως γνωστόν, αλλά έπρεπε να μεσολαβήσει η γενικότερη ανατροπή του ΣΥΡΙΖΑ για να συμβεί;

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση πάντως, παύει να θεωρείται σύμπτωση. Στέλεχος της ΝΔ ο Χρ. Πλιάτσικας, όλα τα χρόνια παραπεταμένος. Μεταγραφή στον ΣΥΡΙΖΑ και να αντιπρόεδρος στον ‘’Ευαγγελισμό’’. Και καπάκι ορίζεται μέλος της διοίκησης του ΠΑΟ.

Βίοι παράλληλοι με τον Μπάμπη Τσιαπάλα. Ο απόστρατος είχε διεκδικήσει και την προεδρία της Νομαρχιακής πριν λίγα χρόνια, τον σνόμπαραν στη ΝΔ. Πολιτικά ανήσυχος, μετακινήθηκε στις επάλξεις του ΣΥΡΙΖΑ, απ’ όπου όμως αποχώρησε όταν εκείνοι συμβιβάστηκαν προδίδοντας τον αγώνα. Ήδη όμως είχε κάνει το μεγάλο βήμα, είχε αναδειχθεί. Τώρα ορίστηκε μέλος της διοίκησης της ΑΕΛ. (Μεγάλοι μπαλαδόροι.)

Ζ.

Σαν τον τσομπάνο

*«ΡΟΛΟΙ, άγχος, ταλαιπωρία δεν έχουν θέση στην Ικαρία». Ικαριώτισσα η νέα διευθύντρια του Θεσσαλικού, η Κυριακή Σπανού θα έχει εκ καταγωγής την καλύτερη δικαιολογία όταν αργεί στα ραντεβού της.

***

*- ΑΛΛΑ κι αυτοί της αντιπολίτευσης…

Συνέχισαν να σχολιάζουν οι Λαρισαίοι την ατσούμπαλη παρέμβαση των «τεσσάρων». Καραλαριώτου-Τζανακούλης-Νασιώκας-Διαμάντος πήγαν με φόρα κατά Καλογιάννη στην υπόθεση του καλλιτεχνικού διευθυντή, υπονοώντας στημένη διαδικασία υπέρ ημετέρου. Και βρέθηκαν στο κενό. Κι από τότε ο δήμαρχος, που τους χρέωσε αμέσως αβελτηρία, τους το κοπανάει με κάθε ευκαιρία.

-Έχουν πάθει σαν τον τσομπάνο που φώναζε για δήθεν λύκο στα πρόβατα…

Ζ.

Β΄ γύρος

*ΚΙ ήρθε στον Δικηγορικό Σύλλογο η ώρα του τελικού, όπου προκρίθηκαν τα φαβορί. Β’ γύρος με απ’ όλα. Τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής, 245 έναντι 198 ψηφοδελτίων, κατέστησαν φαβορί για τη δεύτερη τη Νικολέττα Μπασδέκη. Αν ψηφίσουν πάλι οι ίδιοι δικηγόροι, τότε εκείνη θα χρειαστεί καμιά εξηνταριά επιπλέον ψηφοδέλτια για να ξεπεράσει το απαιτούμενο 50% ενώ ο Αντώνης Γραβάνης πρέπει να προσελκύσει 110 περισσότερα.

***

*ΣΤΙΣ προ τριετίας εκλογές είχαν ψηφίσει 10% περισσότεροι δικηγόροι, παρότι μετωπική η σύγκρουση. Η Ν. Μπασδέκη είχε πάρει 292 έναντι 365 του προέδρου Δημ. Κατσαρού, ο οποίος απερχόμενος έδωσε τη σκυτάλη, την ευχή και την υποστήριξή του στον Α. Γραβάνη.

Τώρα πληθώρα υποψηφίων, πολυδιάσπαση δυνάμεων, ανεξέλεγκτες φιλοδοξίες. Κι οι  υποψήφιοι πρόεδροι δεξιοί, σχεδόν όλοι τους ΝΔ.

***

*ΜΕ διαφορετικό ψηφοδέλτιο εκλέγονται τα μέλη του ΔΣ, ασχέτως αν ομαδοποιούνται προεκλογικά υποστηρίζοντας κάποιον υποψήφιο πρόεδρο. Εντυπωσιακό ότι αυτή τη φορά εκλέχθηκαν μεταξύ των δεκατριών και τρεις ανεξάρτητοι στο συμβούλιο. Και μάλιστα ο Ν. Κολοκυθόπουλος εξ αυτών τρίτος σε σειρά σταυρών. Τέσσερις ‘’μπασδεκικοί’’ και άλλοι τόσοι ‘’γραβανικοί’’ στο ΔΣ. Δεύτερος και τέταρτος σε σταυρούς οι δύο εκλεγέντες ‘’καλογερικοί’’, Χρ. Μπραζιώτης και Ευ. Διανελλάκης, ήταν δυνατό σχήμα κι αυτοί.

Ζ.

Όλοι κόντρα

*ΑΜΑ ρωτήσει ο υπουργός Εσωτερικών τον συνονόματό του Παν. Σαρχώση, τότε μπορεί να το ξανασκεφτεί με την απλή αναλογική στους δήμους. Αφού αν εφαρμοστεί αυτή θα χρειαστεί συναίνεση, δημοκρατική κουλτούρα στα δημοτικά συμβούλια. Ο δήμαρχος Τυρνάβου με τις αποχωρήσεις δικών του συμβούλων, βρέθηκε χωρίς πλειοψηφία κι από τότε τραβάει των παθών του τον τάραχο. Αφού όλοι οι υπόλοιποι, μα όλοι, συσπειρώνονται στις ψηφοφορίες εναντίον του, από διαφορετικές αφετηρίες βέβαια. Καμιά σημαντική απόφαση δεν μπορεί να ληφθεί. (Βέβαια στον Τύρναβο έχουν αποκτήσει παράδοση σε τέτοια. Είχε συμβεί το ίδιο και με προηγούμενο δήμαρχο, δεξιό.)

Ζ.

Ζούγκλα

*ΠΑΡΑΠΑΝΩ από σοβαρό αυτό που συνέβη στο Σοφό. Που πέντε μαντράχαλοι ρομά, απ’ το Κηπάκι Τρικάλων τους εντόπισε η αστυνομία, κίνησαν και πήγαν στο μικρό χωριό της Λάρισας. Πήδηξαν μέσα στην αυλή μέρα μεσημέρι, έσπασαν με κλωτσιές την πόρτα, άρπαξαν τους δύο αδύναμους ηλικιωμένους απ’ τον σβέρκο, τους ακινητοποίησαν και βούτηξαν τα λεφτά και τα χρυσαφικά τους. Άγριες καταστάσεις, ούτε στο Φαρ Ουέστ έτσι. Και πώς αντιμετωπίζεται;

Ζ.

Ψάχνοντας

*Ο Λαρισαίος είχε βγει αποφασισμένος στην αγορά.

-Πόσο έχει το δέντρο;

-Ε, 60 ευρώ.

-Κάτι πιο φτηνό;

-Αυτό, με 30.

-Πιο φτηνό

-Αυτό, με 15.

-Πιο φτηνό;

- Να, με 50 λεπτά, ένα ματσάκι μαϊντανό.

Ζ.

Διαβαστεροί

* ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ πιλοτικό πρόγραμμα «ένα Σαββατοκύριακο τον μήνα χωρίς διάβασμα στο σπίτι» σε περίπου 20 σχολεία σε όλη τη χώρα, κατά το οποίο οι Σύλλογοι Διδασκόντων αποφασίζουν ένα από τα Σαββατοκύριακα κάθε μήνα οι μαθητές να αφήνουν την Παρασκευή στο σχολείο την τσάντα τους και οι εκπαιδευτικοί να μην τους δίνουν καμία εργασία για το σπίτι, ούτε να προγραμματίζονται τεστ για τη Δευτέρα.

Ερωτηθείς ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Σωτήρης Βούλγαρης για το αν εφαρμόζεται το πρόγραμμα και σε σχολεία της Λάρισας, σχολιάζει: «Είμαστε …διαβαστεροί εμείς.

Δεν θέλουμε κανένα Σαββατοκύριακο χωρίς διάβασμα στο σπίτι. Άλλωστε αυτό δεν συνάδει με …την πόλη που μαθαίνει!»

Λ.Κ.

Ενίσχυση

* ΤΑ μηνύματα αγάπης και προσφοράς στον συνάνθρωπο, γίνονται όλο και πιο έντονα στην κοινωνία μας, όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Φορείς, σωματεία, σύλλογοι… προσπαθώντας να αγγίξουν ευαίσθητες πτυχές κάθε ατόμου, ζητούν ενίσχυση στο φιλανθρωπικό έργο τους με στόχο τη βοήθεια στον συνάνθρωπο.

Το θέμα όμως είναι ότι η ανάγκη είναι μεγαλύτερη από την προσφορά, κι αυτό όχι γιατί ο κόσμος δεν προσφέρει, αλλά γιατί δεν έχει να προσφέρει.

Παλιά, τέτοια εποχή στη Λάρισα, δεκάδες Σύλλογοι ανακοίνωναν ότι θα πραγματοποιούσαν χριστουγεννιάτικα παζάρια (μπαζάρ, όπως ήθελαν να λέγονται) και καλούσαν τον κόσμο να συμμετέχει και να προσφέρει.

Σήμερα ελάχιστοι επιμένουν ακόμη…

Λ.Κ.

Φωνή

* ΣΕ όλα τα παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης, από τα μαγειρικά, αυτά που ψάχνουν καλές φωνές ή οποιοδήποτε άλλο ταλέντο, υπάρχει κι ένας παίκτης από τη Λάρισα ή την ευρύτερη περιοχή, που διαπρέπει. Αυτή τη φορά είναι η Ελασσονίτισσα Έλενα Καμπάνη η οποία προχώρησε στην επόμενη φάση του Voice, αφού επικράτησε στα Battles (τις μάχες) της Κ. Χατζηθεοδώρου. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια επιλέχθηκε από τον Πάνο Μουζουράκη για τα knock out, ερμηνεύοντας μoναδικά το τραγούδι «You and I». Μόνο στα παιχνίδια επιβίωσης δεν έχουμε ακόμη εκπρόσωπο. Ελπίζουμε στο Survivor 2.

Π.Φ.

Νέες απώλειες...…

 * ΑΠΩΛΕΙΩΝ… συνέχεια στη μάχη της προεκλογικής περιόδου του Επιμελητηρίου έχουν οι συνδυασμοί. Δεν έχασαν μόνο Αδάμ, Παπαλέξης και Καζαντζίδης, υποψήφιους συμβούλους. Και οι υπόλοιπες δύο παρατάξεις μετρούν "θύματα".

Η εκλογική επιτροπή για τυπικούς λόγους, απέπεμψε τις υποψηφιότητες και των Αθανασίου Τανάγια και Ιωάννη Παπρά από το συνδυασμό "Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση" του Σωτ. Γιαννακόπουλου, και τους Θεόδωρο Ναούμ και Ευθυμίου Χρυσοβαλάντη από τον συνδυασμό "Νέο Επιμελητήριο" του Βασ. Ζάρκου. Άπαντες του τμήματος υπηρεσιών… Οπότε μαζί με τους τέσσερις των άλλων παρατάξεων, οκτώ τελικά υποψήφιοι μένουν εκτός νυμφώνος…

Γ.Ν.

Οι εκδότες

*ΜΑΛΛΟΝ θα θέλουν να τυπώσουν λύσεις στα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, να εκδώσουν προτάσεις για τα θέματα των επαγγελματιών, να κυκλοφορήσουν ιδέες για τον τόπο τους.

Μπαίνουν "στα γεμάτα"’ στις εκλογές του Επιμελητηρίου Καρδίτσας οι τοπικοί εκδότες. Υποψήφιος για πρόεδρος ο Βαγγέλης Λέμας της "Επικαιρότητας" και για μέλος της διοίκησης, υποψήφιος στο ίδιο ψηφοδέλτιο, ο Γιώργος Αμβροσίου της "Αλήθειας". Τουλάχιστον οι υποψηφιότητές τους θα έχουν μεγάλη προβολή και δημοσιότητα τοπικά…

 

EIKONA AP TA PALIA

*EIKONA απ’ τα παλιά. Όπως τότε με τις πολαρόιντ, φωτογραφίες της στιγμής στα εγκαίνια κεντρικού καταστήματος. Ο Λαρισαίος φωτογράφος μοίραζε αναμνηστικές στις παριστάμενες. Τσακ και πάρτε κορίτσια…

Ζ.

 

AYTO LEEI EINAI TO LEGOMENO SILVER

*ΑΥΤΟ λέει είναι το λεγόμενο Silver Αλέτρ’, πραγματικά σαν ασημένιο.

Ζ.

 

 

APISTEYTO DOYLEMA

*ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ δούλεμα από τον Λαρισαίο επαγγελματία απέναντι στο παιχνίδι των πολυεθνικών. Εκεί στην οδό Πανός.

Ζ.

 

 

KYNHGOS ME KLARK

*ΚΥΝΗΓΟΣ με κλαρκ; Μάλλον Θεσσαλός επαγγελματίας που βγήκε να κυνηγήσει πελάτες.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass