Μεταμφιεσμένος

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2017 20:07

*ΜΠΗΚΕ δειλά-δειλά ο Δεκέμβριος. Δεν ένιωθε και τόσο άνετα φορώντας στολή Σεπτεμβρίου, σαν να τον στένευε λιγάκι η μεταμφίεση.

Κι αν συνεχίσει να το δουλεύει έτσι και το Σαββατοκύριακο, με τις ψηλές θερμοκρασίες, τότε αναμένεται να ξεσπάσουν διαμαρτυρίες χειμερινών κολυμβητών. Πόσο να περιμένουν ακόμα για να βρουν τη μοναξιά τους στις παραλίες…

Ζ.

 

Και μύγες

*ΜΕ τους νοτιάδες από τα βάθη της Αφρικής, εκτός από την αναμενόμενη λασποβροχή, πρόεκυψαν κι άλλα για τους Λαρισαίους.

-Εμφανίστηκαν μύγες βρε παιδιά, μεσ’ τον Δεκέμβρη;

-Απ’ την Αφρική κι αυτές; Τσε-τσε;

-Είναι παχιές;

-Μοιάζουν αυγουστιάτικες.

Ζ.

Κλικ

*ΜΕ τα έτσι με τ’ αλλιώς πάντως, σχεδόν όλοι μπήκαν στο Taxis να δουν μπας και δικαιούνται μέρισμα. Μπορεί να μην πληρούν εμφανώς τα κριτήρια που είχαν διαβάσει αλλά πού ξέρεις καμιά φορά…

***

*Και φυσικά, οι άσχετοι με την τεχνολογία τρέλαναν τους λογιστές τους στα τηλεφωνήματα και τις ερωτήσεις.

-Εκτός από ΚΕΠ γίναμε και ΟΠΑΠ τώρα με τη λοταρία, αναστέναξε ο Λαρισαίος λογιστής.

Ζ.

Παρατείνεται

*ΚΙ ενώ ο Αρναούτογλου προβλέπει ότι τα κρύα θα φτάσουν κατά τις 20 Δεκέμβρη, οι Ευρωπαίοι συνάδελφοί του μιλούν για τον πιο κρύο χειμώνα από το 2010. Λένε ότι το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα κάνει ασυνήθιστα πολύ κρύο, αλλά στη συνέχεια ο καιρός θα ζεστάνει. Η ψυχρή εισβολή έχει ήδη ξεκινήσει στον Βορρά. Άρα η Ελλάδα θα κινηθεί αντίστροφα ή δεν θα προλάβει να δροσιστεί; Μήπως τη βγάλει ως τα Χριστούγεννα χωρίς κοινόχρηστα;

Ζ.

Με Κουτσούμπα;

*ΣΤΟ ΚΚΕ και της Λάρισας έχουν πέσει με τα μούτρα στην ετήσια οικονομική εξόρμηση, κυνηγούν όλοι την κάλυψη των πλάνων τους.

Για τα μέσα Δεκεμβρίου προγραμματίζουν το κλασικό ‘’λαϊκό γλέντι’’ που οργανώνει η Νομαρχιακή ενόψει των Γιορτών. Συνήθως μεσημεράκι Κυριακής στην αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων του Αλκαζάρ. Με λαχειοφόρο κλπ θα μαζέψουν και λεφτά για το κόμμα. (Ακούστηκε ότι φέτος το παρών θα δώσει κι ο Γ. Γ. Δημήτρης Κουτσούμπας, άρα θα μαζέψει κόσμο.)

Ζ.

Για όλους

*ΓΙΑ όλους και για όλα μίλησε χθες βράδυ σε καφέ στη Γιάννουλη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Ήρθε για θέματα που αφορούν σε αγρότες, οινοπαραγωγούς, φρουτοπαραγωγούς και συνεταιριστές όμως δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε αρχηγούς άλλων κομμάτων και για εκλογές:

Για Γεννηματά: Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως η Ένωση Κεντρώων με τη σταθερή θέση που έχει στο τέλος θα νικήσουμε και τη Γεννηματά. Ας λένε τα γκάλοπ ό,τι θέλουν.

Για Μητσοτάκη: Αναζητεί δεκανίκια. Ξέρει πως μόνος του δεν μπορεί να βγει. Υποσχέθηκε 9% φορολόγηση στους αγρότες. Εγώ μπορώ να υποσχεθώ 7%. Το θέμα είναι πώς γίνεται. Δεν κάνουμε πλειοδοσία στο ψέμα. Δεν αγαπάει περισσότερο τον λαό ο Μητσοτάκης από τον Λεβέντη.

Και για τους δύο μαζί: Η Γεννηματά πάει σε όλα με τη ΝΔ και ο Μητσοτάκης την ενισχύει.

Για τον Τσίπρα: Εμείς σαν Ένωση Κεντρώων δεν θα πάμε με κανέναν, ούτε με τον Τσίπρα.

Κ.Γ.

Θεαματικά

*Ε ναι, του πιο ποιοτικού ο Απ. Καλογιάννης συγκριτικά με τον Μπέο Αχ, αχ, αχ… δεν τίθεται θέμα. Η Λάρισα ανάβει μεθαύριο το Δέντρο με Μιχάλη Χατζηγιάννη, των μουσικών σκηνών και τέτοια ενώ ο Βόλος άναψε προχθές τα λαμπάκια του με Έλενα Παπαρίζου, πιο των μπουζουκιών.

- Να έφερνε τουλάχιστον ο Χατζηγιάννης και τη Μακρυπούλια, να ισοφαρίσουμε στις εντυπώσεις.

Ζ.

Τυχαίνει

*- ΤΗ θέλω αλλά ντρέπομαι να της μιλήσω, παραπονιόταν ο νεαρός Λαρισαίος στο φιλαράκι του.

- Πες της κάτι επίκαιρο, ρε συ.

- Δηλαδή;

- Θέλεις να κερδίσουμε στη λοταρία;

***

*Ο άλλος στη διπλανή παρέα, ήταν κατασυγχυσμένος.

- Για μια κωωωλοπόρσε, έχασα το κοινωνικό μέρισμα…

Ζ.

Επισκέπτης

*ΠΟΛΥ συχνά επισκέπτεται τη Λάρισα ο Βασίλης Λεβέντης, είτε σαν προορισμό είτε σαν ενδιάμεσο σταθμό δεν την ξεχνάει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως λέει στους περισσότερους «πάρε με και στο κινητό» κάτι που δεν συμβαίνει και πολύ συχνά με αρχηγούς κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Κ.Γ.

Η ιδιοκτησία

*- ΜΟΝΟ Αριστερά; Κομμουνισμός ρε σεις είναι ο ΣΥΡΙΖΑ…

Είχε πάρει φόρα ο Λαρισαίος κεντροαριστερός.

- Δεν το βλέπετε ότι καταργεί την ατομική ιδιοκτησία;

- Ε;

- Κανένα πλέον σπίτι δεν μένει σε πολίτη, το νέο τους σύνθημα. (Όσο και να εξηγούν οι κυβερνητικοί, οι απέναντι τους έχουν πάρει σβάρνα επικοινωνιακά. Έχουν άλλωστε μαζί τους και τον πληθωρικό Βαγγ. Μαρινάκη…)

Ζ.

Πνευματώδεις

*ΣΤΟΝ δικό τους ρυθμό οι πνευματώδεις Λαρισαίοι φοιτητές.

- Αυτοί που πουλάνε πνεύμα μήπως έχουν και σε χριστουγεννιάτικο; Γιατί δεν έχω μπει ακόμα και ανησυχώ.

***

*- Μ’ ΑΓΓΙΞΕ καλέ το πνεύμα των Χριστουγέννων, σε σημείο που δεν έπρεπε… Θα του κάνω μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση.

***

*- ΠΗΓΑ να μπω κι εγώ στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Και δεν χωρούσα ρε σεις...

Ζ.

Επομένως;

*- ΣΗΜΕΡΑ κέρδισα στη φορολοταρία, έλαβα τα επιπλέον αναδρομικά στη σύνταξή μου και πήρα και το κοινωνικό μέρισμα για φέτος…

Ωφελημένος από παντού ο Λαρισαίος Θ. Ρ. Πολύ τυχερός άνθρωπος. Το ομολόγησε θαρρετά και συνέχισε.

- Επίσης, σήμερα χαιρέτησα τον γιο μου που φεύγει στο εξωτερικό για να βρει δουλειά και έκανα δώρο στην άνεργη κόρη μου ένα παιδικό καρότσι για τον εγγονό μου που έρχεται.

Ζ.

Τι πρώτη, τι…

*ΕΠΙΜΟΝΩΣ κοάξ κοάξ χθες το Βατράχι, αποκλειστικό: Τη δέσμευσή της να προστατέψει την τελευταία κατοικία των Ελλήνων πολιτών ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση, μετά τα χθεσινά βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν στο Ειρηνοδικείο κατά την έναρξη των πλειστηριασμών. Σε συνέντευξη Τύπου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος διαβεβαίωσε ότι, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να τηρήσει την υπόσχεσή της για προστασία της πρώτης κατοικίας, θα κάνει τα πάντα για να τους εξασφαλίσει την τελευταία.

Ωστόσο σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέφυγε να αποκλείσει το ενδεχόμενο οι τελευταίες κατοικίες των Ελλήνων να επιβαρυνθούν με ΕΝΦΙΑ, ενώ παραδέχθηκε ότι το Υπουργείο Οικονομικών έχει ήδη προσλάβει μέντιουμ τα οποία θα επικοινωνούν με τους οφειλέτες που έχουν αποχωρήσει για τον άλλο κόσμο, εάν κριθεί ότι αποδήμησαν προκειμένου να αποφύγουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις. (Κάπου κοντά βρίσκεται η φάση).

Ζ.

Με το μαλακό

*ΠΡΙΝ ενάμιση χρόνο η παραχώρηση στον Δήμο των 200 στρεμμάτων του ΕΘΙΑΓΕ εκεί προς Αβέρωφ - Ανθούπολη - Ν. Πολιτεία. Χαρές και πανηγύρια, μεγάλη επιτυχία. Τώρα όμως έφτασε να υπογραφεί και η τυπική συμφωνία. Πότε θα γίνουν οι απαιτούμενες μελέτες, πότε θα ξεκινήσουν εργασίες αξιοποίησης, ίσως και να μην προλάβει η παρούσα δημοτική αρχή στη θητεία της. Σε ρυθμό φέεετα…

Ζ.

Λάου-λάου

*ΤΙ να λέει όμως οποιαδήποτε καθυστέρηση, σε σύγκριση με τον ακολουθούμενο ρυθμό στη διαδικασία αποκατάστασης και λειτουργίας του Αρχαίου Θεάτρου. Τετραετίες επί τετραετιών, ανακοινώσεις και εξαγγελίες, από δημάρχους, υπουργούς, ακόμη και πρωθυπουργούς, βουλευτές αράδα, έτοιμο το Αρχαίο Θέατρο και έτοιμο και ξανά έτοιμο. Μόνο με το έργο του Μετρό στη Θεσσαλονίκη μπορεί να συγκριθεί.

Ζ.

Γιορτές

*ΕΦΤΑΣΕ στα δημοσιογραφικά γραφεία το πρώτο επιχειρηματικό δωράκι. Η ατζέντα ημερολόγιο 2018 από τον όμιλο ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ. Με το καλό να φτάσει ο καινούργιος χρόνος.

Ζ.

Της εξέλιξης

*ΚΑΙ είπε χθες ο Λαρισαίος Α. Α.

- Η μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ από ‘’φο’’ αριστερό ζώο σε υπάκουο φιλελέ οικόσιτο, επιβεβαιώνει νομίζω τη Θεωρία του Δαρβίνου. (Σκληρό…)

Ζ.

Στα βήματα

*ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ως μήλο, ο Κώστας Κουτσογιάννης έπεσε κάτω από τη μηλιά. Ο νεαρός Λαρισαίος δικηγόρος υποψήφιος στις εκλογές του ΔΣΛ, πολύ καλά τα πήγε για πρωτάρης, ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, του παλιού συνδικαλιστή στον διδασκαλικό και εν γένει τον δημοσιοϋπαλληλικό χώρο, του Βασίλη Κουτσογιάννη. Ο οποίος τον καμαρώνει αλλά ουδόλως ενεπλάκη, εκτιμώντας ότι μόνος του θα ψηθεί και θα εξελιχθεί, «πώς είχα έρθει εγώ κάποτε απ’ το πουθενά, απ’ την Κρανιά…»

Ζ.

 

Ασθενές φύλο

*- Τρεις στους 10 άντρες λένε κακοποιούνται σωματικά από τη γυναίκα τους στην Ελλάδα. Ενώ 7 στους 10 δέχονται λεκτική βία.

Ο Λαρισαίος διάβαζε φωναχτά την εφημερίδα στην παρέα.

- Ευτυχώς που δεν είμαι παντρεμένος ο καημένος... Θα με βλέπατε με γρατσουνιές και θα λέγατε ότι κάνω άγριο σεξ και θα με ζηλεύατε, ενώ θα με είχε απλώς κοπανήσει με το βάζο.

Ζ.

Τα πουλέν

*ΞΑΝΑ στο προσκήνιο της αθηναϊκής δημοσιότητας «οι 40 κάτω των 40», οι πρώτοι επιλεγέντες από το μητρώο πολιτικών στελεχών της ΝΔ, οι άνθρωποι που υποτίθεται ότι έχουν αναδειχθεί ως καταρτισμένα πολιτικά πρόσωπα, εν ολίγοις λένε στο γαλάζιο στρατόπεδο αυτοί που αποτελούν την απάντηση του Μητσοτάκη στην ερώτηση ‘’με ποιους θα κυβερνήσεις;’’. Είναι τα πουλέν του.

Μεταξύ των 40 και 2 της περιοχής. Η Τυρναβίτισσα Αθηνά Σιαφαρίκα, η 29χρονη δικηγόρος, αποτελεί την ανανέωση στην ανανέωση στον χώρο της. Και ο 38χρονος Τρικαλινός ψυχίατρος Χρήστος Λιάπης. (Ότι θα σπρωχτούν στα βουλευτικά ψηφοδέλτια οι 40 θεωρείται παραπάνω από βέβαιο.)

Ζ.

Διέξοδοι άνευ

*- ΔΕΝ υποφέρεται αυτό το βάσανο… Περνάν οι νταλίκες φορτσάτες και μας κουνάν τα σπίτια…

Στη λογική των μικροσεισμών ζουν διαρκώς οι παρόδιοι της οδού Βόλου.

***

*ΒΕΒΑΙΑ, τα μεγάλα φορτηγά συνεχίζουν σ’ όλη τη διαδρομή και εκτός πόλης, επιβαρύνοντας τρομερά τον συγκεκριμένο δρόμο, στέλνοντας στα ουράνια την επικινδυνότητά του. Είναι κι αυτά τα διόδια που πρέπει να αποφευχθούν. Πώς θα γίνει όμως με όλο τον υπόλοιπο κόσμο που οδηγεί; Κι αυτοί για τη δουλειά τους πάνε, παίζοντας όμως το κεφάλι τους. (Γλιτώνουν κάποιοι λεφτά, πληρώνουν άλλοι πολύ πιο ακριβά.)

***

*ΕΞΙΣΟΥ αν όχι πιο ζόρικη εικόνα καθημερινώς και στον δρόμο προς Φάρσαλα. Κι από κει διέξοδος άνευ διοδίων για τα φορτηγά. Τρέμει το φυλλοκάρδι όλων των υπολοίπων.

Ο επόμενος ξεσηκωμός δημάρχων και φορέων όταν προκύψει το επόμενο φρικτό τροχαίο. Που είναι προδιαγεγραμμένο.

Ζ.

Πονηρή

*ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ από τους Λαρισαίους μαθητές.

- Βάλε τα δυνατά σου..

- Ούτε που θυμάμαι πού τα έχω βάλει…

***

*- Μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς. Πάρτε τα και με 12 άτοκες. Δεν χάλασε κόσμος…

***

*- Μου ζήτησε να του στείλω κάτι πονηρό στο Φ/Β. Του έστειλα μια αλεπού.

Ζ.

Ομιλών σκύλος

*ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ο Λαρισαίος ένα απόγευμα κι έχοντας απομακρυνθεί από τη γειτονιά του βλέπει έξω από ένα σπίτι μια ταμπέλα, εκεί διέκοψε το βάδισμα. «Πωλείται σκύλος που ξέρει να μιλάει», διάβασε.

Από περιέργεια μπαίνει στην αυλή και χτυπάει στην πόρτα.

- Καλησπέρα σας. Σχετικά με την ταμπέλα…

- Ναι, ο σκύλος είναι πίσω από το σπίτι. Πηγαίνετε να τον δείτε.

Πάει πίσω και βλέπει έναν μαύρο σκυλί που δεν του γέμιζε το μάτι, αλλά ωστόσο τον πλησίασε με δυσπιστία και, τι να κάνει, ρώτησε.

-Εσύ είσαι ο σκύλος που ξέρει να μιλάει;

-Ναι, εγώ είμαι.

***

*Ο άλλος σάστισε. Συνήλθε γρήγορα όμως.

-Καλά, πώς γίνεται αυτό… Πες μου λίγα πράγματα για σένα.

-Κοίτα, από μικρός που γεννήθηκα είχα αυτό το χάρισμα. Οι πρώτοι μου ιδιοκτήτες, έκαναν το μεγάλο σφάλμα να το διαδώσουν και αμέσως με μάζεψαν για πειράματα. Σύντομα με άρπαξε η CIA και μ’ έβαλε να δουλεύω σαν κατάσκοπος. Όπως καταλαβαίνεις, κανείς δεν υποπτεύεται ότι ένας σκύλος μπορεί να κρυφακούει, έτσι με έστειλαν σε ειδικές αποστολές στη Μέση Ανατολή, μη σου πω ότι η Αραβική Άνοιξη και οι ανατροπές καθεστώτων οφείλονται σχεδόν αποκλειστικά σε δικές μου ενέργειες. Μετά από ένα διάστημα όμως άρχισε να με κουράζει αυτή η ιστορία, ιδίως τα συχνά ταξίδια στο εξωτερικό, έτσι διαπραγματεύτηκα μια συμφωνία με την υπηρεσία. Από τότε καθόμουν στα αεροδρόμια και παρακολουθούσα συνομιλίες και ανταλλαγές λαθρεμπόρων. Οι συλλήψεις που ακολούθησαν έγιναν θέμα σε όλες τις εφημερίδες. Ε, να μην τα πολυλογώ, από τότε παντρεύτηκα δύο φορές, έκανα ένα κάρο σκυλάκια, και τώρα είμαι πλέον στη σύνταξη και κάθομαι εδώ με το καινούργιο αφεντικό αραχτός. Αυτά πάνω-κάτω …

***

*Ο ενδιαφερόμενος έχει κουφαθεί εντελώς. Πάει στο αφεντικό του σκύλου.

-Πόσο τον δίνεις;

-Είκοσι ευρώ…

-Μα καλά, γιατί τόσο λίγο; Τέτοιο ζώο…

-Κοίτα, μην τσιμπάς. Παλιοψεύτης του κερατά είναι. Τίποτα από όλα αυτά που θα σου είπε, είμαι σίγουρος ότι σου είπε κι εσένα διάφορα, τίποτε σου λέω δεν έχει κάνει… Απλά του αρέσει να πουλάει μούρη.

Ζ.

 

 

ENTYPVSIASMENOS EGRACE1

 

ENTYPVSIASMENOS EGRACE2

* «ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ» έγραψε στο βιβλίο των εντυπώσεων του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου, ο Βασίλης Λεβέντης. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ενημερώθηκε εκτενώς από τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Χρήστο Τσιτσιρίγκο για τον αθέμιτο ανταγωνισμό που δημιουργεί το εισαγόμενο χύμα κρασί, καθώς -όπως είπε- δεν γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι και «βαφτίζεται» ως ελληνικό και πωλείται σε πολύ χαμηλή τιμή σε σχέση με τα υπόλοιπα. Ο πρόεδρος Λεβέντης έγραψε μεταξύ άλλων: «Επισκέπτομαι έναν από τους πιο υγιείς και μεγαλύτερους συνεταιρισμούς της χώρας. Χωρίς να θέλουν δάνεια είναι βιώσιμοι και απλά ζητάνε τους ίδιους όρους στην αγορά. Να τους δώσει δύναμη ο θεός να συνεχίζουν έτσι».

Κ.Γ.

 

 

OPVS ANAFEREI O ANAGNVSTHS G NT

*ΟΠΩΣ αναφέρει ο αναγνώστης Γ. Ντ., άμα διανύσεις 61 χιλιόμετρα στον δρόμο Λάρισας-Κοζάνης, θέλει μεγάλη προσοχή , εκεί πριν το Σαραντάπορο. Φύλαξε τις ζάντες σου, πρόσεξε μη σε πετάξει έξω απ’ το οδόστρωμα. Η αρμόδια υπηρεσία οφείλει να σπεύσει, δεν είναι δα κάποιο δρομάκι μεταξύ χωριών…

Ζ.

 

 

O PRVHN PRYTANHS

* Ο πρώην πρύτανης κ. Νικ. Μπάτης, ο τέως πρόεδρος και πρώτος πρύτανης κ. Παν. Γούλας και στη μέση ο νυν πρύτανης του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Ξενοφών Σπηλιώτης.

Ιστορική φωτογραφία. Οι τρεις πρώτοι πρυτάνεις του ιδρύματος, με τον τελευταίο βέβαια να είναι ο εκλεγμένος.

Λ.Κ.

 

MESA STON GENIKO XAMO

*ΜΕΣΑ στον γενικό χαμό, πήγε κάπου ‘’ν’ ακουμπήσει’’ το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου, έφυγε μετά το παρκαρισμένο από μέσα κι έμεινε ο υπάλληλος εκτεθειμένος στα μάτια των περαστικών. Ότι αυθαιρετεί και δεν τον νοιάζει, θέλει μια προσοχή.

Ζ.

 

IKANOPOIHMENOI OI APOSTRATOI

*ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ οι απόστρατοι μετά τη συνάντηση με τον Πάνο Καμμένο στη Λάρισα. Ο υπουργός δεσμεύτηκε στον πρόεδρο της Ένωσης στρατηγό Κων. Βλάχο ότι θα δοθεί χώρος στο Στρατιωτικό Πρατήριο επί της Παπακυριαζή για να στεγαστούν τα γραφεία και το εντευκτήριό της, να φύγουν απ’ το νοίκι στη Μανδηλαρά, που είναι και στον 5ο όροφο με χαλασμένο ασανσέρ, μεγάλοι άνθρωποι ανεβοκατεβαίνουν. (Ο Δημ. Γεωργάκης όμως μπορεί να μην χάρηκε και τόσο καθώς είναι και δημοτικός σύμβουλος, ο Δήμος διεκδικεί και το Πρατήριο χρόνια τώρα, το υπουργείο όμως έχει άλλα σχέδια.)

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass