Κατά παραγγελία

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2017 19:45 | Τελευταία ενημέρωση: 16 Δεκ 2017 22:27
* ΤΗΝ ημέρα εκλογής του Δημήτρη Βερβεσού στον πρώτο και μεγαλύτερο επιστημονικό σύλλογο της χώρας, τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, στα επινίκια. Εκείνη την ημέρα επέλεξε ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Καραμπάτσας να βρεθεί στην Αθήνα με τον νικητή των εκλογών και νέο πρόεδρο του ΔΣΑ καθώς οι δυό τους συνδέονται με στενή φιλική σχέση από τα φοιτητικά τους χρόνια στη Νομική Σχολή Αθηνών. * ΤΗΝ ημέρα εκλογής του Δημήτρη Βερβεσού στον πρώτο και μεγαλύτερο επιστημονικό σύλλογο της χώρας, τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, στα επινίκια. Εκείνη την ημέρα επέλεξε ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Καραμπάτσας να βρεθεί στην Αθήνα με τον νικητή των εκλογών και νέο πρόεδρο του ΔΣΑ καθώς οι δυό τους συνδέονται με στενή φιλική σχέση από τα φοιτητικά τους χρόνια στη Νομική Σχολή Αθηνών.

*ΚΙ όπως το πάει ο καιρός με το μαλακό, λογικό ν’ αρχίσουν κι οι παραγγελίες των Λαρισαίων.

- Ε ρε και να συνεχίσει λαμπερά και ζεστά, έτσι όμορφα μέχρι τις παραμονές των Χριστουγέννων… Και τότε, τότε χιόνια στο καμπαναριό, ακόμα πιο όμορφα.

Ζ.

 

Μνήμες

*ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ήταν η ανταπόκριση των Λαρισαίων στο κάλεσμα της εφημερίδας για τον εορτασμό των 95 χρόνων της. Παλιοί και νέοι αναγνώστες της εφημερίδας από νωρίς το πρωί κατέκλυσαν τα γραφεία της Παπασταύρου. Όλοι με έναν καλό λόγο στο στόμα, ή μια ιστορία από τα παλιά. «Εγώ δούλευα ως μάγειρας στο κέντρο «Ρίο». Θυμάμαι τι γινόταν κάθε χρόνο στη γιορτή της εφημερίδας. Όλη η πόλη μιλούσε για αυτό επί μέρες. Να τα χιλιάσετε» ήταν η ευχή ενός ηλικιωμένου που στην τσέπη του σακακιού του κουβαλούσε παλιά δημοσιεύματα από τη γιορτή της «Ελευθερίας». Κιτρινισμένα, ξεθωριασμένα στο χαρτί, μα ζωντανά στη μνήμη του και την καρδιά του. Το ευχαριστώ φαντάζει λίγο.

Ν.Π.

 

Λουκουμάδες

*ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ με μέλι αλλά και με μερέντα. Τους γλυκάναμε τους Λαρισαίους, όπως μας γλύκαναν και εκείνοι με τις ζεστές και αληθινές ευχές τους. Η προσέλευση του κόσμου μεγάλη, πάνω από 2.500 μερίδες με ζεστούς λουκουμάδες προσφέρθηκαν. Η συνταγή πέτυχε… από κάθε άποψη.

Ν.Π.

 

Πουτίγκα

* ΠΟΛΛΟΙ πέρασαν χθες από τα γραφεία της «Ε» για να μας ευχηθούν. Ακόμη περισσότεροι εκείνοι που μας έστειλαν τις ευχές τους, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

Όλοι όσοι πέρασαν από τα γραφεία μας γεύτηκαν τους υπέροχους λουκουμάδες. Κάποιος ανταπέδωσε επίσης με γλυκό. Ο Στέλιος Ροντούλης επισκέφθηκε το γραφείο μας στον Τύρναβο και είπε τις ευχές του προσφέροντας –τι άλλο- μια δροσερή πουτίγκα.

Κ. Τσ.

 

Εμμένει

* ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ η κατάληψη από τον χώρο των αναρχικών των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και στη Λάρισα. Και δεν είναι μόνο στη Λάρισα, αφού προηγήθηκαν η Μυτιλήνη, η Πάτρα και το Ηράκλειο της Κρήτης με το ίδιο αντικείμενο, την αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας Πόλα Ρούπα και Νίκο Μαζιώτη.

Πριν απλωθεί και άλλο η αντίδραση αποφασίστηκε να συγκληθεί έκτακτα άτυπο πολιτικό συμβούλιο του κόμματος στην Αθήνα προκειμένου να αποφασιστεί ποια (κοινή) στάση θα κρατήσουν τις επόμενες ημέρες. Η συνεδρίαση τελικά αναβλήθηκε λόγω έκτακτων υποχρεώσεων του γραμματέα Παναγιώτη Ρήγα, με τους κομματικούς στη Λάρισα να εμμένουν στην αρχική τους γραμμή. Αφήστε τους, κάποτε θα βαρεθούν και θα φύγουν, άλλωστε γιορτές έρχονται πόσο θα μείνουν;

Και η Αστυνομία αναμένει στο ακουστικό της μήπως και κάτι αλλάξει στην αρχική απόφαση και χρειαστεί να επέμβει…

Δ.Κ.

 

Ο νέος πρόεδρος…

* ΣΩΤΗΡΗΣ Γιαννακόπουλος… Αυτός θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας. Ζήτημα ημερών, αν όχι ωρών η επικύρωση του ονόματός του. Κάτι λεπτομέρειες απέμειναν και την ερχόμενη εβδομάδα θα βγει «λευκός καπνός».

 Η πρώτη σύσκεψη της νεοεκλεγείσας διοίκησης για την εκλογή του προέδρου θα έχει τυπικό χαρακτήρα. Το ενδιαφέρον απλά θα εστιαστεί στην κατανομή των έξι λοιπών αξιωμάτων της διοικούσας επιτροπής. Τον β’ αντιπρόεδρο τον ξέρουμε ήδη, οπότε το «παιχνίδι» παίζεται για τη θέση του α’ αντιπροέδρου. Σήμερα - αύριο θα κλείσει και αυτή, οπότε πριν από τα Χριστούγεννα και μέσα στα χρονικά περιθώρια που ορίζει ο νόμος η εκπροσώπηση της επιχειρηματικής και παραγωγικής κοινότητας του νομού θα λάβει σάρκα και οστά…

Γ.Ν.

 

Ρόιδο

* «ΟΙ δρόμοι έγιναν στολίδι» τόνιζε χθες στην «Ε» αναγνώστης – κάτοικος των Αμπελοκήπων. Περιγράφοντας το πώς παραδόθηκαν δρόμοι στα Ταμπάκικα, μετά τα έργα της ΔΕΥΑΛ.

Είχαν και χρόνια να ασφαλτοστρωθούν, οπότε δικαιολογημένα οι κάτοικοι απολαμβάνουν το έργο. Αυτονόητο είναι οι δρόμοι να βρίσκονται σε καλή κατάσταση αλλά επειδή στη χώρα μας δεν συμβαίνουν τα αυτονόητα, οι Ταμπακιώτες το χάρηκαν.

Δεν πέρασαν λοιπόν 20 ημέρες που ασφαλτοστρώθηκαν οι δρόμοι και, χθες- προχθές, άρχισαν να σκάβουν ξανά για να κάνουν συνδέσεις φυσικού αερίου. Δεν πρόλαβαν να χαρούν το έργο οι κάτοικοι, άρχισαν τα χαλάσματα. Για παράδειγμα στην οδό Πλαταμώνος και Ρόδου, ο νέος δρόμος έγινε… ρόιδο. Παράλογα πράγματα…

Β.Κ.

 

Εισαγγελέας

* ΤΟ θέμα με τους δρόμους προβληματίζει και τη δημοτική αρχή με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη να τονίζει πως εξετάζουν το ενδεχόμενο της προσφυγής στη Δικαιοσύνη.

Δήμος και Εταιρία Φυσικού Αερίου είχαν συμφωνήσει πρώτα να γίνουν οι συνδέσεις και να ακολουθήσουν οι ασφαλτοστρώσεις, σε μια προσπάθεια να μην ανοίγονται τομές μετά τα έργα. Μάλιστα, σ’ αυτό το πλαίσιο, είχε ανακοινωθεί πως όσοι συνδέονταν θα τύγχαναν της προσφοράς για σύνδεση χωρίς τέλη και ο μετρητής θα τοποθετούνταν το 2018.

Αλλού τηρήθηκε η συμφωνία και αλλού όχι, με τους αρμόδιους να μετακυλίουν τις ευθύνες. Η σύμβαση ωστόσο του Υπουργείου με το Φυσικό Αέριο, δίνει τη δυνατότητα στην Εταιρία Διαχείρισης να σκάψει όπου θέλει και όποτε θέλει. Έτσι αν δεν αλλάξει το νομικό καθεστώς, τότε η κατάσταση θα διαιωνισθεί.

Δεν είναι δυνατό, δηλαδή, τη μια μέρα να ασφαλτοστρώνεται ένας δρόμος και λίγες ημέρες μετά να τον ξανασκάβουν. Να πει κάποιος ότι τον έσκαψαν ξανά μετά από ένα χρόνο, κάπως δικαιολογείται. Αλλά 10 - 20 ημέρες αφότου ασφαλτοστρώθηκε, δεν δικαιολογείται…

Β.Κ.

 

Και του βάθους

*ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΕΣ διαφορές στην κουβεντούλα της παρέας στη Λάρισα.

- Θα κατέβω λίγο να μιλήσουμε.

- Ε; Πού;

- Στο επίπεδό σου.

***

*- ΕΙΜΑΙ τόσο κοντή που δεν φτάνω τα υψηλά επίπεδα κάποιων. Συγγνώμη, καλέ…

***

*- Η φίλη μου στόλισε ένα δέντρο 2 μέτρα και έχει στολίδια από το 1.68 και κάτω.

***

*- ΕΠΕΙΔΗ δεν είναι το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας, γι’ αυτό το λένε Σμόλικα. Αλλιώς θα το έλεγαν Λάρτζικα, ε;

Ζ.

 

Δικαίωση…

* ΔΕΝ «ιδρώνει το αυτί» του Δημ. Παπαλέξη για τα όσα εντέχνως διαχέονται στο παρασκήνιο περί ανταρσίας και αποσκίρτησης από τις κομματικές γραμμές. «Οι προσπάθειες που γίνονται τις τελευταίες ημέρες για την πολιτικοποίηση των επιλογών μας, μας αφήνει «παγερά» αδιάφορους» διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση και το πιστεύει ακράδαντα.

Αισθάνεται δικαιωμένος άλλωστε. Νέος άνθρωπος με φρέσκες ιδέες, έπεισε πολλούς επαγγελματίες με τις προτάσεις του, τις θέσεις του και τώρα ετοιμάζεται για το επόμενο πιο αποφασιστικό βήμα. Είναι βέβαιο πως θα «εξαργυρώσει» τη δυναμική που απέκτησε… Βήμα - βήμα για ψηλότερα…

Γ.Ν.

 

Δάσωση

* ΔΥΟ χρόνια έχουν να πληρωθούν οι αγρότες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα δάσωσης γαιών.

Είναι υποχρεωτικό φέτος να προβούν σε επικαιροποίηση της εγγραφής τους στο Μητρώο Αγροτών στο ΚΕΠΥΕΛ.

Μήπως είναι μια λεπτομέρεια που ξέχασαν κάποιοι και θα βοηθήσει;

Λ.Κ.

 

Ελαφάκια

* ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ και με άδεια μεταφοράς ήρθαν στη Λάρισα τα ελαφάκια του «Πάρκου των Ευχών». Όσον αφορά στην έκθεσή τους σε κοινή θέα, από τον Δήμο Λαρισαίων εξηγούσαν ότι δεν συνέβη τίποτε περισσότερο απ’ ό,τι γινόταν και στον Δήμο Οιχαλίας, όπου φιλοξενούνταν προηγουμένως, με μαθητές σχολείων να επισκέπτονται τον χώρο για να τα δουν.

Είχε προηγηθεί καταγγελία του προέδρου του Συλλόγου Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος», Δημήτρη Τσιόναρου, γιατί «στο χριστουγεννιάτικο θεματικό «Πάρκο των Ευχών» χρησιμοποιούνται τα ελαφάκια προκειμένου να «διασκεδάσουν» οι επισκέπτες του.

Δεν θέλουμε να πιστεύουμε, «σημειώνεται στην καταγγελία», ότι οι ιθύνοντες του Δήμου δεν γνωρίζουν τις σχετικές διατάξεις σύμφωνα με τις οποίες «...απαγορεύεται η διατήρηση κάθε είδους ζώου σε επιδείξεις πανηγυριών, ή άλλων καλλιτεχνικών ή ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, εφόσον τα ζώα χρησιμοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε σκοπό στο πρόγραμμά τους» (άρθρο 12, παρ. 2 του νόμου 4039/2012)».

Ο πρόεδρος του Συλλόγου καλεί τον Δήμο να απομακρύνει τα ζώα από τον χώρο, προειδοποιώντας ότι αν δεν το πράξει «καλούμε την Εισαγγελία Λάρισας να επέμβει αυτεπαγγέλτως και να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου».

 

Μα, αρσενικό;

*ΣΥΝΕΒΗ όντως… Ο Λαρισαίος επαγγελματίας της εστίασης βρισκόταν στον λογιστή του, όπου περιμένοντας δέχτηκε τηλεφώνημα από το κατάστημα τροφοδοσίας. Έδωσε κάποια παραγγελία για τρόφιμα που χρειαζόταν εκείνη τη μέρα στο μαγαζί και «α, κοίτα, βάλε μου και λίγο αρσενικό». Εξεπλάγη η κοπέλα του γραφείου που άκουγε άθελά της, έμεινε με το στόμα ανοιχτό, συνέχισε να τον κοιτάει περίεργα έως φοβισμένα «μα, αρσενικό για το εστιατόριο;» σκεφτόταν, εκείνος κατάλαβε τι είχε συμβεί. Γέλασε και της εξήγησε ότι είχε παραγγείλει από το φημισμένο κεφαλοτύρι της Νάξου, το επονομαζόμενο Αρσενικό. Καθότι σκληρό, δυνατό τυρί…

Ζ.

 

Πρώτη

* ΟΜΟΦΩΝΑ, το ΔΣ της ΚΕΔΕ αποφάσισε χθες τη λήψη πρωτοβουλιών για τη στήριξη πολιτών που έρχονται αντιμέτωποι με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, εξαιτίας των οφειλών τους σε τράπεζες και Δημόσιο.

Την πρόταση κατέθεσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, αφού στην επικαιρότητα βρίσκεται το θέμα των πλειστηριασμών ακινήτων και δη της πρώτης κατοικίας. Όχι πως δεν είναι χρήσιμες αυτές οι πρωτοβουλίες αλλά ο κ. Πατούλης αναδεικνύει το θέμα, επειδή κάνει αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Με ΝΔ στην κυβέρνηση, για παράδειγμα, οι τράπεζες όχι μόνο δεν θα πιέζουν τους οφειλέτες αλλά θα τους χαρίζουν κιόλας τα χρέη.

Οι οφειλέτες και ειδικότερα όσοι φτώχυναν με τα μνημόνια, όσοι έμειναν άνεργοι, βρίσκονται σε απόγνωση καθώς κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους ή να δεσμευθούν τα σπίτια τους για οφειλές στην Εφορία.

Αυτό δεν εμποδίζει κυβέρνηση, αντιπολίτευση και όσους φαντάζονται πως αύριο θα γίνουν υπουργοί να παίζουν επικοινωνιακά με τον καημό των ανθρώπων.

Β.Κ.

 

Ελαττωματικό;

* ΑΜΑ αναβαθμίσουν τόσο πολύ τα ηλεκτρονικά συστήματα στο τέλος μπορεί και να εξαφανίσουν τις σήραγγες. Αντί να τις περνάμε θα διακτινιζόμαστε μέσα απ’ το βουνό… Ο Λαρισαίος κορόιδευε διαβάζοντας άλλη μια φορά ότι κλείνουν οι σήραγγες στα Τέμπη για εργασίες αναβάθμισης των ηλεκτρονικών τους συστημάτων, αυτό αναφέρει ως λόγο η εταιρία.

- Μα σε καινούργιο έργο; Παλιά συστήματα εγκατέστησαν; Τι πρόβλημα να έχουν εντοπίσει άραγε; Τόσο σύντομα και συνεχώς επισκευάζουν; Και δεν μιλάει και το υπουργείο που τις παρέλαβε...

Γ.Ν.

 

Στον έκτο όροφο

*ΤΟ διηγιόταν χθες ο Λαρισαίος Δ. Γ. Έλεγε για τη Νέα Υόρκη όπου άνοιξε ένα μαγαζί που διαθέτει άντρες και όπου πήγε μια γυναίκα να βρει σύζυγο.

Στην είσοδο του μαγαζιού υπάρχει μια επιγραφή με τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι πελάτες. Ο πρώτος κανόνας λέει ότι μπορείς να μπεις στο μαγαζί μόνο μια φορά. Υπάρχουν 6 όροφοι και σε κάθε όροφο μπορείς να επιλέξεις σύζυγο ή να ανέβεις στον επόμενο. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να κατέβεις όροφο παρά μόνο για να βγεις από το κτίριο.

Μπαίνει λοιπόν η κυρία και ανεβαίνει στον πρώτο όροφο. Η επιγραφή λέει: Άνδρες με δουλειά. Εκείνη συνεχίζει στον δεύτερο όροφο: άνδρες με δουλειά που αγαπάνε τα παιδιά. Στον τρίτο όροφο η πινακίδα γράφει: Άνδρες με λεφτά που αγαπάνε τα παιδιά και είναι όμορφοι.

***

*- ΚΑΛΟΙ σκέφτεται η κυρία αλλά ανεβαίνει στον τέταρτο όροφο: Άνδρες με λεφτά που αγαπάνε τα παιδιά είναι όμορφοι και βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού. Ας ανέβω έναν ακόμη όροφο σκέφτεται, περίεργη και ανικανοποίητη, οπότε στον πέμπτο διαβάζει: Άνδρες με λεφτά που αγαπάνε τα παιδιά είναι όμορφοι βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού και είναι πολύ ρομαντικοί.

***

*Η κυρία το έχει πάρει απόφαση θα πάρει άντρα από τον πέμπτο όροφο αλλά δεν αντέχει να μην ανέβει και στον έκτο για κάτι ακόμη καλύτερο. Εκεί η επιγραφή λέει: Περισσότερες από 100 εκατομμύρια επισκέπτριες έχουν ανέβει σε αυτόν τον όροφο. Δεν υπάρχουν άντρες εδώ. Ο όροφος αυτός δημιουργήθηκε μόνο ως απόδειξη ότι οι γυναίκες δεν είναι ευχαριστημένες με τίποτε.

Ζ.

 

Τρίπλες

* ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΟΙ μαθητές γυμνασίων και λυκείων της Λάρισας, αλλά και ομάδα 20 μαθητών από το Εναλλακτικό Σχολείο Ενηλίκων ΚΕΘΕΑ «Έξοδος», παρακολούθησαν την εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας παράσταση «Τρίπλες και Τριπλέτες», κι αυτό φυσικά οφείλεται στο ενδιαφέρον που έδειξαν οι εκπαιδευτικοί να τους μεταφέρουν μηνύματα μέσω της τέχνης.

Με χιούμορ αλλά και με διάθεση κριτική το «Τρίπλες και τριπλέτες» προβλημάτισε μικρούς και μεγάλους θεατές για θέματα όπως η εμπορευματοποίηση, τα στερεότυπα ομορφιάς, ο οπαδισμός, η διαφορετικότητα και η καθημερινότητα μέσα από το πρίσμα της τέχνης. Μια παράσταση που οι μαθητές ξέχασαν για λίγο τους νικητές και ηττημένους.

Ευχή όλων όσοι παρακίνησαν τη νέα γενιά να δει την παράσταση είναι να μην μιμηθεί παθογένειες της σημερινής κοινωνίας.

Λ.Κ.

 

Πεινώντας

*ΕΙΧΑΝ κέφια οι Λαρισαίοι φοιτητές. Πεινούσαν κιόλας.

- Την καλύτερη δουλειά την κάνουν οι αρκούδες, τον μισό χρόνο κοιμούνται και τον άλλο μισό τρώνε.

***

*-ΜΑ τι εμμονή και αυτή της μάνας μου να θέλει να με κάνει τραγουδιστή. Όταν έφτιαχνε φακές μου έλεγε θα τις φας και θα πεις και ένα τραγούδι.

***

*- ΒΗΧΕΙΣ παιδί μου, να σου φτιάξω κάτι;

- Ναι ρε μάνα, φτιάξε μου μια καρμπονάρα του βουνού.

Ζ.

 

Ενοχλητικό

*ΚΑΤΙ πρέπει να γίνει με την όχληση που δημιουργεί η διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων. Παρωχημένη τακτική προώθησης προϊόντων, φτηνή όμως αφού τα μεροκάματα των διανομέων έχουν φτάσει στο υπόγειο, βολεύονται ακόμα και μεγάλες εταιρίες. Που δεν υπολογίζουν αν ενοχλούν τον κόσμο στις οικοδομές, ούτε αν γεμίζει ο τόπος χαρτούρα, που εξελίσσεται σε σκουπιδομάνι. Ακόμα χειρότερα όταν η διανομή φυλλαδίων γίνεται στον δρόμο, τότε που οι περισσότεροι τα πετούν δυο βήματα παρακάτω. Ίσως θα έπρεπε να επιληφθεί και η δημοτική υπηρεσία, επιβάλλοντας κάποιο τέλος καθαριότητας στους διαφημιζόμενους.

Γ.Ν.

 

APAGOREYETAI CIU

* ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ… η διέλευση πεζών!

Γ.Ν.

 

KOYMOYNDOYROY CIU

* ΠΙΟ κολλητά –εκεί στην Κουμουνδούρου- δεν γίνεται. Ε, σωστά πρέπει να ανοίγει και η πόρτα του οδηγού…

 

LOBERDOS CIU

* ΔΕΝ κατάφερε να είναι στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ φίλων της «Ε» και της ομάδας της Βουλής. Ωστόσο ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, ήρθε στη Λάρισα και χθες βρέθηκε στα γραφεία της «Ελευθερίας» για να ευχηθεί. Μαζί με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλο Χρηστίδη, αλλά και τα άλλα μέλη της ομάδας της Βουλής, ανανέωσαν το ραντεβού για τον επαναληπτικό αγώνα, αυτή τη φορά στην Αθήνα.

Φυσικά πληροφορήθηκαν από «πρώτο χέρι» τα του επαρχιακού Τύπου, συγχαίροντας τον διευθύνοντα σύμβουλο της «Ε» Γιώργο Μιχαλόπουλο γιατί η «Ελευθερία» παραμένει μια ισχυρή και ανεξάρτητη φωνή στην ενημέρωση, αντιμετωπίζοντας με θαυμαστή επιτυχία την οικονομική κρίση.

 

ASTYNOMIKOI CIU

* ΣΤΟ πνεύμα των ημερών και η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας που, για ακόμα μια χρονιά, «έντυσε» στα γιορτινά την είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass