Τρυφερός χειμώνας

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2017 19:45
* ΤΗ θετική έκβαση, υπέρ των αστυνομικών, σημειώνει η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας μετά την παρέμβασή της για τη φύλαξη της αποθήκης, όπου κατασχέθηκαν λάδια. Είκοσι, ίσως και περισσότερες ημέρες, δέκα αστυνομικοί σε ημερήσια βάση, φυλάσσουν μια αποθήκη. Εξέλιξη που εκτιμήθηκε ότι δεν έχει νόημα μετά μάλιστα και την καταστροφή των νοθευμένων λαδιών.  Η πρωτοβουλία της ΕΑΛ, έτυχε σε ευήκοα ώτα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας αλλά και στις Εισαγγελικές Αρχές και έτσι θα αποδεσμευθούν οι αστυνομικοί από τη φύλαξη του χώρου. Για να επιστρέψουν δηλαδή στα πραγματικά τους καθήκοντα, της προστασίας του πολίτη…  Β.Κ. * ΤΗ θετική έκβαση, υπέρ των αστυνομικών, σημειώνει η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας μετά την παρέμβασή της για τη φύλαξη της αποθήκης, όπου κατασχέθηκαν λάδια. Είκοσι, ίσως και περισσότερες ημέρες, δέκα αστυνομικοί σε ημερήσια βάση, φυλάσσουν μια αποθήκη. Εξέλιξη που εκτιμήθηκε ότι δεν έχει νόημα μετά μάλιστα και την καταστροφή των νοθευμένων λαδιών. Η πρωτοβουλία της ΕΑΛ, έτυχε σε ευήκοα ώτα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας αλλά και στις Εισαγγελικές Αρχές και έτσι θα αποδεσμευθούν οι αστυνομικοί από τη φύλαξη του χώρου. Για να επιστρέψουν δηλαδή στα πραγματικά τους καθήκοντα, της προστασίας του πολίτη… Β.Κ.

*ΚΑΙ να που φαίνεται πως αποφάσισε να χειμωνιάσει. Μ’ έναν χειμώνα γλυκομίλητο, διόλου νευρικό.

Κι ο ήλιος με ούλα, όχι με δόντια. Να σφίγγει τρυφερά χωρίς να ματώνει το δέρμα των ανθρώπων. Όπως η γάτα όταν βουτάει απ’ το σβέρκο τα μικρά της για να τα μεταφέρει.

Ζ.

 

Μελωδικά

*ΟΜΟΡΦΗ η βραδιά χθες στο κέντρο της πόλης. Οι μουσικές στους πεζόδρομους έχουν κάνει τη διαφορά αφού σε βάζουν για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων. Οι περαστικοί μαζεύονται, κάνουν στάση από τα ψώνια τους και απολαμβάνουν.

Ν.Π.

 

Καθυστέρησε

*-ΕΧΩ να φτιάξω και τα μελομακάρονα…

Βιαζόταν η νεαρή Λαρισαία, είχε καθυστερήσει, δεν της έβγαιναν οι μέρες με τις εορταστικές υποχρεώσεις. Την περίλαβαν όμως οι άλλες, πού να της χαριστούν.

-Τώρα μελομακάρονα; Καλά, παλαιοημερολογίτισσα είναι;

Ζ.

 

Γαλάζιες

τρικυμίες

*- ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ο Αδάμ δεν ήθελε το χρίσμα της ΝΔ. Μετά τις εκλογές όμως πήγε κλαίγοντας στον ‘’μπιγκ μπράδερ’’ ζητώντας να κάνει ‘’ντα’’ τον Παπαλέξη. Δεν μπορεί να το χωνέψει.

Δεν ήθελε και πολύ για να φουντώσουν οι συζητήσεις στην Αγορά της Λάρισας.

-Γιατί δηλαδή η Φώφη μπορεί να συνεργαστεί άνετα με τον Κυριάκο και καθόλου δεν πειράζει, ίσα-ίσα επιβάλλεται, ενώ αν συνεργαστεί ο Παπαλέξης με τον Γιαννακόπουλο αποτελεί κομματικό έγκλημα;

***

*ΣΥΝΘΕΤΗ το δίχως άλλο η κατάσταση.

-Κι ο Αδάμ είχε συνεργαστεί με τον Γιαννακόπουλο στην περασμένη θητεία. Δεν θα έπρεπε να αντιδράσει και τότε η ΝΔ;

-Γιατί, ποιος είπε ότι αντιδρά τώρα; Ο Αδάμ είναι που πικραίνεται…

-Ας τα μετρούσε καλύτερα προεκλογικά.

-… ο Καπετάνος ζορίζεται, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής, που θέλει να βάλει τους δικούς του στην Αθήνα να κάνουν κάτι.

-Σαν τι δηλαδή; Τώρα που κοιτάνε να μαζέψουν κόσμο;

- Εν προκειμένω μάλλον ανασταίνεται η κόντρα του με το Παπαλεξέικο. Επανέρχεται η άγρια κόντρα, τότε που είχε κερδίσει τον άλλο αδελφό, τον Βαγγέλη, για την προεδρία της οργάνωσης στη Λάρισα.

-Θυμάσαι; Τότε ο Καπετάνος είχε κερδίσει για μία ψήφο. Τώρα ο Αδάμ έχασε για εικοσιμία.

***

*-ΑΓΚΑΛΙΑ πριν έξι χρόνια με Γιαννακόπουλο ο Αδάμ. Τον έκανε πρόεδρο για 2 χρόνια, ανέλαβε μετά εκείνος και τα δικά του 2 έγιναν 4 με τις καθυστερήσεις για τις αλλαγές στους νόμους. Τώρα πάλι η σειρά Γιαννακόπουλου, πού να είναι άραγε το πρόβλημα;

-Θέλει παρασκήνιο βρε συ το Επιμελητήριο. Εδώ έβγαλαν και τον Ζάρκο δεξιό. Που προεκλογικά ήταν υπεράνω μέχρις εναντίον των κομμάτων, τώρα ‘’δικός μας’’;

-Αφού χρειαζόταν… Το απλούστερο να έφτιαχναν αντιπροσωπευτικό προεδρείο όλοι τους, αν όχι οι 5 τουλάχιστον οι 4, αναλογικά τα αξιώματα σύμφωνα με τις εκλογικές επιδόσεις…

-Σωστά. Και μετά να κάθονταν να δουν τι έφταιξε και δεν πήγε ο κόσμος καν να ψηφίσει. Που η αγορά γύρισε την πλάτη...

Ζ.

 

Συγκρατημένα

*-ΩΡΑΙΟ το Πάρκο των Ευχών, μην τρελαθούμε όμως κιόλας…

Άρχισαν να προσγειώνονται οι κριτικές για την πρωτοβουλία του Δήμου.

- Θετικό σίγουρα, για τα παιδιά εννοείται. Είναι έξω όμως, στην ανοιχτωσιά του Αλκαζάρ, χειμώνας, βροχές, λασπωμένα μετά κάτω για καναδυό μέρες, κρύο τα βράδια…

- Σωστά, αλλιώς θα ήταν πολύ μεγάλη μπίζνα αυτό το λουναπάρκ που θα λειτουργεί εκεί έναν ολόκληρο μήνα, με φθηνότερο μάλιστα τίμημα απ’ ό,τι στην εβδομάδα του Παζαριού.

***

*- Ο δήμαρχος όμως το πήρε στα ζεστά, σχολίαζε ο Λαρισαίος την ευχετήρια κάρτα του Απ. Καλογιάννη που στάλθηκε ηλεκτρονικά.

- Όμορφο το γεφυράκι στη λιμνούλα να διαγράφεται με τα φωτάκια αλλά δεν είναι δα κι η Γέφυρα των Στεναγμών… Κομμάτι δύσκολο να γίνει το σύμβολο της Λάρισας.

-Κάνει προσπάθεια όμως ο δήμαρχος, όσο μπορεί να βοηθήσει.

-Τι εννοείς;

-Να, κλείνει τις ευχές του με τρία ολόκληρα θαυμαστικά. Τις ενισχύει, να πιάσουν;

Ζ.

 

Νέο σποτάκι

* ΤΟ νέο τηλεοπτικό σποτ για το Πάρκο των Ευχών παρουσίασε χθες ο Δήμος Λαρισαίων. Το παραμύθι πήρε ζωή, τα ξωτικά βρήκαν φίλους και ο Άγιος Βασίλης δεν σταματά να δέχεται τα γράμματα των παιδιών. Καλό ταξίδι…

Ζ.Π.

 

Με τρένο

*ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ παρότι Λαρισαίων Συνταξιούχων, ο Σύλλογος Σιδηροδρομικών ‘’Ο Άγιος Φίλιππος’’ από τους λίγους που επιμένουν να εύχονται με χάρτινη κάρτα, κανονική σε φάκελο. «Στέλνει την αγάπη και τις ευχές του φορτωμένες σ’ ένα τρένο...». Πώς αλλιώς. (Με την ελπίδα να μην έχει καθυστέρηση.)

Ζ.

 

Τέμπη

*ΠΟΛΛΟΙ εκδρομείς θα διασχίσουν τα Τέμπη αυτή την περίοδο. Για όσους ταξιδεύουν δίχως να βιάζονται αν επιλέξουν να πάνε από τον παλιό δρόμο και να διασχίσουν την κοιλάδα θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν και ένα αξιόλογο αρχαιολογικό χώρο στη θέση «Χάνι της Κοκκώνας» και να περιηγηθούν δωρεάν. Ο χώρος έχει άνετη πρόσβαση αφού βρίσκεται πάνω στον δρόμο και διαθέτει θέσεις στάθμευσης. Αξίζει.

Ν.Π.

 

 Ζευγάρια

*ΟΙ σχέσεις των ζευγαριών αντικείμενο συζήτησης στην παρέα των Λαρισαίων.

- Μπαμπά, εσύ στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις ό, τι σου αρέσει;

- Όχι βέβαια. Ό, τι μου πει το αφεντικό.

- Ααα... Είναι και η μαμά στη δουλειά σου;

***

*-ΤΡΑΠΕΖΑ εκεί;

- Ναι, πώς μπορώ να σας εξυπηρετήσω;

- Θέλω να μπλοκάρετε την κάρτα μου.

- Σας την κλέψανε κύριε;

- Όχι, την πήρε η γυναίκα μου να πάει για ψώνια.

***

*- ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ που λέτε στον καναπέ κι από το κινητό παίρνω τηλέφωνο στο σταθερό μας, τρέχει η δικιά μου να το σηκώσει και της λέω ‘’μιας που είσαι όρθια, δεν μου βάζεις ένα νερό;’’

Ζ.

 

3 εκ των 4

*ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ και περιγραφή της κατάστασης για τα έργα και τα νερά στη Θεσσαλία. Οι στάνταρ απόψεις στο κατά τα ειωθότα κοινό κείμενο των προέδρων τοπικών φορέων. Τρεις όμως υπογράφουν τούτη τη φορά: Γ. Κωτσός της ΠΕΔ, Κ. Καλόγηρος του ΓΕΩΤΕΕ και Ι. Καλλές της ΕΘΕΜ. Κι ο τέταρτος; Γιατί εκτός ο τέταρτος; Μόνοι τους οι τρεις σωματοφύλακες. Κι ο Ντ’ Αρτανιάν, ο Νίκος Παπαγεωργίου του ΤΕΕ, δεν τον βρήκαν να προσυπογράψει;

Ζ.

 

Μόνο εισπράττει

*ΤΟ χαράτσι για να μπει και να βγει κάποιος στον Πλαταμώνα είναι μόλις 60 λεπτά. Επιπλέον διόδια, ασχέτως εκείνων που πληρώνει κάποιος στην εθνική οδό. Η διαμαρτυρία ακούστηκε, γράφτηκε, ουδείς κυματισμός στην ‘’Αιγαίο’’, ούτε οι τοπικοί άρχοντες δείχνουν ενοχλημένοι.

***

*ΙΣΩΣ επειδή υπάρχουν και χειρότερα. Ταξιδεύει κάποιος από Αθήνα, έχει πληρώσει κανονικά 3.10 στα διόδια της Πελασγίας. Βλέπει την πινακίδα εξόδου προς Γλύφα, αν κάνει το λάθος και στρίψει, επειδή είναι χαλαρός, ίσως θέλει να δει τη θάλασσα, όπως και αν έχει, όταν επιστρέψει ξανά στην εθνική οδό προς Λάρισα, θα πληρώσει ξανά διόδια άλλα 2.50 ευρώ. Κοστίζει να δεις τη Γλύφα, αλμυρή η θέα της.

***

*ΧΘΕΣ πάλι στο θεαματικό τροχαίο με τα εσπεριδοειδή επί της ΠΑΘΕ, ξινά βγήκαν τα πορτοκάλια σε πολλούς. Η Τροχαία εξέτρεψε την κυκλοφορία, έκαναν οι οδηγοί ολόκληρο κύκλο μέσω της παλιάς οδού Λάρισας–Βόλου, περίμεναν και κάνα πεντάλεπτο στο φανάρι του Αχιλλείου, όπου δεν ελήφθη μέριμνα για τροχονόμο και προέκυψε μέγα μποτιλιάρισμα, εν τέλει έμπαιναν ξανά στον αυτοκινητόδρομο. Εγκαίρως, πριν τα διόδια Μοσχοχωρίου, όπου ντάγκα–ντάγκα πληρωμή. Βλέφαρο δεν κούνησε η εκμεταλλεύτρια εταιρία. Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες, «γιατί πληρώνουμε διόδια, για την ταλαιπωρία;»

Ζ.

 

Φοιτητοκουβέντες

*ΑΡΧΙΣΑΝ να καταφτάνουν για τις Γιορτές οι Λαρισαίοι φοιτητές, άνοιξε η κουβέντα.

- Μου είπε ο άλλος ρε συ ότι θα μου κόψει την καλημέρα.

- Σοβαρά;

- Ναι, αλλά καθόλου δεν με νοιάζει.

- Ε πώς…

- Μα μεσημέρι ξυπνάω έτσι κι αλλιώς.

***

*- ΤΟ πρωί έχυσα τον καφέ πάνω στο λάπτοπ…

-Λεφτά θα δώσεις.

***

*- ΟΧΙ ότι η μάνα μου πειράζει τα πράγματά μου αλλά είχε έρθει επίσκεψη ρε παιδιά και μόνο την οδό δεν άλλαξε στο σπίτι.

Ζ.

 

Παράταση

Για άλλους δώδεκα μήνες πήρε παράταση το ειδικό πρόγραμμα των 4.000 εργαζομένων που απασχολούνται στα νοσοκομεία, καθώς πέρασε χθες το απόγευμα από το ΔΣ του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί και η Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Ζ.Π.

Απουσίασε;

*ΔΕΝ έδωσε στίγμα στο συνέδριο της ΝΔ η Λένα Αξιόγλου, πρώτη ιεραρχικά εκ των Λαρισαίων στην κομματική πυραμίδα, εκλεγμένη στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος. Μια μικρή έρευνα δεν την εντόπισε, ενώ ορισμένοι ανησύχησαν κιόλας που δεν την είδαν. Κομματική εμπλοκή, διαφωνία ή ενόχληση δεν φαίνεται πάντως να υπάρχει. Μπορεί να προτίμησε να μείνει στις εφεδρείες, πίσω από τις πρώτες γραμμές, μπορεί να της είχε αναθέσει ο Κυρ. Μητσοτάκης κάποια μυστική αποστολή.

Ζ.

 

Επί προσωπικού

* «Παρεμβάσεις, επί προσωπικού», ζήτησαν στη συνέλευση της ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας, χθες δύο μέλη της, αλλά βρήκαν …τοίχο!

Διότι κάποιοι αντέδρασαν και αρνήθηκαν να τους ακούσουν, λέγοντας πως αν ήθελαν να μιλήσουν, έπρεπε να το δηλώσουν πριν την έναρξη της συνέλευσης, όπως έκαναν όλοι όσοι πήραν τον λόγο στο βήμα.

«Και τους μαθητές όταν αργούν στην τάξη, δεν τους βάζουμε μέσα…» φώναξε ένας καθηγητής, ενώ ψιθύρισε ένας άλλος: «Εγώ τους αφήνω και δεν τους βάζω απουσία».

Διαφορετικές γνώμες, αλλά υπερίσχυσε ο κανόνας!

Λ.Κ.

 

 Ενιαίο

* ΜΕ ενιαίο ψηφοδέλτιο, «κατέβηκαν» χθες, οι υποψήφιοι για το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΛΤΕΕ) Ν. Λάρισας, με σύμπνοια και ενότητα.

Σε αντίθεση με τις εκλογές της ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας, όπου συμμετείχαν πέντε συνδυασμοί, οι οποίοι και κονταροχτυπήθηκαν στη συνέλευση που προηγήθηκε. Φυσικά άλλη δύναμη η ΕΛΜΕ, άλλη η ΕΛΤΕΕ, σε αριθμό μελών.

Λ.Κ.

Βόλτα

* ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ τους καθηγητές, που οργανώνουν τις εκλογές του συνδικαλιστικού τους οργάνου, καθημερινή και όχι Σαββατοκύριακο, όπως και χθες.

«Γιατί να χάνουν μάθημα τα παιδιά μας, για τις εκλογές τους;», λέει γονιός, αλλά σίγουρα το παιδί του έχει άλλη άποψη.

Χθες το πρωί, γέμισε η εμπορική αγορά από γυμνασιόπαιδα, που βρήκαν ευκαιρία να κάνουν βόλτα στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρά της, χάρη στις εκλογές των καθηγητών τους.

Λ.Κ.

 

E-φτασεεέ...…

*ΠΡΩΤΗ φορά έπιασε καφετζή η Ασφάλεια στη Λάρισα. Όχι υπό την έννοια του ιδιοκτήτη καφενείου, αυτό ήταν σύνηθες. Και καφετζούδες έπιαναν κατά καιρούς ένα σωρό, όχι πάντως άντρα να λέει τον καφέ, συλλήψεις τα παλιά τα χρόνια όμως, κάποια στιγμή μετά το άθλημα θα πρέπει να νομιμοποιήθηκε. Μέχρι και επιχειρήσεις λειτουργούν στα φόρα, με διαφημίσεις κιόλας και με μαντείες ποικιλόμορφες. Μάλλον ο συλληφθείς δεν θα έκοβε αποδείξεις, γι’ αυτό. (Το να παραπλανεί κάποιος ενήλικα θύματα ώστε να τσοντάρουν οικειοθελώς είναι το στάνταρ τη σήμερον ημέρα.)

Ζ.

 

Η εκλογή…

* Με μυστική ψηφοφορία θα εκλεγεί ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας σήμερα. Το ενδιαφέρον της όλης διαδικασίας βέβαια δεν είναι αν θα εκλεγεί ο Σωτ. Γιαννακόπουλος, αυτό είναι προαποφασισμένο, αλλά αν κάποιος… εκτεθεί, υποβάλλοντας υποψηφιότητα.

Τα κουκιά είναι πλέον "μετρημένα", υπολογισμένα… Οπότε θα έχουμε έναν πρόεδρο κοινής αποδοχής ή κατά πλειοψηφία; Λεπτομέρεια μεν, αλλά έχει τη σημασία της…

 Γ.Ν.

 

MERISTOYDHS CIU

* ΦΙΛΟΙ χρόνια, ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, με τον επί δύο θητείες πρώην δήμαρχο Αρμενίου, Γιώργο Μεριστούδη, επισκέφθηκαν μαζί το οινοποιείο του Γιώργου Καλτσουνά, συνταξιούχου δημοτικού υπαλλήλου.

Εδώ και καιρό ακούγονται πολιτικοί ψίθυροι, ότι κάτι ετοιμάζουν…

Πιο έντονοι έγιναν την περασμένη Κυριακή, στο μνημόσυνο για τους εκτελεσθέντες από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στο Μεγάλο Μοναστήρι, όπου βρέθηκαν οι δύο άνδρες. Ιδωμεν!

Λ.Κ.

 

KELLAS CIU67

*ΜΕ την “Ε” ανά χείρας ο Χρήστος Κέλλας, στην ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό. Αξιοποίησε το πρωτοσέλιδο για τις ακυρώσεις χειρουργείων στο Πανεπιστημιακό και μαζί με τη σχετική του ερώτηση, κατέθεσε το φύλλο στα πρακτικά. Ξέρει ο βουλευτής ότι η εφημερίδα της Λάρισας χαίρει πανελλήνιας εκτίμησης κι ότι θεωρείται απολύτως αξιόπιστη. (Στην επιχειρηματολογία του πάντως μίλησε και για τον φόρο στο κρασί, το μπλοκαρισμένο πρόγραμμα για τις ακακίες, τη φορολόγηση των πολυτέκνων αλλά και για θέματα Παιδείας.)

Ζ.

 

JENVNAS CIU

* ΤΑ παιδιά του Ξενώνα Αυτιστικών «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» συνοδευόμενα από τη συντονίστρια κ. Θώμη Σούλτη και τον κοινωνικό λειτουργό κ. Αποστόλη Καρτσαφλέκη, επισκέφτηκαν τα γραφεία της «Ε» και πρόσφεραν τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχές για τις γιορτές.

 

AEL CIU

*ΣΤΟ Κλειστό Αγ. Θωμά, στον αγώνα μπάσκετ της ‘’Ε’’ κι οι της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ με τον πρόεδρο Γ. Νάκα. Από τις εκφράσεις τους διαφαίνεται ότι μάλλον δεν εντόπισαν ταλέντα μεταξύ των αγωνισθέντων, ίσως βέβαια να τους περιμένουν να ωριμάσουν.

Ζ.

 

PODHLATOSTATES CIU2

PODHLATOSTATES CIU1

* ΕΝΤΑΞΕΙ να μην γράφουμε μόνο τα κακώς κείμενα της Λάρισας. Αξίζει να γράφουμε και τα καλώς… Να λοιπόν που ο Δήμος Λάρισας άλλαξε τους παλιούς και χαλασμένους ποδηλατοστάτες στην Κεντρική πλατεία απέναντι ακριβώς από το Δικαστικό Μέγαρο. Τοποθετήθηκαν καινούριοι και μάλιστα πολύ όμορφοι με ειδική σήμανση. Μπράβο! 36 τουλάχιστον ποδήλατα βρήκανε πάρκινγκ.

Ααα… Λεπτομέρεια. Ας μαζέψει κάποιος και το κομμάτι από το παλιό που είναι πεταμένο μέσα στο παρτέρι. Έτσι για να ολοκληρωθεί η παρέμβαση.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass