Δίκαιο

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2018 19:45
*ΣΤΗΝ «ιδιαίτερη» σχέση της πολιτικής με τα μαθηματικά και τους αριθμούς από την εποχή του Γερο-Παπανδρέου και τη γνωστή του ρήση «οι αριθμοί ευημερούν και ο λαός υποφέρει», αναφέρθηκε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος στην εκδήλωση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Όπως είπε «Πολλές φορές διαβάζουμε τις στατιστικές και τα νούμερα από την οπτική που εξυπηρετούν τις απόψεις μας. Κι αν οι αριθμοί δεν συμφωνούν μαζί μας, τόσο χειρότερα για τους αριθμούς! Κάπως έτσι φτάσαμε στην κρίση και τα μνημόνια. Τώρα, λοιπόν, επανακαθορίζεται η σχέση μας με τα μαθηματικά και τους αριθμούς. Κάθε δράση, κάθε μέτρο πρέπει να έχει μετρήσιμα αποτελέσματα». Ο γαλάζιος σκιώδης υπουργός, καθώς το παράρτημα Λάρισας της Μαθηματικής Εταιρείας τίμησε τους διατελέσαντες προέδρους του, κλήθηκε να επιδώσει τιμητική πλακέτα στον πρώην πρόεδρο του Παραρτήματος και ιδρυτή των ομώνυμων εκπαιδευτηρίων Παναγιώτη Καραβάνα, τον οποίο και συνεχάρην για την πολυσχιδή του δράση. *ΣΤΗΝ «ιδιαίτερη» σχέση της πολιτικής με τα μαθηματικά και τους αριθμούς από την εποχή του Γερο-Παπανδρέου και τη γνωστή του ρήση «οι αριθμοί ευημερούν και ο λαός υποφέρει», αναφέρθηκε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος στην εκδήλωση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Όπως είπε «Πολλές φορές διαβάζουμε τις στατιστικές και τα νούμερα από την οπτική που εξυπηρετούν τις απόψεις μας. Κι αν οι αριθμοί δεν συμφωνούν μαζί μας, τόσο χειρότερα για τους αριθμούς! Κάπως έτσι φτάσαμε στην κρίση και τα μνημόνια. Τώρα, λοιπόν, επανακαθορίζεται η σχέση μας με τα μαθηματικά και τους αριθμούς. Κάθε δράση, κάθε μέτρο πρέπει να έχει μετρήσιμα αποτελέσματα». Ο γαλάζιος σκιώδης υπουργός, καθώς το παράρτημα Λάρισας της Μαθηματικής Εταιρείας τίμησε τους διατελέσαντες προέδρους του, κλήθηκε να επιδώσει τιμητική πλακέτα στον πρώην πρόεδρο του Παραρτήματος και ιδρυτή των ομώνυμων εκπαιδευτηρίων Παναγιώτη Καραβάνα, τον οποίο και συνεχάρην για την πολυσχιδή του δράση.

*Η δυναμική της εικόνας ουδέποτε αμφισβητήθηκε, για αυτό και οι επικοινωνιολόγοι αξιοποιούν στο έπακρο – μεταξύ άλλων – και την τηλεόραση.

Κάθε άλλο παρά τυχαία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε προχθές να συναντηθεί στα μουγκά με τον πρωθυπουργό και, καθόλου τυχαία επίσης, η κυβέρνηση έσπευσε να ξεμπροστιάσει τον αρχηγό της ΝΔ.

Η οποία ΝΔ είναι κάνα δυό μέρες τώρα που, ταλαιπωρείται από το διαφημιστικό μήνυμα του πρώην αιρετού που βρήκε καιρό ο σκανταλιάρης, να παραφράσει τον ύμνο της παράταξης.

Τον ήρωα των φτωχών και των αδυνάμων παρέστησε ο πρώην αιρετός, έτσι δικαιολογήθηκε τουλάχιστον, μόνο που το πρώην κόμμα του, ιδεολογικά δεν ταιριάζει και τόσο με τους φτωχούς, το πόπολο.

Στους μεροκαματιάρηδες βασίσθηκε και το νέο τηλεοπτικό μήνυμα της κυβέρνησης για να ανακοινώσει τη μείωση της τιμής του ρεύματος στη Δυτική Μακεδονία. Εμ ακριβαίνει το βιοτικό επίπεδο, εμ μειώνει την τιμή του ρεύματος. Αντίφαση, δεν βγαίνει νόημα.

Αλλά έτσι ορμήνεψαν οι επικοινωνιολόγοι, έτσι έγινε. Τι να έδειχναν; Τον πρωθυπουργό να κάνει οικονομία στον προϋπολογισμό της χώρας, σβήνοντας το πορτατίφ στο γραφείο του; Και ο Ζορό, αποκαθιστώντας την τάξη ουσιαστικά το ίδιο έλεγε, παρότι λιγομίλητος: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη». Γενικά, προοδεύει η κοινωνία μας...

Β.Κ.

 

Μεταγραφή

*ΠΟΙΟΣ θα είχε αντίρρηση να κατέλθει στις εκλογές, ως υποψήφιος βουλευτής, ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Πάνος Σόμπολος; Ουδείς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News» εξετάζεται η συμμετοχή του Παν. Σόμπολου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στο Μεσολόγγι λένε.

Αλλά τι δουλειά έχουν οι δημοσιογράφοι, με τα ψηφοδέλτια των κομμάτων; Τα κόμματα, τα όποια κόμματα, ψάχνουν για τις λεγόμενες «μεταγραφές», αναζητούν ηχηρά ονόματα. Τραγουδιστές, ηθοποιούς, συνδικαλιστές, δημοσιογράφους, ποδοσφαιριστές… «παιχνίδι» να γίνεται, ντόρος.

Το θέμα είναι πως και οι δημοσιογράφοι δεν έχουν αντίρρηση να μπούνε κάτω από την ομπρέλα κομμάτων. Όταν η συζήτηση θα έπρεπε να αφορά στις πολιτικές, τα κόμματα τεχνηέντως μεταφέρουν τη συζήτηση σε επίπεδο προσώπων. Με την ευκαιρία ο κ. Σόμπολος συγκεκριμένα, ίσως και να δικαιούται να εμπλακεί, με δεδομένο ότι πλέον είναι συνταξιούχος.

Β.Κ.

 

Εκσυγχρονισμός

*ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, καιρός ήταν. Εμφανής η ανακούφιση μεταξύ των αναγνωστών αλλά και στα social media μετά την ανακοίνωση μέσω της «Ε» της απόφασης του ΚΤΕΛ Λάρισας να εγκαταστήσει για τις συναλλαγές του με το επιβατικό κοινό POS αλλά και να προχωρήσει εντός του χρόνου και στην έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων.

Ειδικά για τα e-tickets φαίνεται ότι θα εφαρμοστούν σε πρώτη φάση για τα δρομολόγια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και σε επόμενη φάση εάν παρουσιαστεί ζήτηση από το επιβατικό κοινό θα επεκταθεί και σε άλλες γραμμές εκτός νομού.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ ήταν και τα σχόλια στο εσωτερικό του ΚΤΕΛ από ιδιοκτήτες και οδηγούς που δέχονταν και αυτοί από το κοινό πιέσεις, τις οποίες μετέφεραν στη διοίκηση εισηγούμενοι την άμεση εφαρμογή των δύο μέτρων με το επιχείρημα να μην υπάρχει ούτε ένας παραπονούμενος επιβάτης. Άλλωστε οι συγκεκριμένοι τρόποι συναλλαγών σε λίγα χρόνια θα αποτελούν την καθημερινότητα στις συναλλαγές μεταξύ ΚΤΕΛ και επιβατών.

Δ.Κ.

 

Συνεργασία

*ΕΜΦΑΝΩΣ ικανοποιημένοι εμφανίζονται στο Κίνημα Αλλαγής από την πρώτη κοινή εμφάνιση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού στη Βουλή με την κατάθεση και συζήτηση την προηγούμενη Παρασκευή της επίκαιρης ερώτησης για τα αγροτικά.

Η ομολογουμένως άριστη προετοιμασία και καλή κατανομή των ρόλων στην ανάπτυξη της ερώτησης αποτελεί αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο γνώριμων από τα παλιά πολιτικών στελεχών. Του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Έξαρχου και του ομολόγου του, διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Νίκου Μηλαπίδη, που χρημάτισε στο παρελθόν διευθυντής του γραφείου του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Θανάση Τσαυτάρη, την εποχή που ο Λαρισαίος προήδρευε του ΕΛΓΑ.

Με τους δύο να έχουν από την εποχή εκείνη καλή χημεία και με αποδεδειγμένη τη γνώση τους για τα αγροτικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν και ιδιαίτερα δύσκολο να χειριστούν και να διεκπεραιώσουν επιτυχώς μια κοινοβουλευτική συζήτηση, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για ανάλογες κινήσεις στο μέλλον.

Δ.Κ.

 

ΟΚΑΝΑ

*ΝΕΟ τμήμα που θα ασχοληθεί με το διαδίκτυο, προτίθεται να δημιουργήσει το Κέντρο Πρόληψης ΟΚΑΝΑ Λάρισας, στο «Εργαστήρι Ζωής», υποστήριξε η πρόεδρός του κ. Λίτσα Λιακούλη.

Καλό θα ήταν να κάνουν και μαθήματα στους γονείς και μάλιστα ταχύρρυθμα και τύπου ιδιαίτερα, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν έστω και λίγο στο επίπεδο των παιδιών τους.

Λ.Κ.

 

Οξύμωρο

*ΤΗΝ απόφασή του ότι οι ΑΝΕΛ, θα τιμήσουν την έντιμη συμφωνία τους με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα ως το τέλος, μέχρι το πέρας της λαϊκής εντολής στο τέλος της τετραετίας, επανέλαβε χθες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ΥΕΘΑ, Παν. Καμμένος.

Διευκρίνιση απαραίτητη μετά το χθεσινό σούσουρο, ότι οι ΑΝΕΛ θα εγκαταλείψουν την κυβέρνηση, αν στη νέα ονομασία περιλαμβάνεται και ο όρος Μακεδονία. Θέση που επανέλαβε και χθες ο κ. Καμμένος μετά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας, του κόμματος.

Είναι μπεσαλής ο κ. Καμμένος, το ξέρουν στην κυβέρνηση. Όπως και ο κ. Καμμένος ξέρει ότι αυτές οι κυβερνήσεις, αύριο – μεθαύριο μπορούν κάλλιστα να έχουν και άλλους εταίρους. Δεν επηρεάζεται από αυτά, έχει πλήρη επίγνωση και θα τηρήσει τα προβλεπόμενα ο Καμμένος. Ο κ. Πάνος Καμμένος λέμε…

Β.Κ.

 

Έντρομοι

*ΤΡΟΜΑΞΑΝ κυριολεκτικά χθες οι κάτοικοι του Τυρνάβου όταν στις 12 περίπου το μεσημέρι εμφανίστηκε πάνω από την πόλη και κυρίως στο κέντρο ένα πολεμικό ελικόπτερο Σινούκ το οποίο πετούσε πάρα πολύ χαμηλά, λίγο πάνω από το ύψος των πολυκατοικιών. Μάλιστα στη δεύτερη στροφή του κατευθύνθηκε από ανατολικά προς την Κεντρική πλατεία με καθοδική πορεία τρομάζοντας τους πάντες, για να σηκωθεί λίγο πάνω από τις πολυκατοικίες κάνοντας τρίτη πορεία προς βόρεια για να εξαφανιστεί στη συνέχεια.

Οι πολίτες ρωτούν για ποιον λόγο το τεράστιο πολεμικό ελικόπτερο έκανε τόσο χαμηλή πτήση πάνω από τον Τύρναβο και πόσο ακίνδυνη ή επικίνδυνη ήταν αυτή η ενέργεια;

Κ.Τσ.

 

Μπαρτζώκης

*ΜΕΓΑΛΟ το ενδιαφέρον των Λαρισαίων για τη δίκη που ξεκίνησε χθες και αφορά σε δικηγόρο που ασχολείται έντονα με τους δανειολήπτες. Έγραφε αναλυτικά η «Ελευθερία της Κυριακής» για όσα κατηγορείται και ρωτούσε ο κόσμος ποιος είναι ο κατηγορούμενος. Απάντηση στο ερώτημα έδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκης που με ανάρτησή του (πού αλλού;) στο Facebook ξεκαθάριζε μεταξύ άλλων πως «Είναι η πρώτη φορά που θα δικαστεί ένας λειτουργός της δικαιοσύνης για τη σωστή ή την ερμηνευτική άποψη του περιβόητου νόμου. Και αυτός είμαι εγώ».

***

*ΞΕΚΙΝΗΣΕ λοιπόν χθες η δίκη στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων. Ο Μπαρτζώκης κατηγορείται για απάτη, απιστία δικηγόρου, υπεξαίρεση και υπεξαγωγή εγγράφων μεταξύ άλλων.

Άρχισαν να καταθέτουν οι μάρτυρες και μεταξύ αυτών ήταν και ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, Δημήτρης Κατσαρός. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, τόνισε μεταξύ άλλων πως όσο διήρκησε η θητεία του «ως ΔΣ ασχοληθήκαμε παρά πολύ με την αντιμετώπιση του φαινομένου που εκπροσωπούσε ο κατηγορούμενος» λέγοντας πως «ανέπτυξε μια έντονη δράση στον χώρο των δανειοληπτών που έλαβαν δάνεια πριν τα μνημόνια και εν συνεχεία κλήθηκαν να πληρώσουν μετά την είσοδο της χώρας στα μνημόνια».

***

*ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ είπε πως «Διαφημιζόταν και σε άλλες πόλεις όχι μόνο στη Λάρισα, λέγοντας πως αναλαμβάνει τέτοιες υποθέσεις. Το γραφείο για την Κίνηση Δανειοληπτών ήταν ένας χώρος που τυπικά πήγαιναν εκεί για να ενημερωθούν οι πολίτες σχετικά, όμως ουσιαστικά τροφοδοτούσε το δικηγορικό του γραφείου με πελατεία».

Μάλιστα διευκρίνισε πως «κάναμε αίτηση για σφράγισμα του γραφείου των δανειοληπτών που έγινε δεκτή, κάναμε τακτική αγωγή που επίσης έγινε δεκτή. Εν συνεχεία ο συνάδελφος άσκησε έφεση η οποία απερρίφθη και τώρα αναμένεται η εκτέλεση της απόφασης, δηλαδή της σφράγισης του γραφείου της Κίνησης Δανειοληπτών».

Η δίκη που είχε αρκετή ένταση, θα συνεχιστεί στις αρχές του Φλεβάρη.

Κ.Γ.

 

Διήμερες

και δίωρες

*ΝΕΟ «εκπαιδευτικό» μοντέλο και στις γιορτές έφερε η κυβέρνηση στα σχολεία.

Διήμερες είναι οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών!

Χθες Δευτέρα, πραγματοποίησαν ένα δίωρο εκδηλώσεων, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί των Γυμνασίων και των Λυκείων της χώρας, γιατί η Τρίτη 30 Ιανουαρίου-εορτή των Τριών Ιεραρχών- είναι αργία για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Σήμερα Τρίτη, ημέρα της γιορτής, θα εκκλησιαστούν ή θα πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις οι μαθητές των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων, γιατί δεν είναι αργία για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αλλού γιορτάζουν παραμονή και αλλού ανήμερα. Και ο εκκλησιασμός; Προαιρετικός.

Λ.Κ.

 

ΔΑΚΕ

*ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ Πρωτοβάθμιας της ΔΑΚΕ στη Λάρισα είναι πυρ και μανία με το τμήμα Παιδείας της Ν.Δ., γιατί λένε, «δεν τους υπολογίζει ούτε τους ακούει».

Εκθειάζουν μεν τους βουλευτές Μάξιμο Χαρακόπουλο και Χρήστο Κέλλα, υποστηρίζοντας ότι η συνεργασία μαζί τους είναι άριστη, αλλά  την τομεάρχη Παιδείας της Ν.Δ. Νίκη Κεραμέως, ούτε να την ακούσουν! Απ’ την άλλη, ταραγμένες είναι και οι σχέσεις της ΔΑΚΕ καθηγητών Λάρισας, με τον πολιτικό φορέα, εξαιτίας του ότι ψηφίστηκε το 30ωρο υποχρεωτικής παραμονής των εκπαιδευτικών (την εβδομάδα) στα σχολεία, καθώς και οι συγχωνεύσεις.

Λ.Κ.

 

Οι τυχεροί…

*Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Κάτι ώρες έμειναν… Μπροστά από τους υπολογιστές όλοι, για τη νέα περιβόητη φορο-λοταρία, την πρώτη της νέας χρονιάς.

Σήμερα το απόγευμα κληρώνει από 1.000 ευρώ σε 1.000 άτομα, αυστηρά για… τους συνεπείς πολίτες, που πλήρωσαν με την πιστωτική τους κάρτα. "Καθαρό" χρήμα, ακατάσχετο και αφορολόγητο, που δεν συνιστά εισόδημα. Έδωσες το καλό παράδειγμα τον Δεκέμβριο και απέφυγες τα μετρητά; Έκανες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές σου; Ήρθε η ώρα, αν είσαι και… πάρα, μα παρά πολύ, τυχερός, να ανταμειφθείς.

Η πεμπτουσία της αντίληψης «δούναι και λαβείν» δηλαδή…

Γ.Ν.

 

Διπλές χαρές…

*ΕΥΟΙΩΝΑ ξεκίνησε η χρονιά για τον Γιώργο Μαργαρίτη. Με καινούργιο κινητό έκανε… εμφάνιση στην εκδήλωση της κοπής πίτας των εμπόρων. Τιμώμενο πρόσωπο γαρ, μαζί με τον Κώστα Βαλιώτη. Χρόνια συνδικαλιστές οι δύο τους στον εμπορικό σύλλογο, σπουδαίοι επιχειρηματίες, τεράστια η συνεισφορά τους. Συνταξιούχοι πλέον, έχουν αποτραβηχτεί από τα κοινά, αφήνοντας στους νεότερους το "κουπί". Η παρουσία τους ωστόσο πολύπλευρη, πολυσχιδής, αναβάθμισαν τον ρόλο του συλλόγου, από όπου και αν εκλήθησαν να βοηθήσουν. Και οι συνάδελφοί τους, το αναγνωρίζουν. Η εκτίμηση προς τα πρόσωπά τους μεγάλη και την αξίζουν…

Το κινητό όμως, δεν το αγόρασε… Το κέρδισε, στην κοπή πίτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών, την προηγούμενη μέρα. Είχε βρει το "φλουρί", ήταν ο τυχερός της βραδιάς. Διπλή τύχη, διπλή χαρά…

Γ.Ν.

 

Επίσημη

*Ε, δεν μπορεί να μην την κάνει τη σύγκριση ο Λαρισαίος. Ταπεινή, λιτή, χαλαρή η εκδήλωση για την κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας. Ενώ από την άλλη, στη ΝΟΔΕ ΝΔ χλιδές και λούσα. Και να τα χρυσαφικά, να οι καλοχτενισμένες κουπ, να τα καλά κοστούμια. Είναι που είχαν επίσημη καλεσμένη, σχολιάζει ο έτερος της παρέας. Έβαλαν τα καλά τους για να την τιμήσουν.

Π.Φ.

 

Έχεις;

*ΣΥΧΝΑ πυκνά ανακοινώνονται αλλαγές στα capital controls. Επέρχεται σταδιακή χαλάρωση, κυρίως σε ό,τι αφορά στα όρια αποστολής εμβασμάτων στο εξωτερικό, γεγονός που βοηθά τις επιχειρήσεις. Με εμάς τι θα γίνει, αναρωτιόταν ο Λαρισαίος, πότε θα αρθεί το όριο ανάληψης. Και να αρθεί βρε αδελφέ, τον ρωτούσε ο άλλος, έχεις εσύ 1.800 ευρώ τον μήνα να σηκώσεις από την τράπεζα, με 600 ευρώ σύνταξη;

Π.Φ.

 

Σκοτάδια

*ΑΚΟΜΑ ένα απόγευμα που δεν άναψε ο δημοτικός φωτισμός στις βοριοανατολικές περιοχές της Λάρισας. Στα σκοτάδια έμειναν δρόμοι των Αγίων Σαράντα και του ΑΤΑ. Με τον φακό των κινητών τηλεφώνων οι πολίτες κινούνταν στους δρόμους.

Ζ.Π.

 

Εκδρομές

*ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ για πολλούς Λαρισαίους αποτελούν τα χιονοδρομικά κέντρα της Θεσσαλίας τα Σαββατοκύριακα. Περτούλι και Χάνια είχαν την τιμητική τους από μικρούς και μεγάλους που θέλησαν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε σκι και σνόουμπορντ.

Η καλοκαιρία ήταν σύμμαχος και όσων άφησαν στην άκρη τα μπατόν και τα πέδιλα του σκι προτιμώντας τα ζεστά ροφήματα στον ήλιο.

Ζ.Π.

 

APO TO BOLO AUHNAGORAS

*ΑΠΟ τον Βόλο στη Λάρισα το χθεσινό δρομολόγιο του μητροπολίτη Ιλίου Αθηνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρα. Ο στενός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου βρέθηκε χθες το πρωί στη γειτονική πόλη για τα ονομαστήρια του σεβ. μητροπολίτου Δημητριάδος Ιγνατίου και το μεσημέρι στο Κέντρο Αποκατάστασης Animus για τον μητροπολίτη, πρώην Τρίκκης Αλέξιο. Μιλώντας στην «Ε» εξέφρασε την ανακούφισή του για τη βελτίωση της υγείας του τελευταίου, εξαίροντας ταυτόχρονα το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει στον νομό Τρικκαίων. Αναφορικά με την επικαιρότητα και το Σκοπιανό και αυτός με τη σειρά του μας παρέπεμψε στην ανακοίνωση της Ιεραρχίας για τη συμμετοχή των ιερωμένων στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

Γ.Ρ.

 

 

STO ARXAIO UEATRO NTORA

*«ΣΤΟ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας που αξίζει να επισκεφθείτε» έγραψε χθες στην προσωπική της σελίδα στο facebook η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την παρουσία της στην πόλη, ενώ η αναφορά συνοδεύτηκε και από τη σχετική φωτογραφία.

Προβολή με πολλαπλασιαστική αξία για τη Λάρισα!

 

 

PAYEI NA EINAI EKPLHJH AGORASTOS

*ΠΑΥΕΙ να είναι έκπληξη η τούρτα με τα κεράκια που προσφέρουν κάθε χρόνο, στις 29 Ιανουαρίου στον εορτάζοντα περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό οι στενοί του συνεργάτες. Έτσι έγινε και χθες το μεσημέρι, με τον περιφερειάρχη να έχει στο πλευρό του τη σύζυγό του Χριστίνα, ενώ η φετινή είδηση είναι η εμφάνιση για πρώτη φορά σε φωτογραφία, του οδηγού του, Άλκη Αθανασίου.

 

 

O PROEDROS DHMOKRATIAS POMIDA

*Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Π.ΟΜ.ΙΔ.Α., η Λαρισαία πρόεδρος της ΕΝ.ΙΔ.ΑΚ .και ο ΕΝΦΙΑ…. Στο προεδρικό Μέγαρο η Χριστίνα Πουλούλη, με τη λοιπή διοίκηση της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων της χώρας, προκειμένου να πείσουν τον πρώτο πολίτη της χώρας για την ανάγκη αναδιοργάνωσης της φορολογίας ακινήτων…

Και τον έπεισαν τον Πρόεδρο. Αποδέχτηκε την αρνητική επιρροή του ΕΝΦΙΑ πάνω στην ιδιοκτησία και επισήμανε πως ένα από τα πρώτα μέτρα, "μόλις μπορέσουμε να βγούμε από το πρόγραμμα, θα πρέπει να είναι η αναμόρφωση της φορολογίας¨"… "Μόλις βγούμε" είπε ο Παυλόπουλος. Τώρα και να θέλαμε…

Γ.Ν.

 

 

Μήλα και κάστανα για τον πρωθυπουργό

MHLA KAI KASTANA BAGENA

*Ο δήμαρχος Αγιάς, Αντώνης Γκουντάρας, συναντήθηκε χθες με τη βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά στο γραφείο της βουλευτού στην Αθήνα, όπου συζήτησαν διάφορα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Αγιάς.  Όπως διευκρινίζεται από το βουλευτικό γραφείο «στη φωτογραφία ο Αντώνης Γκουντάρας και η Άννα Βαγενά με μήλα Αγιάς και κάστανα Μελιβοίας, τα οποία έφερε ο δήμαρχος Αγιάς ως δώρο για τον πρωθυπουργό για να γνωρίσει και να εκτιμήσει μερικά από τα εκλεκτά προϊόντα της περιοχής».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass