Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ακόμη πιο

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2018 19:45 | Τελευταία ενημέρωση: 15 Μαρ 2018 13:25
* ΚΙ όμως αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στη Λάρισα και μας γεμίζει με αισιοδοξία. (Το παιδάκι εντελώς τυχαία μπήκε στη φωτογραφία καθώς φωτογράφιζα το φαρμακείο).Ο μικρός σωστός ποδηλάτης του μέλλοντος με τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα πάνω σε ποδηλατόδρομο μπροστά σε ένα φαρμακείο με απίθανη πασχαλιάτικη διακόσμηση, που προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στην ταλαιπωρημένη πελατεία στην οδό Ανθίμου Γαζή.  Μ.Κ. * ΚΙ όμως αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στη Λάρισα και μας γεμίζει με αισιοδοξία. (Το παιδάκι εντελώς τυχαία μπήκε στη φωτογραφία καθώς φωτογράφιζα το φαρμακείο).Ο μικρός σωστός ποδηλάτης του μέλλοντος με τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα πάνω σε ποδηλατόδρομο μπροστά σε ένα φαρμακείο με απίθανη πασχαλιάτικη διακόσμηση, που προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στην ταλαιπωρημένη πελατεία στην οδό Ανθίμου Γαζή. Μ.Κ.

*ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ κάθε τόσο να δείξει πως μπορεί να γίνει και ‘’κακός παλουκοκάφτης’’, όμως το μόνο που καταφέρνει είναι να επανέρχεται ο ήλιος ακόμη πιο ζεστός.

Προετοιμάζοντας τις πασχαλιές, καθώς θα είναι και πρώιμη η ανάγκη τους φέτος.

Ζ.

 

Τόσο απλό…

*ΛΥΘΗΚΕ το θέμα με την κυκλοφορία των μεγάλων φορτηγών στην οδό Βόλου. Και σ’ ολόκληρο τον δρόμο Λάρισας-Βόλου, τη σκοτώστρα παλιά εθνική οδό, την οποία προτιμούν οι νταλίκες για να γλιτώνουν τα διόδια. Ήταν τόσο απλό. Ο κόσμος δεν το ξέρει. Κι ο δρόμος.

Ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός εξήγησε στους διαμαρτυρόμενους ότι με ρύθμιση του υπουργείου έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία φορτηγών πάνω από 3,5 τόνους από τον κόμβο του Βελεστίνου ως τη Λάρισα.

-Και γιατί συνεχίζουν οι νταλίκες;

-Διότι το υπουργείο δεν έχει βάλει ακόμη τις απαγορευτικές πινακίδες.

- Και δεν πάμε ένα πρωί όλοι μαζί να τις μπήξουμε τσάκα-τσάκα;

Ζ.

 

Στο κέντρο

*ΕΧΑΣΕ η οικογένειά του τον αρχηγό της, έχασε η Λάρισα ένα πολιτικό παλαιάς κοπής, έχασαν και τα «Ψ» ένα ένθερμο αναγνώστη και κατά καιρούς τροφοδότη τους. Ο Νίκος Μαμμωνάς ήταν και ευθυμολόγος όπως αναφέρθηκε και χθες σε κάποιον από τους επικηδείους, με μια μόνιμη χιουμοριστική έως περιπαικτική διάθεση ενίοτε και αυτοσαρκαστική.

***

*ΟΛΟΙ μίλησαν για άνθρωπο με αρχές και αξίες. Σ’ αυτά που πίστευε, εκεί έμεινε. Υποψήφιος με την Ένωση Κέντρου το 1967, στις εκλογές που δεν έγιναν ποτέ. Περίμενε.

Και το 1974, όταν σάρωνε ο Καραμανλής και με τη ΝΔ εκλέγονταν όποιος και να έβαζε εκεί, εκείνος παρέμεινε υποψήφιος της Ένωσης Κέντρου. Το ίδιο και το 1977.

Κι όταν το 1981, προέκυψε φουριόζος ο Αντρέας από αριστερά, παίρνοντάς τα όλα και απορροφώντας την Ε. Κ. ο Λαρισαίος δεν ενέδωσε, πήγε προς ΝΔ. Όπου περίμενε άλλη μια δεκαετία σχεδόν ως υποψήφιος βουλευτής, για να εκλεγεί το ‘89 και το ‘90. Ήταν ένας συντηρητικός κεντρώος, έντιμος, πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό του.

***

*ΚΙ έπεσε τη δεκαετία του ‘80 ανάμεσα σε Σουφλιά-Κατσαρό, πού να εκλεγείς εκεί… Και δεν είχε και τρισταυρία τότε. Είχε όμως τους δικούς του πιστούς ο Ν. Μαμμωνάς. Γι’ αυτό και χθες έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν όχι μόνο οι παλιοί, οι νυν κι οι επερχόμενοι παράγοντες της ΝΔ. Ήταν εκεί πολύς απλός κόσμος από όλες τις επαρχίες και τα χωριά της Λάρισας, οι κατά περιοχές σύνδεσμοί του.

Ζ.

 

Μπετονιέρες

*ΤΗΝ είχαν αρπάξει τον περασμένο Δεκέμβριο τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα που μιλώντας στη Βουλή είχε εκδηλώσει την αισιοδοξία της για την κατάσταση στην οικοδομή. Η φράση της «βλέπω ξανά μπετονιέρες στους δρόμους», επιχειρήθηκε να γίνει πολιτικό ανέκδοτο. Κι όμως κάτι έβλεπε το εξασκημένο μάτι της αρχιτέκτονος.

Χθες ήταν που δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τα οποία παρουσιάζουν για το 2017 αύξηση περίπου 20% στον όγκο οικοδομών, συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά. (Τώρα βέβαια, κανείς δεν θα γράψει να της δώσει δίκιο.)

Ζ.

 

Βασικός στόχος

*ΤΩΡΑ πια κατάλαβαν οι πάντες τι παίζεται. Ο αρμόδιος υπουργός Γ. Βασιλειάδης διακόπτοντας το πρωτάθλημα τόνισε πως «…αν δεν δεχτούν οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ να εισαχθούν στο ποινολόγιο οι ποινές για τις εμπρηστικές τους δηλώσεις…».

- Δηλαδή; Τελικά ο Κούγιας θα την πληρώσει.

-Σωστά. Τον ακυρώνουν χωρίς δηλώσεις.

Ζ.

 

Οι Artfools

*ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΚΙ με ενδιαφέρουσες διευκρινίσεις από την Άντα Σαρτζή και το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας – Artfools, τον σύλλογο με το εμπνευσμένο όνομα.

Αγαπητέ Ζ.

Σχετικά με την άποψή σας για τα φεστιβάλ, θα ήθελα να σας επισημάνω:

1ον δεν έχω προσωπικά κανένα φεστιβάλ. Είμαστε μεγάλη ομάδα και λειτουργούμε συλλογικά.

2ον είναι θετικό για μια πόλη να έχει πολλά φεστιβάλ, πολύ περισσότερο που αυτά είναι διαφορετικά. Το ένα είναι διεθνές και διαγωνιστικό και το άλλο ελληνικό Πανόραμα.

3ον όχι μόνο δεν υπάρχει φθόνος αλλά υπήρξε κατά καιρούς και συνεργασία.

***

*ΚΑΙ καταλήγει: «Όσο για τον κ. Βούλγαρη, δυστυχώς πρόβλημα υγείας δεν του επέτρεψε να έρθει στη Λάρισα. Σχετικά με την αναφορά σας στη μαζικότητα θα σας υπενθυμίσω ότι η τέχνη δεν είναι παζάρι».

 

Στον χαβά τους

*- ΜΕ τρομάζουν οι άνθρωποι που με παίρνουν στα σοβαρά. (Στον δικό τους ρυθμό οι μεσήλικες της τριγωνοπλατειακής παρέας.)

***

*- ΑΝ πας στο περίπτερο βρε γυναίκα πάρε μου τους «New York Times», θέλω να ρίξω μια ματιά στα ζώδια.

***

*- ΗΡΘΑΝ να ψωνίσουν κάτι Τούρκοι στο μαγαζί, θα τους κρατήσω αιχμάλωτους να τους ανταλλάξουμε με τους δικούς μας.

Ζ.

 

Τς, τς, τς…

*-ΝΑ είσαι Ολυμπιακός, που νιώθει ότι αδικείται φέτος, και δεξιός, που επίσης αδικείται που δεν τους δίνουν την κυβέρνηση δυο χρόνια τώρα. Στα καλύτερά σου…

Ο Λαρισαίος είχε ακούσει νεοδημοκράτη πολιτικό να σούρνει τα γνωστά περί σχέσεων Σαββίδη-Τσίπρα και να καταλήγει στους μπράβους του Ρωσοπόντιου.

-Τους είδες; Τσετσένοι θεόρατοι, τς, τς, τς, τς…

-Γιατί οι ντουλάπες που φυλάνε τον Μαρινάκη, τι μάρκα είναι;

***

*ΚΙ η συζήτηση συνεχίστηκε.

- Ό,τι μάζεψε η ΝΔ με τη στάση της στο σκοπιανό, όπου και κατηγορήθηκε για ανακολουθία, πάει εξανεμίζεται.

-Τι εννοείς;

-Να εκεί που έδειξε να ανακάμπτει στη Μακεδονία μετά τα συλλαλητήρια, τώρα με τον ΠΑΟΚ, που βάζουν ασυλλόγιστα στο στόχαστρο τον Σαββίδη, που τον σπρώχνουν στην αγκαλιά του Τσίπρα, όσο και να λέει αυτός ότι δεν τον είδε δεν τον ξέρει, η κερκίδα τσινάει…

Ζ.

 

Πορτογάλοι

*- ΚΙΝΗΣΗ ματ από τον Τσίπρα.

Ο Λαρισαίος που τα βλέπει όλα με ποδοσφαιρικά γυαλιά.

-Δεν είδες που κάλεσε αμέσως τον πρόεδρο της Πορτογαλίας στην Αθήνα; Νομίζετε ότι συζητούσαν για μνημόνια και τον ευρωπαϊκό νότο;

-Αλλά;

-Τον Βιεϊρίνια ήθελαν να τιμήσουν, τον Πορτογάλο ήρωα αρχηγό που έσωσε την τιμή του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και τον Σιμόες, για να μην μεροληπτούν, τον επίσης Πορτογάλο μαχητή αρχηγό της ΑΕΚ.

Ζ.

 

Αμερικανοί

*ΣΤΟ παιχνίδι κι οι Αμερικανοί. Σε τηλεπαιχνίδι, κλασική πλέον ερώτηση.

-Σε ποια ποδοσφαιρική ομάδα θα ήθελαν να είναι πρόεδροι ο Κλιντ Ίστγουντ, ο Λι Βαν Κλιφτ και ο Τζον Γουέιν;

Ζ.

 

Λεξικό

*ΕΠΙΠΛΕΟΝ λήμμα στο Ελληνολαρισαϊκό.

-Νικοτίνη είναι ουσία που προκαλεί εθισμό στα τσιγάρα, έτσι όμως ρωτάει κι η Λαρισαία τον άντρα της τον Νίκο, τι έχει και είναι στενοχωρημένος.

Ζ.

 

Υποψιασμένοι

*ΕΙΧΕ εντοπιστεί από τα «Ψ» ότι ενεργοποιείται η παράταξή του ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019. Να, χθες αναρτήθηκε από τη «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών», φωτογραφία από συνάντηση με τη Μαρίγια Γκάμπριελ Ευρωπαία επίτροπο για την Ψηφιακή Οικονομία και Κοινωνία, με τον Κώστα Αγοραστό, υποψ. περιφερειάρχη Θεσσαλίας. (Αυτό το «υποψ.» προκαλεί σαφή προεκλογική υποψία.)

Ζ.

 

Αυξομειώσεις

*ΔΥΝΑΤΟ το σωματείο δημοτικών υπαλλήλων, πρακτικά όλοι οι εργαζόμενοι εγγεγραμμένοι και συμμετοχή στις αρχαιρεσίες πάνω από 70%. Από τα στοιχεία του φαίνεται και το υπηρεσιακό δυναμικό των δήμων στον νομό, κυρίως του Δήμου της Λάρισας όπου είναι και η βασική δύναμη. Το ‘14 λοιπόν, επί Τζανακούλη οι εγγεγραμμένοι στον σύλλογο δημοτικοί υπάλληλοι, και στους 7 δήμους, ήταν 1.733. Σημειωτέον ότι από το ‘13 ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο Κυρ. Μητσοτάκης, ποιος ξεχνάει τα ντράβαλα με τις απολύσεις. Το ‘16 με δήμαρχο Καλογιάννη και κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν τους 2.110. Και τώρα, εν έτει 2018 λιγόστεψαν ξανά πέφτοντας στους 1.905. Εκκρεμεί όμως η πρόσληψη μονίμων που προκηρύχθηκε μέσω ΑΣΕΠ, για τους περσινούς απεργούς συμβασιούχους, οπότε έτσι ξανάρχονται περίπου στα ίδια.

***

*ΣΤΙΣ ανά διετία εκλογές τώρα, τις χρονιές 2014-2016-2018, η γαλάζια ΔΑΚΕ πήρε αντιστοίχως 81, 132, 142 ψήφους. Η παράταξη που μετείχαν και οι συριζαίοι 153, 186 και 260 ψήφους. Η πράσινη ΠΑΣΚΕ ή όπως μετεξελίχθηκε κι αφού είχε διασπασθεί αρχικά, κινήθηκε επίσης ανοδικά 170, 230 και 280 αντιστοίχως. Τα στοιχεία είναι από τη ΔΑΣ του ΠΑΜΕ, την παράταξη που υποστηρίζει το ΚΚΕ, και αναφέρουν ότι η ίδια ήταν που ακολούθησε πτωτική πορεία, την ίδια περίοδο, από 584, 470 και τώρα 431 ψήφους.

Συμπέρασμα; Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης του απερχόμενου προέδρου Ζήση Γκαραλιάκου «μέσα από τη μάχη των αρχαιρεσιών βγαίνουμε πιο δυνατοί ώστε να συνεχίσουμε να πρωτοστατούμε στην οργάνωση της πάλης…». Καθότι «…για μια ακόμα φορά την ανέδειξαν πρώτη δύναμη με διαφορά… πρωτιά που αποκτά ιδιαίτερη αξία γιατί επιτεύχθηκε κόντρα στην οργανωμένη και λυσσώδη προσπάθεια των άλλων παρατάξεων…» (Κι ας πει κάποιος ότι δεν κέρδισαν.)

Ζ.

 

Στα κάρβουνα

*ΤΩΡΑ που ανακαινίζεται, άθικτο μεν από την πυρκαγιά, το γνωστό ψητοπωλείο «Μαλλιώρας» στο ισόγειο του κτιρίου της εφορίας, λογικά θα αυξήσει το μέγεθος των γραμμάτων στην πινακίδα «Όλα στα Κάρβουνα». (Τα καρβουνιασμένα είναι βέβαια από πάνω.)

Ζ.

 

Ακροβασίες

*- ΑΚΟΥΣΟΝ μεν…

- Ακούω γκερλ. (Λεκτικές ακροβασίες στη συντροφιά των νεαρών Λαρισαίων.)

***

-ΕΛΑ, τι θα γίνει, θα σερβίρεις επιτέλους;

-Γιατί, τι είμαι, ο υπηρέτης σου;

-Ρε σύνελθε, τένις παίζουμε…

-Α ναι…

***

*-Α στον Έβρο;

-Βρες τον μου.

***

*- ΠΑΜΕ καμιά βόλτα με τ’ αμάξι;

- Έχεις φουλάρει;

- Όχι, δεν πάει με το μπλουζάκι.

Ζ.

 

Ως πότε;

*ΧΩΡΙΣ φώτα στην αρχή της οδού Αβέρωφ, εκεί προς την Ηρώων. Υπογειώθηκε το δίκτυο της ΔΕΗ, δεν υπάρχουν στύλοι αλλά δεν μπήκαν και ιστοί για να τοποθετηθούν λάμπες. Μόνο τα δημοτικά τέλη φωτισμού πληρώνουν, μένοντας στα σκοτάδια.

Ζ.

 

Κι άλλος

*ΦΥΣΙΚΑ και θα συζητούσαν οι Λαρισαίοι φίλαθλοι για τον νέο προπονητή. Τους είχε προλάβει όμως ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ.

-Κοντεύουμε να γίνουμε ανέκδοτο με τις αλλαγές προπονητών. (Διαγράφεται η πρώτη λέξη.)

***

*- ΜΑ καλά, δέχεται να τον αποκαλούν «ψυχάκια»;

- Τι σε πειράζει εσένα. Υποσχέθηκε ότι θα πάρει το κύπελλο με την ΑΕΛ.

- Το τάξιμο δεν χαλάει σπίτι… Εξασφάλισε όμως έτσι την απόλυσή του. Αν δεν το πάρει.

***

*- ΠΡΩΤΗ φορά πάντως ο προπονητής θα πληρώσει για να φύγει. Του έβαλε λέει ρήτρα.

-Αν μείνει όμως θα πληρωθεί;

***

*- ΟΠΩΣ θα είδατε από το βιογραφικό του ο νέος προπονητής της ΑΕΛ είναι ειδικευμένος να οδηγεί ομάδες στη Β’ Εθνική.

- Πάψε βρε… Από τη Γ’ όμως τις παίρνει.

-Α… Προπονητής Γ’ Εθνικής; Κάποια στιγμή θα ανέβαινε κι αυτός.

Ζ.

 

Μετανάστης

*Ο μεσήλικος Λαρισαίος ανακοίνωσε στη σύζυγό του ότι φεύγει μετανάστης στη Σουηδία. Ερωτικός μετανάστης. Της εξήγησε να μην ανησυχεί, ότι δεν είχε βρει ξανθιά δίμετρη φιλενάδα. Να εργαστεί θα πήγαινε.

- Να μωρέ διάβασα ότι επειδή εκεί έχουν πρόβλημα υπογεννητικότητας πληρώνουν 300 ευρώ σε όποιον κάνει σεξ. Τριακόσια τη φορά, είναι πολύ καλά.

- Και πώς θα ζήσεις βρε φουκαρά με 300 ευρώ τον μήνα;

Ζ.

 

Αγροτική

* ΜΕ παρέμβαση του προέδρου της ΕΝΠΕ, περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, αυξήθηκε σημαντικά (ως και 100% στη Θεσσαλία) το κονδύλι που προβλεπόταν για την αγροτική οδοποιία. Από το αρχικό ποσό των 4,2 εκατ. ευρώ, ο προϋπολογισμός έφθασε τα 8,4 εκατ. ευρώ, δίνοντας τη δυνατότητα στις Περιφέρειες μέσω των εκπτώσεων, που σε ορισμένες περιπτώσεις φθάνουν το 50% να εξασφαλίσουν επιπλέον κονδύλια και να συντηρήσουν ακόμη περισσότερους αγροτικούς δρόμους. Οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι σε «μαύρο χάλι»…

«Αθόρυβα και με διάθεση συνεργασίας αγωνιζόμαστε για το καλό του τόπου μας» δήλωσε ο κ. Αγοραστός, ο οποίος αν και προκλήθηκε πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει τη σχέση του με τον υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη, με αφορμή και τις δηλώσεις του τελευταίου από το Πήλιο, εκείνος απάντησε ότι «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα». Όσο γίνονται δεκτά τα αιτήματά του…

Γ.Ρ.

 

Τζαμί

* ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ηθοποιός ο Άρης Ρέτσος. Οι παλαιότεροι τον θυμούνται από την τηλεοπτική «Αστροφεγγιά» ή από την κινηματογραφική «Φωτογραφία» του Νίκου Παπατάκη και άλλες πολλές ταινίες, όπου ξεχώρισε για τις ερμηνείες του. Οι νεότεροι θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν μέσα από το ταξίδι στο έργο του Παπαδιαμάντη, που θα παρουσιάσει αύριο στο Γενί Τζαμί. Αν μη τι άλλο, θα είναι μια ενδιαφέρουσα παράσταση.

Π.Φ.

 

Νέα Υόρκη

* ΜΕΤΑ την Επίδαυρο και στη Νέα Υόρκη. Η Βάσω Δρίβα, η ερασιτέχνης ηθοποιός και άτομο με αναπηρία, είχε την τιμή να παίξει στη μεγάλη σκηνή της Επιδαύρου ως μέλος του θιάσου στην παράσταση «Όρνιθες» που ανέβασε η «Στέγη» του Ιδρύματος Ωνάση. Τώρα που η παράσταση θα ταξιδέψει και στο «μεγάλο μήλο» η νεαρή Λαρισαία θα έχει την τύχη να παίξει και σε διεθνές κοινό, τον προσεχή Μάιο. Επιφυλάσσεται να μας διηγηθεί την εμπειρία με την επιστροφή της.

Π.Φ.

 

Συγγνώμες…

* ΗΜΕΡΑ της συγγνώμης η χθεσινή… Της ειλικρινούς μεταμέλειας και της έμπρακτης μετάνοιας, από δύο δημόσια πρόσωπα που βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Έτσι θέλουμε να πιστεύουμε.

Του Ιβάν Σαββίδη από τη μία, προς τον λαό του ΠΑΟΚ και την… παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα για την ένοπλη εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο και του υπουργού Περιβάλλοντος Γ. Σταθάκη προς τους πολίτες για την ταλαιπωρία που υπέστησαν από το νέο μπάχαλο και το νέο φιάσκο του «Εξοικονομώ»…

 Το ζήτημα είναι αν λύνονται τα ζητήματα με μια συγγνώμη και αν έτσι ικανοποιείται το περί δικαίου αίσθημα…

Γ.Ν.

 

Σπόροι

*ΓΙΑ τέταρτη χρονιά το Πελίτι Λάρισας διοργανώνει τη γιορτή σπόρων. Όσοι λοιπόν αγαπούν τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής μπορούν να βρεθούν την ερχόμενη Κυριακή το πρωί στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν σπόρους αγγουριού, ντομάτας, μελιτζάνας, πιπεριάς, κολοκύθας αλλά και τώρα που έρχεται το καλοκαίρι για διαβάστε: Σπόρους από καρπούζι, πεπόνι. Αλλά και άλλους όπως κινέζικο λάχανο, κρεμμύδι, λούφα, μαϊντανό και φασόλια. Γιατί όχι λοιπόν…

Κ.Γ.

 

Πειθώ

*ΤΩΡΑ που πλησιάζει το καλοκαιράκι είπε ο έρμος ο Λαρισαίος να βρει έναν τρόπο να απειλήσει τη γυναίκα του και το μοιράστηκε με τον φίλο του: Η λύση είναι μία. Να πείσουμε τις γυναίκες πως η γκρίνια προκαλεί κυτταρίτιδα.

Ακόμα σκέφτεται τον τρόπο ο άλλος. Κ.Γ.

 

ALLOS PERIFEREIARXHS *ΑΛΛΟΣ περιφερειάρχης, άλλος πρόεδρος, άλλος αντιπρόεδρος, σιγά… Γενικός γραμματέας όμως μόνο ένας, πάντα ένας ο Κ. Κολοβός. Κι όλοι δικοί του.

Ζ.

 

 E TO PARAJHLSE*ΑΝ μπούκαρε αυτή στην Τούμπα αντί του Ιβάν, οι πάντες θα μιλούσαν για την ομορφιά του ποδοσφαίρου.

Ζ.