Πλησιάζει

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2018 19:57
* ΕΙΝΑΙ τσιμεντένιοι σωλήνες, στο τέρμα της οδού Μανουσάκη στον Ιπποκράτη. Μάλλον δεν έχουν εγκαταλειφθεί αφού πρόκειται για υλικά αξίας, το πιθανότερο να έχουν αφεθεί, προσωρινά. Ωστόσο βρίσκονται σε δημόσιο χώρο, πράγμα που δεν επιτρέπεται. Προφανώς θα επέμβει η ΔΕΥΑΛ…  Β.Κ. * ΕΙΝΑΙ τσιμεντένιοι σωλήνες, στο τέρμα της οδού Μανουσάκη στον Ιπποκράτη. Μάλλον δεν έχουν εγκαταλειφθεί αφού πρόκειται για υλικά αξίας, το πιθανότερο να έχουν αφεθεί, προσωρινά. Ωστόσο βρίσκονται σε δημόσιο χώρο, πράγμα που δεν επιτρέπεται. Προφανώς θα επέμβει η ΔΕΥΑΛ… Β.Κ.

*ΗΤΑΝ σίγουρη η Λαρισαία, είχε τα δικά της σημάδια.

- Καταλαβαίνεις ότι έρχεται το Πάσχα όταν δεις διαφήμιση στην τηλεόραση ότι ξεκινάει "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ".

Ζ.

Δεν βγαίνω...…

*ΚΑΤΕΒΗΚΕ στη Λάρισα χθες, περιποιημένος, σένιος ο ηλικιωμένος κτηνοτρόφος, έφτασε και στην εφημερίδα να τα πει. Άνθρωπος αργασμένος απ’ τη δουλειά αλλά με νου και γνώση, με άποψη. Και με χειραψία γερή, παλάμη που αρμέγει ακόμα.

Άρχισε λοιπόν να λέει ο Α. Α., που όμως τα αρνιά του είναι «3Α». Που κάποιοι χασάπηδες παίρνουν λίγα από τα δικά τους αρνιά, τα οποία είναι πρώτης ποιότητας, τα βάζουν μπροστά για μόστρα. Όμως το θέμα του ήταν η τιμή του αρνιού. Έλεγε για τα μεγάλα σούπερ μάρκετ που αγοράζουν απ’ τον χειμώνα ακόμα, πολύ φτηνά και πουλάνε τώρα.

- Το καταλαβαίνετε ότι δεν μπορεί να πουλάμε αρνιά με 3,5 και 4 ευρώ το κιλό; Για έναν τσομπάνο μόνο, που κοστίζει 10 χιλιάδες ευρώ το χρόνο, θέλουμε 300 αρνιά. Πώς θα γίνει έτσι… Δεν βγαίνουμε πουθενά για πουθενά. (Αναζητούσε τις παρεμβάσεις των αρμοδίων, διότι τα αρνιά πρέπει να πουλιούνται 7 ευρώ το κιλό, τουλάχιστον.)

Ζ.

Πώς έτσι;

*-ΚΙ ο Δήμος τι δουλειά είχε να οργανώσει εκδήλωση για τα δάνεια του πρώην ΟΕΚ που πρόκειται να ρυθμιστούν;

Ο Λαρισαίος που παρακολουθεί την υπόθεση διατύπωνε τις ενστάσεις του.

-Ε πώς… με όλα τα θέματα των δημοτών πρέπει να ασχολούνται.

-Βρε μήπως μυρίστηκαν ότι επίκειται σεισάχθεια στη συγκεκριμένη περίπτωση και θέλουν να πάρουν λίγη δόξα και οι ντόπιοι;

***

*ΠΑΝΤΩΣ κάτι καινούργιο δεν εισκόμισε ο κληθείς να ενημερώσει Μάριος Μουζάλας. Και πώς θα μπορούσε, αφού δεν προέκυψε η εγκύκλιος που θα συγκεκριμενοποιήσει την εκδοθείσα υπουργική απόφαση. Δεν άνοιξε το σύστημα υποβολής αιτήσεων.

-Ναι αλλά μήπως ο σύμβουλος της υπουργού ήρθε ν’ ακούσει από τον κόσμο για υποπεριπτώσεις, ώστε να συμπεριλάβουν λύσεις στην εγκύκλιο.

-Μπορεί. Όμως εκτός από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στην εκδήλωση πήγαν καμιά εικοσαριά μόνο Λαρισαίοι, ενώ οι ενδιαφερόμενοι, αναλογικά, μπορεί να είναι και χίλιοι.

Ζ.

Επιβάλλεται

*ΜΕΤΑ και το χθεσινό δημοσίευμα στην εφημερίδα για την επικίνδυνη διασταύρωση της ταχείας κυκλοφορίας λεωφόρου Σαρίμβεη με την οδό Σκιάθου της Νεράιδας, δεν μπορεί παρά κάτι να κάνουν από τον Δήμο. Όταν μάλιστα υπάρχει και σχετικό έγγραφο προτροπή της Τροχαίας προς το Τμήμα Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων. Να συμβεί ξανά κάτι σοβαρό δηλαδή και να τους τρέχουν μετά; Κι αν δεν κλείσει η δίοδος για να μην επιβαρυνθούν οι περίοικοι, πάντα υπάρχει και η λύση του φαναριού. Εν τέλει οι ειδικοί ξέρουν τι είναι το καλύτερο.

Ζ.

Συγχωνεύσεις

* ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ τους φόβους των εκπαιδευτικών, για συγχωνεύσεις σχολείων, οι ελάχιστες μεταθέσεις κάλυψης οργανικών θέσεων που έγιναν στα σχολεία του νομού Λάρισας, σε σχέση με αυτές που πρότειναν οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Είναι τόσο σίγουροι πια, που αναφέρουν ότι οι πρώτες συγχωνεύσεις θα γίνουν στα συστεγαζόμενα σχολεία και αυτά δεν είναι λίγα…

«Θα χαθούν οργανικές θέσεις» αναφέρουν και δυσανασχετούν.

Βέβαια αυτό σημαίνει ότι πριν προλάβουν να σωπάσουν οι φωνές της χθεσινής διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνσης Εκπαίδευση Θεσσαλίας, θα ξανακουστούν…

Λ.Κ.

Δίκτυο

* ΤΗ δημιουργία Συστήματος Δικτύου Σχολικών Βιβλιοθηκών στα Δημοτικά σχολεία, εξήγγειλε το Υπουργείο Παιδείας και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Δασκάλων (ΠΑΣΑΔ) την επικροτεί.

Υποστηρίζει μάλιστα ότι ήταν και δική του πρόταση, στην οποία υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι: «η πλειονότητα των μαθητών, εκτός από την ώρα που αφιερώνουν στο διάβασμα των σχολικών τους εγχειριδίων, δεν ασχολούνται άλλο με το βιβλίο, τη θέση του οποίου έχουν πάρει οι παιχνιδομηχανές, το internet και τα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Αν το Δίκτυο καταφέρει να κάνει τους μαθητές να εγκαταλείψουν το facebook, τότε αυτό θα είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του αιώνα.

Λ.Κ.

Ανταλλαγές

*ΔΙΑΒΑΖΕ ο Λαρισαίος ότι ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων οργάνωσε εκδήλωση σχετικά με το πρόγραμμα Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες.

-Κι εδώ Erasmus; Ανταλλαγές; Δηλαδή πας στον Ολλανδό σού δίνει την επιχείρησή του, έρχεται αυτός του δίνεις τη δικιά σου;

-Χαζός είσαι; Δεν είδες που ήταν κι η διευθύντρια του ΟΑΕΔ στο σεμινάριο. Μάλλον άμα βαράς μύγες στην επιχείρηση, πας ένα ταξιδάκι να δεις πώς δουλεύουν.

Ζ.

Για την αποταμίευση

*-ΜΑ τι γυρεύει η ΤΕΡΝΑ να διαφημίζεται στην τηλεόραση; Τι τους έπιασε; Οι εργολάβοι δεν πουλάνε κάτι. Ή μήπως…

Φιλύποπτος ο Λαρισαίος αναρωτιόταν που έβλεπε διαρκώς σποτάκια της μεγάλης κατασκευαστικής και ενεργειακής εταιρείας. Τόσα παίζονται στο παρασκήνιο με τους μεγαλοεπιχειρηματίες.

-Βρε παιδιά, παρενέβη ο ενημερωμένος. Δεν έχετε διαβάσει στην εφημερίδα; Αυτές τις μέρες διατέθηκαν μετοχές της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ για να εξασφαλίσει η εταιρεία ομολογιακό δάνειο. Λογικό η διαφήμιση, να πείσει το ευρύ κοινό για την ποιότητά της ώστε να επενδύσουν οι νοικοκυραίοι.

Ζ.

Δεύτερη ευκαιρία

*«ΔΙΚΑΙΩΣ κέρδισε τις εντυπώσεις στην Επιτροπή Σωφρονιστικού Συστήματος της Βουλής ο διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας των Φυλακών Λάρισας Γιώργος Τράντας» σχολίασε ο Μ. Χαρακόπουλος που συμμετείχε στην Επιτροπή επαινώντας τον Λαρισαίο εκπαιδευτικό και την προσπάθειά του. Ο σκιώδης υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπενθυμίζει ότι «στόχος είναι ο σωφρονισμός των κρατουμένων. Τουλάχιστον, όσων τον επιθυμούν. Και τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας μπορούν πραγματικά να προσφέρουν μια δεύτερη ευκαιρία, ιδιαίτερα σε νέους που στραβοπάτησαν και θέλουν να ξανασταθούν στα πόδια τους. Τους την οφείλουμε. Αλλιώς, στον άγριο κόσμο της φυλακής θα βγαίνουν μόνο με “μεταπτυχιακό” στο έγκλημα». (Προχωρημένος για συντηρητικός πολιτικός ο Λαρισαίος…)

Ζ.

ΕΛΜΕ

* Η ΟΛΜΕ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Παρασκευή, στα Προπύλαια στην Αθήνα και η ΕΛΜΕ Λάρισας ανακοινώνει «Συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, στο Υπουργείο Παιδείας και ώρα 13:00, με αίτημα τους διορισμούς μονίμων εκπαιδευτικών…». Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΜΕ Λάρισας, δεν συμφωνούν μεταξύ τους για να συγκροτηθούν σε σώμα μήνες τώρα. Δεν συμφωνούν ούτε και να συμπορευθούν με την ΟΛΜΕ;

Λ.Κ.

Με γκρανκάσα

*ΜΠΟΪΝΓΚ… Με τις μπάντες μπήκαν οι του Ωδείου στην υπόθεση με τις μπάντες και τη διαμαρτυρία του αρχιμανδρίτη του Αγίου Γεωργίου. Ωχ, δεν ταιριάζει. Με τις πάντες μπήκαν οι του Ωδείου στην υπόθεση με τις μπάντες κι οι Άγιοι Πάντες να βάλουν το χέρι τους. Και είθε ο Αϊγιώργης να σκοτώσει τον όφι που βγήκε απ’ την τρομπέτα. Η «αγία τριάδα» του Δημοτικού Ωδείου πάντως, απάντησε χτυπώντας την γκρανκάσα. Κι αφού χαρακτήρισε ευσχήμως «πρωτάρη» τον π. Νικηφόρο, τον πληροφορεί για το πρωτόκολλο, υπάρχει και τέτοιο, των φιλαρμονικών στις παρελάσεις. Μπόινγκ… (Ξανά.)

Ζ.

Επέκταση

* ΓΕΛΑΝΕ ακόμα στη Θεσσαλονίκη με την ανακοίνωση από πλευράς Σπίρτζη για τους σταθμούς που θα περιλαμβάνει η επέκταση του μετρό της πόλης. Γιατί; Γιατί η Θεσσαλονίκη δεν έχει ακόμα (ενώ περιμένει εδώ χρόνια) ούτε καν τους βασικούς σταθμούς. Όχι να μιλάμε και για επέκταση του δικτύου.

Π.Φ.

Έχει διαφορά;

*- Μου λέει η μάνα μου, «περίσσεψαν μπάμιες να τις βάλω στο ψυγείο;» Βάλτες να τις πετάξουμε παγωμένες.

Τα φαγανά παιδιά της Λάρισας σε νέες περιπέτειες.

***

*- ΜΕ πιάνουν κράμπες μάλλον μου λείπει μαγνήσιο.

- Εμένα με πιάνουν πείνες, μου λείπει παϊδάκι αρνίσιο.

Ζ.

Καλοθελητές

*ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η διευκρίνιση καθώς ορισμένοι καλοθελητές πήγαν να φτιάξουν θέμα. Το ξεκαθάριζε και χθες το σχόλιο για τον απίστευτο καφετζή που πηγαινοέφερνε καφέδες στη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, παρουσία λογιστών και εφοριακών. Για τη συνάντηση στο Οικονομικό Επιμελητήριο επρόκειτο, για καφέ-μπαρ της πόλης με ντιλίβερι. Νωρίτερα στο Επιμελητήριο, το Εμποροβιομηχανικό λεγόμενο παλιά, δεν υπήρξε θέμα. Εκεί ο Τσακαλώτος δεν ήπιε τίποτε, παρότι ο συνεπής καφετζής του 3ου ορόφου ήταν επί ποδός. Το απίστευτο συμβάν στην Παπαναστασίου λοιπόν όχι στην Παπακυριαζή. Ο πρόεδρος Χρόνης έτριβε τα μάτια του και δεν το πίστευε, όχι ο πρόεδρος Σωτήρης.

Ζ.

Διαβεβαίωση

*ΣΧΕΤΙΚΑ με τις μη αποδείξεις του καφετζή, που σημειωτέον δεν ήταν στις 3 η ώρα μεσημέρι ο συνήθης που καλύπτει τις ανάγκες του Οικονομικού Επιμελητηρίου, τοποθετείται σε σημείωμά του ο υπηρεσιακός του Ο. Ε. Νικ. Δεδούσης: «Αυτός που σας έδωσε την είδηση προφανώς δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη, γι' αυτό και δεν πήρε απόδειξη. Οι αποδείξεις εκδόθηκαν και δόθηκαν σε εκείνον που πλήρωσε τον λογαριασμό, μπορώ να σας διαβεβαιώσω». (Ορθώς το σώζει η υπηρεσία.)

***

*Ο οποίος υπηρεσιακός κρατάει όμως και μια πισινή: «Δεν μπορώ να διανοηθώ για τα μέλη του ΔΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου και του ΔΣ του Συλλόγου Εφοριακών, να μη γνωρίζουν ότι αφενός δεν έχουν υποχρέωση να πληρώσουν αν δεν λάβουν τη νόμιμη απόδειξη, αφετέρου ότι θεωρούνται συνυπεύθυνοι αν πληρώσουν και δεν τη ζητήσουν». (Μα και γι’ αυτό και έκαναν την παρατήρηση στον ντελιβερά, που όμως επανήλθε απτόητος.)

Ζ.

Μπερδέματα

*ΕΙΧΑΝ τα βάσανά τους οι νεαροί Λαρισαίοι.

-Κορίτσι μου τι θα φάω;

-Τηγανιά….

-Γιατί ρε μωρό μου; Ένα like της έκανα μόνο.

-Χοιρινή εννοούσα, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.

***

*- ΔΕΝ μου λες, ρε φίλε, ξεματιάζει η γυναίκα σου;

- Με πιρούνι όταν τολμήσω και κοιτάξω άλλη.

***

*- ΜΩΡΟ μου, το καλύτερο σεξ γίνεται μετά από τσακωμό λένε…

- Δεν είμαστε τσακωμένοι.

- Πάχυνες.

Ζ.

Επιστρεφόμενα

*Ο Λαρισαίος διάβαζε χθες στις εξωτερικές ειδήσεις της εφημερίδας για τους Εγγλέζους, που στη λογική ενίσχυσης της ανακύκλωσης, μετά τις πλαστικές σακούλες, θα υποχρεωθούν να πληρώνουν και τα τενεκεδένια και τα πλαστικά κουτάκια των ποτών. Κι όταν τα επιστρέφουν θα παίρνουν πίσω τα λεφτά τους.

-Σιγά μωρέ την πατέντα και την πρόοδό τους. Και δεν έρχονταν σε μας να τους πούμε τι γινόταν πριν δεκαετίες στα μπακάλικα και τα ψιλικατζίδικα; Το θυμόσαστε «τα μπουκάλια τα ’φερες;». Πολύ μπροστά στην ανακύκλωση.

Ζ.

Κοίτα, α...…

*ΚΙ άλλη βοήθεια για το συντασσόμενο Ελληνολαρισαϊκό.

- Δεσποσύνη είναι η προσφώνηση για γυναίκα ευγενούς καταγωγής αλλά και έκφραση έκπληξης Λαρισαίου όταν βλέπει κάποιον με καρπουζί παντελόνι.

Ζ.

Στελεχομάνα

*ΜΕΤΑ το χθεσινό σχόλιο προστέθηκαν επιπλέον πληροφορίες. Για τον Θεοφάνη Κωστόπουλο που συμπληρώνει επάξια το σπουδαίο απαράτ των νεοδημοκρατών που ξεκίνησαν από τη στελεχομάνα περιοχή των Γόννων. Φυσικά λένε και έχει αναγνωριστεί η αξία του από το κόμμα καθώς τυγχάνει τομεάρχης Εθνικής Άμυνας. Όχι στο επίπεδο του Κικίλια, είναι ευνοούμενοι αυτοί οι Αθηναίοι. Στην Τοπική του Δήμου Τεμπών προσφέρει ο απόστρατος. Άρα σε πολύ κρίσιμο πόστο. Καθώς η υφαλοκρηπίδα των Μεσαγγάλων συνορεύει με την Τουρκία. Και το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό, πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται εκτόξευσή του.

Ζ.

Αδέσποτα

*ΤΟ νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς κόλλησε, τα αδέσποτα στη Λάρισα όμως συνεχίζουν να δρουν ασυστόλως. Τι κι αν είναι η πόλη που είχε αποκτήσει Κυνοκομείο από τις πρώτες, κι αυτό έχει φρενάρει. Διαμαρτύρεται ο κόσμος αλλά άκρη δεν βρίσκει.

Και ο μεσήλικας που του επιτέθηκε προ ημερών σκυλί στο Φρούριο. Αλλά και οι μητέρες που διαμαρτύρονται από τη Νέα Πολιτεία. Για τρία σκυλιά που τριγυρίζουν στις αυλές και τους δρόμους τρομοκρατώντας τα παιδιά τους. «Μας είπαν από το Κυνοκομείο ότι σύμφωνα με τον νόμο θα τα μαζέψουν, θα τα φροντίσουν κι ύστερα πρέπει να τα απελευθερώσουν στον φυσικό τους χώρο, από κει που τα μάζεψαν. Η πιλοτή η δικιά μας είναι ο φυσικός τους χώρος;» (Δεν γίνεται να μην υπάρχει λύση.)

Ζ.

Κανόνας

*ΕΙΧΑΝ αρχές, σειρά και τάξη στην οικογένεια του Λαρισαίου.

- Μπαμπά γιατί με βγάλατε Πάτρα;

- Εκεί είχαμε πάει ταξίδι του μέλιτος με τη μαμά, κορίτσι μου.

- Βρε μπαμπάαα…

- Έλα, τι φωνάζεις τώρα Χιουντάι αγόρι μου;

Ζ.

Τουρισμός

ΑΠΕΣΥΡΕ η βρετανική εφημερίδα Guardian από την ιστοσελίδα της την ταξιδιωτική πρόταση που προέτρεπε τους Βρετανούς να επισκεφθούν την Ελλάδα της κρίσης, να δουν από κοντά τους «ταλαίπωρους και εξαθλιωμένους ιθαγενείς». Λίγη Ακρόπολη και μερικοί φτωχοί Έλληνες φάνταζαν μάλλον ιδανικά αξιοθέατα. Και μάλιστα στην προνομιακή τιμή των 2.500 λιρών για οκτώ ημέρες. Μετά τις αντιδράσεις, αντιλήφθηκαν το λάθος τους και απέσυραν την εκδρομή. Δεν θα ‘ρθουν οι ξένοι να δουν τη μιζέρια μας. Πάντως, από τη σχετική σελίδα της η εφημερίδα προτείνει αρκετές άλλες εκδρομές στη χώρα μας, με πραγματικό τουριστικό ενδιαφέρον.

Π.Φ.

 

DEN AFHNEI YPOYRGO KAI KYBERNHTIKO KOYBELHS NASIAK

* ΔΕΝ αφήνει υπουργό και κυβερνητικό στέλεχος χωρίς να επισκεφθεί ο δήμαρχος Κιλελέρ Θαν. Νασιακόπουλος.

Σειρά είχε λοιπόν ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης.

Συζήτησαν θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος και εκδηλώθηκε η επιθυμία αμφότερων να συνεχίσουν τις επαφές τους. Ο δήμαρχος μάλιστα, προσκάλεσε τον υπουργό να επισκεφθεί τον Δήμο Κιλελέρ και ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι αυτό θα γίνει με την πρώτη ευκαιρία.

Τον Θαν. Νασιακόπουλο συνόδευαν οι ειδικοί συνεργάτες του, Δημήτρης Μπετχαβές και Στέλιος Καραφέριας. Ο δεύτερος μάλιστα συνδέεται με πολυετή και στέρεη φιλία με τον Φώτη Κουβέλη, η οποία χρονολογείται από τα φοιτητικά του χρόνια. Άλλωστε τον στήριξε ενεργά στις εκλογές του Μαΐου του 2012.

Λ.Κ.

 

 APOLYTVS ISOTIMA DIEJHXUH PAPADHMOPOYLOS

*ΑΠΟΛΥΤΩΣ ισότιμα διεξήχθη η συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Δημ. Παπαδημόπουλου με τον Λαρισαίο πρόεδρο κόμματος, τον ένα και μοναδικό, τον ανυπέρβλητο πορτοκαλένιο αρχηγό. Και απ’ ό,τι φαίνεται ήταν και άκρως ενδιαφέρουσα.

Ζ.

 

 

MIA XARA TA PAEI O K AGORASTOS ME

*ΜΙΑ χαρά τα πάει ο Κ. Αγοραστός με τους Λαρισαίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδίως από τότε που τον είχε παινέψει δημοσίως ο Α. Τσίπρας μιλώντας στο συνέδριο στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Ζ.

 

 EYLABIKA PROSERXOMENOI STIS METAJY TOYS SXESEIS

*ΕΥΛΑΒΙΚΑ προσερχόμενοι στις μεταξύ τους σχέσεις πολύ προσεκτικοί, ο δήμαρχος και οι βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Ζ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass