Υπομονή

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2018 19:09
* ΑΝΘΡΩΠΟΙ χαμηλών τόνων, του μόχθου και της υπαίθρου οι κτηνοτρόφοι Μιλτιάδης (πατέρας) και Κώστας (υιός) Λιούπας, από το Μακρυχώρι, οι οποίοι ξεκαλοκαιριάζουν στη Σαμαρίνα, αλλά μάλλον έχουν το… κοκκαλάκι της νυχτερίδας.  Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι προ ημερών όταν βρέθηκε στο ορεινό χωριό των Γρεβενών ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός τους συνάντησε, συζήτησε μαζί τους και φωτογραφήθηκε, φροντίζοντας να δημοσιοποιήσει το ενσταντανέ (στιγμιότυπο). Στα χνάρια του Αγοραστού και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος κατεβαίνοντας προχθές από τη Σαμαρίνα, τους συνάντησε στην άκρη του δρόμου να βόσκουν τα πρόβατά τους.  Όπως έγραψε και στο προσωπικό του ιστολόγιο ο γαλάζιος αρχηγός «δεν μου ζήτησαν ούτε διορισμούς, ούτε επιδοτήσεις, ούτε φορολογικές απαλλαγές. Μου ζήτησαν το αυτονόητο. Να ελέγξουμε τις παράνομες εισαγωγές γάλακτος για να μην βαφτίζεται το εισαγόμενο ως ελληνικό και να μην πέφτουν οι τιμές της εγχώριας παραγωγής. Φέτος το ελληνικό γάλα είχε τη χαμηλότερη τιμή της τελευταίας 15ετίας. Το θέμα αυτό θα το λύσω. Είναι στοιχειώδης υποχρέωσή μας απέναντι στους ανθρώπους που κρατούν ζωντανή την ελληνική ύπαιθρο». Και ο Κυριάκος συνέχισε: «Είναι ακόμη καλός ο καιρός, γιατί κατεβαίνετε από τώρα;» τους ρώτησα λίγο πριν τους αποχαιρετίσω. «Έχουμε χαρές. Παντρεύω την κόρη μου» μού είπε με ένα πλατύ χαμόγελο ο Μιλτιάδης. Του ευχήθηκα κάθε καλό και σύντομα και παππούς».  Γ.Ρ. * ΑΝΘΡΩΠΟΙ χαμηλών τόνων, του μόχθου και της υπαίθρου οι κτηνοτρόφοι Μιλτιάδης (πατέρας) και Κώστας (υιός) Λιούπας, από το Μακρυχώρι, οι οποίοι ξεκαλοκαιριάζουν στη Σαμαρίνα, αλλά μάλλον έχουν το… κοκκαλάκι της νυχτερίδας. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι προ ημερών όταν βρέθηκε στο ορεινό χωριό των Γρεβενών ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός τους συνάντησε, συζήτησε μαζί τους και φωτογραφήθηκε, φροντίζοντας να δημοσιοποιήσει το ενσταντανέ (στιγμιότυπο). Στα χνάρια του Αγοραστού και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος κατεβαίνοντας προχθές από τη Σαμαρίνα, τους συνάντησε στην άκρη του δρόμου να βόσκουν τα πρόβατά τους. Όπως έγραψε και στο προσωπικό του ιστολόγιο ο γαλάζιος αρχηγός «δεν μου ζήτησαν ούτε διορισμούς, ούτε επιδοτήσεις, ούτε φορολογικές απαλλαγές. Μου ζήτησαν το αυτονόητο. Να ελέγξουμε τις παράνομες εισαγωγές γάλακτος για να μην βαφτίζεται το εισαγόμενο ως ελληνικό και να μην πέφτουν οι τιμές της εγχώριας παραγωγής. Φέτος το ελληνικό γάλα είχε τη χαμηλότερη τιμή της τελευταίας 15ετίας. Το θέμα αυτό θα το λύσω. Είναι στοιχειώδης υποχρέωσή μας απέναντι στους ανθρώπους που κρατούν ζωντανή την ελληνική ύπαιθρο». Και ο Κυριάκος συνέχισε: «Είναι ακόμη καλός ο καιρός, γιατί κατεβαίνετε από τώρα;» τους ρώτησα λίγο πριν τους αποχαιρετίσω. «Έχουμε χαρές. Παντρεύω την κόρη μου» μού είπε με ένα πλατύ χαμόγελο ο Μιλτιάδης. Του ευχήθηκα κάθε καλό και σύντομα και παππούς». Γ.Ρ.

* ΘΕΛΕΙ μια μεγαλύτερη πλέον υπομονή η κυκλοφορία στο κέντρο της Λάρισας, όπως και μια μεγαλύτερη προσοχή στην οδό Κύπρου που, από μεθαύριο θα ισχύσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η δυναμική της συνήθειας είναι ισχυρότερη των αλλαγών ειδικά τις πρώτες ημέρες. Θυμηθείτε πως στην Κύπρου, όταν άλλαξε η κατεύθυνση στο τμήμα μπροστά από την Κεντρική πλατεία, μια γυναίκα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα.

Λίγη υπομονή έως τις 25 Οκτωβρίου οπότε προβλέπεται να παραδοθούν στην κυκλοφορία η Μεγ. Αλεξάνδρου και η Μανδηλαρά, που θα «αποφορτίσουν» κάπως την κυκλοφορία. Φθινόπωρο με βροχές και η ευρεία χρήση του Ι.Χ. στο Κέντρο, αντιλαμβάνεσθε…

Β.Κ.

 

Θεατρική παιδεία;

*ΑΣ μην βαυκαλιζόμαστε ότι είμαστε πόλη με θεατρική παιδεία. Όσο εν ώρα παράστασης θα χτυπάνε κινητά και οι κάτοχοί τους θα τα σηκώνουν, όσο μετά το τρίτο κουδούνι θα συνεχίζουν να προσέρχονται θεατές κι όσο θα περνάμε από τον διάδρομο ακριβώς μπροστά από τη σκηνή και τους πρωταγωνιστές, απέχουμε παρασάγγας απ’ αυτό που χαρακτηρίζεται «θεατρική παιδεία». Στην προχθεσινή παράσταση των «Αχαρνών», ο αριστοφανικός Δικαιόπολις, ο πρωταγωνιστής Πέτρος Φιλιππίδης δηλαδή, σταμάτησε(!) την παράσταση για να «παρατηρήσει» θεατή που περνούσε ακριβώς από μπροστά του. Την έψεξε με χιούμορ βέβαια, αλλά η ουσία του μηνύματός του ήταν απολύτως σοβαρό. Κι όμως, δεν πέρασαν ούτε 10 λεπτά όταν έτερος θεατής ξαναπέρασε μπροστά από τη σκηνή, αδιαφορώντας και για τους ηθοποιούς αλλά και για όσους βρέθηκαν στο Κηποθέατρο για να παρακολουθήσουν απερίσπαστοι Αριστοφάνη. (Γιατί δεν κάθονται σπιτάκι τους και στην άνεση του καναπέ τους να παρακολουθούν «Καρά Σεβντά» στον ΣΚΑΪ; Κι ας περάσουν όσες φορές θέλουν μπροστά από την τηλεόραση.)

ΘΑ.

Αναβάθμιση

* ΚΑΙΡΙΑ η παρέμβαση των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας στο χθεσινό φύλλο με αφορμή τη συζήτηση για τη μετακίνηση κλινικών μεταξύ των νοσοκομείων. Τι είπαν οι εργαζόμενοι; Το αυτονόητο, ότι εάν αυτονομηθούν τα δύο νοσοκομεία, που το θέλουν οι πάντες, το θέλει κυρίως η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, πρέπει να επιστρέψουν όσες κλινικές μεταφέρθηκαν από το Γενικό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για να στηριχθεί η λειτουργία του τελευταίου.

Η άποψη κερδίζει συνεχώς έδαφος όχι μόνο στους κύκλους του Γενικού Νοσοκομείου όσο κυρίως μεταξύ των… πανεπιστημιακών, που επιθυμούν όσο τίποτε την αναβάθμιση του παλιού νοσοκομείου καθώς έχουν ζητήσει τη μετατροπή του σε εκπαιδευτικό νοσοκομείο.

Οι καθηγητές που αναλαμβάνουν τη διοίκηση της Ιατρικής σχολής το έχουν πάρει ζεστά και το προετοιμάζουν με προγραμματισμό και στοχευμένες κινήσεις…

Δ.Κ.

Μπερδεύτηκε

* ΑΡΧΙΣΑΝ τα όργανα. Μπερδεύτηκε ο κόσμος με τόσα έργα και ανακοινώσεις. Χθες το απόγευμα λίγο μετά τις 5, ΙΧ βρέθηκε ανάποδα στην Κύπρου στο ύψος του πεζόδρομου της Πανός. Άρχισαν τα κορναρίσματα για να αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Με τις απαραίτητες μανούβρες γύρισε στο κανονικό ρεύμα κυκλοφορίας. Φαίνεται μπερδεύτηκε γιατί άκουσε ότι η Κύπρου θα είναι διπλής κατεύθυνσης. Πάλι καλά που ήταν κλειστή η αγορά και τέτοια ώρα δεν υπήρχε πολλή κίνηση στον δρόμο. Όπως και να έχει όμως, η κατάσταση θα είναι κάπως δύσκολη το επόμενο διάστημα, οπότε οι οδηγοί ας δείξουν και τη δέουσα προσοχή.

Ν.Π.

Κάδοι

* ΑΛΛΟΙ τους κοιτούν εντυπωσιασμένοι και άλλοι δυσαρεστημένοι, τους υπόγειους–βυθιζόμενους κάδους απορριμμάτων, που τοποθέτησε ο Δήμος Λαρισαίων στο κέντρο της πόλης.

Οι πρώτοι θεωρούν ότι έτσι εκσυγχρονίζεται η Λάρισα, ενώ τα σκουπίδια της ούτε θα φαίνονται, ούτε θα μυρίζουν και ούτε θα ξεχειλίζουν από τους κάδους.

Οι δεύτεροι ενίστανται για τον λόγο ότι «χαλάνε την αισθητική του χώρου».

Κάποιοι άλλοι παρατηρούν ότι τα καπάκια των κάδων ανοίγουν και κλείνουν πολύ αργά. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι οι νέοι κάδοι θα έπρεπε να ήταν πιο σύγχρονης τεχνολογίας, με πιο γρήγορη ανταπόκριση στις εντολές του χρήστη.

Συζητιούνται πολύ…

Λ.Κ.

Μπρος-πίσω

* ΜΕ τη σκέψη τους στο «Μάτι» και με την ευχή για γρήγορη «αποκατάσταση», μερίδα κατοίκων της Βελίκας μεταφέρει στη στήλη τις ανησυχίες της:

«Ο δρόμος στον οποίο ζούμε και κινούμαστε καθημερινά βρίσκεται απέναντι από το πρώτο περίπτερο της Βελίκας, έχει πλάτος 3 μέτρα, είναι διπλής κατεύθυνσης και ονομάστηκε από τους κατοίκους οδός «ΜΠΡΟΣ – ΠΙΣΩ». Ο αριθμός των κινουμένων κατοίκων και αυτοκινήτων έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια με συνέπεια όταν διασταυρώνονται δύο αυτοκίνητα, ο ένας από τους οδηγούς κάνει πίσω αναγκαστικά, με τους πεζούς να «κολλάνε» στους χορταριασμένους φράχτες με ό,τι κινδύνους συνεπάγεται αυτό. Ευτυχώς η μόδα είναι με το μέρος μας, τα δίπατα παπούτσια προστατεύουν τα πατούσες μας από τους πόνους από το περπάτημα πάνω στις πέτρες, όχι όμως και από τα στραβοπατήματα.

Αναρωτιόμαστε αν σε περίπτωση κινδύνου τα οχήματα της Πυροσβεστικής και τα Νοσοκομειακά θα μπορέσουν άραγε να φτάσουν στον τόπο του συμβάντος. Με την ευχή να μην ξαναζήσουμε τέτοια «Πομπηία», ζητάμε από τους αρμόδιους φορείς να βοηθήσουν ώστε να δημιουργηθούν κατάλληλες συνθήκες διαφυγής και κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων».

Υπάρχει απάντηση;

Voucher

* O αν. τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ ο Χρήστος Κέλλας, επιφορτισμένος και με τα θέματα Ειδικής Αγωγής, δεν θα μπορούσε να “απουσιάζει” από τα προβλήματα που προέκυψαν στα Προγράμματα Ειδικής Αγωγής, εξαιτίας των περίφημων voucher.

Η απόφαση της Κυβέρνησης για πληρωμή των επιστημόνων θεραπευτών με μια βεβαίωση αγνώστου… αντικρίσματος και όρων εξόφλησης, έχει οδηγήσει τους δικαιούχους στην απόγνωση και τους επαγγελματίες στα “κάγκελα”. «Η όλη διαδικασία δεν δείχνει σεβασμό στις ανάγκες ενός από τα πλέον ευαίσθητα κομμάτια της κοινωνίας μας ενώ πλήττει του επαγγελματίες θεραπευτές», τονίζει ο Λαρισαίος πολιτικός, στη σχετική ερώτηση που κατέθεσε προς τον αρμόδιο υπουργό Υγείας. Το θέμα είναι ποιος ακούει.

Λαμποργκίνι

* ΜΕΣΗΜΕΡΙ Πέμπτης στη Νικηταρά, ζέστη, κίνηση. Ο Λαρισαίος μόλις απέκτησε το νέο του όχημα και θέλησε να το δείξει. Να τον καμαρώσουν. Δεν είναι ό,τι κι ό,τι. Δεν είναι ένα αυτοκίνητο πόλης, ούτε κάποιο που μπορεί να αποκτήσει ο καθένας. Είναι μια Λαμποργκίνι.

Η κίνηση ωστόσο δεν του επιτρέπει να δείξει τι αυτοκίνητο πήρε, μόνο που μαρσάρει ξεσηκώνει τη γειτονιά, κάποιοι βγαίνουν από τα καταστήματα, άλλοι του εύχονται τα σχετικά, και μερικοί σταματούν αυτό που κάνουν για να το δουν. Μόνο μια ηλικιωμένη γυναίκα καθώς διάλεγε ντομάτες Σπηλιάς από τον μανάβη μονολογεί, αν και γνωρίζει ότι δεν θα την ακούσει «άντε αγόρι μου στο σπίτι σου, είναι μεσημέρι, μας πήρες τα αφτιά με αυτό το μαραφέτι».

Ζ.Π.

 

Εκπτώσεις…

* ΤΕΛΙΚΑ ούτε φέτος ήταν ικανοποιητικά τα αποτελέσματα των θερινών εκπτώσεων… Η περίοδος ολοκληρώνεται σήμερα χωρίς όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να είναι.

Και δεν είναι μόνο ότι η υπερφορολόγηση έχει «στραγγίξει» την αγορά, μιας και μόνο τον Ιούλιο έπρεπε να φύγει από τις τσέπες των νοικοκυριών πάνω από 1 δισ. για την πληρωμή της α’ δόσης του φόρου εισοδήματος, χρήματα που σίγουρα έλειψαν από την κατανάλωση, αλλά ήταν και παγίωση μιας αγοράς δύο ταχυτήτων, των μεγάλων πολυεθνικών καταστημάτων και των μικρών τοπικών που «τρέχουν» εναγωνίως όχι να βελτιώσουν τους τζίρους αλλά να κρατήσουν τους περσινούς.

Το γεγονός ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις παρουσίασαν μείωση των πωλήσεών τους ενώ μόνο μία στις τέσσερις σταθεροποίησε τις πωλήσεις στα περσινά επίπεδα, επιβεβαιώνει ότι τα προβλήματα των μικρομεσαίων του εμπορίου παραμένουν. Για πόσο ακόμη διάστημα; Μέχρις ότου οι φορολογικές υποχρεώσεις πάψουν να αποτελούν για τον καθένα πρώτη προτεραιότητα…

Γ.Ν.

Ομαλά

* ΜΕ δεδομένο όσα έχουν προηγηθεί τα προηγούμενα χρόνια, ίσως και να μην αποτελεί υπερβολή η διαβεβαίωση ότι φέτος θα ξεκινήσει ομαλά η σχολική χρονιά. Το λέμε με αφορμή ανακοινώσεις του βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παπαδόπουλου, μετά και τις διαδοχικές του επισκέψεις στην Περιφερειακή Διευθύντρια και στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας.

Στην Ελλάδα δυστυχώς, θα αποτελέσει είδηση η χρονιά εκείνη που τα σχολεία θα ξεκινήσουν όντως ομαλά. Χωρίς ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού για παράδειγμα, αν αυτό είναι το μείζον. Μιλάμε για το αυτονόητο, το φυσιολογικό.

Όπως θεωρείται φυσιολογικό οι βουλευτές του εκάστοτε κυβερνώντος κόμματος (σ.σ. την πεπατημένη ακολούθησε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) να επισκέπτονται τον εκάστοτε προϊστάμενο Εκπαίδευσης και να διαβεβαιώνουν πως η Παιδεία αποτελεί προτεραιότητα της εκπαίδευσης.

Όταν η εκπαίδευση -και δεν αναφερόμαστε στον ΣΥΡΙΖΑ- από τον διοικητικό της μηχανισμό έως τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των υπηρετούντων, έγινε βορά των κομμάτων. Συνειδητή επιλογή, καθότι τα ρουσφέτια συνήθως μεταφράζονται σε ψήφους…

Β.Κ.

Μελέτη

* ΣΤΟ επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τεμπών, πρώτο θέμα είναι η αποδοχή δωρεάς μελέτης από την «ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ», για την αξιοποίηση της Κοιλάδας των Τεμπών.

Η δωρεά κατακτήθηκε μετά από μεγάλες πιέσεις του Δήμου στον Υπουργείο Υποδομών και στο πλαίσιο της Εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της παραπάνω εταιρείας.

Μάλιστα εισηγητής του θέματος θα είναι ο ίδιος ο δήμαρχος Κ. Κολλάτος.

Επόμενο βήμα, να ξεκινήσει η ανάθεση της μελέτης και να «πέσουν» οι υπογραφές, για να διασφαλιστεί η δωρεά.

Λ.Κ.

Ψιλοκαμμένο

* ΜΠΑΙΝΕΙ η Λαρισαία αλαφιασμένη στον φούρνο και πιάνει κουβέντα με τον φούρναρη ζητώντας σχεδόν ικετευτικά:

– Θα ήθελα ένα κέικ σοκολάτας λίγο ψιλοκαμμένο.

– Γιατί να είναι ψιλοκαμμένο, αναρωτιέται δικαίως ο φούρναρης για να πάρει αμέσως την απάντηση:

 – Για να νομίσει ο άντρας μου ότι το έφτιαξα με τα… χεράκια μου!

Λυπητερή

*ΜΕΤΑ τον ανασχηματισμό στο καπάκι και ο ΕΝΦΙΑ. Πόσα να αντέξουν οι πολίτες πια; Πάντως καλό θα έλεγε κανείς το τάιμινγκ, καθώς από τη μια η ανακοίνωση των βάσεων που σκόρπισε χαρά σε χιλιάδες οικογένειες που τρέχουν να τακτοποιήσουν τα καμάρια τους και αμέσως μετά τον ανασχηματισμό ο ΕΝΦΙΑ που προκάλεσε νέο πονοκέφαλο και στεναχώρια στους πολίτες, ποιος να βρει χρόνο να ασχοληθεί με το ποιος υπουργός φεύγει ή μένει. Έτσι να ‘χαμε να λέγαμε.

Ν.Π.

Αγορά

* ΜΕ το που γύρισαν από τις διακοπές οι Λαρισαίες, βγήκαν αγορά για να προλάβουν να αγοράσουν το κατιτίς, πριν «αδειάσει» το πορτοφόλι από τα σχολικά είδη για τα παιδιά.

Ήδη το πρώτο κύμα αγορών των σχολικών ειδών έχει εκδηλωθεί.

Λ.Κ.

Γάμος και βαφτίσια

* ΤΙΠΟΤΑ δεν πάει χαμένο από τις προσφορές των Λαρισαίων, στην Κεντρική Αποθήκη του Δήμου Λαρισαίων, που τροφοδοτεί τις κοινωνικές δομές του.

Μέχρι βάφτιση και γάμος έγιναν με ρούχα των δωρεών.

Τα βαφτιστικά κάλυψαν την ανάγκη μιας οικογένειας Ελλήνων και τα «γαμπρονυφιάτικα» την ανάγκη δύο νέων ανθρώπων προσφύγων, που παντρεύτηκαν στην Ελλάδα.

***

* ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ προέκυψαν ανάγκες σε βρεφικά είδη, ζιπουνάκια, καροτσάκια και πάνες νούμερο 1 και 2, γιατί περιμένουν γεννητούρια.

Λ.Κ.

Ιωαννίνων

* ΑΠΟ την 1η Στρατιά μέχρι και τη συνοικία του Αγίου Θωμά η οδός Ιωαννίνων είναι γεμάτη λακούβες, λέει Λαρισαία. Μάλιστα οι γούρνες μπροστά από γνωστό ταχυφαγείο είναι τόσες πολλές που οδηγοί κινδυνεύουν να μπουν μέσα στα σπίτια. «Καθόμαστε στον καναπέ και μπορεί να μπει το αυτοκίνητο από την μπαλκονόπορτα», αναφέρει χαρακτηριστικά επισημαίνοντας συγχρόνως ότι εδώ και χρόνια ο δρόμος είναι σε αυτή την κατάσταση και κανείς δεν τον έχει φτιάξει.

Ζ.Π.

 

STH LARISA BREUHKE O GNVSTOS

* Στη Λάρισα βρέθηκε ο γνωστός –και από την τηλεοπτική κουζίνα- σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος απόλαυσε λαρισινές γεύσεις και νοστιμιές στο τσιπουράδικο του Τάσου Καλαϊτζή, υποσχόμενος ότι θα επισκεφθεί και πάλι τη Θεσσαλική πρωτεύουσα για να απολαύσει νέες γευστικές προτάσεις.

Κ.Τσ.

 

  H FVTOGRAFIA EIANI GNHSIA

* Η φωτογραφία είναι γνήσια, την είχε φυλαγμένη ο Γιάννης, αλλά δεν μπορεί να είναι αυθεντική. Αφού άμα εξαιρέσεις τον Χρήστο, κανείς άλλος δεν γελά. Αποκλείεται να ήταν παρέα με τον Νίκο και να μην γελούσαν, να μην έλεγαν αστεία, να μην πειραζόντουσαν.

Όπως δεν μπορεί να ήταν αληθινή προχθές η είδηση πως πέθανε ο παλιός δημοσιογράφος Νίκος Κατσανούλης. Πάνω από 30 χρόνια δημοσιογράφος στον «Ημερήσιο Κήρυκα» ενώ είχε πάρει σύνταξη το 1996 και για καιρό περνούσε κάθε μέρα, να μιλήσει με τους δημοσιογράφους, με τα κορίτσια στη σελιδοποίηση, με όλους.

Με το σώμα των εφημερίδων υπό μάλης και άφθονο χαρτί δημοσιογραφικό, για χειρόγραφα, για χρόνια αλώνιζε τη Λάρισα. Με κάνα δυο αράδες γέμιζε τη σελίδα, άπλωνε τις σημειώσεις του και βιαστικά άλλαζε σελίδα, να προλάβει. Και ποιο ρεπορτάζ δεν έκανε ο Νίκος. Χαρτί, πολλές σελίδες.

Νίκο πρώτη φορά δεν αποκρίθηκες χθες που για σένα βρέθηκαν τόσοι παλιοί, να σε χαιρετήσουν. Θα λέγαμε για την καινούργια εποχή της δημοσιογραφίας, για αυτόν τον Ιταλό δημοσιογράφο, που έφτιαχνε πλαστές συνεντεύξεις. Τον πήρανε χαμπάρι Νίκο που λες, τον απέλυσαν και για να διασύρει τα ΜΜΕ, «υποδυόταν» επωνύμους στο Twitter και στην εποχή των social media, «πέθαινε» κόσμο. «Αχ, βρε Νίκο...» που έγραψε και ο Χάρης, «αν δεν υπάρχει για σένα μια θέση στον Παράδεισο, τότε για ποιον;».

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass