Όλοι ζητούν κάτι

Δημοσίευση: 13 Απρ 2013 3:03 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:35
*ΕΦΤΑΣΕ στο δημαρχείο χθες το πρωί οδηγώντας το μικρό Χιουντάι του ο Κ. Τζανακούλης, πάρκαρε και κατέβηκε. Έτυχε να παρακολουθεί ο δημοσιογράφος που στεκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο. Κι είδε τον δήμαρχο να κάνει κάνα δεκάλεπτο για να διασχίσει τα τρία μέτρα μέχρι την είσοδο.
Τον σταμάτησε κάποιος διερχόμενος, κάτι ήθελε να του πει με την ευκαιρία. Σε λίγο από πίσω του στάθηκε διακριτικά περιμένοντας άλλος περαστικός, που ακολούθησε εξηγώντας το δικό του θέμα. Εν τω μεταξύ, χαιρετούρες με βιαστικούς διαβάτες αλλά και με οδηγούς από ανοιχτά παράθυρα αυτοκινήτων που περνούσαν στην Ι. Δραγούμη. Κουνούσε τα χέρια, χαμογελαστός, έδινε απαντήσεις ο δήμαρχος. Εν τω μεταξύ πλησίασαν και 3-4 συμβασιούχοι που πήγαιναν στην υπηρεσία για κάτι καθυστερούμενα, ένας καταστηματάρχης που έλεγε ότι είχε πληρώσει και του έστειλαν πάλι χαρτί οφειλής, κάποιος άλλος που ζήτησε να πέσει λίγο αμμοχάλικο στο τάδε σημείο κ.ο.κ. Αντέχεται αυτό ολημερίς; (Άμα το τραβάει ο οργανισμός σου...).
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass